|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009
19.6.2008 14:04:39   
barba
PAJO - čestitke! Še ena gorenjka. Če maš G v KR se bova pa še srečali.user posted image

Tudi ostalim user posted image  seveda čestitam in dobrodošle!

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 676
19.6.2008 14:07:57   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: pebi

Ojla punce,
še jaz se vam pridružujem med nosečkami. Po mojih izračunih imam rok 19. 1, več bom izvedela jutri, ko imam prvi pregled. Marca sem sicer imela SS, tako da močno upam, da je tokrat vse v redu. Doma imamo že enega navihanca, ki je bil marca star dve leti, tako da bomo imeli kar pestro.
lp 

Dobrodošla pebiuser posted image . Smo vesele vsake, ki pride k namuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu pebi)
Neposredna povezava do sporočila: 677
19.6.2008 14:12:07   
Zvezdica
nina ali saša, info za seznamček, imam UZ 2.7.2008. Ker mam dvojčka, imam na začetku bolj pogoste preglede.

To je tko fajn:)

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 678
19.6.2008 22:18:06   
Haidi
Živjo!

Še to napišem pol pa spanje, sm kr mal zmatrana. Sem mela dons prvi pregled. Noro sem vidla MIMI MIŠA (tko prav moja sestrca in seveda navija za punčko, ker nečaka že ma) pa seveda sem dobila tut slikco. Je blo ful fino, vse ok pa še sestrca je šla z mano, da je vidla kako tko zgleda.
Za nuhalno imam zaenkrat že datum (na Jesenicah), samo bom probala pridt v Domžale, a ma kera od vas telefonsko, da se naročim.
Na Jesenicah sem naročena za 1.julija (takrat bo glih 12 tednov), za naslednji pregled pa mam 24.6.
Tko, to je za enkrat vse pa se še slišmo.

LP

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 679
19.6.2008 23:34:53   
meta2
Če mogoče katera kupuje voziček naj si ogleda tega:

PRODAM Pierre Cardin-Basco NOV   Voziček; -   je nov ORANŽNE BARVE- original zapakiran -           je praktičen za uporabo -           je lahek, stabilen, okreten -           aluminijasto ogrodje -           idealen za male avtomobile -           košara za novorojenčka je nastavljiva v več položajev in služi tudi kot športni del -           košara se da obračati v smeri vožnje (pritisnete na 2 gumbka in obrnete) -           pri prevažanju se košara zloži čisto skupaj -           nastavljivo hrbtišče in del za nogice -           prevleke so iz dobrega materiala in pralne na 30 stopinj -           pet točkovni varnostni pasi -           ročaj za potiskanje je nastavljiv po višini -           sprednje varovalo- obroč se z lahkoto odstrani -           zadnja kolesa so večja, napihljiva, fiksna in vzmetena- priložena je zračna tlačilka -           sprednja kolesa so manjša vrtljiva, vzmetena in se dajo blokirati -           priloženo je pregrinjalo za nogice   -           ima veliko in uporabno nakupovalno košaro   Mere: -                     ležalna površina 85 cm x 35 cm -                     globina košare za novorojenčka 25 cm -                     dolžina naslonjala 45 cm -                     višina vozička 108 cm -                     ročaj nastavljiv do višine 115 cm     Voziček boste lahko uporabljali od rojstva dalje in do konca otrokovih potreb po prevažanju.   http://www.bolha.com/oglas3413865   Cena: 300€   MBT: 070 306 636   Možna dostava na relaciji Koroška, SG, Velenje, Celje, LJ in do Krškega   hvala

(odgovor članu Haidi)
Neposredna povezava do sporočila: 680
20.6.2008 7:22:54   
emas
Čao sasa78!

Fajn si renovirala nov seznamuser posted image , enkrat sem gor, drugič me ni.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 681
20.6.2008 9:15:59   
uršika***
Čao punce!!! Full lep seznam imamo!!!
Nina166 obleke sem kupila v bTC-ju imajo v Baby centru trgovinico z nosečniškimi oblačili znamke La vie.
Ja, dr. Strahove ni, je pa dr. Megličeva. Upam, da je ona tudi v redu, ker mi ne preostane drugega, kot da grem k njej. Kaj boš pa ti naredila? Jaz imam NS 16.7.

