Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 25.6.2008 14:00:25
|
|
|
|
ziva1
|
Čestitke novima nosečkama . Še posebej tebi Enanobena, ker vidim, da ti je ratalo šele v 9. krogu in sem še bolj vesela , ker sem jaz v sedmem krogu in ni za obupat punce . Spps zate držim pesti, čeprav mislim, da je tudi tebi ta mesec sreča naklonjena . LP
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 25.6.2008 14:28:41
|
|
|
|
spps
|
pa mi je ratal prit do compa je moja zaposlen,pa nima časa po mene prit kaj dogaja?še kakšna nosečka?
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 25.6.2008 15:07:31
|
|
|
|
brkn83
|
čestitam vsem nosvim nosečkam. za vse ki pa še čakate, pa vam želim, da bi vam bila sreč naklonjena.
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 25.6.2008 18:44:04
|
|
|
|
sonček85
|
TI SI NOSEČKA.DA TI JE JASNO.LPEO SE IMEJTE IN SE VAM JAVIM ČEZ 2 DNI GREM UŽIVAT TUDI SAMA.LP
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 25.6.2008 19:51:10
|
|
|
|
spps
|
eto mene,mi ženski firbec ni dal miru in sem pred pol ure naredla CB in rezultat je ................ PLUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
< Sporočilo je popravil spps -- 25.6.2008 19:53:54 >
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 25.6.2008 19:56:26
|
|
|
|
witto
|
spps bravoooooooooo!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 25.6.2008 20:02:15
|
|
|
|
nmag
|
spps čestitam bravo,želim ti prijetno
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 25.6.2008 20:02:15
|
|
|
|
spps
|
res sem full vesela najbolj zarad tega,če bo vse kot je treba,da mali poveva,da bo dobla družbo pa res je največja fora,ker sma se z enonobeno dogovorili,da zanosima ob drug mesec,ker bi takrat imele rok,na datume,ki nama nekaj pomenijo punce,naj vsem vam čimprej uspe ugledat plus
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 25.6.2008 20:03:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Bravo spps in enenobena. Pa vse ostale tudi.
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 25.6.2008 21:03:41
|
|
|
|
trinity22
|
Enanobena iskrene čestitke, pa čuvaj svojo pikico, res sem ful vesela, da vama je uspelo, no takoostaja upanje tudi za nas, da enkrat pridemo za vami Anonimna tudi tebi iskrene čestitke spss zate pa držim pesti in navijam
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 25.6.2008 21:04:35
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 Enanobena iskrene čestitke, pa čuvaj svojo pikico, res sem ful vesela, da vama je uspelo, no takoostaja upanje tudi za nas, da enkrat pridemo za vami Anonimna tudi tebi iskrene čestitke spss zate pa držim pesti in navijam trinity,test je pozitiven
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 25.6.2008 21:24:36
|
|
|
|
NK
|
enanobena, spps in anonimna čestitke sm mal pošpegala in zadnič ko sm malo prebirala sm rekla ja tele k pa tečejo že nevem ker krog si pa res zaslužjo in lej sm rekla sama pr seb držim pesti za njih in kaj vidm pluske bravo čestitke!!!!!
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 25.6.2008 21:40:09
|
|
|
|
Anonimen
|
spps - waaaaaaaaaaaaaaaaaaw! Saj ni res pa je! Čestitke! Noro! Juhej, pa bova skupaj med marčevkami! Tolk sem vesela zate, kot tisti dan, ko sem sama zagledala plus!
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 25.6.2008 21:43:27
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena spps - waaaaaaaaaaaaaaaaaaw! Saj ni res pa je! Čestitke! Noro! Juhej, pa bova skupaj med marčevkami! Tolk sem vesela zate, kot tisti dan, ko sem sama zagledala plus! kaj pa delaš ti doma???sem še v šoku,mal prej sem mojmu povedala,pa sem mu še kr smeji
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 25.6.2008 21:45:08
|
|
|
|
Anonimen
|
spps - nisem doma, sem se pa prebila do compa, ker sem nekaj na vodi čutila...
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 25.6.2008 21:49:14
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena spps - nisem doma, sem se pa prebila do compa, ker sem nekaj na vodi čutila... aaaaaaaaaa,tako dober filing si imela, aja,pa saša je full vesela zate no ,pa zame tud
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 25.6.2008 21:49:26
|
|
|
|
trinity22
|
spps no še tukaj čestitke, sem prej očitno spregledala ali pa tako dolgo pisala, da si vmes že javila veselo novičko, čestitam
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 25.6.2008 21:51:13
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 spps no še tukaj čestitke, sem prej očitno spregledala ali pa tako dolgo pisala, da si vmes že javila veselo novičko, čestitam hvala tebi in vsem ostalim ma ,ko sem dobre volje
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 25.6.2008 22:00:55
|
|
|
|
Lopona
|
Hoj..punce... Sem prišla malo pogledat sem gor, ko me nekaj dni ni bilo in vidim... Spps, in enanobena-srečke nosečke!!! Da bosta srečne đe vseh 9 mescev. Da bo z vajinima pikicama vse vredu in da bo čimmanj ČESTITAM!!!!!! Kar pod srcem nosita, kmalu bosta v zibel položila, to bila je želja vajinih sanj , danes pa je veselje zanje.
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 25.6.2008 22:02:13
|
|
|
|
Lopona
|
Vsem, ki še ne pričakujete...navijam za vas, da zagledate +++!! Za vse, ki pa vas je ujela ta presneta , pa držim pesti, da nam vsem v juliju uspe. Lepo se imejte... Pa pa
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 25.6.2008 22:07:39
|
|
|
|
METULJ1
|
spps - bravoooooooooooooooo . Želim ti lepo in mirno nosečnost. Pozdravčki
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 25.6.2008 22:12:25
|
|
|
|
sunny24
|
spps...ČESTITAM!!!!!
|
|
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 25.6.2008 22:15:29
|
|
|
|
*Mišika*
|
spps - čestitke, želim ti lepo nosečnost in zdavo bebico !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! eno vprašanje - al je povečanje belega toka morebitni znak za nosečnost? jst M še nimam in se tud nič- za enkrat - ne napoveduje! test sem nardila učeraj in je bil negativen. Kdaj naj ga ponovno nardim?
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 25.6.2008 22:17:28
|
|
|
|
tinč407
|
aha... to je torej bila vajina skrivnost spps in Enanobena sem komaj zdaj videla da sta obe srečki in vama je res uspelo!!! ČESTITKE obema!!!! le glejta, da bosta kaj prišle mene in druge, ki še čakamo da se naša M poslovi za 9 mesecev kaj gor držat!! Spps, res sem srečna zate in ti iz srca čestitam!!! Mi bo kar malo težko da se bom morala ločiti od tebe, ampak bom že preživela no, drug mesec pridem za vama še jaz!! ČESTITAM!!!
|
|
RE: Mi ne pričakujemo junija!!! 25.6.2008 22:24:12
|
|
|
|
misk2
|
mislim danes so take dobre novice...da sm brez besed..... cestitam za pluske!!!!!!!
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?