bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka bamby - dober večer, zadnje čase te bolj malo berem Kako pa si Anaji čistila temenca? Zdaj te lahko pozdravim le še dober dan . Anajo sem najprej že na vikendu z glavnikom razčesavala laske, pa je šlo že kar precej stran. Doma sem jo pa kar z Bübchenovim oljem namazala in vtrla v lasišče, pustila 20-30 minut, spet z glavnikom razčesala in je šlo kar v luskah stran, potem sem jo pa samo še skopala. No, danes sem ugotovila, da sem ji premalo laske umila, ker ima še vedno malo mastne . Se bova zvečer prikopanju spet umile. Zadnje čase sem res bolj malo na RR, ker se spokam čimprej iz stanovanja, ker je tako vroče. Imamo stanovanje v Zadnjem nadstropju in smo brez klime, popoldan smo pa še na sončni strani, tako nam ni za biti noter, zunaj pa spet ne, zato naložim mularijo v avto in gremo na vikend (7 km iz Idrije), ki ga imajo njegovi starši. Vsi se fajn počutimo, ker smo v naravi, pa še bazen imamo in se lahko tudi hladimo ! pina, kak so cortkane pupe. Pa vidim, da ima carica isto že ful čupico . A jih ji je Ana malo odstopila ? mlavla, itak da bomo držale pesti zate, da narediš uspešno izpit!! Pa super za moža, da je dobil novo službo . Da bo le bolj zadovoljen, pa kakšen everček več na računu!!! No, nam bi pa kakšna informacija za sončne kolektorje prav prišla. Imajo mogoče tiste vakumske? Seveda čestitke tvoji prijateljici za !!! Naša Anaja se je pa ponoči okrog pol štirih zbudila in je začela ventilirat po posteljici. Jest ji nisem dala, ker se mi je zdelo, da ne more biti lačna, zato je dobila le dudo in se je kar kmalu umirila in zaspala naprej do 7.45 . Je dobila žitno kašico za zajtrk in po vrhu še mleko. Se je fajn najedla, pol sem jo dala pa še malo spat in sta z mojim ob 10h prišla iz spalnice. Za kosilo bo pa danes prvič jedla pire krompirček. Za nas kuham pa paprikaš z rezanci, včeraj sem pa otvorila sezono filanih paprik
< Sporočilo je popravil bamby -- 25.6.2008 11:35:10 >
|