(odgovor članu emas)
Neposredna povezava do sporočila: 682
20.6.2008 9:36:32   
Ploha
No da se vam še jaz pridružim.
Včeraj sem imela 1 pregled. Vse je v redu. PDP mam 29.1
moj 1user posted image , stara sem zaenkrat še 20, ampak bom v kratkem 21.
Za NS sem se naročila v Lj Dravlje samo čakam na odgovor kdaj lahko pridem. 2 pregled pa misim, da imam 23.7 samo nisem zihr, ker sem bla tko navdušena in vesela, da sm sestri sam prikimavala poslušala pa bl mal. No sej mislm, da je tapravi.
Včeraj zvečer sva povedala moji mami, ki je bla na začetku čist šokirana (to bo njen 1 vnuk), pol je bla pa že prov vesela in navdušena tko da ful dobr. Ostalim bom pa poj po NS povedala.

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 683
20.6.2008 11:33:05   
Zvezdica
Ploha...dobrodošlauser posted image user posted image user posted image

No glej da boš res 29.1. rodila, da bova z tvojim otročkom roj. dan delila:). Naj ti povem, da smo vodnarji, sončki, prijazni duhoviti, oh in splohuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako, malo samohvale....

Punčke moje...jast sem tko utrujena.... pa prehlajena... za crkntuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 684
20.6.2008 11:41:41   
uršika***
Zvezdica čuvaj svoja dva sončka in ti kar zadremaj - jaz bom tudi, pa imam samo enega sončkauser posted image , tvoje telo ima pa še enkrat več dela kot od ostalih nosečk, zato veselo spat!!!!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 685
20.6.2008 11:53:27   
uršika***
Punce pofočkajte se na seznamu nosečk!!!!! Smo januarčice že napisane!! Prvi link na strani Čvekanje v pričakovanju

Neposredna povezava do sporočila: 686
20.6.2008 13:24:23   
barba
Zvezdica - ane, da smo vodnarji face.user posted image  Jst mam pa RD 25.1.user posted image

Men je pa zdej 2 dni kar cel dan slabo. Včeri se mi je doma sredi stopnic še tolk zavrtel, da sem s kolenom v vrata prtegnila.user posted image  Me dons cela noga boli. Pa pravjo, da naj bi počas minil. Jst sem zdej v 11 tedni pa še nč ne kaže, da bi se kej nehal.

Jst grem pa jutri v šoping v Avstrijo. Greva s kolegico nosečniške cunje nabavljat.user posted image

Uživajte ...

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

Neposredna povezava do sporočila: 687
20.6.2008 14:01:44   
sonček33
Barba a ti tudi trpiš zaradi slabosti? Joj, saj bo kmalu konec, še malo. jaz sem šele v 9. tednu...kaj me še čaka :)

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 688
20.6.2008 18:06:11   
Ploha
user posted image user posted image zvezdica, se bom potrudla. A je kera iz Kranja in kero G ima?
Jst se pa zaenkrat kr dobr počutim samo danes sm bla neki slaba, itak sm velik spala,...pa tok se mam za učit pa se mi ne da, se bom pa jutr mal pomatrala pa bo,....user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 689
20.6.2008 20:04:34   
ronja
Hm, verjetno nočete slišat, do kdaj je bilo meni v 1.user posted image slabo, a ne? (Namig: bruhala sem še 1 dan pred porodom, ki je bil 1 teden po PDPju...) No, jaz srčno upam, da bo tokrat drugače, saj malo boljše je, več spim in manj bruham. Ampak slabo mi je pa vseeno, sploh zadnji teden se moram skoz borit, da ne bruham... Uh, koliko sem že rekla, da bi mela otrok?user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 690
20.6.2008 20:22:42   
Limona
Hvala vsem user posted image ste me malo potolažile glede brisa.Torej se bom odločila, da mi ga bo G lahko vzela.
Lep pozdrav vsem novim user posted image in vsem kar vam je slabo saj bo počasi minilo. Meni je vsakdan manj slabo, tako da še malo zdržimo user posted image !

