|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del
24.6.2008 23:23:57   
Oranža
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

Čveke čvekaste, jest grem še enga pržgat - ja Oranža kadit grem user posted image - pol grem pa spat

NOČKOOOOOOOOOOOoo

Dej si duška puncauser posted image user posted image user posted image user posted image  Uuuuuuu kje so tisti cajti k sem sama rekla: še tega prižgem pa gremuser posted image user posted image user posted image  A veš da zdej mi pa res smrdijo, zaenkrat........upam da tako ostaneuser posted image

Ajd nočko še teb!

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
24.6.2008 23:25:30   
barika
jst grem pa posodo oprat...tralalalalauser posted image , sem imela danes generalno čiščenje stanovanja, potem se je pa taaak fajn uscal zunaj, da sem lahko še malo prezračla...zdej še pa v kuhinji okne odprem, potem pa spat...aja, pa cote morem dat na izpiranjeuser posted image

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
24.6.2008 23:25:37   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: Oranža

IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

Čveke čvekaste, jest grem še enga pržgat - ja Oranža kadit grem user posted image - pol grem pa spat

NOČKOOOOOOOOOOOoo

Dej si duška puncauser posted image user posted image user posted image user posted image  Uuuuuuu kje so tisti cajti k sem sama rekla: še tega prižgem pa gremuser posted image user posted image user posted image  A veš da zdej mi pa res smrdijo, zaenkrat........upam da tako ostaneuser posted image

Ajd nočko še teb!

Sej po pravic povedano, sem ti hudo fouš, bi velik rajš vidla da mi men tud ta svinjarija zasmrdela, bi jih vsaj lažje v kontejner zabrisala.. no zdej pa res grem user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
24.6.2008 23:25:54   
kanarka
No ja, pa je Oranži še drugi uč zatajiluser posted image , GB je pa zmrznlauser posted image . Scuba pa tko al tko koristi čik pavzo. Grem pa še jst ščurke preganjat. Nočkooo.

Making the decision to have a child - It's momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
24.6.2008 23:26:01   
gruška
Hej, čveke, Tanayya mi je poslala sms - pulz ji je narastu na 133, cela se je tresla in se je komaj obdržala na nogah...se je ful ustrašla, da ji je bilo še od strahu slabo in ful se ji je vrtel... zdaj ima tablete, pritisk ima o.k., počiva in je njen dragi "ne pusti" na RR user posted image  ... Se bo jutri kaj oglasila...
Tanayya, čuvaj se in počivaj .... user posted image user posted image user posted image

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
24.6.2008 23:30:39   
Oranža
IZVIRNO SPOROČILO: gruška

Hej, čveke, Tanayya mi je poslala sms - pulz ji je narastu na 133, cela se je tresla in se je komaj obdržala na nogah...se je ful ustrašla, da ji je bilo še od strahu slabo in ful se ji je vrtel... zdaj ima tablete, pritisk ima o.k., počiva in je njen dragi "ne pusti" na RR user posted image  ... Se bo jutri kaj oglasila...
Tanayya, čuvaj se in počivaj .... user posted image user posted image user posted image

O Tanayya čuvaj se čuvajuser posted image user posted image user posted image user posted image  Boš mogla mal ''izprežt''

No zdej pa res grem.
Nočko!

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
24.6.2008 23:52:04   
barika
punce, za vse, ki imamo takše ali drugačen težave...http://www.bolus.si/main.php?showpage=presentation&language=si
jaz sem si kupila,jutri zjutraj začnem, poročam čez 3 tedneuser posted image

joj, Tanayya drži seuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
25.6.2008 0:06:12   
Dajica
Tanayya, pazi nase, pa ena pikapoka zate, da te bo skoz cuvala user posted image

Jaz sem potem, ko sem dala Kajo spat, bila malo pred tv, potem je moj prisel domov in me je povabil ven na gugalnico. Je blo full dober, sva gledala zvezde, se pogovarjala, stiskala, gugala.... Malo prej sva prisla noter, zdej vas le se pozdravim, pa se beremo jutri!

