|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 1. del
23.6.2008 14:09:30   
Estrella*
Pa eno vprašanje: a vi svojim hroščkom kej luftate ritko ko je toliko vroče, jaz mojo pustim vsak dan odvito nekaj časa in ji prav paše?

Jaz jo par minutk pustim na hrbtu, par minutk pa jo položim na trebuščka. Seveda kadar ni razkačena. Moja se namreč zelo rada dere med previjanjem. Nimam pojma kaj ji je, ko pa začnem oblačit žabice utihneuser posted image

Moja tud je in spi......tolk je zaspanca, da jo ponavad že na joški zmanjka. Bomo vidl koiko časa bo to trajalouser posted image

narava: jaz sem imela kar močno čiščo 3 tedne, pol je pojenjala in skoraj izginila, sem pa dubla mensto. Sedaj je HB tud tauser posted image  mimo. Pri prvem pa sem močno še krvavela do 4 tedna, pol pa do dobrega 6 tedna malo pacalo in v 7 tednu je bilo konec.

darmar: oj, dobrodošla med čvekicam. Vidim, da kar uživata s tamalo. Kako je pa s tamalim?

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
23.6.2008 14:11:23   
Soncnica Sandra ***
Ojla, ojla!!!

Punce, rabim vašo pomoč. Naša mala se na jeziku nikakor ne more znebiti tistih glivic (mislim, da se temu reče tudi soor). Maževa z gelom DAKTARIN, ampak ne pomaga. Mi je P rekla, da ji moram bolj na grobo. In sedaj delam tako, ampak včasih mi potem mala ven bruhne mleko in vse pobruha. Sploh ne vem več kaj naj naredim?
Ima katera kakšen predlog?

Estrella: user posted image user posted image user posted image  za en mesec!!!

Narava: jaz bi pa geslo, da malce v tvoj album pokukam, če lahko???
Aja pa čestitke ob diplomi!!!user posted image user posted image user posted image

Darmar: kako si kaj? Dolgo časa te ni bilo nič na forumu?!

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
23.6.2008 14:14:50   
Soncnica Sandra ***
Pa še eno vprašanje.
Glede na to, da ne dojim več, kdaj lahko pričakujem prvo M. Malce me spravlja ob živce to, da pri user posted image , nikoli ne veš kdaj lahko narediš naslednjega sončka user posted image

< Sporočilo je popravil Soncnica Sandra *** -- 23.6.2008 14:15:53 >

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
23.6.2008 14:19:34   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Pa še eno vprašanje.
Glede na to, da ne dojim več, kdaj lahko pričakujem prvo M. Malce me spravlja ob živce to, da pri user posted image , nikoli ne veš kdaj lahko narediš naslednjega sončka user posted image

ss; to je pa vprašanje na katerega ti nihče ne bo znal odgovorit. Lahko naslednji mesec al pa čez 3 mesce al pa....bog vedi.
Jaz dojim polno, pa je 1 menstra že za manouser posted image
Če si ne želiš zanosit, se raje zaščiti, ker nikoli ne veš kdaj te ovulacija preseneti.

Neposredna povezava do sporočila: 1279
23.6.2008 14:25:06   
tally
Punce, rabim vašo pomoč. Naša mala se na jeziku nikakor ne more znebiti tistih glivic (mislim, da se temu reče tudi soor). Maževa z gelom DAKTARIN, ampak ne pomaga. Mi je P rekla, da ji moram bolj na grobo. In sedaj delam tako, ampak včasih mi potem mala ven bruhne mleko in vse pobruha. Sploh ne vem več kaj naj naredim?
Ima katera kakšen predlog?

Mi imamo isti problem, pa mi je P reku naj mal podrgnem , pa je tut enkrat vse pobruhala zdej pa ne upam več čarit po ustih, ji samo namažem pa nič to ne gre dol user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1280
23.6.2008 14:26:46   
tally
Narava: jaz bi pa geslo, da malce v tvoj album pokukam, če lahko???

Jaz bi tudi, plisss.

