|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI junij
24.6.2008 12:07:35   
gigi1
Kajši super, da rihtaš vse za naprej. Sej takrat pa bo!

Sončica Juuupiii!

Hedi, glej, da boš malo več gor vobrirala.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
24.6.2008 12:09:07   
Grethy
Grethy, si ti malo pozabila name ali si v takem šusu, da ne utegneš kaj prida pisati!!!! No ko boš imela čas, prosim za prepis tistega poglavja, ko si mi ga včeraj dala za prebrati!!!

evo punči zdejle sem sam tolk utegnla zasukat stran, da vidm če me kdo opravlja ... GUŽVA ... crknla bom ... ko bom uspela normalno zadihat ti vse napišem ...

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
24.6.2008 12:10:28   
Grethy
poletni pozdrav vsem ledenki, grethy, gigi, WP, kajsici in sploh vsem

jadrnička hajlou ... kje loviš vetrc v svoja jadra ???

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
24.6.2008 12:13:46   
dajamaja
Mismis, super za user posted image  in 3 pingvine. Držim pesti, da bodo kakšne 2 leti čakali, da mami pride še po kakšnega.

Sonček, čestitek za super UZ in user posted image

Sapi, Netka, ta huje (fizično)  je za vama. Zdej pa počas med trepetalke!

Držte se (na hladnem)!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
24.6.2008 12:17:31   
ledenka
mišmiš, pa imaš mini miško user posted image user posted image user posted image  bo sigurno ostala pri tebi še kake 38 tednov user posted image user posted image user posted image  kdo pa ne bi bil pri taki fajn mami user posted image  Heineken bom pa kar jaz popila namesto tebe, pa sigurno se bo še kaka kandidatka našla user posted image  in super za 3 pingvine, pol bo kar kvartet al kaj user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4255
24.6.2008 12:17:53   
Grethy
SOSEDAAAAAAAAAAA ... tko delamo ko črnci ... včeraj sem pol po tistem pirčku vse spucala ... diskasting ... trikrat sem pomivala pa še so ble črne vode ... ampak, ko bo porihtano, bo pa lušno ... komaj čakam da grem s tega šundra ven v tisto idilo ...

Ti lumpika se pa lepo imej ... naj ti bo ta službena pot čez lužo prijetno s koristnim, skratka imej se maksimalno lepo, pa še kakega domorodca lušnega v rit uščipni zame user posted image user posted image user posted image user posted image , jaz bom pa tačas učko vrgla na Pikija

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 4256
24.6.2008 12:26:06   
ledenka
grethy, govoriš v šifrah user posted image  ti pa želim, da voda kmalu ostane čista user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 4257
24.6.2008 12:36:14   
blanč
Oj gretha, nč ti nisem fouš pucanja.
Ja, jaz upam, da mi boš res peseka mal počuvala, pa na mojga mal učk vrgla, da ne bo bedarij delal. me je kar mal strah jih same pustituser posted image user posted image user posted image user posted image ...

mismisuser posted image za malo mismiskouser posted image
sonček bravo zauser posted image , še malo pa boš ven iz kritičnih 3 mesecev.
Gigi a ti pa z polno paro že v službi???

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
24.6.2008 12:38:29   
blanč
Dajamaja, kako je pa kaj s teboj???

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 4259
24.6.2008 12:52:39   
ledenka
blanči, greš na lepše? uživaj! user posted image  

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 4260
24.6.2008 13:22:17   
hedviga
Mami Miška, to je super!!! Kar trije pingvinčki!! Kam boš pa dala tolk otrok?? user posted image user posted image
To je super novica, veš. To zihr pomeni, da si dobila ena A zarodek! Midve sva isti letnik in če so dali samo enega, so zagotovo mnenja, da se bo zihr prijel!
Ko sem šla jaz na transfer so eni pred mano dali enega, ker ji je Tomaževič rekl, da če bodo dali dva, bosta zihr dva. No, pri meni pa ni bil prepričan v to... No, pa še mal sem ga prepričevala češ ma dejte dva sej sem že v letih..user posted image
Miška, naša nova trpetalka, naj ti mine in da uspešno zagledaš pluse, črtice in velike številke!!!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4261
24.6.2008 13:26:17   
blanč
Ja ledenka, gremuser posted image  pa uživat imam tudi namen in to maksimalnooouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
24.6.2008 13:32:26   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Ja ledenka, gremuser posted image  pa uživat imam tudi namen in to maksimalnooouser posted image user posted image user posted image user posted image

službeno ali privat? pri službenih poteh lahko sicer tud uživaš... če le ne vidiš sam hotela pa sejne sobe od znotraj user posted image  

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 4263
24.6.2008 13:36:14   
orto2
Hej punce!

