NiLe
|
Čeeer ... končnooooo ...Tia je omagala in zaspala ... ne vem, ali jo matra tole vreme al kaj ... v glavnem, danes je spala od 9h do 23h --- 4 x po 20 minut in med dojenjem 2x15 minut, kar znese cca 2 urci v celem dnevu . Ni bila ne tečna ne jokava, ampak ne, ona spala NE BI ... upam, da bo noč mirna in da bo jutrišnji dan boljši . IZVIRNO SPOROČILO: tasyo Moti me, ker je dno tako trdo, tako da mi je blo ful hudo, ampak sem ji podložila še blazino za na plažo, pa je šlo. Bom šla pa danes kar pogledat za tisto potovalno vzmetnico... Ja, tudi mene moti, ker je trdo dno, tako da bo informacija o vzmetnici dobrodošla, čeprav najbrž ne bo prostora zanjo, ko se bomo pakirali na morje Me prav zanima, kako bo izgledalo naše sobotno pakiranje ... še dobro, da je mož kupil največjo "trugo za na streho", drugače bi vzeli samo brisače, kopalke in voziček IZVIRNO SPOROČILO: pizamca Zanima me še, ali jih s čem pokrijete? Ali imate vozek odprt/zaprt? Ali imajo kapico na glavi? Sicer malo piha, ampak je topel veter... V tej vročini moji oblečem samo bodi s kr. rokavi ali kakšen pajacek s kr. hlačkami, nogavičke po potrebi ... če zaspi, jo pokrijem s tetra pleničko. Če grem z vozičkom po soncu (npr. če moram do trgovine ali po starejša dva v vrtec ali šolo), imam čez pleničko, da jo sonce ne greje. Kapice nima, imam pa klobuček, če jo ravno vzamem ven ali jo nesem do stanovanja. Ponoči ima pajacek z dolgimi rokavi brez stopalc in je pokrita s tanko odejico, ki jo ponavadi zbrca. Simvir; hvala za koristne informacije ... teh ni nikoli preveč Pa super za novo frizuro! Jaz sem imela danes pedikuro - imam prav lepa stopalca in frišno nalakirane nohte , v petek pa pride frizerka kar k meni na dom ... čisti luksuz! Nazadnje me je "obdelala" pred 4 meseci. Novopečena; joj, ubogi Rene! Žal nimam nobenega pametnega nasveta, kaj bi odprlo tvojega ... se mi pa fuuul smili in res ne vem, kaj čaka P, da ti ne da nobenega odvajala oz. svečke. Jabolko; težka bo glede četrtka, ker imamo poleg nabave stvari za na morje, še nekaj opravkov in pred 12. ne bomo gotovi. Ve si kar privoščite in verjamem, da se boste imele fino. Bodi za nocoj dovolj ... še tuš in posteljaaaa! Nočko!