|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08 - 2. del
21.6.2008 22:43:38   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

Nogice mi tudi gredo nazaj, tak da se to točno vidi, da je bilo od napora. 40 do 50 % manj že imam otečeno. Hvalabogu.

super!!!! sem vesela zate!!! user posted image user posted image user posted image

jaz tud....user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
21.6.2008 22:44:41   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Madonca si bila dolgo tu.Zdaj pa sem jaz,pa tebe ni.user posted image

....sem pa jaz ....user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
21.6.2008 22:46:08   
gold fish
...no zdaj sem na tekočem...... vas pa ni.... (ker gledate nogomet)...zato tudi jaz grem....

Nočko,user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
21.6.2008 23:13:23   
arabela*
Nič babe,jaz sem pa danes za spremembo utrujena,grem pančatuser posted image
Nočko

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 1954
21.6.2008 23:30:59   
gold fish
.....pa zgleda, da sva še obe gor ...user posted image

...saraya...sem se morala nasmejati tej tvoji prigodi s kanto....user posted image ......  ne vem zakaj vedno mislim, da si ti doma v centruuser posted image , pol drugič pa blizu Qulandije...... daj malo mi nakaži user posted image ...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
22.6.2008 6:07:27   
arabela*
ne,user posted image na Lentu sem doma.user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 1956
22.6.2008 8:34:51   
pf
Tisto haljo dobiš ja v porodnišnici, ko greš roditi, ali pa če jo želiš drugače tudi, ampak jaz grem na preiskave in bom imela svoje pižame. Ko bom pa šla roditi bom pa že imela tisto haljo, vsaj prva dva dni, odvisno od situacije. Zdaj pa ne bom skakala v tisti halji okrog, ker sem deset tednov prehitra zanjo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
22.6.2008 8:48:21   
Lea2007
Bučkaa in Lana17 tudi jaz sem se odločila za Jane ... našla največ plusov, čeprav mi ni najlepši...Za športni del sem 100%, sedaj pa gledam kaj vzamem...njihove lupine so svinsko težke...res ne morem vrjet, zakaj?...potem sm gledala ravno košaro, jo rabiš za največ 2 meseca, pa daš 200 eur...tko da sm nekako pristala na košari matrix...uporabljala jo bom samo za na voziček, namesto ravne košare, fino mi je k lahko otroka gledaš, pa še tko sključen ne čepi notr, pa dlje ga lahko uporabljaš, ker ima nastavljiv sedeš...minus....težak ko svina....ja na testih je biu slab...sam jaz gam bom uporabljala kot sem rekla, samo za voziček....lupinico bom pa maxi cosi vzela ...ful je lahka, napram tej od jane...si sploh ne predstavljam nosti otroka v tako težki lupini...

No to je moje razmišljanje, bom pa vesela vsakega komentarja...ker sem še čist frišna v teh rečeh...pa prebiram in poslušam....in ja upam, da se prav odločim...

Neposredna povezava do sporočila: 1958
22.6.2008 10:03:39   
Lara Croft
Yeeeeeeeeee.... mi imamo tudi Jane... ma mislim, da se košara rabi več kot dva meseca... Meni se zdi najlepši od vseh trikolesnikov... user posted image

(odgovor članu Lea2007)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
22.6.2008 12:29:35   
Tejchy
Ojla čvekice!

Kako smo? Uživamo kj na sončku?? Končno, da smo dočakal tud mal lepega vremena...

Js čakam na kosilce, pa sem vas mela čas mal prebrat...

V petek sem si kupila revijo NOsečnost - ful zanimivi članki... kot prilogo pa je imela Neckermenov katalog za dojenčke - toooooooooolk lušnih stvari je not, da bi kr vse naročila user posted image  user posted image user posted image  user posted image  .. pa za prilogo je bil tud nosečniški koledarček - tist okrogel, ki ga ima tud G, ko se vrti... pa kuponček za 20€ popusta pri naročilu kateregakoli vozička preko spleta soncek.si ... kuponček odstopim, če ga katera potrebuje, ker js voziček že imam.

Drugače pa sem zadnje čase kr utrujena... mogoče tud zaradi te vročine.. zvečer itak zaspim že pred 22h.. in spim celo noč.... pravi zaspanko sem.. če bo šlo tko naprej, bo pol ko se bo user posted image  rodil kr hudo... preden se bom navadla na nočno vstajanje.. user posted image  user posted image  user posted image  

Grem še mal na sonček... uživajte.. pa se tipkamo..

