|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008
23.6.2008 13:43:21   
aprilska34
Aprilska,meni je zdaj na zadnjem pregledu ena mamica rekla,da je baje čisto dovolj,če se otrok zredi tudi le 100 g na mesec.tak,da ne rabiš skrbet.
IZVIRNO SPOROČILO: barby78

Ja, saj se ne sekiram večuser posted image . Sem vago nazaj zapakirala, vse knjige o otrocih sem vrnila v knjižnico, nehala sem iskati odgovore po vseh mogočih forumih, saj za mojega otroka odgovorov tam ni, in sploh ne želim več vedeti, koliko je pojedla in če je jedla pred 3 ali 5 urami. Zdravnica je sicer rekla, naj jo poskusim hranit na 3 ure, ker pač poje tako mali obrok. Ampak Eva v treh urah še ni lačna in noče jest, joka zraven in tišči dudo iz ust- saj ne moreš otroka prisilit, da je, ne? Zato ji dam za jest, ko se mi zdi, da je lačna, včasih se mi zdi prehitro, pa pač mleko stran zlijem, in poje pač toliko, kot poje. Kaj pa mi drugega sploh preostaneuser posted image ? Saj če bi dojila, tudi ne bi vedela, koliko je popila pri posameznem obroku, kajne? Poliva več ne toliko po tem mleku, kaj več pa glede vsega ne morem narediti. Eva se je odločila, da bo pač že zdaj pazila na postavouser posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
23.6.2008 16:18:41   
JABOLKO3
Bubica - kaj so to za ene kapljice in kje se dobijo - jaz namreč nimam pojma.

Sasy - napisala si, da je prav, da bi naj tudi pri dojenju bili obe rokici spredaj, pa moram rečt, da ne vem kako. Pa je Jure moj tretji dojeni otrok. Jaz dojim sede, dam ga na bok obrnjenega proti sebi in potem je seveda ena rokica nekje pod mojo pazduho. Če je mali obrnjen bolj na hrbet, da sta rokici spredaj, se moram pa jaz nagnit nad njega in me kmalu začne boleti htbet. Sem se kar malo zasekirala, ker se tudi Jure zvija nazaj, pa tudi moj ta drugi sin se je. Kako pa ostale dojite?

Čao.

(odgovor članu aprilska34)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
23.6.2008 17:20:05   
BUBICA17
...To so kapljice od Justa in so dobre še za marsikaj drugega. Mislim, da na njihovi strani piše za kaj vse se uporabljajo. Za Just si verjetno že slišala a ne?
Moja mami se je pred več kot enim letom začela ukvarjat s prodajo Justovih izdelkov in takrat sem tudi sama začela uporabljati njihove izdelke. Zdaj sem največji uporabnik teh izdelkov. Pa tudi mali je, kar priden pri uporabi. Sam kapljice bodo pa še neki časa počakale, ker so zanj absolutno premočne. Edino ene parkrat sem jih dala na gazo in na vroč radiator, da se ne bi prehladil, ker je še njegova koža preobčutljiva. Sicer tistga certifikata nimajo...sam so vseeno naravni izdelki. Imajo pa ene druge zadeve, sam se jaz na to ne spoznam. Lahko ti pa posredujem od mami številko na ZS.

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
23.6.2008 17:32:01   
BUBICA17
...Jaz o volku, volk iz gozda. Me je ravno mami klicala pa sam raje dala na potrditev, ker ne veš kok časa bo trajal klic.
Sasy: Hvala za hitra navodila. Eno vajo sem že poznala, ker mi jo je patronažna pokazala. Ta druga mi pa ni ratala. Nogice je imel uprte na moj trebuh in držala sem dol ramena pa še ves prsni del, sam on je pa kar veselo mahadral z rokami. Napisala, da naj bi jih dvignil do popka. Zdaj mi pa ni jasno. Težko je dojiti tako, da ima obe roki frej, ker pol mene bolijo vratne mišice. To pride bolj v poštev za tiste, ki ne dojijo. Tale handling mi je pa itak ful zapleten in nepraktičen. A so ti kaj rekli do kdaj naj bi se šel to, ker sem že sita? Drgač se pa obrne s trebuha na hrbet, tako da ga težko imam na trebuhu, če se ob prvi priložnosti obrne, čeprav se še mal matra...no odvisno kok je zmatran. Pa premika se tud že...v bistvu se odriva z nogicami in kar daleč prepotuje, tako da je od sobote na tleh..na puzzlih, ker mi lahko pade s postle. Čeblja pa skos. Kaj pa vaši?

