|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2006-2
18.6.2008 17:29:57   
liju
Pa mi je ratalo slikice prilepit!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
19.6.2008 7:50:35   
Rahelca
Liju, pa ti si prava manekenka proti meni......Še malo, pa bova spet samostojni, a ne?

Mene v porodnišnici ne marajo, saj vem, naj bom vesela, da sta dvojčka še na varnem. Danes sem stopila v 37. teden.
sara je super, plenice še imamo, poleti jo bom počasi odvadila. Sem pa vesela, ker bo šla Sara v mešano skupino (2-5 let). Napredek bo očiten. Saj ne, da bi jo forsirala, ampak potrebuje koga starejšega, da ne bo samo ona komandirala....user posted image ).

Renan, lepo, da si se javila, tudi sama nisem preveč pridna, kar se pisanja tiče. Pogrešam pa Tinko. Ne vem kam se je izgubila....

Uživajte, danes bo po dolgem času sonček in lepo toplo vreme.

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
19.6.2008 12:19:51   
liju
Rahelca: Se tudi meni zdi da imam velikoooooo manjši trebuh kot pri Ninotu, ampak ga imam full na špic in me kar lepo ovira.
lp

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
20.6.2008 18:48:59   
Rahelca
user posted image

Tole je ena zadnjih slik.
Liju: izgleda, da si samo midve dopisujeva.

Kje ste ostale??????

Jaz sem bila danes spet v porodnišnici, na zahtevo mojega G. In so me poslali domov, odprto 4 cm. Izgleda, da se vsi bojijo Cerarja. On bi itakl čakal do 17.7. Bimbo. Sem pa izvedela, da so se danes od 7.-14. ure rodili 5 pari dvojčkov!!!!! Cela poplava.
Sara je včeraj imela zaključek v vrtcu. So bili vsi kar malo žalostni, ker odhajal v drugo, mešano skupino. Je en očka rekel, da je to škoda za njihove otroke. Se mi je zelo lepo zdelo.....

Grem počivat, v ponedeljek bi rada rodilauser posted image .
Lp

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
20.6.2008 19:21:12   
Taši*
Bobika, kok sta luškana takole skupaj na sliki!user posted image Se spomnim, da smo mi naša dva v isti pozi slikali na začetku.user posted image
Sočustvujem s tabo, ker vem, kaj daješ skoz. Zdajle te itak več ali manj nič ne bo potolažilo, ko se boš pa čez nekaj mesecev ozrla nazaj, pa ne boš vedela, kdaj je minilo.user posted image En user posted image za energijo in pogum!

Rahelca, aaaaaaa, hitr mi na ZS javi svojo cifro, da jo shranim!user posted image Očitno je nimam v telefonu in kakršne volje sem zadnje čase, se mi ni za javljat na nepoznane cifre.user posted image Zdaj mi je pa ful žal!
Madonca, sej boš res zdaj zdaj rodila. Uh.... Mislim nate!!!user posted image

No, pri nas je novo to, da je Špela čez dan brez plenic, zdaj tudi kaka na stranišče, ponoči ima pa plenico samo še preventivno, čeprav je večinoma plenica zjutraj suha. Se je pa popolnoma sama od sebe odločila za vse. Sem kar vesela, ker sem imela pol manj dela tako.user posted image
Druga stvar je pa, da Jure hodi!user posted image Shodil je v ponedeljek, dva dni pred 11 meseci! Prov hecen je, ker ga še zanaša kot pijančka, pa vsake tolk flikne na rit user posted image , ampak se pobere in šiba dalje. Pa skoz se smeji, ves srečen, da hodi.user posted image

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
21.6.2008 8:54:02   
liju
Oj!
Rahelca:
Mislim, da res še samo midve tukaj šnofama in ohranjama januarke na prvi ali drugi strani.user posted image user posted image user posted image  Zanimivo, da so te domov poslali, če si že fajn odprta, pa še dva sta. user posted image  Da ne veš kaj naj sploh rečeš. Upam, pa da boš te čim prej rešena.

Taši:
Končno si se javila user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa hvala vseeno za pomoč, sem jih že sama porihtala in mi je uspelo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Nič, lep vikend vsem, ki se še spomnite in naju z rahelco in zdaj še z taši preberete.user posted image

lp

(odgovor članu Taši*)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
22.6.2008 14:06:04   
alenkica
Taši,bravo tvojemu Juretu, za hojo. Je pa zelo pohitel. Super. Želim vam čim manj padcev.

Rahelca: imaš res velik trebušček, ampak saj ni čudnega. Želim ti, da bi bil porod čimprej mimo, da bi bila dojenčka zdrava. Še dobro, kot zgleda boš rodila še pred veliko vročino. user posted image

Ja, kje ste pa vse druge? A mogoče kaj veste kako je kaj s Tinko? Že zelo dolgo ni nč pisala.