Nocko

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
25.6.2008 9:15:49   
scubadiver
Joj Tanayya lepo prosim pazi nase user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
25.6.2008 9:49:35   
scubadiver
Dajica se mi zdi da si ti spraševala za flourove tabletke? Sem ti pozabila odgovorit. Men je dala pediatrinja recept za njih in povedala, da zobodravniki so zelo za to da se jih jemlje, pediatri pa ne tolk zlo in da naj se sama odločim a jih bom dajala al ne..
Sem vprašala potem to prijateljico ki ima sestro ki je zobodravnica za predšolske otročičke.
Je rekla da njena sestra zagovarja da jih je treba obvezno dajati, ker pri nas voda nima dodanega floura tako kot po evropi in da ga malčki dobijo čisto premalo. Tko da jaz jih dajem - no če ne pozabim user posted image

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
25.6.2008 10:09:41   
Tanayya29
Halo!!!!
Sem še tle...user posted image user posted image user posted image .
No,na kratko,včeraj sem cel dan full delala .mojedva sta šla popoldan v Mercator center,nakar se mi je okol šestih full zvrtelo...In jaz sm mislna,jaooo se morm uležt,in sem se ulegla in mi je začelo full srce zbijat,in sm mal začutla mravljince v roki,pa me je postal full strah,sem šibala kar gor h sosedi,in mi je dala full cedevite....in mi je njen mož reku,če čutm mravljince ni glih fajn...pa me je pol soseda peljala v ZD in mi je tetka dala neki direkt pod jezikuser posted image ,da mi je zbila utrip(sem ga imela 133)....No,pa helex na recept za vsak slučaj,pa morm zdj k svoji zdravnici.

Ampak jaz sem prepričana,da ko mi je reku sosed za mravljince v roki,sem se tok ustrašla in od samga strahu nisem več mogla skupi statuser posted image user posted image ,
Pa spomnla sem se na sodelavko,da je čutla mravljince,in slabost,pa jo je pol kap zadela....jao,a nism čudna......uglavnem vse skupi je bill en napad panike,se mi ni dalo gor v ZD razlagat,moram h svoji zdravnici...

Lahko,pa je resnično tudi kaj z srcem,saj kot mala sem imela šum na srcu,brat pa ma aritmijo....

jao jao,.....
Se kdaj zdim sama seb mal blesava,ampak men ta strah ne prnese nč dobrga.........

se oglasim še kaj...user posted image user posted image user posted image .,pa prebrat moram za nazaj.

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
25.6.2008 10:16:31   
Tanayya29
Sem pozabila še dodati,da sem pred sestimi leti,ko sva z mojim živela še pri njih(sk.loka),hodila v službo z vlakom,in se mi je enkrat zvrtel na vlaku,in sem pol mela prav fobijo na vlak,vedno,ko sem gor stopla,se mi je začelo vrtet.....

Pol sem pa nehala z vlakom hodt,ker sva se preselila(pa ne zarad tega)user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
25.6.2008 10:23:26   
nicolina
Dobro jutro, na hitco se oglasim.
joj Tanayya, ne me strašit, samo da si dobro user posted image user posted image  zate.

Mi smo danes kar doma, je sestrca s svojo družino na obisku, zdej z mojim neki barvata, popoldan bomo mal pekli, Tin in Nik se bosta čofotala v bazenu. user posted image

Lepo se mejte, šibam... pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 3013
25.6.2008 10:54:11   
ajtak
eno dobro jutro- dober dan se od nas user posted image

sem ze dala cote prat in en stroj obesla, mali sedi tu poleg mene in se igra z edigsom user posted image .

Vceraj smo se v stroske vrgl in smo si nabavl kolesa (kolesa za naju in stolcek pa celado za malega) user posted image . Zdaj pa komaj cakam, da jih gremo sprobat!

Drugace pa nic novega, pop. gremo na piknik in morm se solato narest, a loh verjamete, da so mel vceraj 1 samo kumaro v merkatorju... je bla taka guzva.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
25.6.2008 11:21:35   
ajtak
evo, kupili smo pa tale stolcek od hamax-a
, se da tud naslon mal polezat ce otrok zaspi.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
25.6.2008 11:22:23   
ajtak
ni prlimal slikce...
http://www.hamax.no/?ItemID=1151&_Bicycle_Child_Seat_Carrier

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
25.6.2008 12:00:04   
Tanayya29
IZVIRNO SPOROČILO: barika

punce, za vse, ki imamo takše ali drugačen težave...http://www.bolus.si/main.php?showpage=presentation&language=si
jaz sem si kupila,jutri zjutraj začnem, poročam čez 3 tedneuser posted image

fajn zgleda,ja.Daj poročaj,kako bo....

A ve kej hodte na pedikuro?Jaz sem šla včeraj dopoldan,pa me je full zgečkal pa sem skoz trzala z nogouser posted image user posted image user posted image user posted image .
Imam pa lepe noge oz.podplate,nouser posted image user posted image .

Grem kuhat,da me ne bo spet kakšna slabost obšla....

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
25.6.2008 12:01:09   
Tanayya29
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

ni prlimal slikce...

super sedežek!Mi imamo maxi cosi.Aveste,da jaz strani ne znam prilimat,zadnjič sem hotla,pa ne znam,slikco znam,strani pa ne???

