|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08 - 2. del
22.6.2008 23:05:32   
AinB
Me to you, hvala za kofe.

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
23.6.2008 7:40:36   
taja1235
En lep zacetek tedna vsem pupam in ansim busijem*

Prosim za komentarje dobre in slabe gelde vozička PIKOLO k jih majo v Pikapolonici....

Na morčku pa nismo bli ker je blo prevec vroce da bi se js vozila v avtu brez klime tko da smo
kr lepo doma uzival v sencki pa mrzla pijacka*** je blo noro fajn***

Lep dan pa napište čim več komentarjev, ker me ful zanima ta voziček.  Hvala** PAPA

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
23.6.2008 8:00:00   
ključek
RR Trakci za naše nosečke je naslov teme

kje pa najdeš ta naslov.................user posted image

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
23.6.2008 8:01:50   
Tejchy
Jutro punce!

Hvala za kavico..

Gloria je s trakci mislila tickerje, ki jih je možno po novem nastavit tudi preko RR. Večina nas je imela te že predhodno nastavljene... Gloria - tvoj pa se tud vidi, tko da brez skrbi... čeprav bi ga tud ti mogla videt, če se z miško postaviš na svoje ime..

No, vikend smo preživeli... je prav pasalo malo poležavat... sploh v tej vročini... ta teden pa bo tudi hitr minil, glede na to, da smo v sredo fraj user posted image  user posted image  user posted image  ... pol pa sam še en teden, pa na dopust user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ...

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
23.6.2008 8:13:27   
Tejchy
kje pa najdeš ta naslov.................

Forum - Skupnost RR - O portalu - tam pa najdeš link...

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
23.6.2008 9:20:11   
bučkabb
lep sončen pozdrav vsem so user posted image

kako ste kaj, jaz kar vredo, mi kr paše to vreme, čeprav me mal zdeluje otrujenost.

drgač nič kaj novega, no v petek sem bla spet mal pa pohodu in čekiranju vozičkov, sem šla v Mozirje pogledat še te Hartanove vozičke in sem bla ful navdušena, tak da me še vedno drži, da bi si kupila raje tega kot pa Jane ali GT3.
ja Lea, kot si ti omenila, mene pri Jane tudi moti ta trda košara, ki je ful teška. pri Hartanu pa imajo mehko košaro, ki pa se potem ko jo ne rabiš več lahko spremeni v vreško za noge, kar se mi zdi za nas ko bomo bolj zimski zelo praktično, tam nekje do januarja bomo uporabljali košaro, potem naprej pa vrečko za noge, vse do pomladi. pa praktičen je za zložit, vse se lahko pere in  ima tud vse takšne lasnosti kot Jane. sedaj moram še preštudirat med 50 različnimi barvami, kaj bi imela.

punce jaz pa študiram, da bi šla v sredo, ko je pri nas praznik v austrijo mal pogledat za vozičke in v Ikeo za postelce, previjallne in podobno, kaj menite se mi splača al naj kar tuki kupim vse. nekateri pravjo, da se ne slpača hodit gor, če pomislimo kolk damo za gorivo in cestnine, da smo pol na istem, kot če kupimo tukaj.

no uživajte ta teden, ki je delovno bolj kratekuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
23.6.2008 10:15:12   
arabela*
Jutro bejbike mojeuser posted image
Pa smo se končno prebudili.zgldeda,da bo spet en nor vroč dan,ki pa ga pri nas v samem betonu ni za prenašat.
Včeraj sem cel dan preživela v Hrastniku na off roudu.Ampak je bilo tako vroče,da sem komaj preživela.Tisti šotor,ki smo ga imeli,ni prav nič pomagal.Tako da sem vsake toliko hodila v avto,pod klimo,da nisem omedlela.Ja,zdaj pa se bo začelo noro obdobje za nasuser posted image .Bi raje videla,da bi bil september lep.user posted image
Drugače pa nič novega.Ponoči sem imela neke slabosti,pa napenjanja v trebuhu.Potem pa so me še krči začeli grabit v desnem stopaluuser posted image .a ve katera,kaj pomaga?? Baje magnezij al kako?

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
23.6.2008 11:16:56   
Tejchy
Saraya - magnezij in pa kalcij pomagata proti krčem... Drugače pa to vreme in sopara... pritožujemo se, ko jo dež, pritožujemo se, ko je sonce in vroče... nikakor nam ne paše... sam nekak bomo že mogle potrpet... men bi najbolj pasalo, če bi imela kak tuš tu v službi... da bi šla vsako urco se mal ohladit... ker tale moja tropska klima dela na polno user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

bučkabb - glede nakupov v avstriji... odvisno kako gledaš na to... js grem večkrat gor, pa se včasih zgodi da ne kupim ne vem kaj, da bi lahko rekla, da profitiram.. js pač vzamem to kot en izlet in to je to... dejatvo je, da če boš šla kupovat kj za user posted image  .. kaj večjega, morš itak tud na prevoz mal študirat, ker če že najdeš in postelji in previjalno in voziček je vprašanje kolk boš vse te stvari spravila v osebni avto in priepljala domov. Sicer pa danes dost stvari najdeš tudi na netu, kjer se lahko pozanimaš o cenah... pa tko že v naprej preračunaš ali se ti splača ali ne.. Določene stvari se... ampak spet odvisno od tega kaj iščeš in kje.. pa kolikor je men znano, so lani tak čas v avstriji mel že razprodaje..

