|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
23.6.2008 14:26:11   
anaya
Dan punce....

Danes sem bla pa menda zadnjič dat kri (upam). Pa še vedno me ni dala na "cukertest", čeprav imamo v družini pogosto sladkorno.... zdaj pa je menda že prepozno al ne? Kdaj ste ve ble (tiste ki ste ble)?

Pa končno gremo v sredo po postlco, pa še par stvari.... user posted image user posted image user posted image . Pa namočit se grem danes v bazen...verjetno samo do kolen, ampak vsaj nekajuser posted image .

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
23.6.2008 14:43:39   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

IZVIRNO SPOROČILO: miškolinček

Aja, pa toplo priporočam da vzamete s seboj kakšne Leibnez ali pa druge navadne piškote(čokoladnih se ne sme), če vas bo med obroki dajala lakota ali pa ponoči, ker od večerje pa do zajtrka je zeloooo dooolga. Sploh ker ponoči dojiš in si pač lačen.
To povem iz lastnih izkušenj, jaz sem bila grozno lačna pa so bili obroki popolnoma normalni samo presledek med njimi je prevelik.user posted image user posted image user posted image

Pod to se še jaz podpišem.

Srečanje - ustreza mi 11.7. kot tudi 12.7.
11.7. še bolj, ker lahko pridem z Zojo Mišo.

Ja še je aktualno. Matr sej smo 28. že v soboto. Gre hitr čas. Potem pa 11.7.

pa pa

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
23.6.2008 14:47:41   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: anaya

Kdaj ste ve ble (tiste ki ste ble)?

Meni je test za sladkorno delala v 24 tednu.
Zakaj pa nisi kar sama vprašala Gin za ta test?

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
23.6.2008 14:58:06   
anita goitan
helou punce,
sem nazaj iz LJ, vročee, sem uredila s papirji, samo še na CSD nesem izpolnjen un papir z izplačilom za nazaj. Ma bo kar lepa porodniška, bo treba kmal ponovituser posted image
Danes imam še en stroj cotk za zlikat, potem sem pa fertik, juhuuser posted image Punce v mullerju majo znižane Pamperske, 63 jih je notr, št.2 od 3-6kg za 9 €.
lep dan se še beremo

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
23.6.2008 16:35:34   
anaya
Erin: sej ne da se pritožujem ker mi ga ni dala za delat.... verjetno, se normalno redim, pa otrok je med manjšimi, pa zatekam ne, pritisk mam pa itak bolj nizki kot pa visok, pa se ji že ni zdelo potrebno....sej se ne pritožujem da me ni dala, samo upa,m da me še ne čaka.

Zdaj me pa zanima še (verjetno je blo napisano že) kako se reče tamponom za nosečnice, oz. od kere firme so, al kakorkoli se razlikujejo od navadnih, ker sem jaz danes v lekarni to hotla kupit pa me je samo čudno pogledal pa rekla da ni nikoli slišala za kaj takegauser posted image user posted image user posted image  pol sem se pa full neumno počutla, ker ji kaj več od tega nisem znala povedat, kot pa da so kao tamponi za med nosečnostjo...

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
23.6.2008 16:47:42   
ANA_P
anaya, probaj poiskat v akkšni drogeriji. Baje jih imajo v DMu.

No, jaz sem danes spet šopingiralauser posted image user posted image .
Kupila sem 20 tetra plenic, pa 5 plenic za po povijanju, pa bodije s kratkimi rokavi brez hlačnic, pa majčke, pa zokne, pa dude ( Nuk in Avent oboje silikonske ), pa eno flaško v slučaju, če mlekarna ne dela vredu, pa copatke, pa rokavičke, pa žabice.
V soboto pa sva šla v Interspar po tisto prenosno posteljico, so imeli znižano na 30 Eurovuser posted image

Glede kompletkov za domov iz P. Kakšne kompletke to kupujete? Sem se glih včeraj pogovarjala s kolegico, ki ima malega zdaj starega 14 dni in je rekla, da so naročili, da je oblečen v tej vročini v kratki bodi, žabice, majčko z dolgimi rokavi in zokne.
Tako sem jaz za mojega mislila, da bi šel iz bolnice:
v bodiju s kratkimi rokavi, oranžnimi žabicami, belo rjavo črtasto majčko, belo rjave zokne.
Ali naj kupim kakšen kompletek????

