Tanayya29
|
Halo!!!! Sem še tle... . No,na kratko,včeraj sem cel dan full delala .mojedva sta šla popoldan v Mercator center,nakar se mi je okol šestih full zvrtelo...In jaz sm mislna,jaooo se morm uležt,in sem se ulegla in mi je začelo full srce zbijat,in sm mal začutla mravljince v roki,pa me je postal full strah,sem šibala kar gor h sosedi,in mi je dala full cedevite....in mi je njen mož reku,če čutm mravljince ni glih fajn...pa me je pol soseda peljala v ZD in mi je tetka dala neki direkt pod jezik ,da mi je zbila utrip(sem ga imela 133)....No,pa helex na recept za vsak slučaj,pa morm zdj k svoji zdravnici. Ampak jaz sem prepričana,da ko mi je reku sosed za mravljince v roki,sem se tok ustrašla in od samga strahu nisem več mogla skupi stat , Pa spomnla sem se na sodelavko,da je čutla mravljince,in slabost,pa jo je pol kap zadela....jao,a nism čudna......uglavnem vse skupi je bill en napad panike,se mi ni dalo gor v ZD razlagat,moram h svoji zdravnici... Lahko,pa je resnično tudi kaj z srcem,saj kot mala sem imela šum na srcu,brat pa ma aritmijo.... jao jao,..... Se kdaj zdim sama seb mal blesava,ampak men ta strah ne prnese nč dobrga......... se oglasim še kaj... .,pa prebrat moram za nazaj.