Neposredna povezava do sporočila: 1281
23.6.2008 14:27:01   
Soncnica Sandra ***
originalno sporočilo: Estrella
to je pa vprašanje na katerega ti nihče ne bo znal odgovorit. Lahko naslednji mesec al pa čez 3 mesce al pa....bog vedi.
Jaz dojim polno, pa je 1 menstra že za mano
Če si ne želiš zanosit, se raje zaščiti, ker nikoli ne veš kdaj te ovulacija preseneti.

Sej glede zaščite vem da je bolje tako kot ti praviš. Samo sem mislila, da če ne dojiš, da lahko M pričakuješ kaj prej, ampak očitno : only god knows

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
23.6.2008 14:29:32   
Soncnica Sandra ***
originalno sporočilo: tally
Mi imamo isti problem, pa mi je P reku naj mal podrgnem , pa je tut enkrat vse pobruhala zdej pa ne upam več čarit po ustih, ji samo namažem pa nič to ne gre dol .

kolk časa pa vidve že mažeta?
Midve že več kot mesec dni, pa nič ne pomaga, sploh ne vem, kako se bova tega rešili?

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 1283
23.6.2008 14:44:15   
tally
 Sončnica Sandra*** skoraj odkar sva prišli domov, torej tut že en mesec, pa moja ima tam proti grlu tako da je res težko zraven pridet ker ji gre takoj na bruhanje, pa sej meni bi tut šlo. Men je patronažna rekla boste parkrat namazali pa bo šlo, pa ta hudič ne gre nikamor......... Kakšnega recepta pa žal nimam.

Neposredna povezava do sporočila: 1284
23.6.2008 14:47:41   
barbaw
Halo mamice!

Se malo javim. Nisem brala za nazaj, tako da ne vem kako ste kaj. Pri nas je tudi vroče, je pa zato noter v hiši prijetno "hladno",  pa nimam klime. Škratek je šel na počitnice k svoji teti in sploh nima namena prit domov. user posted image  Ful se ima fino in mamice sploh ne pogreša. user posted image  Sicer pa priznam, da mi malo paše da ga ni. user posted image  Malo več energije imam, ker mi je ful spije. Maja pa je pridna in je skoraj tako kot da je ni.
Edino kar se je zgodilo je to, da je crknil hladilnik. user posted image  Aja, pa še to da smo postavili bazen na vrtu. Drugače pa je prava tuuugggaaaa. Mi je občasno dolgčas.
Ko se mi bo dalo bom kaj prebrala kako rastete in napredujete.

Uživajte!!!

Nobody is perfect and I'm nobody!

Neposredna povezava do sporočila: 1285
23.6.2008 14:50:11   
Soncnica Sandra ***
Tally: jaz sem se odločila, da jutri poličem P in ji povem situacijo ter jo poprosim, če mi lahko pove, kaj drugega se še da narediti, ker pri nama je isto in se stvar nikamor ne premakne

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
23.6.2008 14:51:18   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: bobika
Pa še eno vprašanje imam. Ali katera ve kako zmajnšati curek pri dojenju? Imam veliko mleke in skoraj ob vsakem dojenju je curek tako močen, da se Anže jezi zraven in se mu zaleti. Potem pa se joče in sploh noče več zagrabiti dojke.

imam isti problem...jst si prej stisnem tolk mleka ven, da ni več curka, pol pa gre, drugače se mi skos zaletava.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
23.6.2008 14:54:18   
tally
Sončnica Sandra***, če boš kaj pametnega zvedla mi prosim sporoči.

Neposredna povezava do sporočila: 1288
23.6.2008 14:57:18   
sesil
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

edinaos: samo eno zdravilo za tvojo težavico obstaja in sicer angleški pregovor; try, try and try again!
Slej kot prej se bo tudi tvoja trmica vdala in bo začela uživat. Za začetek bi se jaz kar odpeljala na bolj neobljudeno mesto in tam vozičkala, da ti ne bi bilo nelagodno v primeru dretja. Mogoče tale vročina tud ni najbolj primerna za uvajanjeuser posted image Je pa res, da tud moji v vozičku zvečer ne paše najbolj , postane nemirna in občasno cmevka.