(odgovor članu BUBICA17)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
23.6.2008 17:40:41   
katka28
Pozdravljene!

No, da se se jez malo javim po dolgem casu user posted image   veckrat pridem na forum  ( se vcasih bolj pri nedonosenckih zadrzujem ) vendar se mi skoraj vedno oglasi alarm ( beri Jakob in Anze ), ko pa posije soncek vecino casa prezivimo pred hiso in uzivamo.

Otroka sta ze zdaj prava dojencka: Jakob ima 4100g ( en teden nazaj) in je velik 55cm ( porodno 1370g in 38cm ) Anze pa 4250g in 55cm ( porodna 1500g 39 cm) stari pa smo ze 4 mesece, krckov nimamo, ce vedno se se hranimo z mojim mlekecom razen kadar gremo na potep in nimam kje mleka pogret, takrat pa se morata zadovoljiti z Novalacom.

Ko berem seznam vidim, da so vasi soncki in soncice ze pravi korenjaki in da lepo napredujete.

Tezko berem vse za nazaj bom pa v bodoce poskusila biti bolj tekoca. ( Zdaj je moj koncal z izpiti in bom tudi bolj pogosto imela dostop do racunalnika user posted image )

pa pa

(odgovor članu BUBICA17)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
23.6.2008 17:46:09   
simvir
Živjo!

Mi imamo že senčko na vrtu user posted image (smo ob gozdu doma). Saj drugače vedno pogrešam pozno popoldansko sonce, ampak v taki vročini sem pa vesela da je tako.

Jabolko jaz tudi dojim tako, da ima eno roko zadaj, mi tudi z obema naprej nekako ne greuser posted image . Bom pa še poskusila. Drugače pa tudi jaz zelo rada uporabljam Justove izdelke, so res dobri.

Jaz bi pa tudi prišla na srečanje v Arboretum, sploh še nisem bila tamuser posted image . A bi se zmenile za četrtek ali petek?

Aprilska user posted image  da se ne sekiraš več zaradi Evine teže. Bo pač bolj manekenske postaveuser posted image .

Sasy boš videla, da bo Nik dosegel vse spretnosti, morda malce kasneje kot ostali, pa saj je bil rojen pred rokom. Vsak otrok je nekaj posebnega, nekaterim gredo prej ene stvari, drugim pa druge. Moj prvi user posted image  je bil npr. gibalno zelo spreten, govori pa pri svojih dveh letih še vedno le besede, pa še to nekatere precej po svojeuser posted image . Morda bo pa tvoj Nik zelo hitro govoril.

O Katka, lepo da si se javila in poročala o vašem napredkuuser posted image . Ti se kar večkrat oglasi, če boš uspela.

Jaz sem pa prejle poskusila malemu dat moje mleko po flaški, pa ni potegniluser posted image . Upam, ba bova to še natrenirala, da grem lahko brezskrbno kam za dalj časa.

Moja dva se pa sedaj spravljata kosit travo, vsak s svojo kosilnico sevedauser posted image user posted image user posted image . Jih grem malo počekirat.

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
23.6.2008 18:34:03   
katka28
IZVIRNO SPOROČILO: simvir

Jaz sem pa prejle poskusila malemu dat moje mleko po flaški, pa ni potegniluser posted image . Upam, ba bova to še natrenirala, da grem lahko brezskrbno kam za dalj časa.

Ko smo mi bili v porodnisnici smo se ucili cucljat ( ker ostalo nismo mogli). Poskusi, da ko mu das flasko v usta, da stiskas cucelj s tem mu pomagas, da vidi da iz flaske tece mleko, ki ga za pozna po okusu. Mogoce bo pa potem zacel vlect.  Upam, da vam uspe....mi smo se kar nekaj casa matrali...