Naš Jure pa je prav zlati. Veselo čeblja, najbolj pa mi je všeč, ko zjutraj in zvečer poljubi moj trebušček. V sredo sem imela UZ in sva zvedela, da bova dobila še enega fantka. Verjetno bo Miha. In tudi Jure mu že pravi Mihec, pa ko vidi kakega dojenčka, reče " tak bo mihec".
Upam samo, da ga bo lepo sprejel.

Imejte se lepo, kljub vročini, pa pište kaj!

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
22.6.2008 15:22:51   
liju
Alenkica:
user posted image user posted image user posted image user posted image  za user posted image . Upam da bo potem tudi sprejem tako lep, tudi pri nas še za enkrat vse lepo kaže. Vsaki dan hodi in odpira omare in samo sprašuje kaj je to za Žaneka?user posted image user posted image  Mislim, da bo vesel oz. vsaj upam. Ko smo bili pri bobiki in njenem Anžetu in seveda Manci ni bilo nobenega problema glede cartanja. Sem kar lep čas cartala Anžeta pa je samo prišel in zraven božal, bomo pa videli kako bo, ko bo naš dojenček doma. Slabo ti je kaj?

Nič, ni kaj drugega za pisat, tak da grem ležečki , zraven pa učit. Dva maturitetna izpita še imam jutri in pojutrišnjem, pol pa lahko počasi grem user posted image user posted image

Lep vikend

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
22.6.2008 19:33:03   
Taši*
Alenkica, super za Mihca!user posted image
Tinka je pa uredu, kolikor jaz vem, samo zelo veliko dela ima in nima časa.

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
23.6.2008 9:48:56   
bobika
DA se še jaz oglasim user posted image
Anže trenutno drema v zibki, kar je zelo redko. Ponavadi spi samo na rokah. Le zvečer zaspi okoli 9 in potem spi v enem kosu do pet ur. Potem pa je in imamo kakšno uro veselico, saj ga dajejo krči. Noči se pri nas končajo okoli 4 zjutraj. takrta ga ponovno šraufa in se nosimo in previjamo, jokamo in se sami sebi smilimo.
Kapljice mu nobene ne pomagajo.
Mi je kar muka, saj nisem navajena takšnega tempa. Doma imam katastrofalno po stanovanju. Pri manci sem lahko vse porihtala zraven, sedaj pa nič. Takrat ko pa ga ati uspava na rokah, pa si včasih sama malo spanca privoščim.
Bomo očitno res mogli prerasti to obdobje.

Manca ga ima iz dneva v dan rajši in kar ne dovoli preveč, da bi ga kdo imel. Sploh pa je jezna na kakšne komentarje babic, dedkov in tet, ki sprašujejo, če ga lahko odnesejo user posted image .
Še ta teden je v vrtcu, potem pa 2 meseca počitnic. SI sploh ne znam predstavljati kako bo to zgledalo. Jaz sama z dvema user posted image .Anže rabi zelo veliko pozornosti, Manca pa tudi.Si ponavadi ravno takrat, ko se doji nekaj namisli user posted image .

Čestitke Alenkici za še enekga fantka.
Rahelca, a ti pa že odprta? jojojoj sedaj pa bo res počasi akcija! Držim pesti, da bo vse v najlepšem redu!
Liju: ti si pa vabljena na sladoled in Nino na kopanje. Smo ta vikend imeli otvoritev kopališča user posted image
Taši: Pozdravljena! user posted image user posted image user posted image za prve korake!!! Na tvoj blog pa ne morem več priti. Si me verjetno črtala iz seznama user posted image .
Grem malo migat, teh par minut, ko je še mir pri bajti.

lp

(odgovor članu Taši*)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
23.6.2008 11:46:31   
alenkica
Bobika: se mi prav smilita ti in Anže. Verjamem, da je hudo. Je pa fajn, da je vsaj manca lepo sprejela Anžeta.

Si poskusila dobit tudi italijasnke kapljice. Moja soseda jih je uporabljala in edino tiste so pomagale. Moj jih pa k sreči ni potreboval. Imenujejo se Mylicon, če imaš koga ki ti jih lahko zrihta. Če ne pa reči meni, ti jih pošljem.

Liju, ali mi verjameš ali ne, če mi ne bi izostala M. sploh ne bi vedela, da sem noseča. Že v prvo je bilo tako in  v drugo tudi, sem pa bila občutljiva na vonjave in veliko sem hodila na wc, na vodo. To pa je tudi vse.