Hvala za čestitkeuser posted image  Mi mamo na AT jinon obmesečnico ravno 1. pregled

no bove jutri trenirale z vozički, pa boš vidla, kakšno dretje je touser posted image user posted image user posted image , itak pa bom jaz tvojo peljala, tebi izkušeni mamici z nagajivčki pa prepuščam svojo nagajivko. Znorela bom če ga bo takole celo poletje biksala.

meni je bila pridna v vozičku dokler ni bilo te vročine in posledično sem jo začela vozit ven kasneje, takrat pa jo tudi krči grabijo in verjetno se zato joče in protestira. provaj v jutranjih urah jo furat, meni to sicer ne znese, ker spimo do 9h, pol pa zizanju, previjanje in je že prevroče.

mi jo bomo pa jutri prvič kopali. se že bojim, kako bo protestirala, ker očitno ne mara vode. ko jo umivam je totalno drtje. mogoče me pa preseneti in bo uživala. ooo, da bi bilo to res.

jaz sem kupla digitalni termometer in sem nad njim totalno razočarana. kaže za celo stopinjo manj in če 3x zapored meriš, kaže različne rezultate.sem ostala kar na navadnem živosrebrnim.

mi smo danes pa kar precej tečni, sploh ne more zaspat, pa neki protestira. upam da kmalu mrkne za ene 3 urce. sicer pa dokler ponoči spi se ne pritožujem.

sem pa kupla ležalnik...hvala vsem ki ste mi svetovale. se supur obnese. sem vzela od peg perego, ima več možnosti nastavitev naklona, tako da bomo lahko tudi jedli sede, ko bomo večji.

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
23.6.2008 15:57:01   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: tally

Pa eno vprašanje: a vi svojim hroščkom kej luftate ritko ko je toliko vroče, jaz mojo pustim vsak dan odvito nekaj časa in ji prav paše?

Ja mi mu ritico ene parkrat na dan kar malce zluftamo in mu zelo paše, sploh, če se lahko na mamino posteljo polulauser posted image user posted image user posted image

Pa ponoči ne vem več kako naj ga oblečem, ker mu je vroče sploh v noge, pa še vse zbrca s sebe pa nisem zadosti pametna ali ga lahko kar bosih nog dam spatuser posted image user posted image

Ja včeraj smo dopolnili 4 tedne, jutri nas pa čaka posvetovalnica ob 9.uri. Me prav zanima kako bomo vse skupaj izpeljali. Bo ziher že po poti postal moj lakotnik lačenuser posted image user posted image

Aja še to, tudi naš Gal ni navdušpen nad košaro, je pa rad v lupinici in jo včasih nataknem na voziček in greva kar tako na en kratek giro.Zgleda da bomo kar prešli na športni del vozička, ki se pri Muri fajn poležeuser posted image user posted image

Narava jaz bi tudi geslo prosim.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
23.6.2008 16:01:16   
špelin@
Hojla user posted image

Mi smo se včeraj popoldne pred vročino skrili kar v Arboretum Volčji potok in smo se imeli super user posted image  Danes pa sem se z malo piko in pleničnim princem dopoldne potikala po igrišču, zdajle bi pa zunaj itak škripnili user posted image , zato se lepo notri hladimo s klimo.

Aja, malega je včeraj očitno dooolg sprehod z vozičkom sesul, ker je ponoči spal od 22:30 - 4h user posted image  Aleluja! Sicer je bil po četrti potem buden kot ris, ampak vseeno user posted image

Najbolj natančen je žal še vedno navaden Hg termonmeter. Najlažje dojenču zmeriš rektalno. Za orientacijo pa uporabljam tistega za uho. Problem je tu da kaže drugače v odvisnosti pod kakšnim kotom vstaviš konico v uho.