Same lepe novice berem user posted image user posted image user posted image .

mismis čestitke za user posted image , res ti želim, oz itak da se bo prijelo!!!

sonček bravo za srček, zdaj pa uživaj

sapi, netka upam, da sta ok, počivajta in pustita se streč

gigi, saj nisem bla pesimistična, saj veš, preveč cajta mam, pa razmišljam neumnosti

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4264
24.6.2008 13:58:58   
nokes
sonček user posted image user posted image  za srček

mišmiš user posted image user posted image  za user posted image  in pingvinčke

imam eno vpr, danes sem si zjutraj pozabila (ja, res) vstavit utropizderaj, pa me zanima, če mora biti doziranje v kakšnem časovnem zamiku ali kako? no, prvo današnjo dozo sem "vzela" zdaj, kako pa dalje? sestra pa je rekla le 3 x 2 na dan.
da se ne zadanem!!!user posted image

nokes

(odgovor članu orto2)
Neposredna povezava do sporočila: 4265
24.6.2008 14:03:33   
oktavija
Mišmišuser posted image user posted image čestitke za user posted image  in za kar tri pingvinčkeuser posted image !!!!

Upam, da ste ostale dobro opravile danes!!!!!

Pa malo sem žalostna ker me slabo obiskujete v mojem mestecu, čvekate pa še manj user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 4266
24.6.2008 14:09:43   
ledenka
nokes, nekako probaj razdelit tri doze na danes. recimo zdaj, ob 7h in ob polnoči, če ti znese - sem videla, da si bolj nočna ptica user posted image  to je po pet ur vmes in ne bo taka orto doza user posted image  

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 4267
24.6.2008 14:25:16   
nokes
ledenka, hvala, saj nekako tako sem mislila, navodila so bila v nemščini in sem jih že zdavnaj vrgla stran, bi pa verjetno razumela glede doziranja. nočna ptica praviš? no, niti ne, samo takrat ko navijam za fuzbal in posledično proslavljam zmago user posted image in ko cele dneve spim (po punkciji). danes pa bodo živčki naredili svoje...

ali se zavedate, da do 200 še 30 strani in le še 7 (slabih) dni??? 

nokes

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4268
24.6.2008 14:48:21   
gigi1
Mi je sodelavka fascikel spulla, pa mam mal pavze...

Oj Ajsi maš nove kopalke? Lepe user posted image

Blanči kdaj pa ti odrineš čez lužo?

Kajši dr.V pravi, da 3 mesece traja, da grejo hudički ven iz telesa... Me v službi vsi zaj.ebavajo, da mam joške do... tvojih krajev user posted image . Pa vsi moški me gledajo ke not in...ti pa dobr zgledaš...Mislim, če bi me u ksiht pogledal, bi že vedel, a ne? user posted image

Nokes meni se je 1x zgodilo, da nisedm bila ziher, a sem-al nisem...Pol sem pa eno kuglico preventivno...pa naprej po programu.

Oktavija sem tudi napisala. Zdej nč dost ne pišem v cityju. No kako pa si??

Dajamajči helou pogrešala sem te. Kako si?

Gretka, sej bo kmal tega pospravljanja konc...pa otročke boš prevzela...pa začela uživat user posted image

Orto malo si misli zaposli s kakšno dobro knjigo. priporočam SKRIVNOSTNA VEČERJA. Avtor: Javier Sierra.
Ta te bo not potegnila.

Današnje zmagovalke Miška, Sapi, Netka so pa vse v špampku?? Bogice ste dolg čakale.. Sam, da ste opravile. Ta počitek je res zaslužen. Pa še jutri vse lepo "izležavanje do bolova".

