|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI junij
23.6.2008 23:26:08   
ledenka
hmmmm, razmisljam, ce se mi da it spat al se ne user posted image  madonis sem lenaaaaaa user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
24.6.2008 0:37:49   
jadrnica
helouuuuuser posted image user posted image
drage moje srčiče, da vas malo pozdravim red septembersko rundo novega ICSI-ja. stari mački smo kaj user posted image

jaz sem mal na off s temi zadevami, pa saj veste, kako je z življenjem med postopki, upaš, da vseeno naravno rata :)

drugače imam pa sedaj eno noro guzvo v sluzbi, ki ze kar dolgo traja, in še sedaj za sluzbo delam, no to je pa res prevec:)user posted image user posted image

drzim pesti za vse vas, posebej pa zate mismis jutri

pa nasa abra ima že NS, haloo pa saj bo kmal z vozičkom okol skakala....

poletni pozdrav vsem ledenki, grethy, gigi, WP, kajsici in sploh vsem

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
24.6.2008 5:44:23   
hedviga
Mismis, dobro opravi danes. Vzami najlepše otroke in bo! user posted image user posted image  Pa javi se pol...

Ostalim puncam seveda tudi čimbolj uspešno akcijo danes!

Tko, dej grem pa nazaj v pojstlo, ura še 6 ni.....

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
24.6.2008 6:01:33   
Hope2
Mišmiš srečno danes in postani nasmejana mamica dobrih 8 mesecevuser posted image user posted image

Punce se še spomnite martinščice, evo tole sem našla http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2557747&mpage=7&key=&#2909161  Draga martinščica, prelepo crklanje ob user posted image user posted image , čestitke tebi, očiju in malčkomauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
24.6.2008 6:26:06   
mismis
evo mene tik pred zdajci se še javim, potem pa odjaham v sončni zahod

Vsem skupaj prav lepa hvala za pestke, ki jih držite za naju.

Jadrnica, ravno včeraj sem mislila nate, lepo da si se javila

Martinščica, BRAVO za dva razbojnika, lepo ju cartaj, da bosta zrastla v dva velika fanta user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
24.6.2008 7:11:00   
kajsica
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

mismis - ET - ti zelim dve lepi, okrogli miski, ki bosta ostali pri tebi ene 38 tednov pa se kup pingvinckov user posted image

Sapi in Netka34 - punkcija - da bi bila punkcija neboleča, hitra, lep pridelek in vsi oplojeni!

Punce se kar podpišem pod to!!!

Lepo se imejte!!!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4231
24.6.2008 7:41:43   
konina
mismis, držim pesti. user posted image

Seveda pa tudi za vse ostale, ki se jim danes dogaja. Malo sem zgrešila kaj vse je danes, moram nazaj pogledat user posted image , ampak navijam za vas.

Lp, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
24.6.2008 7:54:55   
oktavija
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

mismis - ET - ti zelim dve lepi, okrogli miski, ki bosta ostali pri tebi ene 38 tednov pa se kup pingvinckov user posted image

Sapi in Netka34 - punkcija - da bi bila punkcija neboleča, hitra, lep pridelek in vsi oplojeni!

Tudi jaz vam želim isto, da dobro opravite!!!user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4233
24.6.2008 8:32:31   
arneja
Mismis, tebi želim, da domov prineseš enega malega razbojnika in eno pridno pupiko, čeprav sta zaenkrat še čisto minimalna user posted image .

Sapi in Netka, vama pa čimveč celic in plavalčkov user posted image .

Midva pa šibava na morje, jupi user posted image .