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
23.6.2008 17:18:47   
anaya
ANA_P: sem iskala danes DMu pa prodajalka tam tut nič ni vedla o tem.... mogoče jaz narobe sprašujem....

kompletek pa bo mela moja opica tako oblekico luškano, brez rokavov( seveda čez 2 tetra majčki pa žabe....

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
23.6.2008 17:55:52   
naty13
Dannnnn.

Pošiljam vam ledeno user posted image . Midva z Nejcem se hladiva notri, ker je zunaj vroče ko user posted image . Sem pa prej bila pridna in avto oprala, pa mal sem red delala v moji omari in vozek sem oprala za user posted image , pa sem videla, da sem mal zgrešila, je še kar na nekaj mestih ostal prah in bo treba še mal drgnit. user posted image  Se pa fajn suši. user posted image  Nejc je tudi dobre volje glede na vročino. user posted image  Sedaj uživa in bos raca po stanovanju. user posted image

oblačila za iz P za user posted image  - Tudi jaz sem razmišljala o kratkem bodiju za spodaj, če bo takole vroče.  Za spodaj imam pa bombažne žabice do pasu in hlačke, ki ne bodo prišle v poštev v taki vročini.

pa pa

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
23.6.2008 18:01:34   
miškolinček
Cunce za domov, če bo tako vroče mu bom jaz dala samo ene dolge rokave pa hlače do pasu, pa bo. Toliko da bo koža pokrita, ker je občutljiva. V dvojne stvari ga ne bom oblačila, prav tako ne bom kratkih rokavov kupovala. V stanovanju bo tako hladneje, v avtu bo vroče, ven ga pa tako ne bom v ta hujši vročini peljala.

Jaz sem tudi za 11.7. Kje pa?

Pa vozel sem tud jaz danes drgnila. Matr kok je bil usran,pa sem imela kao zaščitenega pred prahom in svinjarijo. Pa ja de,sem se fajn namučila. Zdaj se pa sveti kot nov. Še prevleke nazaj naštimam ko se posušijo pa bo pripravljen.user posted image user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
23.6.2008 18:02:36   
bambi14
oooooj,
vsem skupaj en dopusniški pozdrav. Sem se danes mogla peljat iz Zreč v MB, ker so prišli delavci, ki nama bojo delali prizidek in se je full zavleklo. Sedaj se počasi spravljama nazaj na dopust v toplice.

Kako je fajn it v bazen,...ker si tak lažji- hehe.
Glede tamponov: ne reče se jim pravza nosečnice- zato so malo čudno pogledale- imajo najbrž dooooolgo lajtungo(jaz bi pogruntala kaj misliš)....mislim, da so od sente firma( pač tamponi, ki ščitijo pred infekcijami v bazenih),...muller, DM,...jaz sem jih nabavla v L*clerku.

No včeraj je bilo svinsko vroče - bjek za skuhat in z mojim user posted image sva šla na Roglo gledat dirko avtomobilov in ugotovila sem, da imamo nosečke nekaj prednosti. Mi je en tim(prijazna gospodična) iz Grosuplja ponudila stol, da sem lahko gledala dirko sede-heheee.

Nič babike, me že priganjajo............LEPO SE IMEJTE. Pa pa se tipkamo konec tedna.

user posted image

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
23.6.2008 18:25:36   
nell
Hejjj bambi!1
Ti v Zrečah pa js nič ne vem...no lahk bi šle na kako kavico, ker si lih v mojem kraju...če boš tole še prebrala.

sicer pa uživaj

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
23.6.2008 18:50:15   
cebrca
bella02 user posted image sotrpinka pri zatekanjuuser posted image . Ja za oči res pravijo, da pridejo kar zmatrane od poroda in da jih je potrebno malo pazit. Aja pa med porodom moraš imet zaprte, da ne boš potem kot angora zajc user posted image (zelo rade popokajo žilice in so potem oči kakih 14 dni rdeče!)

