cebrca
|
bella02 sotrpinka pri zatekanju . Ja za oči res pravijo, da pridejo kar zmatrane od poroda in da jih je potrebno malo pazit. Aja pa med porodom moraš imet zaprte, da ne boš potem kot angora zajc (zelo rade popokajo žilice in so potem oči kakih 14 dni rdeče!) Lasje ne vem, ali je malo vraže ali pa tudi resnice, da naj si ne bi glave umila 6 tednov, ampak meni se zmeša če si jih ne umijem na 10 dni, ker imam preveč goste! Sem pa res slišala, da nekateri pravijo, da je struktura las kar prizadeta zaradi velike hormonske spremembe in da naj res ne bi pretiravale z umivanjem! Jaz jih bom poskusila čim manj matrat in merkat, da se ne bom prehladila! Za odhod domov iz P, odvisno od vremena. Tudi jaz še nisem slišala, da bi morale biti pokrite, tako da ne bi vedela kaj je na tem. miškolinček potolaži se, nisi edina, ki bo spustila raj na morju. Bomo pa v letih ki pridejo vse zamujeno notri prinesle! Ja vročina je pa res pasja, mene je kar groza ker imam jutri pregled ob pol enih. Po moje bom znorela v avtu! Pa srečno s kisom! Katja , se beremo ko nas doideš, pa kar čas si vzemi! tejkaz se vidiva jutri! gajka za vikend, za paketek (pravljici), klime, pa žaluzije ko bodo prišle. Odstop mrežnice je že tako bolj verjeten pri tistih, ki majo dioptrijo dokaj veliko v minus, pa še močne cilindre zraven. Pa res priporočajo, da imaš oči zaprte ko pritiskaš, pa vseeno ti naraste očesni pritisk! VLOŽKI sem šla na Vir v Tosamo. Za mrežaste spodnjice je prodajalka priporočila Vir80, ker se drugi tu ne obnesejo dobro, pa še zelo nežni so! Za navadne hlačke pa je priporočila vir natur (svetlo modri in svetlo zeleni - eni so večji in bolj vpojni). Te se prilepijo in imajo krilca, so pa tudi bombažni in zelo mehki (mi jih je pokazala) . Če vas zanimajo cene: Vir80 (10 kom) 1,33 EUR, Vir natur normal (10 kom) 1,40 EUR. oblačila za iz P jaz sem imela v mislih vse bombaž, bodi z dolgimi rokavi, pa hlačke ali pa pajacek na naramnice, pa eno tetra pleničko čez lupinco, da ne bo sonček skuhal, ko bo tako vroče. Če bo pa kaj hladneje (kakšno deževno vreme) pa čez še bombažni kompletek (jopica+hlačke+nogavičke)