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
23.6.2008 11:17:17   
coko
saraya ja, magnezij pomaga proti krčom. Jaz ga tudi pijem. Ko je bilo res hudo sem ga 3x na dan pila (šumeče tabletke Magnesol), zdej pa 2x (zjutraj in zvečer).  

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
23.6.2008 11:19:20   
coko
Punce, kdaj pa se pri nas začnejo razprodaje?

(odgovor članu coko)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
23.6.2008 11:23:41   
alysa
Sam, da vas mal pozdravim. Uživajte v senčki al pa na sončku, kar vam bolj paše user posted image user posted image

Ja, čas pa res beži, a si predstavljate še dobra dva meseca, pa bo september user posted image user posted image

(odgovor članu coko)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
23.6.2008 11:28:10   
arabela*
coko,fajn vprašanjeuser posted image
Punce,a ta magnezij si pol kar v Šparu lahko kupim,al kako??
Vem,da sem pri Aneji imela iz lekarne,pa ni bil vreduuser posted image
Madona,bi se morala v trgovino spravit,ki je od mene 2 min.oddaljena,pa ne gre.Bom najverjetno štartala avto ,pa nekam na hladno.Se ni za igratuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu coko)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
23.6.2008 11:40:03   
nosek5
Ojla!

Tud jst sem septemberka in PDP imam 8.9.2008.
Pričakujemo prvič in komaj čakamo na našo malo user posted image user posted image .
Upam, da me uvrstite na seznam.

Lep pozdravček vsem bodočim mamicamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
23.6.2008 11:58:58   
pf
Živjo punce, jaz pa nisem rabila ostati v porodnišnici. So me pregledali, naredili CTG in rekli, da lahko grem domov. Manj napora in manj soli in je to, to. Naš pikec je tak norel, ko so me dali na CTG, da je rekla babica, da temu otročku se pa ni tako hitro zjutraj še za igrati. Izvidi so bili vsi bp.

(odgovor članu nosek5)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
23.6.2008 11:59:19   
arabela*
nosek5,user posted image
kje pa si bila do sedaj??user posted image

(odgovor članu nosek5)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
23.6.2008 12:12:45   
coko
jaz si ga kupujem v lekarni. Vejetno pa tisti iz trgovine ni nič slabši. Lahko pa popijem največ 3 na dan. ena tabletka vsebuje 150ml mg. Za tiste v trgovini pa malo poglej koliko vsebujejo mg.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
23.6.2008 12:27:43   
amor real
pf user posted image , da si doma in je vse b.p. - sedaj pa lepo počivat - dovoljeno je le na ringaraji viset user posted image

(odgovor članu coko)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
23.6.2008 12:36:34   
emi*
Dan!

Kako ste kaj po tej vročini??Jaz sem si še ventilator naštimala,da mi dnevno razhladi malo.

Jaz si bom morala tudi kupit ta magnezij,ker drugače mi bodo noge odpadle,ponoči sploh ne morem spat,čeprav mam uni poušter za nosečnice.user posted image Obrnem se 1ox sigurno ali pa še več,moj user posted image  pa ne more spat od mene,cel čas se še on vrti,en dan me bo poslal ven iz postelje skupaj s tem pouštrom.user posted image user posted image  Upam,da bodo te tablete kaj pomagale,kolko pa naj jih spijem na dan??user posted image

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
23.6.2008 12:40:39   
arabela*
Ja meni je res bila kriza ponoči.
Me je tako grabilo v stopalu,da nisem vedela kaj naredit.Sploh prstov ni šlo raztegnit.Pa to se je ene trikrat ponovilo.user posted image
Grem sedaj po magnezij,zpam da preživim vročino,ko se že itak slabo počutimuser posted image
Pozdravček do tačasuser posted image

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
23.6.2008 12:41:52   
emi*
Joj to moram povedat.user posted image

Zdaj en dan sem se tako ustrašla,da sem se kar začela jokat od muke,trebuh se mi je tako skrčil pa me je full začelo stiskat,da sem mislila kot,da bom rodila. Tako se mi je napel,da sem se fuuuulllll ustrašla.Kako sploh zgledajo tej popadki,jaz sploh ne bom vedla kdaj bo treba od doma???user posted image

Proti večeru pa imam tak pritisk v trebuhu,da se sploh ne morem zravnat,npr. ko dolgo sedim pa ko vstanem se mi prav napne,kaj je to kaj narobe ali je to od sedenja??user posted image Zdaj v petek imam itak pregled pa še ultrazvok.Komaj čakam.