Ko pridem nazaj, da vidim čimveč nosečk, sicer bom huda user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
24.6.2008 8:37:53   
nokes
jutro punce,   ura je že taka, da ima naša mišmiš verjetno otroke že pri sebi user posted image user posted image  in bosta netka in sapi zdaj-zdaj na vrsti... pogumno!!! držimo pesti!   grethy, ja jutri sva z mlinčko v ljubljani na GK, jutri ob tejle uri bova kavico pili in čebljali, če se hočeš pridružit, pridi na SIII. mene boš prepoznala po naglasu, ki ga ne moreš zgrešit. ostali atributi (ha-ha mišmiš) bodo skriti v vreči krompirja user posted image user posted image     še samo 1-krat , sreda zjutraj pa: kids, mama is coming...

nokes

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 4235
24.6.2008 9:03:16   
Zvezdica
Dobro jutro

Čakam poročila, mismis, sapi, netka?
Mislim na vas...

Moj prehlad počasi izgublja moč, ker se je vse preselilo na grlo. Pa tisti grdi grdi izcedek je prišel pokukat, mater, naj se že neha...user posted image Vsakič znova mi požene strah v kosti, komaj čakam da minejo tisti najbolj kritični tedni, da bo mir.
Grem nazaj spat, tale vročina je neznosna :)

i belive i can fly....

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 4236
24.6.2008 9:46:15   
gigi1
Helou

Bemti deklice kje ste??? A dr.Dja še ni???

Nosečke upam, da počivate. Glejte, da po tej vročini ne boste ven hodile.

Lep dan vsem

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4237
24.6.2008 10:57:55   
hedviga
Nikjer nobene, prava suša...
A vse tako zagreto delate al kako...
Jaz sem ravno s sprehoda. je blo luštno, samo že vroče in prekleti obadi vsepovsod.
Miškica, a že maš deco na toplem? javi se malo. Al si šla še na lignje in po medvedka? user posted image user posted image
Jaz sem danes ful slabo spala, mi je blo vroče in preveč sem se najedla preden sem šla spat, kr neki... ob 5 sem bla že pokonc, ampak sem šla potem še malo nazaj.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4238
24.6.2008 11:11:17   
kajsica
Oj punce kje ste? Hitro poročilo!!!

Rubin, mislim, da si mi ti pravi naslov, ali pa katera druga če ve?! Zanima me za tisto zeliščarko ko ste pred kratkim govorile o njej na drugi temi, samo je pa tema očitno zbrisana. Mislim, da je bila iz Drenovega griča. Če katera ve za njen kontakt, bi vam bila zelo hvaležna!

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 4239
24.6.2008 11:14:08   
gigi1
Konina, lepo te je spet videt. Kako si?

Arnejči uživajta na morju.

Oktavija že kakšni znaki?

Hedi a si se dokončno zbudila? Kaj dogaja?

Zvezdica kako je zdej s tem grlom? Jaz priporočam strepsils z medom.

Miška je končno opravila. Dr.Dja ni bilo. Žal. Je bil pa Zorn. Več bo sama napisale.
Sapi in Netka tud uspešno opravile. Več bodo same...ko pridejo

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 24.6.2008 11:15:49 >

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4240
24.6.2008 11:17:42   
gigi1
Kajši draga kako si??
Mislim, da uno teto tudi Pikovitka pozna, če se prav spomnim...
Hedi vroče, je vroče... Js mam še hormone v seb, ker to ni normalno, da je men tooolk vroče

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4241
24.6.2008 11:28:29   
kajsica
Gigi, oj pozdrav. Ma kaj naj ti rečem, bo! Malo še vedno razočarana, samo kaj moreš, tak nam je pač life. Gremo dalje! Ma jaz sem že v polnih pripravah na postopek, morem dragega prej pošlihtat, preden mi uide, da lahko jaz potem bebico naročim.user posted image  Pa konec naslednjega tedna na dopust, da se spočijemo in naberemo novih moči, pa loto igrati. Kaj pa veš, mogoče se me pa enkrat za spremembo mati narava usmili. Ja pa ja de.

Ja mislim, da je pikovit tudi neki govorila o tej zeliščarki, sam so pa temo zbrisali packi.user posted image  Sedaj pa ne najdem. Bi pa šla k njej za foro, da poskusim in da vidim kaj bo rekla!!! Firbec in še ena kolegica bi šla zraven.