Parents spend the first part of our lives teaching us to walk and talk, and the rest of it telling us to sit down and shut up.

Lp
Limona

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 691
20.6.2008 21:54:10   
tjoka
Pozdravljene januarčice!

Se vam še jaz pridružim. Prvi pregled sem imela 4.6. in takrat mi je ginekologinja izračunala datum 11.01. Danes je tako polnih 10 tednov. Sem prvič srečka nosečka pri 32 letih. Smo se morali kar namatrat, ampak uspelo je user posted image . Drugi pregled imam 11.7., NS pa 1.7.

Prve tedne sem bila maksimalno zaspana, zdaj me pa utrujenost zagrabi okoli dveh popoldan in takrat si tako zaželim, da bi lahko šla iz službe domov. Pa na Wc sem morala nonstop, zdaj pa v mejah normale. Slabosti je tudi bilo nekaj, ampak sem se prisilila, da sem vsaj nekaj pojedla in je bilo kmalu bolje. Le en večer se je zgodilo, da sem školjko objemala. Pa zaprtost tudi ni preveč prijetna, ker se mi zdi, da sem cela napihnjena in to skos. Se je še kateri od vas dogajalo ali se dogaja, da zjutraj izpihate kri (tudi že malo posušeno), čez dan pa nič? Je to normalno? Drugače pa uživam in ne razmišljam preveč o teh problemčkih, ki v bistvu sploh niso problemčki user posted image .

V službi me nekatere sodelavke že prav sumljivo v trebuh gledajo, hehe, povedala pa še nisem nič. Bom počakala do NS. Staršem še tudi nisem povedala, vemo le moj lubi, sestrična in najboljša prijateljica (in seveda zdaj ve user posted image ). Komaj že čakam, da bom lahko vsem povedala, ker sem tako srečna in vesela. Najbolj pa čakam, da vidim veselje na obrazu mojih staršev, ki sta že prav obupana, ker mislita, da ne bosta dočakala vnuka.

Se še javim.

Lp,

(odgovor članu Limona)
Neposredna povezava do sporočila: 692
20.6.2008 23:53:06   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: barba

Zvezdica - ane, da smo vodnarji face.user posted image  Jst mam pa RD 25.1.user posted image

Barba itaq da smo. V glavnem, punce, meni ni slabo, mene sam zgaga peče, pa ta prehlad ne mineuser posted image

Barba, probaj več sadja uživat, pa velikooooo vodeuser posted image Upam, da vam ni preveč slabo punce, ker to pa res ni prijetno.

Ronja.... kar se bruhanja tiče...mi je zelo žaluser posted image Grozno. No, upam, da ti zdaj ni.

Sonček, si tukaj? Ku ku

Limonca, sam da si potolaženauser posted image

Tjoka, dobrodošlauser posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 693
20.6.2008 23:56:42   
Zvezdica
Zdaj pa še poročilo od SAŠE78 iz NS

Ker je naša Saša šibala plavat na morje, mi je na hitro sporočila kaok je bilo na NS...citiram:

"Adijo.............uh......svetsko.....ej fullll lepo...... ej res. Ej, res oooooooooooo kok lepo"
Rabite prevod?  Vse jke ok, verjetno je tud tveganje nizko, o tem sploh govorili nisvauser posted image user posted image user posted image

Vsekor sta user posted image vidla oba z partnerjem, bila je pri Dr. Megličevi v Domžalah, več bo pa sama povedala 7.7., ko pride nazaj z morja.

Toliko za danes.