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
23.6.2008 20:55:24   
simvir
Hvala Katka, bom poizkusila.

Kaj bo ta forum čist osamljen, ker je šlo nekaj čvekic na morje? Dajte no punce kaj napisatuser posted image .

Jutri ima moj možek dopust, jaz grem dopoldan k frizerju, tako da bo moral oba fanta popedenati. Potem imamo pa še UZ kolkov, upam da so ostali 1a, kot so bili že v P.

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
23.6.2008 21:28:08   
katka28
Mi pa imamo jutri prvo cepljenje ze ob 7 zjutraj upam, da ne bo prehudi za nasa soncka. Bom se jaz jokala z njima user posted image .

Drzim pesti za dobre izvide kolkov user posted image , drugace pa tudi jaz bom morala pocasi k frizerju, nazadnje sem bila, tik preden sem sla v bolnico februarja. V nedeljo imamo pa krst tako, da razlog za frizerja user posted image .

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
23.6.2008 21:36:38   
simvir
Ja saj jaz sem bila tudi pri frizerju nazadnje pred porodom, tako da je že skrajni čas da gremuser posted image .

Tudi jaz držim pesti za vaše cepljenje, da ne bo prehudo, saj ponavadi komaj opazijo da so cepljeni.

Zdaj me pa možek vabi na teraso na sladoled, mmm, že šibam.

Vam pa lahko nočuser posted image .

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
23.6.2008 21:46:41   
sky77
čer

Evo komaj zdaj se da malo zadihat. Pišuka je bilo vroče, pa še soparno povrhu.

No pri nas je novo to, da je Rok prehlajen. Se mu sluz nabira v grlu, nosek ima pa čist. Sej kašlja, ampak namesto da bi tisto pljunil ven pogoltne nazaj in smo spet na začetku. Smo prej izvajali inhalacije pa je tulil kot da ga dajemo iz kože. Da pa baby vac vidi pa itak skupaj zleze. No upam da bo jutri kaj boljše, vsekakor pa gremo na obisk k P.

Jabolko tudi midve se dojiva tako da ima eno roko zadaj, pa Roka sem isto tako. Ne vem, mene moti tista roka spredaj. Pa potem si jo tlači v usta, pa je tečna ker ni priklopljena. Mi bomo nadaljevali kar tako kot smo sedaj.

Spet kašlja. Grem pogledat kaj je

Neposredna povezava do sporočila: 1286
23.6.2008 22:46:34   
Krista28
dober večer,

Evo mi smo mel dons spet pečenjeuser posted image user posted image , zdaj smo odpraznovali vse...upam,....ker mi čvapi in basice že z ušes gledajouser posted image . Povabljeni so skoz hvalili, kolk imam pridna otroka, jst pa kar rasla......nadelala sm se pa tud.....iz dvorišča v 2 štuk in nazaj 100x. V soboto smo se sicer skregali zvečer s tastom in taščo, pa smo se potem lepo pomenli glede vzgoje malega in sva lepo povedala meje, in je šlo lepo brez zamere----vsaj mislim si takouser posted image user posted image Jst se ne znam kujat, za druge se pa ne obremenjujem... Tud Nadja imal mal poln nosek, ampak zaenkrat ni hudega, je pa dons padla dol že ob 20.30.

Da so pa čveke že na morju se pa tu mal pozna, sicer ste pa ostale bolj štartale, pa je.

Dojenje: Jst tudi dojim tako da ima eno roko zadaj. Sem probala z obema spredaj pa je pri meni nemogoče, ker imam kar velik trebuh in potem bi jo morala ful stran držatuser posted image user posted image Sem pa ugotovila, da mala veliko lepše je, če se dojiva leže in to še tako, da ji glavica kar na pojstli počiva. Sem to sprobala po branju enga članka glede velikih dojk in delujeuser posted image (imam 90E in to tudi ko nisem dojila - upam da bodo po končanem dojenju malo manjše).

Jutri moram pa obvezno likat, ker imam 7 strojev...)user posted image

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
24.6.2008 6:43:56   
sasy20
Dobro jutro!

Najprej naj vam tekne user posted image  , jaz svojo že srkam.....