Lasje user posted image user posted image user posted image ne vem, ali je malo vraže ali pa tudi resnice, da naj si ne bi glave umila 6 tednov, ampak meni se zmeša če si jih ne umijem na 10 dni, ker imam preveč goste!
Sem pa res slišala, da nekateri pravijo, da je struktura las kar prizadeta zaradi velike hormonske spremembe in da naj res ne bi pretiravale z umivanjem! Jaz jih bom poskusila čim manj matrat in merkat, da se ne bom prehladila!

Za odhod domov iz P, odvisno od vremena. Tudi jaz še nisem slišala, da bi morale biti pokrite, tako da ne bi vedela kaj je na tem.

miškolinček potolaži se, nisi edina, ki bo spustila raj na morju. Bomo pa v letih ki pridejo vse zamujeno notri prinesle! user posted image user posted image user posted image Ja vročina je pa res pasja, mene je kar groza ker imam jutri pregled ob pol enih. Po moje bom znorela v avtu! Pa srečno s kisom!

Katja user posted image user posted image user posted image user posted image , se beremo ko nas doideš, pa kar čas si vzemi!

tejkaz se vidiva jutri!

gajka user posted image user posted image user posted image   za vikend, za paketek (pravljici), klime, pa žaluzije ko bodo prišle. Odstop mrežnice je že tako bolj verjeten pri tistih, ki majo dioptrijo dokaj veliko v minus, pa še močne cilindre zraven. Pa res priporočajo, da imaš oči zaprte ko pritiskaš, pa vseeno ti naraste očesni pritisk!

VLOŽKI sem šla na Vir v Tosamo. Za mrežaste spodnjice je prodajalka priporočila Vir80, ker se drugi tu ne obnesejo dobro, pa še zelo nežni so!  Za navadne hlačke pa je priporočila vir natur (svetlo modri in svetlo zeleni - eni so večji in bolj vpojni). Te se prilepijo in imajo krilca, so pa tudi bombažni in zelo mehki (mi jih je pokazala)user posted image user posted image . Če vas zanimajo cene: Vir80 (10 kom) 1,33 EUR, Vir natur normal (10 kom) 1,40 EUR.

oblačila za iz P jaz sem imela v mislih vse bombaž, bodi z dolgimi rokavi, pa hlačke ali pa pajacek na naramnice, pa eno tetra pleničko čez lupinco, da user posted image ne bo sonček skuhal, ko bo tako vroče. Če bo pa kaj hladneje (kakšno deževno vreme) pa čez še bombažni kompletek (jopica+hlačke+nogavičke)

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
23.6.2008 19:29:48   
karmar
Olja!!! Da se vam malo javim.Vidim da ste vse ok, kar se mi dopade.
Včeraj sem prebrala v knjigi o nosečnosti, da gorgonzola, zamrznjeme ribe in piščanec ( na pol pripravljena) tako škodijo, da lahko rodiš mrtvegauser posted image . oooo, groza.  Ko sem malo premislila, sem ugotovila, da sem se pregrešila samo 2x v celi nosečnosti. Grooozaaa!!

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
23.6.2008 19:44:34   
naty13
Srečanje v Kranju:petek  11.7.

Ura: user posted image

- Naty13
- Miškolinček
- Tejkaz
- Zoja Miša

pa pa

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
23.6.2008 20:18:55   
tejkaz
Moja miš je pa občutljiva na vročino. Je bila cel dan tečna. Sem jo imela samo v plenički v stanovanju pa še tako ji je bilo vroče. Smo v mansardi brez klime, potem si pa lahko predstavljate kako vroče imamo. Ampak, še vedno smo živi user posted image

Pri potiskanju imejte vse nujno zaprte oči. Jaz sem imela skoz zaprte oči, edino ko je babica rekla mojemu možu: Poglejte, glavica je že zunaj, sem jaz pogledala namesto on. On je obsedel v kotu user posted image in so mi popokale žilice v očeh. Sem še lep čas hodila s krvavo rdečimi očmi naokoli. Popokale so mi tudi žilice po obrazu in prsnem košu ampak tiste majhne ki izginejo. Eva se je tudi rodila s rdečo učko, ker ji je poknala žilica in s pokrempano glavico, ker je babica z iglo mehur predrla in je glavo zadela. Ampak se je vse zacelilo in nobena nima nobenih znamenj.