Se tudi druge nosečke tako hitro utrudite? Jaz zelo hitro, niti sklonit se ne upam več me trebuh že fajn ovira. Da ne govorim, kako se potim, sploh te dni. user posted image

Rahelca: DRŽIM PESTI, IN UPAM DA ŽE PESTVAŠ!!!

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
23.6.2008 14:23:32   
dali30
No drage moje da vam sporočim veselo novico.Rahelca je povila dva prelepa otročička.Prva je prijokala punčka in nato fantek.user posted image user posted image user posted image ČESTITAMO!!!!!

17.1.2006 se je rodila naša princeska Tijana

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
23.6.2008 16:26:50   
A & T
iiiiiiii par, kako lepo

ISKRENE ČESTITKE user posted image

Izgubljena A & T

(odgovor članu dali30)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
23.6.2008 17:12:54   
liju
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Končno si rešena!

Čestitke vsem trem pa poljubček za tvoje tri malčke!

(odgovor članu A & T)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
23.6.2008 18:41:03   
tinkamiška
Čestitke Rahelca!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Vse lepo vam želim!

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
23.6.2008 19:31:38   
Taši*
Ste me že prehitele z novičko o Rahelci.user posted image Naj pa povem, da sta to Ana (2.700 g in 47 cm) in Jan (2.300 g in 45 cm). ISKRENE ČESTITKE, Rahelca!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
23.6.2008 19:34:46   
Taši*
Bobika, en cajt boste še imeli takole štalo doma user posted image , ko ni nič pospravljeno in tako, ampak se bo kmalu poštimalo.user posted image
Z bloga te pa nisem skenslala.user posted image  Daj mi še enkrat svoj mail na ZS, da ti ponovno pošljem vabilo, če ne bo šlo drugače. Sicer si na seznamu bralcev, tako da ne vem, kaj je narobe. Nisi pa edina s temi problemi, zato mi ni čisto jasno, zakaj vam nekaterim nagaja.user posted image

(odgovor članu Taši*)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
23.6.2008 21:41:09   
A & T
jaz bi prosila, če mi lahko katera na enostaven način napiše kako prilepim sem sliko

hvala že vnaprej

(odgovor članu Taši*)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
23.6.2008 21:47:19   
bobika
Rahelca: ČESTITAM!!!!
Sta pa kar velika tvoja dojenčka, glede na to da sta dvojčka.
Taši: sem še enkrat poskusila pa se je dalo priti na tvoj blog. NE vem zakaj mi že parkrat ni šlo s prijavo user posted image
Ja pa hvala za tolažbo. Tudi sama se držim tega, da bo s časoma boljše, kot pijanec plota user posted image
Alenkica: teh italijanskih kapljic nimam od koga dobiti. Pa dvomim, da bi mu kaj pomagale, ker mu tudi te avstrijske, ki jih vsi hvalijo ne pomagajo kaj dosti. Pa tudi p je rekla, da zaradi ab verjetno nič ne bo pomagalo.

(odgovor članu Taši*)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
23.6.2008 23:56:39   
rija
RAHELCA: ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
24.6.2008 10:52:01   
alenkica
rahelca, iskrene čestitke!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Imaš pa kar korenjaka, glede na to, da sta dvojčka.

Fajn se cartajte in čimprej domov user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
24.6.2008 18:58:13   
shooo
ooo pridemokukati malo pa take lepa novicka
!!!!user posted image RAHELCA, ISKERENE ČESTITKEuser posted image user posted image .
Za kaj več a itak ni časa.
držte se
lp

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
24.6.2008 18:59:38   
shooo
ja toliko še lahko:
bobika, moja mantra je tudi "saj mine, čez čas bo super!"

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
24.6.2008 23:12:48   
pikica*
Rahelca, še čestitke z moje strani!!!!user posted image user posted image user posted image  Tvoja sva malčka sta točno 6 mesecev mlajša od našega Lovrota.user posted image

Mi smo se pa včeraj vrnili z morja. Smo tako uživali, da smo dopust še za dva dni podaljšali. Za piko na i smo pa še Zojo spravili iz plenicuser posted image . Je šla kar direkt na wc. In zdaj je komot brez pleničk. Vedno pravočasno pove, da jo lulat ali kakat. Samo ponoči ji še damo pleničko. Ampak se vedno zbudi čisto suha.

Saj bi imela še precej za pokomentirat, ampak sem danes čisto utrujena in grem počasi spat.

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
24.6.2008 23:14:30   
pikica*
Aja, Taši*, čestitke še za Juretove prve korake!user posted image user posted image user posted image  Če si z Rahelco v kontaktu, ji pa predaj še moje čestitke, ker je vprašanje, kdaj bo prišla naslednjič na forumuser posted image .

(odgovor članu Taši*)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.