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
22.6.2008 15:28:43   
AinB
Hallo!
Res krasno vreme. Uživajte max. in se tipkamo kasneje. papa

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
22.6.2008 15:31:14   
AinB
Moderatorji so bili pridni in so nam naštimali ful lušne trakce. Pejte pogledat, res so user posted image .

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
22.6.2008 15:34:36   
AinB
Sam pri meni ne dela user posted image

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
22.6.2008 15:46:53   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

ne,user posted image na Lentu sem doma.user posted image

joj, čisto mimo s Qulandijo..... user posted image ...no ja, pa saj je center blizu..... oz. je tak to center mesta.....

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
22.6.2008 15:51:37   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: AinB

Sam pri meni ne dela user posted image

...meni niso nič nastaviliuser posted image

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
22.6.2008 15:56:30   
ključek
Moderatorji so bili pridni in so nam naštimali ful lušne trakce.

kje, kako, zakaj, komu......................????user posted image

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
22.6.2008 15:58:27   
ključek
pa ne od včeraj , ker smo prišli komaj danes domov ...pa še plesala sem večino časa.....

super!! ste uživali!! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1967
22.6.2008 17:05:53   
gloria
lep sončen pozdrav....kolk je vroooooooooooooooče.....
Ribica naročila sem ga v otroški trgovini pingo(maš tud njihovo spletno stran)....vse se da zmenit po telefonu št.je 03/5472-427....

...pri nas se tud dobi halja pa če greš rodit ali samo na preiskave...
Nič gremo mal pakirat za na morje da bo juter čim manjuser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
22.6.2008 17:07:35   
gloria
....punce lepe trakce imateuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
22.6.2008 20:28:57   
arabela*
trakceuser posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
22.6.2008 21:41:58   
lana17
Ojla,

Lea2007 in Lara Croft, rabim pomoč. Zanima me, če kupiš slalom PRO, ali lahko potem dokupiš samo globoko košaro Capazp PRO, al moraš kupit komplet Slalom PRo formula Strata? Kaj menite o tem, da bi kupila samo zimsko vrečo in športni voziček?Lara Croft ti imaš košaro? Katero?
Lea 2007, jaz tud mislim Maxi cosi lupinico kupit. A ni ravno ta avtosedež Matrix tolk težak, globoka košara pa je manj? Nikjer ne dobiš podatkov o teži in velikosti Janejevih vozičkov. user posted image

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
22.6.2008 21:46:07   
ključek
....punce lepe trakce imate

kaj, kje, kako.....................????????????? jz nč ne vem.............................user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
22.6.2008 21:56:10   
ključek
lep sončen pozdrav....kolk je vroooooooooooooooče

jp...............user posted image ...............ste uporabljajle kaj klime, senčke......................v senci je bilo 28 stopinj, me sploh ne zanima, koliko je bilo na soncu................user posted image .............................user posted image ..........kej tacga je pa pasalo, ne?? jz sem v teh dveh vročih dneh spila toliko tekočine................komaj sva uspela iz štacune domov nosit.......user posted image ..........................drgač pa...........moje noge so spet konkretno "debele", se pozna, da je vroče...............čakam na pošto iz lj, kaj se bo gospoda odločila, bom dobila podaljšano bolniško ali ne...............danes sem začela 28 teden.................kaj leti ta čas...............še malo, čisto malo, pa bomo mamice..................user posted image
nč................lepo se mejte...........................za jutranje čvekice................user posted image .............do zjutraj bo glih lepo ledena, bo bolj pasala, ne??
vse, ki hodite v službo...............lepo se imejte, naj vam služba hitro mine.....................ostale, ki ste (smo) doma.............pozdravček, uživajte.
se tipkamo.....................user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
22.6.2008 22:41:30   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

Ribica naročila sem ga v otroški trgovini pingo(maš tud njihovo spletno stran)....vse se da zmenit po telefonu št.je 03/5472-427....
Nič gremo mal pakirat za na morje da bo juter čim manjuser posted image

Hvala ...bom jutri poklicala, da vidim kako in kaj....  tistih 10% je na gotovino ne?

...kdaj pa šibate na morje?    Jaz imam pregled 30.6, potem pa mogoče  5 ali 6.7., če bo vse OK,  bom še enkrat vidla morje...pa še enkrat cca 33o km vožnje v eno smeruser posted image , no bomo videli......

Javi se še kaj preden, da greš......

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
22.6.2008 23:03:37   
AinB
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish
...meni niso nič nastaviliuser posted image

RR Trakci za naše nosečke je naslov teme. Sama nastaviš datum in izbereš trakec. Samo pri meni ga ne nariše. Pojma nimam zakaj. Upam, da ti rata.

Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.