Absolutno user posted image  Jaz sem preizkusila že vse možne termometre in pristala nazaj na klasičnem živosrebrnem. Glede termometra-dude pa ne vem. Koliko časa jo pa user posted image  mora imeti v ustih, da pokaže realno temp.? Če ima user posted image  rad dudko, potem je mogoče ok, drugače pa stran vržen denar.

Estrella*, čestitke Alji ob prvem mesecu user posted image  Naš princ ima danes 5 tednov user posted image

edinaos, tudi naš bi v vozičku v budnerm stanju samo rjovel kot user posted image , če ga ne bi premamila z dudko, na katero kapnem kapljico kuminovega sirupa ali vetrovnih kapljic user posted image

mya26, meni je patronažna rekla, naj kožico na lulčku samo ob vsakem kopanju miceno potegnem dol, čisto nežno, nič na silo in nič čez glavico. Da se po nekaj mesecih do enega leta vse samo poštima in gre kožica šele takrat čez in šele takrat prakticiraš to, da kožico povlečeš čez glavico.

jana81, že dva meseca user posted image user posted image user posted image  Čestitke Nejcu!!!
Jajčka ima moj mali v mošnji že od rojstva user posted image

aurora28, user posted image  za user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: narava
No, Davud je koncno zaspal v lezalniku in mami ima cas za RR.

Joj, da ne bo tega brala kakšna RR super mama... Mene so zaradi ležalnika ene skoraj zgrizle - btw: tudi naš zdajle dremlje v njem user posted image

narava, jaz sem imela konkretno čiščo dobre tri tedne, potem pa še dober teden tak roza izcedek, zdaj je končno konec.
In seveda: čestitke za diplomo user posted image user posted image

darmar, user posted image  za pridno user posted image

tally, HB, da Emilija toliko spi, naš je vedno več buden user posted image  Tudi zdaj v vročini. Ja, naš neskončno uživa, ko ga z nago ritko pustim na previjalni user posted image

sesil, user posted image  za nakup ležalnika, pri nas se krasno obnese - ampak ne razglašaj preveč naglas na RR, meni gre še zdaj kar na bruhanje, ko pomislim, kakšen cirkus je nastal zaradi enega kuruser posted image evega ležalnika. Je izpadlo, kot da zlorabljam otroka, ker ga imam veliko notri, kadar je buden, da lahko kaj postorim, ker se v košku pač dere.

Anitka, user posted image  za včerajšnje 4 tedne, jutri pa dobro opravite user posted image

ok, ležalniški princ se zbuja, dolgo je dremal, ja, ja user posted image

~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
23.6.2008 16:25:30   
Pepita
Punce morda kateri koristi: http://bob.czp-vecer.si/7dni2006/default.asp?kaj=6&id=5334938

Pri meni drži, da če se kaj preveč razburjam mi kr mleka primanjkuje, pa tudi mali noče pridno jest.

Naš princ je tudi pogruntal, da je boljše na rokah, ko v vozičku. Zdaj ga pa nič več ne takoj vzamem ven, pa upam, da bo pomagalo. Je pa tudi navdušen nad ležalnikom, ker lahko opazuje svet okoli sebe. Jaz pa tudi ne komplicaram zaradi njega.

lp

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
23.6.2008 18:36:39   
kodrana
dan punce.

mene zanima, koliko vaši user posted image pojedo naenkrat?
moja je stara že 1m in 10dni, pa poje nekje komaj 90 na obrok. pa še to bolj po sili. in me že malo skrbi, da je premalo. ker najraje vmes tudi zapančka. res je zaspanka. saj je budna mogoče vsega skup 5h. še kateri toliko spi?
saj do sedaj se je lepo redila, samo ne poje več, kot je pojedla prvi mesec. mogoče še manjuser posted image .

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
23.6.2008 19:51:20   
kodrana
pa še nekaj. ko je budna skorja ves čas joka. in komaj jo pripravim,da je. na joški mi skos joka. včasih tudi flaše noče. krči?

