špelin@
|
Hojla Mi smo se včeraj popoldne pred vročino skrili kar v Arboretum Volčji potok in smo se imeli super Danes pa sem se z malo piko in pleničnim princem dopoldne potikala po igrišču, zdajle bi pa zunaj itak škripnili , zato se lepo notri hladimo s klimo. Aja, malega je včeraj očitno dooolg sprehod z vozičkom sesul, ker je ponoči spal od 22:30 - 4h Aleluja! Sicer je bil po četrti potem buden kot ris, ampak vseeno IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Najbolj natančen je žal še vedno navaden Hg termonmeter. Najlažje dojenču zmeriš rektalno. Za orientacijo pa uporabljam tistega za uho. Problem je tu da kaže drugače v odvisnosti pod kakšnim kotom vstaviš konico v uho. Absolutno Jaz sem preizkusila že vse možne termometre in pristala nazaj na klasičnem živosrebrnem. Glede termometra-dude pa ne vem. Koliko časa jo pa mora imeti v ustih, da pokaže realno temp.? Če ima rad dudko, potem je mogoče ok, drugače pa stran vržen denar. Estrella*, čestitke Alji ob prvem mesecu Naš princ ima danes 5 tednov edinaos, tudi naš bi v vozičku v budnerm stanju samo rjovel kot , če ga ne bi premamila z dudko, na katero kapnem kapljico kuminovega sirupa ali vetrovnih kapljic mya26, meni je patronažna rekla, naj kožico na lulčku samo ob vsakem kopanju miceno potegnem dol, čisto nežno, nič na silo in nič čez glavico. Da se po nekaj mesecih do enega leta vse samo poštima in gre kožica šele takrat čez in šele takrat prakticiraš to, da kožico povlečeš čez glavico. jana81, že dva meseca Čestitke Nejcu!!! Jajčka ima moj mali v mošnji že od rojstva aurora28, za IZVIRNO SPOROČILO: narava No, Davud je koncno zaspal v lezalniku in mami ima cas za RR. Joj, da ne bo tega brala kakšna RR super mama... Mene so zaradi ležalnika ene skoraj zgrizle - btw: tudi naš zdajle dremlje v njem narava, jaz sem imela konkretno čiščo dobre tri tedne, potem pa še dober teden tak roza izcedek, zdaj je končno konec. In seveda: čestitke za diplomo darmar, za pridno tally, HB, da Emilija toliko spi, naš je vedno več buden Tudi zdaj v vročini. Ja, naš neskončno uživa, ko ga z nago ritko pustim na previjalni sesil, za nakup ležalnika, pri nas se krasno obnese - ampak ne razglašaj preveč naglas na RR, meni gre še zdaj kar na bruhanje, ko pomislim, kakšen cirkus je nastal zaradi enega kur evega ležalnika. Je izpadlo, kot da zlorabljam otroka, ker ga imam veliko notri, kadar je buden, da lahko kaj postorim, ker se v košku pač dere. Anitka, za včerajšnje 4 tedne, jutri pa dobro opravite ok, ležalniški princ se zbuja, dolgo je dremal, ja, ja