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
23.6.2008 13:12:41   
coko
tudi meni se trebuh večkrat napne,ponavadi v spodnjem delu, pod popkom. Ampak po moje se mi samo moj user posted image  full obrača, ker to počne že eno od 4 meseca nosečnosti oz. od takrat ko sem ga začela bolj čutiti. Še posebej mi to rad počne v avtu med vožnjo in takrat skoraj ne morem dihat, pomagam si z globokim vdihom in izdihom. Jaz nosim bolj nizko, tako da je tudi to lahko vzrok,da se mi zdi da mi pritiska navzdol. Je pa full živ in se non stop premika in kobaca. Kakšen dan je bolj umirjen in potem se že sprašujem če je vse ok. Otrdevanje trebuha- mislim da naj bi bili to tisti lažni popadki,ki pa niso nič škodljivi.
Lahko pa se ti raztezajo vezi in te zaradi tega tako boli. Full je možnosti.
Če pa se ti zdi, da res ne moreš zdržat bolečin, pa pokliči svojo G in vprašaj,še pred petkom.  

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
23.6.2008 13:22:20   
emi*
Hvala bogu ne boli,samo se mi trebuh full napne,če preveč sedim.Evo zdaj pa mi svojo rit nastavlja tako,da je zdaj na levi strani.user posted image Do petka bom preživela ni tako hudo,samo me je zanimalo kako sploh vedet kdaj so tej popadki.Mislim,da ni nič narobe dokler se premika,enkrat brca enkrat ima salte pa take.

Samo uni dan ne bom tako hitro pozabla tako,da gledam,da se ne razburjam pa da se ne napenjam nekaj brezveze od jokanja.Preveč vsega pa se zgodi marsikaj.user posted image

(odgovor članu coko)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
23.6.2008 14:57:50   
Tejchy
Ja, čas pa res beži, a si predstavljate še dobra dva meseca, pa bo september

komaj čakam user posted image  user posted image  user posted image  .. veš kolk hitro bo to minilo... dober mesec dni in pol še delamo.. pa vmes še dopusti... pol pa že porodniška.... pa bomo že cartlale user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
23.6.2008 15:04:35   
Tejchy
Saraya - kter magnezij pač ti paše.. lahko z navadnim iz spara probaš... lahko v lekarni kupiš magnesol... po želji... sj boš videla kater ti bo pomagal.. js hvala bogu nimam teh krčev, ker vem da svinjuser posted image  bolijo... upam, da se ti ne ponovijo več..

nosek - dobrodošla user posted image  user posted image  user posted image  

pf - čestitke user posted image  user posted image  user posted image  .. zdj pa glej, da boš lepo počivala... nobenih naporov ok?? naj drugi mal zate skrbijo in te razvajajo...

emi - to napenjanje/otrdevanje trebuha so popadki... doker niso boleči je vse ok... s tem se maternica pripravlja na porod... če bi bi začeli bit inzenzivni in v kratkih razmahih na 10 min - pomeni redni, na vsake tolk časa, pa le takoj v P. Js sem jih imela okol 20 tedna, pol je bil mir, zdj pa mi spet vsake tolk časa trebuh otrdi... ja, nas čas počasi prihaja.. user posted image  user posted image   user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
23.6.2008 15:08:56   
mokatela
Pozdravljene souser posted image  user posted image  A vam je kaj vroče user posted image  ... Še dobro da mamo klimo v službi, od katere se počasi poslavljam user posted image  user posted image  user posted image  Še jutri, pol pa kar lepo na dopust, ki se bo podaljšal v porodniško user posted image user posted image user posted image user posted image ... Sicer se mislila delat do konca meseca, a sta user posted image  user posted image  tako živahni, da me kar pošteno zdelata, če samo sedim (da ne omenjam ostalega, kar se dogaja v službi user posted image ) v tej sopari. Še dobro, da moj dragi pride po mene, ker drugač bi me verjetno pobralo do doma user posted image .

Drugač počutje user posted image  primerno, enkrat tečno in jokavo, drugič pa pokam od energije user posted image user posted image user posted image . Babiki sta zelo živahni, izgleda se zelo dobro počutita. Noge sicer otekajo, prav tako roke, a ni panike, nič ne boli, sam čudno zgleda user posted image . Kar se spanja tiče, enkrat spim kot top celo noč, ne da bi se 1x obrnila, drugič pa se spet obračam kot valjar in sam čakam, kdaj bom dragega iz postle porinla ker rabim tooooookkkkk prostora user posted image user posted image user posted image . Se bojim, da ga bom lepega jutra našla kar zravn postle user posted image user posted image user posted image  na tleh user posted image .  Krči v mečih se sicer pojavijo občasno, predvsem kadar sem čez dan veliko na nogah, a kakor hitro pridejo tako hitro minejo, mal je treba nogo stegnit in je mim. user posted image

Lep dan še naprej in uživajte z bušiji user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.