Mislim, da se je za srečanje javila tudi Julija.

Zdaj pa noge v luft in TV.

< Sporočilo je popravil tejkaz -- 23.6.2008 20:19:46 >

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
23.6.2008 20:33:18   
naty13
Tejka mi smo tudi pokasirali davek prediranja mehurja.user posted image   Na desni rokici v zapestju. K sreči skoraj ni več vidno. Po malem izginja.  Sem pa imela odprte oči, ko ni bilo popadka, zaprla sem jih pa pri popadku in potiskanju. Tudi jaz sem pogledala, ko je glavica ven prišla. Je bila polna črnih laskov in bela - verniks al kako žeuser posted image  Se je moj user posted image  kar ustrašil, ko je videl belo glavo. user posted image  Otročki so pa bogi v tej vročini. Še čudno, da je imel kar normalen apetit, ker meni ni nič pasalo jesti. Sem spotoma kakšen piškotek pojedla, pa mal pri Nejcu. Zutrej sem se pa tudi nekaj na silo basala. user posted image  Čez kakšno uro bo pa user posted image  apetit, ko se ohladi. user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
23.6.2008 21:34:13   
miškolinček
Naty, glede ure,mislim da je Zoja Miša rekla da ona najrajši vidi da ob 17-ih. Meni tudi ta ura ustreza,16 je prezgodaj ker še ne bo mojga doma in ne bom mela avta, 18 je pa že pozno, saj veš kako gre čas,če maš pa dom aše enga za spat dajat je pa sploh hitr velik ura.
Naj še ostale povedo kaj mislijo. Kaj pa lokacija, a ima katera kakšen predlog???

Lahko noč pa ohladite se,, jaz grem zdaj končno mal pojest, prej sem se cel popoldne sam nalivala z vodo, pa mal grem na balkon ležazt ko je tak fajn zrak zunaj.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
23.6.2008 21:44:46   
bella02
karmar, kako to misliš, zamrznjene ribe? Mi kupimo zamrznjenega osliča in ga potem odtajam in spoham. je to tudi narobe? Upam, da neuser posted image .

naty, kaj je to s prediranjem mehurja? Lahko otroka poškodujejo? Meni so ga prebodli, pa HB ni posledic.

Ja, cebrca, noge so v tej vročini problem, drugod po telesu niti ni panike. Pa bo tudi to minilo. Danes sem popoldne zadremala za cca pol ure, pa mi mala ni pustila dremat naprej, je hotla pravljico in je bilo konec počivanja.

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
23.6.2008 22:27:37   
iva77
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Ura: user posted image

- Naty13
- Miškolinček
- Tejkaz
- Zoja Miša

še jaz, "ura" NI pomembno  user posted image

TAMMY, 05.08.2008 ob 9.20, 3150g in 50cm

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
23.6.2008 22:28:28   
K_a_t_j_a
Pozdravljene po dooooolgem času!! Hvala vam, ker ste tako zvesto držale pesti zame, je pomagalo. MV imam dolg od 11-12 mm, je še skoraj  isti, ko je bil pred odhodom v P, nič se ni stanjšal, ker nisem imela nič otrdevanja trebuha in popadkov.Mi je Magnesol zelo pomagal. V P sem imela vsak dan enkrat CTG. Danes sem imela pregled spodaj in sem še zaprta, mali je pa težek od 1700-1800 kg, bo malo lažji, zaradi tega ker sem jaz manjše postave in zaradi tega, ker sem dobila inekciji za pljučke. Baje lahko po teh inekcijah počasneje dobivajo na teži.
Sem pa spoznala Mishel in je super punca!user posted image Držim pesti, da njen pikec zdrži čimdlje v trebuščku. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Poleg Mishel sem še spoznala ogromno punc, ki imajo rok avgusta, tako da bo res gužva takrat v Celjski P. Moram pa pohvalit mojo sobno G, dr. Pavičevičevo, ki je res suoer G!!