Danes se odpravljamo nazaj na morje...do nedelje...tako da moram še malo spakirat stvari. Nik je spal od 20h do 3:30 user posted image  sva se podojila in še vedno spi.

JABOLKO glede dojenja tudi meni ne gre tako, da ima obe rokici naprej...meni je sicer rekla da je tako '' prav '' no itak to spreminjajo vsako leto je kako drugače prav. Tako da jaz dojim večinoma leže ker je mali kar težek....če pa sede dojim pa ima tudi eno rokico tam nekje pod pazdudo....pač ni prav ampak meni drugače ne gre.....tako da se sploh ne mislim sekirat.

BUBICA kot sem jo jaz razumela je ta handing skos. Namreč mi je razlagala da ko bo pa 4 m star bo pa počasi sam dvignu glavo ko ga dviguješ, ko bo star 6m bo že  rame dvignu gor....pa tko....
Ampak meni je ta handing ful težek...midva bova telovadla, pa nosila ga bom v lunco....dvigovane in dojenje user posted image  meni je toliko težje, da namatram malega in še sebe....tako da to pri nas odpade. Glede une vaje....počasi bo začel rokice dvigovati v višino popka...Nik jih sedaj dvigne predsebe ampak mu še hitro dol padejo ker še nima utrjenih mišic...saj bo počasi.....v višino popka pa jih bo dal ker naj bi pri,  4m (misil da ) začel prijemati nogice stopalčka in še malo kasneje  prstke na nogi v ustka dajat. Tako da ni to takoj. Verjetno sem nerazumljivo napisala user posted image .

Katka tvoje dva fantička sta že prava korenjaka user posted image  super da se lepo rihtate....verjamem pa da imaš zelo malo prostega časa in da RR pride na vrsto vsake toliko. Mi te  nismo pozabile, smo vedno vesele ko pišeš in poročaš kako sta tvojedva user posted image user posted image  in seveda ti.

Simvir...sem se zelo sekirala sedaj pa se ne več...ker enostavno vsi ne morejo vsega...eni kasneje eni prej...pa tudi naš bo ni hudič da ne bi. Tako da bom uživala vsako minuto z njim in se ne bom obremenjevala kaj že lahko in kaj ne. Prehitro gre čas.

MI SMO PA DANES STARI 4 MESECE user posted image  

Tako čvekice sedaj pa grem spakirat pa se še kaj javim predno grem. papa

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
24.6.2008 6:45:02   
sasy20
UPS...že tako gre hitr čas pa še prehitevam user posted image .....

STARI SMO 3 MESECE

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
24.6.2008 7:09:43   
Tanja555
Dobro jutro in izvolite dišečo user posted image user posted image .
Najpre Barby (hvala ti user posted image ) poročam z včerajšnjega pregleda: Neli pri 2eh mesecij in 3eh tednih - težka 4.600g, velika 56,5 cm. Dobila je tudi prvo pikico in potem dobila reakcijo šele čez nekaj ur - kaki 2 uri se je full user posted image , da sem mislila da me bo kap, ker je nisem mogla nikakor potolažituser posted image .

Drugače pa vročino zaenkrat kar dobro prenašamo, ob 9ih bova šibali ven, pa še proti večeru malo, pa bo!

Glede dojenja, jo pa jaz vedno dojim leže ali pa sede, tako, da ima obe rokici spredaj... Verjetno mi je lažje, ker je Neli bolj pri ta lažjih dojenčkih, pa na oni vreči Jabooz sedim, pa še blazino za dojenje uporabljam, ki je mimogrede superuser posted image .

Lep dan želim vsem in se še kaj javim.

