tasyo
|
Daaan! A ste me kej pogrešale? No, mi smo pred vročino čez vikend pobegnili na morje, zdej smo do četrtka doma, potem pa spet gremo. Lana ful uživa v slani vodi, pa skos bi jo lizala. Ko jo malo pošpricam po obrazu, skos steguje jeziček Pa ji dam dost za pit, tako da ni žejna in dehidrirana... Sem pričakovala, da bom mogla prevrat cel roman, pa ste napolnile mislim da 2 strani - alo, malce bolj živahno, prosim. Sploh zdej, ko se moramo pred sončkom čez dan kar skriti. Mene tole tudi mori - en dan je mraz, potem pa žge kot hudič! Bogi škratki, kako se je šele njim težko prilagajat. Vidim da boste tiste, ki imate več otrok, imele med počitnicami kar polne roke dela. Ampak bo luštno, kajne?! Vseeno pa malo pokukajte sem gor, no... Katka, sem ful vesela, da si se javila! Tvoja dva sončka tudi lepo napredujeta in super, da ne kompliciraš z napredovanjem. Konec koncev ne moreta delat isto, kot ostali 4 mesečniki, ker sta v bistvu stara šele 2 meseca... Naša sicer že neki časa z veseljem opazuje svet okoli sebe, pa tudi rokico rada tišči v usta, kaj drugega pa še ne. Ko je na trebuščku, pase kravice, če je glih dobre volje, sicer pa se samo toliko potrudi, da obrne glavico in se dere. Ne stegne še dlani pri tem. Da bi se obrnila, pa ni šans. Poskuša ful, ampak ima eno roko viška, ki ji je v napoto, saj je preveč stabilna. Prenosno posteljico sva midva dobila in smo jo zdaj sprobali. Moti me, ker je dno tako trdo, tako da mi je blo ful hudo, ampak sem ji podložila še blazino za na plažo, pa je šlo. Bom šla pa danes kar pogledat za tisto potovalno vzmetnico... A mislite, da jo baby-center ima? Ali pa pikapolonica? Vsekakor bi bilo fajn, da jo nabavimo do četrtka zvečer... Se pravi danes. Uf, koliko dela me čaka. V glavnem, nam bo še prišla kar prav, saj pri naših nimamo dovolj velike postelje, da bi vsi trije spali v njej, pa bo Lana v prenosni posteljici. K sreči je moja bivša soba dovolj velika, da paše noter. Ko bo malo večja, pa jo že čaka prava postelja v njeni sobici. Ja, moji starši so poskrbeli za vse.. No, v bistvu je tisto soba za goste, ampak saj smo mi edini, ki ostanemo čez noč. Sem jo mislila met zaenkrat še kar v košari od vozička ponoči, pa se mi zdi, da ji je noter čisto preveč vroče. No, zdej sem pa nekaj pokomentirala. Na srečanje me pa tokrat zaradi višje sile (no, nižje, glede na to, da bo nadmorska višina 0) ne bo. Verjetno se nam bo uspelo dobit v drugi polovici julija ali pa šele v jeseni. Se bom pa vsekakor kej oglašala tu gor. Smo namreč na dopustu tudi povezani s svetom, sam kar nekak ni časa, da bi visela za računalnikom, ker je tko luštno zunaj. Ko Lana zvečer zaspi, si pa še midva privoščiva malo dopusta... Lepo se imejte in dejte no malo bolj pridno tipkat!
|