Zdaj imam pregled pri dr. Benčič Torbici 1.7., ker ima moja G kar 4 tedne dopusta!!user posted image

Vas še jutri več preberem. Imam kar veliko za prebrat, čeprav sem vas občasno spremljala preko interneta na mobitelu.

Lahko noč!

< Sporočilo je popravil K_a_t_j_a -- 23.6.2008 22:30:05 >

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
23.6.2008 23:15:41   
iva77
Mi lahko katera avgustovka pomaga pri tem:

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2909686

vem da je že bilo govora o tem, pa prosim za info....

TAMMY, 05.08.2008 ob 9.20, 3150g in 50cm

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
24.6.2008 7:10:23   
naty13
Jutro.

user posted image user posted image user posted image user posted image  kuhana. Zunaj pa že kurijo. user posted image  Sem se čist mokra zbudila. HB sem spala kot ubita do mal čez pol sedmo. user posted image  In tudi WC-ja nismo obiskali. user posted image  Zdaj ima pa mali že telovadbo v trebuščku. Najhuje pokasiram, ko sedim, ko mi rebra lomi. user posted image

Miškolinček bom dala na seznam ob 17h in Qlandio, če bi pa katera drugje bom pa popravila.

Bella user posted image  ne poškodujejo. To znamenje je tak rdeč flekec, ki potem izginja. Nejcu se še čisto malo vidi. Jih kar nekaj poznam, ki so meli nad učkom, čelu, za vratom.

Katja super, da si se nam javila. user posted image user posted image user posted image  Moj user posted image  bo tudi med lažjimi, je mel prejšni teden 1750g. PDP imava pa tudi podobno. In kaj so ti rekli? Boš zdržala približno do PDP-ja, glede na to, da se ti MV ni nič odebeliluser posted image  Kaj pravijo G.user posted image

Iva ali prideš na srečanje v KRuser posted image

pa pa

(odgovor članu iva77)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
24.6.2008 7:12:41   
naty13

Ura:  17:00

Kraj: Qlandia user posted image

- Naty13
- Miškolinček
- Tejkaz
- Zoja Miša
- Iva77
- Julija08 user posted image
- Krysia user posted image

pa pa

(odgovor članu iva77)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
24.6.2008 7:13:30   
naty13
Iva77 oprosti. Sem spregledala tvoj post. user posted image  Si že na seznamčku. user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
24.6.2008 7:20:50   
sandra123
Jutro souser posted image .
Naty si me pa spet prehitela s user posted image user posted image , kar privoščite si jo še nemesto mene, ker moram biti tešča - grem dat kri v laboratorij (zdaj še preiskave za hepatitis B, pa za toksoplazmozo)...
Pa user posted image user posted image user posted image za prespano noč...

Meni so se spet začele slabosti, predvsem ponoči...sem 2x letela na wc, ker mi je skoraj obrnilo želodec.user posted image ...sem sredi noči jedla rupurut, da se je želodec malo pomiriluser posted image ...zgleda, da mi user posted image user posted image zelo pritiskata na želodec, ker tudi čez dan nimam ne vem kakšnega apetita...me kar tišči vse tam okrog želodcauser posted image ...
Vroče mi je pa tudi za znoret, sploh zvečer je bila kriza, ko se je zunaj ohlajalo, notri je bila pa sparina...sem šla kar 2x pod tušuser posted image
Katja user posted image user posted image user posted image za tvojo vrnitev med čvekice in user posted image user posted image user posted image da je tvoja štručka še vedno na varnemuser posted image

Danes ima pa Tina zadnji dan pouka in jo moram počasi zbudit...zdaj bom končno lahko nadoknadila spanec in vsaj zjutraj malo poležalauser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 24.6.2008 7:23:42 >

Lp, Sandra

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?