Nočka

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 694
21.6.2008 9:02:50   
African queen
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Zdaj pa še poročilo od SAŠE78 iz NS

Ker je naša Saša šibala plavat na morje, mi je na hitro sporočila kaok je bilo na NS...citiram:

"Adijo.............uh......svetsko.....ej fullll lepo...... ej res. Ej, res oooooooooooo kok lepo"
Rabite prevod?  Vse jke ok, verjetno je tud tveganje nizko, o tem sploh govorili nisvauser posted image user posted image user posted image

Vsekor sta user posted image vidla oba z partnerjem, bila je pri Dr. Megličevi v Domžalah, več bo pa sama povedala 7.7., ko pride nazaj z morja.

Toliko za danes.

Nočka

A glede spola pa ni nič napisala????Joj,kolk sem jaz radovedna...

No,jaz se te dni fajn počutim,kašljam zelo malo,torej mi antibiotik pomaga.user posted image Pa slabo mi tudi ni nič več...

Tukaj doma uživam,skoz samo po trgovinah hodim.Par dni nazaj pa sem si že ene nosečniške hlače kupila,od prve in druge nosečnosti mi namreč ni nič ostalo..

Tjoka,dobrodošla med nami!!!!

Aja,naj povem še eno o vodnarčkih...moj prvi sinček je ena zelo občutljiva dušica,poleg tega pa hiperaktiven...skoz je pestro pri nas doma..

A mi lahko katera pove, kje točno je zdr.dom Dravlje???Thanks

Uživajte

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 695
21.6.2008 11:30:33   
Zvezdica
A glede spola pa ni nič napisala????Joj,kolk sem jaz radovedna...

Joj, je je, je rekla, da se ni videlo, tako, da to je to.

Dravlje (trgovinski center verjetno misliš in ne ZD) je če greš po obvoznici iz južne smeri greš na izvozu Podutik ven, zaviješ levo proti podutiku in prvo ulico zaviješ levo (pazi da ne boš zavila na IZVOZ iz avtoceste)
Če greš  pa iz severne strani, pa greš na izvoz podutik, zaviješ  desno, TAKOJ prva ulica desno. In zopet cca 700 m in evo, si pri TC Dravlje

Greš tja na ns? H komu pa greš? Inkdaj greš?

LP

i belive i can fly....

(odgovor članu African queen)
Neposredna povezava do sporočila: 696
21.6.2008 13:09:07   
African queen

[Greš tja na ns? H komu pa greš? Inkdaj greš?

Ja,grem na NS 3.7 k dr.Antonič Babnik.

Hvala za napotke,upam,da bom našla.

A ona ima ambulanto tam kjer dr.Reš mogoče?

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 697
21.6.2008 13:53:11   
Eviii
Pozdravljene, punce.

V imenu RR teama bi vas prosila za eno uslugico. Glede na to, da urejam seznam nosečk in mamic, bi vas prosila, v kolikor mi olajšate delo in mi pošljete seznam z vašimi podatki (če seveda želite). Lahko mi ga pošljete na ZS ali ga kar prilepite na seznam nosečk.

Seveda vam želim obilo radosti in lep preostanek nosečnosti user posted image user posted image user posted image .

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 698
21.6.2008 19:38:35   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: African queen

[Greš tja na ns? H komu pa greš? Inkdaj greš?

Ja,grem na NS 3.7 k dr.Antonič Babnik.

Hvala za napotke,upam,da bom našla.

A ona ima ambulanto tam kjer dr.Reš mogoče?

Točno tam user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu African queen)
Neposredna povezava do sporočila: 699
23.6.2008 8:57:22   
African queen
Dobro jutro!

Kje ste user posted image ?Že vse na dopustu ali vam je še slabo?

Dejmo mal več čvekat,no!!!!!

Jaz se fajn počutim, pogrešam le svoje tri fante,ki so tako daleč user posted image ...no,čez 14 dni jih bom pa spet videla!user posted image
Se pa slišimo vsak dan,da mi povejo kaj lepega počnejo...očiju gre varstvo dobro od rok user posted image

A proti glavobolu se lahko jemlje le Lekadol?Meni namreč nič ne pomaga...ponavadi jemljem Nalgesin,zdej pa ne vem,če ga lahko..

Pobožajte trebuščke in uživajte v prelepem sončku!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?