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
23.6.2008 20:33:31   
špelin@
kodrana, moj mali poje 100-140 ml 6x dnevno. Še pred tednom dni je pojedel le 80-90 ml na obrok. Tudi naš v budnem stanju pretežno tečnari, pomaga pa dudka s kapljico kuminovega sirupa ali vetrovnih kapljic, potem lepo cuclja, gleda naokoli in je zadovoljen. Spi pa žal naš princ vedno manj user posted image

Punce, poglejte si tole: KLIK Da dol padeš!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
24.6.2008 6:30:07   
bubica14

mya: jaz sem bla isti zajc kot ti in si nisem upala tolikokrat potiskat kožice kor dol. To je počel možiček in me je celo okregal, da se to mora delat pri vsakem kopanju. Še sedaj malemu teži ko se tušira in ga nadzorujeuser posted image
Faj je, da se to počne pogosto, če pa vmes kakič spustiš pa ne bo konec sveta.

Estrella, kdaj pa se začne kožica vleči navzdol? Me je kar strah tega. Bo najbrž res kar oči to naredil.

lp

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
24.6.2008 6:41:33   
bubica14
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana

dan punce.

mene zanima, koliko vaši user posted image pojedo naenkrat?
moja je stara že 1m in 10dni, pa poje nekje komaj 90 na obrok. pa še to bolj po sili. in me že malo skrbi, da je premalo. ker najraje vmes tudi zapančka. res je zaspanka. saj je budna mogoče vsega skup 5h. še kateri toliko spi?
saj do sedaj se je lepo redila, samo ne poje več, kot je pojedla prvi mesec. mogoče še manjuser posted image .

Hojla!

Mi smo na flaški, tako da ti lahko skoraj točno povem koliko Jakec spije. Od 60 pa do 130ml, ene 6-8x na dan. Meni je pediatrinja rekla naj bi čez dan pojedel 150ml/kg. Jaz sem si ves čas zapisovala, koliko je pojedel, kdaj je jedel.... Pa sem nehala. Konec koncev tudi pri joški ne veš koliko popije. Ko ni več lačen pač neha. Ko hoče, pač zajoka. Važno da je dobre volje in da izgleda zdrav.

Tudi naš mali kar veliko spi (trk, trk, trk). Skoraj od obroka do obroka in ponoči je podobno. Pa naj čim dlje tako ostane :) Ko spijo, rastejo in se razvijajo. Izkoristi te urice, saj jih bo vedno manj. Moja sodelavka je imela dva fantka, ki sta ji cele dneve spala. Skratka res sta samo spala, tako da se je ustrašila da je kaj narobe. Poklicala je v ZD in vprašala, če je to OK in ji je zdravnica rekla: Uzivajte, dokler lahko. Torej...Izkoristiva te urice :)

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
24.6.2008 7:04:19   
Anonimen
JUTROuser posted image

tako spali odlično, hranjenje na 3 urce zdaj pa držite pesti gremo probat vozičkatuser posted image

(odgovor članu bubica14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1298
24.6.2008 8:27:32   
mya26
Jutro!
No, jaz sem dnes slabo oz. premalo spala. malo čez 2 se je zbudil za bujenje, pojedel, ga dam v posteljo in čez 5 minut slišim njegovo brundanje. ga dvignem če bo še enga kupčka podrl, mali pa odpre oči in gleda kot čuk. in tako do 4h. takrat sem ga še mal podojila in je zaspal do 7h. sem mislila da bo po dojenju še mal potegnil, pa nič.
danes sem sitna.

bubica: naš je danes star 4 tedne, tako da mislim, da začneš lulčka umivat takrat ko ga začneš kopat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
24.6.2008 8:58:31   
špelin@
Dobro jutro user posted image

Naš mali princ je danes spet fantastično spal - od 22h pa skoraj do 4h user posted image  Začuda je po hranjenju potem celo zaspal še do pol šestih user posted image  Pa še nekaj: danes zjutraj sem ga vzela k sebi v posteljo in sem mu govorila, on pa me je gledal in se zraven 3x od srca nasmejal user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos
zdaj pa držite pesti gremo probat vozičkatuser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?