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
24.6.2008 7:19:13   
BUBICA17
Sasy: jaz sem mislila, da sem zmešana, ko si napisala štiri mesece, ker tok pa še znam računat. Nisem vidla, da si popravla.
vsem eno kavico..jaz grem jo takoj skuhat, ker imam danes govorilne ure zase glede diplomske naloge. Bubek je danes že drugič prespal noč sicer je bilo sedem ur. Zadnjič enkrat je bilo osem in mi je skoraj razgnalo joške, da ne omenjam bolečin. Dons je blo pa že uredu, ker so že bolj utrjene in vedo, da včasih bubek dvakrat je čez noč, ponavadi enkrat se pa zgodi, da sploh ne je. Mi nimamo nobenega reda že zdaj.user posted image

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
24.6.2008 7:22:19   
BUBICA17
Aja držite pesti, da me ne bo mentorica preveč zamorila, ker se mi diplomska že tako gnusi. raje bi šla še enkrat narediti vse izpite iz četrtega letnika kot pa to bedasto diplomsko nalogouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu BUBICA17)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
24.6.2008 8:32:47   
NiLe
Jutroooo ... uživam ob jutranjem Nescafeju in čakam, da se naša user posted image zbudi, da bova hitro šli na en sprehod, preden postane neznosno vroče ...
Komaj smo čakali sonce, sedaj pa že tako prbija, da je groza user posted image . Ne vem, zakaj ne more biti tam okoli 25 ali 26 stopinj ... ali je mrzlo ali pa fuuul vroče user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: simvir

Kaj bo ta forum čist osamljen, ker je šlo nekaj čvekic na morje? Dajte no punce kaj napisatuser posted image .

Ja, tudi meni se zdi, da je forum malo zamrl, ampak bomo ostale že nekaj načvekale, da ne bo dolgčas user posted image user posted image user posted image

Katka: user posted image user posted image user posted image da si se nam spet oglasila in super za napredek tvojih dvojčkov. Super napredujeta!!!

Bubica: dobro opravi na govorilnih za diplomsko in upam, da bo tole čim prej za tabo. Mene vse to še čaka user posted image

Jabolko; je grlo kaj bolje? Tudi mene je začelo malo boleti ... sicer ni pa nič čudnega, saj v avtu nabijem klimo, pa tale prehod in vročih in hladnih prostorov, pa mrzla pijača ...

Preživite dan v senčki ali v hladnih prostorih ... upam, da mi čez dan rata kaj  poškiliti na RR... včeraj smo spet imeli bolj "nespalni" dan, tako da je bila potrebna animacija 100/h.

Od jutri naprej bom imela vse tri škrate doma, tako da bo kar pestro in bom računalnik videla samo še zvečer, če me postelja ne bo prej premamila user posted image user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
24.6.2008 8:50:07   
katka28
No in prvo cepljenje je za nami. Za enkrat sta dobro prenesla bomo videli cez nekaj ur.

Handling: se prakticira celo razvojno obdobje in ko ga enkrat osvojis sploh ni tezko. Mi ce se dojimo se vedno dojimo, da sta obe rokici stegnjeni naprej. Polozim si ju na blazino za dojenje, da lepo lezita in se cartata ( hranimo se ne po zizi ).

Kar se pa tice razvojnih mejnikov se pa ne obremenjujte prevec kaj bi otrok pri dolocenih mesecih ze moral obvladati kajti vsak otrocicek je nekaj posebnega. Ne forsirajte hoje kajti vsi ortopedi so si enotni, da kasneje kot otrok shodi bolj prijazno je to za njegovo hrbtenico.

Nasa dva sta recimo sele zacela opazovati dogajanje okoli niju, rada se smejckata in tu in tam jima ze uspe rokico do ustk spravit.

nic alarm se oglasa :)

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
24.6.2008 9:14:43   
BUBICA17
Se popolnoma strinjam, da vse ob svojem času, sam mene tok mori tale motorika pa RA. Moj je vlekel glavico nazaj in pol sem delala ta handling pa še eno vajo po ne vem kokrat na dan. Ko sva imela pri enem mesecu pposvetovalnico, glavice ni vlekel nazaj, tako da nisva šla v RA. Ker je ostalo vse bp, imava naslednjo posvetovalnico šele 22.julija pri starosti tri mesece. Jaz zdaj ne vem, a je uredu al ne, tko da pol gledam tud to, kaj delajo ostali dojenčki, da bi ugotovila, da je vse ok. Handlinga pa res ne marava. Drža lunica ni več aktualna. Dojenje se pa trudim, čeprav včasih ne gre. Me začne vse bolet od te drže. Ko pa pijeva čaj po flaški pa ni problema tole z rokicami.