Grethy, si ti malo pozabila name ali si v takem šusu, da ne utegneš kaj prida pisati!!!! No ko boš imela čas, prosim za prepis tistega poglavja, ko si mi ga včeraj dala za prebrati!!!

Pa kje so današnje bejbe? Nas res morajo tako pustiti čakati v nedogled kaj se je dogajalo. Mene že roke bolijo, tolk stiskam pesti in navijam, pa nič ne morem delat zaradi vas user posted image  (ha dober izgovor). Ajde, kje ste?!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4242
24.6.2008 11:30:17   
hedviga
Gigi, nič akj posebnega se ne dogaja. Joški še zmeri bolijo smao če jih stisnem, nič pametnega. Spodaj ne stinska preveč, psiha pa... ni da bi govorila. Če pomislim, da bi vseeno vseeno lahko mogoče...mi je to tko nerealno...ne počutim se nič nosečo, nič. V bistvu skos vibriram dol in malo gor, pa spet dol...
Prav zavidam vsem tistim, ki so bile prepričane in optimistične, ali ki niso non stop razmišljale. Jaz tega enostavno ne zmorem.
Ma, no, evo sem spet pojamrala, Miška me bo spet kregala. Bo že, itak... 

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4243
24.6.2008 11:35:28   
kajsica
Gigi, pa še to! Hormonov se pa še en lep čas ne boš znebila! Žal, meni se je stanje po abrazijo šele nekako po 5 mesecih začelo urejevat. Pa še vedno imam povečane probleme s kožo (beri moooozooolji konkretno - boli). Pa tudi shujšati mi ni kaj preveč uspelo. Ampak za vse to uravnavanje bo čas, ko bomo svoje sončke držale v naročjih!!!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4244
24.6.2008 11:38:20   
kajsica
Hedi, saj smo vse na istem. Vse nihamo gor pa dol. Žal res ne poznam, vsaj jaz ne, ki ne bi vsaj na trenutke malo podvomila. Pa saj nimaš več daleč do testa. Saj bo boš videla!!!

Evo takole, v soboto pa grem potem v Benetke. Sedaj pa nimam nobenih zadržkov!!!! Jupiiii!!!

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
24.6.2008 11:41:57   
sonček33
Tako UZ je za mano. srček bije.  Dete je živo kot poper. Jutri se začne 10. teden. 

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
24.6.2008 11:48:04   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Tako UZ je za mano. srček bije.  Dete je živo kot poper. Jutri se začne 10. teden. 

user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4247
24.6.2008 11:54:37   
mismis
Sonček, super za srčkauser posted image user posted image

No mi smo doma, priseli smo 1 otroka, 3 smo dali pa na hladno, ker mi po novem zakonu do 35 leta pripada samo en zarodek. Mogoče je pa tako bolje. Zdej moram samo tega fajn božat in ujčkat, da se bo odločil ostati pri meni.

Transfer mi je delal dr. Zorn, ker dr.D-ja ni bilo,Sej za trasfer ni taka panika, ampak ko bi dečko vsaj rekel, da ga ne bo, ne pa da pridem ob 7. zjutraj in ga čakam kot nora.

no kar je, je. Test imam 10.07. takrat bo pa že vse jasno.

A ja  Netka in Sapi sta pa tudi v redu, več bosta pa tko sami povedali.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4248
24.6.2008 11:57:32   
kajsica
Bravo miška! Čuvaj pikico!!!

Samo eno vprašanje; kaj nisi mogla niti izbirati več ali enega ali 2?! No saj boš pa imela za čez kakšno leto ali 2 pingvinčka! Pazi nase!!!!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4249
24.6.2008 11:57:46   
gigi1
user posted image  user posted image  user posted image  Miška sorry v službi zelo težko postavljam prava vprašanja.
Veš kaj...je čisto OK, da je eden! Že ta te bo zdelal user posted image , če je kaj po mami...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?