Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ edinaos, za uspešno vozičkanje. IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Izkušene mamice, dej te mi plisss kakšen nasvet: KAKO OTROKA POMIRITI, KO SE TAKO MOČNO DERE, DA VES PLAV RATA??? se mi zdi, da sem takrat čisto nemočna , sploh ne vem kaj naresti, ji dam joško pa noče, ji dam flaško pa noče, jo nosim, ji pojem, ji govorim, jo odložim, ponudim dudo, skratka nič ne pomaga . To me v obup spravlja Najprej en topel nasvet: mirne živce Če ne pomaga nič od naštetega, jaz našega enostavno odložim v njegovo posteljico ali v ležalnik, v glavnem nekam na varno in ga pustim, da se zdere. Po parih minutah mu ponovno ponudim čaj in potem dudko, na katero kapnem kapljico čudežne sladkobe (kuminov sirup ali vetrovne kapljice). Če zagrabi, super, če se pa še naprej dere, ga ponovno pustim nekaj minut. od nekajminutnega dretja ne bo trpel posledic, tebi pa res priporočam, da si v takih trenutkih samo dopoveduješ, da ni z Anjo Tio nič narobe, da je to pač takšna faza pri , da bo minilo in da je vse ok hvala špelin@ mi je zdaj lažje, ker vidim da se tudi vaši malčki znajo tako grdo dreti. Veš saj jaz jo tudi pustim, naj se zdere samo mi je fuuul hudo, ker imam občutek da sem slaba mama, ker ne znam svojega otroka potolažit. Pa itak, pustim jo samo par sekund, ker se fuul bojim, ker zna kar brez sape ostati od ihte , pa se bojim najhujšega .
|