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
24.6.2008 12:39:10   
sky77
Ojla

Evo mene, sem šele zdaj prišla do računalnika. Imam danes Roka doma (in tako bo tudi v prihodnje - zaenkrat cel julij) in smo bili celo dopoldne zunaj da se je zdivjal. Doma je pa zato ker tako nagravžno kašlja. Prav davi se. Za povrhu pa še Brina nekaj pokašljuje. Zdaj pa ne vem ali se je nalezla od Roka ali pa jo je včeraj malo preveč prepihalo. Pa sej ni važno od kje kašelj, važno je da pucamo nosek in poskrbimo da se kašelj ne poslabša. Sem Roku naredila tisti zvarek iz čebule in medu in upam da bo pomagalo. Zaenkrat mu je njami, tako da zahteva še user posted image

Zdaj bomo pa kar lepo do večera notri. No razen mene, ker bom morala it v službo po polico za zavarovanje za naš avto. Mi moj že ful teži ker on bi se že rad vozil z njim. Sedaj ko je popravljen user posted image In potem bo sky spet gospa, ki se bo vozila z veliiiikim avtom. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NiLe evo še ena ki bo manj dosegljiva zdaj ko je Rok doma. Še najlažje se bom javila ob taki uri ko oba spita.

No kaj je potem z arboretumom? Jaz bi tudi prišla, seveda še z Rokom

Katka bravo za tak napredek user posted image user posted image user posted image  Še malo pa bosta shodila user posted image

Res gre ful hitro. Se mi zdi da sem komaj včeraj rodila, pa bo mala kmalu imela že 3 mesece.

Grem nahitro malo pospravit dokler še spita

(odgovor članu BUBICA17)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
24.6.2008 12:51:43   
katka28
IZVIRNO SPOROČILO: sky77
Katka bravo za tak napredek user posted image user posted image user posted image  Še malo pa bosta shodila user posted image

user posted image ja to bomo pa se kar nekaj casa cakale. Bodo prej vsi vasi soncki hodili preden bomo mi. Prijateljica, ki ima tudi dvojcka zdaj sta ze 3 leta stara mi je rekla, da sta njena shodila pri 16 mesecih tako, da se s tem sploh ne obremenjujem.

Ali ste ve ze kupile prenosne posteljice? Oziroma kako bodo otroci spali , ko greste na dopust? O.I. ste ze dale delat?

Jaz cakam, da se sploh odlocimo ali bomo sli na morje ali ne potem pa bomo sli k fotografu ( sicer ne vem kako jih bo slikala), da gremo dat osebne delat.
Posteljico pa za enkrat samo gledam v katalogih vendar jo bom slej ko prej morala kupiti.

Sky: upam, da se Rok in Brina kmalu pozdravita.

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
24.6.2008 13:37:36   
tasyo
Daaan!
A ste me kej pogrešale?user posted image  No, mi smo pred vročino čez vikend pobegnili na morje, zdej smo do četrtka doma, potem pa spet gremo. Lana ful uživa v slani vodi, pa skos bi jo lizala. Ko jo malo pošpricam po obrazu, skos steguje jezičekuser posted image  Pa ji dam dost za pit, tako da ni žejna in dehidrirana...

Sem pričakovala, da bom mogla prevrat cel roman, pa ste napolnile mislim da 2 strani - alo, malce bolj živahno, prosim. Sploh zdej, ko se moramo pred sončkom čez dan kar skriti. Mene tole tudi mori - en dan je mraz, potem pa žge kot hudič! Bogi škratki, kako se je šele njim težko prilagajat. Vidim da boste tiste, ki imate več otrok, imele med počitnicami kar polne roke dela. Ampak bo luštno, kajne?! Vseeno pa malo pokukajte sem gor, no...

Katka, sem ful vesela, da si se javila! Tvoja dva sončka tudi lepo napredujeta in super, da ne kompliciraš z napredovanjem. Konec koncev ne moreta delat isto, kot ostali 4 mesečniki, ker sta v bistvu stara šele 2 meseca... Naša sicer že neki časa z veseljem opazuje svet okoli sebe, pa tudi rokico rada tišči v usta, kaj drugega pa še ne. Ko je na trebuščku, pase kravice, če je glih dobre volje, sicer pa se samo toliko potrudi, da obrne glavico in se dere. Ne stegne še dlani pri tem. Da bi se obrnila, pa ni šans. Poskuša ful, ampak ima eno roko viška, ki ji je v napoto, saj je preveč stabilna.