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
25.6.2008 13:14:19   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29

IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

ni prlimal slikce...

super sedežek!Mi imamo maxi cosi.Aveste,da jaz strani ne znam prilimat,zadnjič sem hotla,pa ne znam,slikco znam,strani pa ne???

ja pa saj ni noben problem... kliknes na oznacen naslov z levo tipko- kopiraj, nato pa v post- prilepi.
to je vsa umetnost.

a je se keri vroce??

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

Neposredna povezava do sporočila: 3019
25.6.2008 13:36:18   
mojval
Pozdravljene.

Sedaj vas malo bolj spremljam, ker sem čez dan notri, kajti zunaj je peklensko vroče.

Imam dve vprašanji:
1. A ve še dajete otročkom za pit striktno čaj npr. od Hippa, ki je namenjen za otroke npr.od 4-meseca, pa od 6-meseca dalje..ipd.. ali že tudi pijejo lahko npr. sadni čaj v filter vrečicah. Moja spije sedaj, ko je vroče tudi po 6 flašk na dan in me zanima kako delate to ve... oziroma kaj jim dajete?

2. Nekaj vas je delalo okrog novega leta odtise rokic in nogic v glino... mi smo dobili en paketek mislim da iz Baby centra, vendar je tam tiste gline zelo majhna količina. A se da mogoče kupit kakšno večjo pakiranje in kje????

Hvala za odgovore.... lep pozdrav iz Dolenjske vsem in bodite v senčki.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
25.6.2008 13:45:11   
GB
Dobr dan . Mi smo sedaj cela druzina bolana. Mislim kva , jest mam vrocino, mojga vse boli sploh grlo , Tianna je cist boga in smo sploh ful bogi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tanaya : joj ti si pa mela akcijo . Moras se paziti in upam ,da ni bilo kej resnejsega user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajtak : ful dobr sedez . Jest bi tud kej nastimala , ampak sedaj je Tianna se premajha oz. premalo kilc ima pa tudi se sedi ne samostojno tko,da si bomo kej podobnega omislili drugo leto user posted image user posted image

Grem kuhat

Sveti Angel varuh moj,Bodi vedno Ti z menoj, noc in dan mi stoj ob strani vsega hudega me brani . Prav prisrcno prosim Te, varuj me in vodi me

(odgovor članu mojval)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
25.6.2008 17:03:03   
Oranža
Sam neki na hitrco: Tanayya napadi panike so resna stvar!! Pomeni se s svojo zdravnico. Je pa to vse skup zelo psihološko. V glavnem čuvaj se, pa zdej k je tko vroče, mal manj pospravljajuser posted image , če se da delaj to ful zgodaj zjutraj al pa zvečer in pij pij pij pij pij pij..................(pa čim manj kofeta)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja dober dan,

Ajtak lušten sedežuser posted image . Pa se ti zdi da je že dovolj ''zrel'' za uporabouser posted image

Matr je vročeuser posted image user posted image user posted image user posted image ...paše pašeuser posted image user posted image

Šibam na ledeno kavouser posted image user posted image

pa pa

< Sporočilo je popravil Oranža -- 25.6.2008 17:04:14 >

(Pablo Casals)

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
25.6.2008 18:45:01   
rozika12
Ojla, ni mi uspelo še vse prebrati. Čas mi za petami gori ...

Jinxi odpadli, je sodelavka praznovala RD. Bili v Mehiški na medvedovi. Zelo dobro :) Margerita vredna greha. Tako dobre še nisem poskusila. Ena je bila več kot dovolj. Na Neži ni bilo nobenih znakov :) (ojoj, kako se to grozno slišiuser posted image ).
Ovseni kosmiči: prevrem v vodi. Ker so pahuljice - so bolj topljive in ni potrebno miksati. Navadne pa zmiksam. Včasih dodam naknadno še malo vode, da so bolj redki, ali pa malo prilagojenega mleka.  V vsakem primeru so hranljivi :)

jutri grem sama z otroki v munchen. na obisk k mami. je bila danes operirana. z možem sva v čudni fazi. me prav srce boli. nekam se je nekaj skrilo ... mi je prišla na misel spet ... idem tamo gdje je sve po mom, da ne poludim, da .....

se oglasim v torek.

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
25.6.2008 18:46:31   
rozika12
še to: včeraj 7 mesecevuser posted image user posted image

7060 g
69 cm

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
25.6.2008 19:49:56   
Laubica
TANAYA-ne nas strašit -upam dani kaj resnegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

GB-ful dober vicuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.