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
24.6.2008 14:53:20   
gigi1
Sonček a tista dekliščina prejšnji teden je bila tvoja in od Pije, al kako??? Al bomo ta četrtek še enkrat v tvojo čast zastavle user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4270
24.6.2008 14:54:37   
gigi1
A men so pa ticker skenslal user posted image . Pa sej je bil čist nice.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4271
24.6.2008 15:23:33   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

kdo je mojmu Žižku ukradu ticker?
Hit povedat, da bomo zbutal

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4272
24.6.2008 15:28:52   
mismis

user posted image

AKTUALNO V TEM TEDNU  

Torek, 24.06.
mismis - ET
Sapi - punkcija
Netka34 - punkcija

Sreda, 25.06.
Mlinčka - ET
Nokes - ET
Grethy - UZ

Nedelja, 29.06.
Sapi - ET
Netka34 - ET
Rožica29 - ET

Ponedeljek, 30.06.
Gita14 - UZ

user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

NAŠE NOSEČKE  

Četrtek, 26.06.
Mačka27 - UZ

Ponedeljek, 30.06.
Rubin - UZ
Julija30 - UZ

Sreda, 02.07.
Zvezdica - UZ

Četrtek, 03.07.
Tadeja81 - pregled

Petek, 11.07.
Abra - NS

Torek, 15.07.
Zvezdica - NS

Sreda, 30.07.
Orto2 - pregled

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image            

user posted image  Daisy user posted image
user posted image Arneja user posted image
user posted image  Gigi user posted image
user posted image Marjetka Cvetka user posted image
user posted image Kajsica user posted image

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

Hedviga  greje   user posted image user posted image - TEST 30.06.2008
mala81  greje   user posted image - TEST 01.07.2008
Linda25  greje user posted image user posted image - TEST 02.07.2008
Oktavija  greje  user posted image - TEST 05.07.2008
 mismis  greje  user posted image - TEST 10.07.2008

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image  

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

• Grethy (LJ, dr. Požlep, zamrznjenčki)
  • mala81 (27. let, 2. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB, ET 18.06.)
  • Darja* (3.IVF/ICSI)
  • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • Vijolica30 (31. let, 3.IVF, dr. Bokal, 11.06.)
  • Mlinčka (2. IVF, 30. let, dr. Drobnič, Superfact)
  • mismis (33let)(2.IVF;LJ,dr.Drobnič. ET 24.6.)
  • Rožica29 (1. IVF, GK LJ, dr. Ribič, zamrznjenčki)
  • netka34 (35let)(2.ICSI, GK LJ,)
  • Gita14 (IVF, dr. Bokal)
  • Linda25 (ICSI LJ, ET 17.06.)
  • Anadejka
  • Sarasan (2. IVF)
  • Hedviga (IVF/ICSI, dr. Drobnič, ET 15.06.)
  • Nokes (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) 
  • ušula spomladi v nov boj
  • paki (PO)
  • lara light (2.IVF;PO,dr.Reš)
  • Anja31 (2. IVF, dr. Reš, diphereline in menopur), 
  • oktavija (1.IVF/ICSI)
  • Pikovit (32 let) (6.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Paddy (1.ICSI)
  • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
  • Zarja1 (1. IVF, LJ)
  • Dobrovoljčica
  • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
  • Shuka
  • Barbarella77
  • Sabsa (Menopur)
  • Anabanana
  • Iannia
  • Žirafca
  • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
  • T1979 (2. IVF, dr. Reš)
  • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
  • Mandreja (IVF, Lj)
  • Ozone (MB dr. Reljič, avgusta v nov postopek UZ 28.08.)
  • andreja07 (PO, dr. Reš)
  • Kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) 
  • Bambi75 (4.IVF/ICSI, MB)
  • Ledenka (ICSI, PO ali LJ, samo bog ve)
  • moni29 (MB, razgovor v maju)
  • Mateja.goljev (Gonal in Superfact)
  • Jadrnica (2.ICSI, postopek, dr. Reš, Diphelerine in GONALOM-F)
  • womanpolice (1. ICSI, GK LJ; dr. Bokal 4.6. avgusta v nov boj)
  • Pika74 (34 let, 4. IVF, dr. Drobnič)
  • Tjasshyy (LJ?)
  • Stijan (3. ICSI, dr. Reš, ET 07.05.)
  • Lučka25 (IVF, dr. Reš, 23.06. posvet)
  • Sulfinija (4. IVF, dr. Zorn, posvet 12.06)
  • mami26 (LJ)
  • Titi3 (Superfact in Menopur)
  • Daisy (dr. Reš)
  • Arneja (35. let, 2. IVF/ICSI, dr. Reš)
  • Gigi (2. ICSI, GK LJ, dr. Vogler, posvet 21.08.)
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič)
  • M.L.B.K (dr. Reš, 14.08)
  • lucka25 (1. IVF, PO)
  • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
  • Kajsica (IVF, GK LJ)
  • Lučka25 (dr. Reš, PO)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