Prenosno posteljico sva midva dobila in smo jo zdaj sprobali. Moti me, ker je dno tako trdo, tako da mi je blo ful hudo, ampak sem ji podložila še blazino za na plažo, pa je šlo. Bom šla pa danes kar pogledat za tisto potovalno vzmetnico... A mislite, da jo baby-center ima? Ali pa pikapolonica? Vsekakor bi bilo fajn, da jo nabavimo do četrtka zvečer... Se pravi danes. Uf, koliko dela me čaka. V glavnem, nam bo še prišla kar  prav, saj pri naših nimamo dovolj velike postelje, da bi vsi trije spali v njej, pa bo Lana v prenosni posteljici. K sreči je moja bivša soba dovolj velika, da paše noter. Ko bo malo večja, pa jo že čaka prava postelja v njeni sobici. Ja, moji starši so poskrbeli za vse.. No, v bistvu je tisto soba za goste, ampak  saj smo mi edini, ki ostanemo čez noč. Sem jo mislila met zaenkrat še kar v košari od vozička ponoči, pa se mi zdi, da ji je noter čisto preveč vroče.

No, zdej sem pa nekaj pokomentirala.user posted image  Na srečanje me pa tokrat zaradi višje sile (no, nižje, glede na to, da bo nadmorska višina 0) ne bo. Verjetno se nam bo uspelo dobit v drugi polovici julija ali pa šele v jeseni. Se bom pa vsekakor kej oglašala tu gor. Smo namreč na dopustu tudi povezani s svetom, sam kar nekak ni časa, da bi visela za računalnikom, ker je tko luštno zunaj. Ko Lana zvečer zaspi, si pa še midva privoščiva malo dopusta...

Lepo se imejte in dejte no malo bolj pridno tipkat!

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
24.6.2008 13:51:07   
aprilska34
Madonca, je vročeuser posted image  ! Danes imam kar slabo vest, Evo imam že dva dni samo v Pamperski...Včeraj zjutraj je bila še široko povita, potem pa se mi je zdelo, da je revica cela mokra, pa sem ji kar dol plenice fliknila, pa samo v pamperski in bodiju pustila...Zvečer sem jo mislila široko poviti, da bi bila preko noči tak kak mora bit, pa je bilo v stanovanju še vedno prevroče, sploh pa za spat... In tako je bila Eva celo noč.. In danes je seveda spet pasje..

Kaj mislite, je lahko kaj narobe, če bo dva dni brez širokega povijanja? user posted image user posted image user posted image

Komaj čakam, da imamo UZ kontrolo, upam, da bo vse OK in da bomo lahko vedno brez...Samo ne vem, je že pri prvi kontroli pri 2.mesecih rekel, da je tako ali tako stara po pravem šele 1 mesec, tako da se bojim, da bomo še en mesec zavijali...user posted image

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
24.6.2008 14:19:56   
BUBICA17
Jaz Bubi vsak dan povem, da naj bo vesel, ker ima kolke 1a in ne rab širokega povijanja, ker moj se pa krega zarad plenice, ker on ne bi imel nič. Sam tko pa to ne gre...brez plenice je parkrat na dan tudi po eno uro, Spodaj dam pa tisto nepremočljivo zadevo za bolnike, ker se vedno polula, če ne celo pokaka. Danes se je oboje. Pol mu hočem pa plenico dat gor se pa krega in brca. Sam dons je res vroče..jaz mu kar čaj dodajam, čeprav dojim. Je spil že 60 ml. V nedeljo ga je skozi dan 200 ml. Kakšen dan pa tud sam 10 ml. A jim dajete čaj?

Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Generacija Beta je prispela
Leto 2025 označuje začetek nove generacije. Preprosto povedano, generacija Beta zajema tiste, ki se bodo rodili med leto...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?