Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 22.6.2008 14:12:22
|
|
|
|
Laubica
|
Evo Neli- http://www.megastarsi.mojforum.si Pa lepo da je katera opazila da je moj malček CELO noč 1. prespal -no nocoj jo je že 2.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 22.6.2008 19:08:43
|
|
|
|
Laubica
|
Kaj vse uživate v senčki z pivičko v roki in nogami v lavorju
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 22.6.2008 20:07:37
|
|
|
|
neli99
|
laubica .... jst opazla, pa zgleda premalo mislila da bi blo to treba proslavit. evo popravljam. sem res vesela in bravo tvoj timon. moja mala se še vedno enkrat do dvakrat zbuja. danes sem pa čist zasmojena
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 22.6.2008 21:13:14
|
|
|
|
Laubica
|
danes sem pa čist zasmojena zakaj -veš meni je to luksuz če mi otrok spi celo noč -zato sem se pa tako hvalila
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 22.6.2008 21:28:22
|
|
|
|
majrim
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka kej takega lahko samo od mateyke dobimo
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 22.6.2008 21:29:42
|
|
|
|
majrim
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica DA SE POHVALIM-SINE JE 1. PRESPAL NOČ od 20.30-4.30 se podojil in še do 6.30 bravo sine in nadaljuj v tem tempu ...pa nam pošlji recept za spanje
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 22.6.2008 21:32:12
|
|
|
|
majrim
|
naša Neža je malo tečna že ene tri noči...ampak nič čudnega,ker je včeraj dobila spodaj štirko ...zdaj jih je 9
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 22.6.2008 21:46:36
|
|
|
|
neli99
|
laubica spanje ni luksuz ampak normalna potreba, zato uživaj in upam da timon obdrži to lepo navado za vedno. drgač sem te pa najdla na unem forumu, piše da ješ sladoled ... na pa mi že kruli, jst pa tako težko držim roke preč od sladkarij.... bi se tok zdej poglobila v hladilnik, sam pol uničim vse tist kar sem podnevi našvicala sem pa zasmojena ker me je sonce zažgalooooo ... jst bravo namažem otroke, sebe pa ne, pol pa celo dopoldne na soncu ... danes nas je bila pa razširjena zasedba pri grabljenju in je babi kuhala in mirkala otroke, jst sem pa spet švicala zdej se moram mičken bolj resno lotit teh kil ... je dragi oblubu da bo pol več
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 22.6.2008 22:01:28
|
|
|
|
dašabina
|
Čer, naš mali še kar zunauj v vozičku z mrežico čez spi, se je šele zdaj shladilo... Makala za sina za izpit Laubica za prespano noč....
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 22.6.2008 22:15:27
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: majrim IZVIRNO SPOROČILO: Laubica DA SE POHVALIM-SINE JE 1. PRESPAL NOČ od 20.30-4.30 se podojil in še do 6.30 bravo sine in nadaljuj v tem tempu ...pa nam pošlji recept za spanje Ne poznam ga samo od predvčerajšnim sva začela jest meso in črno žemljo ČESTITKE ZA ZOBEKKKKKKKKKKKK
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 22.6.2008 22:16:06
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina Čer, naš mali še kar zunauj v vozičku z mrežico čez spi, se je šele zdaj shladilo... Makala za sina za izpit Laubica za prespano noč.... Torej uživa na svežem zraku-super
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 22.6.2008 22:16:49
|
|
|
|
Laubica
|
drgač sem te pa najdla na unem forumu, piše da ješ sladoled ... na pa mi že kruli, jst pa tako težko držim roke preč od sladkarij.... bi se tok zdej poglobila v hladilnik, sam pol uničim vse tist kar sem podnevi našvicala psssssssssssssssssst pa ne vse okol govort
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 22.6.2008 22:18:14
|
|
|
|
mateyka
|
ime Timon je pa moji zelo dobri prijateljici fuuuul všeč jaz nisem nobenga poznala - no, zdaj ji pa lahko rečem, da ga pa še priden fant da je aha, če je pa tko majrim.. pol pa moram še eno pripomnit evo zakaj tudi cestarji rabijo izobrazbo
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 22.6.2008 22:21:19
|
|
|
|
mateyka
|
joooj, tale je pa čist ameriška
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 22.6.2008 22:48:17
|
|
|
|
julci
|
Čer Najprej TIMON za 2 prespani noči. Neža bravo za Zobek. Neli bi te čez rit,a veš kk je sonce nevarno. Laubica ne bomo okol govorli. HALOoooooooooooooooooooooo LAUBICA JE SLADOLED Evokako je blo danes pri nas.Piknik uspel v nulo vsega je blo preveč.Smo se pa res meli prekrasno,prevroče.Zala je bla carica,mislim da če dons ne bo spalado poldneva pol pa tud nevem kdo bo.Je bla namreč skoz na nogicah,letala za žogico,dvakrat je malo zaspala,pol pa naprej.Zdaj na koncu je še vsa vesela plesala.se pa vidi da jaz že 15 let nisem igrala odbojke,me tolk roke bolijo,pa parkrat sem zajca po mivki lovila tk da smo se narežali.Slikce vam pa jutr pripopam,ker sem še koma pokonci.me je kr strah,kk bo zjutr.Bomo pa popoldne ležali Ati je mogupa še v nočno it.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 22.6.2008 22:54:47
|
|
|
|
makala
|
Čer. Najprej z veliko zamudo ampak od srca: Miha in Matija vse naj naj Dons sem si prvoščla popoldanski spanec, z Lano sva spali 2 uri. Pa kako je pasalom, zato sem zdele še pokonc, drgač bi že omagala. Pa še tko vroče je. Pa sej kr naj bo, sej je poletje. Zgleda, da bo naša Lana dobila zgornje zobke prej kot spodnje. Desna enkica je že skor čist zunej. Še čist mal manjka. Dašabina a se jutri slišva?
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 23.6.2008 9:13:24
|
|
|
|
makala
|
Eno sončno dobro jutro oz. dober dan, ker mi smo že kr nekej časa pokonc. Lana danes praznuje 10 mesecev in se temu primerno tudi vede, ker želi, da je vse po njeno. Al je tku smešna. Jo vprašam kako je Lana huda, pa stisne pestke in se nakremži, da čist rdeča rata. Že kr dobr ve, kaj je trma.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 23.6.2008 11:22:44
|
|
|
|
mateyka
|
Lana
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 23.6.2008 11:44:20
|
|
|
|
makala
|
Mi imamo 1. ZOBEK desno zgoraj.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 23.6.2008 11:50:15
|
|
|
|
mateyka
|
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 23.6.2008 12:36:12
|
|
|
|
majrim
|
Lana
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 23.6.2008 12:36:58
|
|
|
|
majrim
|
in bravo za zobek hehehe
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 23.6.2008 12:37:18
|
|
|
|
majrim
|
grem delat počasi
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 23.6.2008 17:35:05
|
|
|
|
Laubica
|
ime Timon je pa moji zelo dobri prijateljici fuuuul všeč jaz nisem nobenga poznala - no, zdaj ji pa lahko rečem, da ga pa še priden fant da je MATEYKA-RES JE IZREDNO PRIDEN-mam dva in vem kaj govorim
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 23.6.2008 17:38:15
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: makala Mi imamo 1. ZOBEK desno zgoraj. ČESTITKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?