koala
user posted image , *medica*user posted image   ,  Špelkauser posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1 , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlica user posted image  ,  Bety upa user posted image , mozart, _rebeca_ user posted image  user posted image , MIŠEK13 user posted image , ele, Sisyuser posted image   , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloskauser posted image , maja24user posted image , dakica, sayuriuser posted image , Pamela, blanč,  Stormy , tassi1, dakecuser posted image , citrončica, maša74,  tobika, Goyauser posted image   user posted image ,  Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image , Martinščicauser posted image ,Rebeca user posted image ,Tita13 user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pfuser posted image ,Ana_Puser posted image , Lotty user posted image ,Ameliauser posted image , Goldfishuser posted image , Johnie user posted image ,Pikica 26 , Meybebabyuser posted image , sonček75 user posted image , DejanSenka  user posted image , Mandarinca, šemalo, Rmeli, Majc, Dole, M.L.B.K, bilka, T1979,  Anabanana, Ajedat, Arneja, Gita14, Črni Tulipan, Banga, Cati, Lejla007user posted image ,  Animeuser posted image , Mijavčekuser posted image , Guguuser posted image , Mihi78user posted image , Pajčolankauser posted image , Tejkiuser posted image , Špelka12user posted image , Lorby007 user posted image , Koninauser posted image , Jelka123user posted image , m.rudovicuser posted image ,  Orkauser posted image ,  Teja*user posted image , Mavrica72user posted image , Tejka**user posted image , Hormončekuser posted image   , *NiNa*user posted image   , Pinki2user posted image , Krtekxx user posted image , Zvezdicauser posted image , Dajamaja,  Tejekuser posted image , Pinki36user posted image , Abrauser posted image , Tadeja81user posted image , Sonček33user posted image , Pija76

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207

user posted image  NOVE NOSEČKE JUNIJ user posted image   

user posted image  Leisha79 (LJ)

user posted image Julija30 (MB)

user posted image Zorica (MB)

user posted image Rubin (MB)

user posted image Mačka27 (PO)

user posted image Dakec (MB)

user posted image Orto2 (LJ)

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4273
24.6.2008 15:44:42   
ledenka

a si mela ticker user posted image  un do seksa?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4274
24.6.2008 16:22:31   
kajsica

Kajši dr.V pravi, da 3 mesece traja, da grejo hudički ven iz telesa... Me v službi vsi zaj.ebavajo, da mam joške do... tvojih krajev user posted image . Pa vsi moški me gledajo ke not in...ti pa dobr zgledaš...Mislim, če bi me u ksiht pogledal, bi že vedel, a ne? user posted image

Gigi, ja po tavečjem se očisti teh hormonov nekako v 3 mesecih, sam mi smo imele malo podaljšano to zadevo in se potem tudi čiščenje podaljša.

Ti verjamem da te gledajo (kolk je to nekako 30cm nižje) v učke. user posted image  Saj si ne morejo pomagat. user posted image  Sem pa enkrat enemu, ki me je izrazito bulil dvignila brado in da se je srečal z mojimi pravimi učkami.user posted image user posted image user posted image  To bi morala videt naravno rdečo barvo in opravičevanje. Ma je bilo smeha na ta račun!!!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?