|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008 III. del
23.6.2008 7:26:20   
liju
Dobro jutro user posted image !

Da se še vam javim preden grem na pregled k G. user posted image  Me prav zanima kaj mi bo povedala. user posted image  Naš mali pa se je danes vstal z tako oteklino na čelu od komarjevega pika, da te kap. Eno noč mu nisem vštekala v vtičnico, ker sem pozabila in je revež že tak pogrižen user posted image user posted image user posted image user posted image !

Vidim, da novih novic še ni, na katere nestrpno čakamo. Mater smo firbčne, prave babe user posted image user posted image user posted image user posted image .

tims: Črne trakove so imeli zato, ker se je enemu nogometašu prezgodaj rodila mislim da ščerkica in je žal umrla takoj po rojstvu. To pa se je zgodilo nekaj dni nazaj. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

blacky: mislim na tebe in tvoj pregled, daj še ti malo na mene user posted image

Nič, se javim ko pridem domov, če še pridem user posted image

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu bastian111)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
23.6.2008 7:51:41   
neboglasnica
tims, ti je že liju odgovorila. Ampak to se nam ne bo zgodilo, da ne bo katera zagnala paniko.

lex, kakav bi... Nektarine sem že pohrustala, punci sta bili sitni že zdajle: ena se ne bi oblekla tako kot sva se zmenili; druga si ne bi rane zaščitila... Brrr, sem že vpila in dva meseca bomo doma, jao meni. Upam, da bo moževa bolniška trajala še najmanj čez počitnice.

Tudi moja prebava je strašno redna, blato mehko... Tako se je začelo z auroroo, kajne? Samo kaj, ko to pri meni traja že dober teden, samo včasih malce popadkov, ki pa izvenijo. No ja, še nekaj dni junija mi je ostalo, držite pesti!!

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
23.6.2008 8:16:21   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

IZVIRNO SPOROČILO: frutka

Na Lošinju je bolnica.  No, vsaj mislim da je. user posted image  

Ne, žal je ni. user posted image  Je pa možev zelo dober prijatelj iz otroštva tam reševalec in tam živi, tak da, če bo kakšna panika, se kar obrnite name.user posted image  Je pa rekel, da je tam tako, da če ženska s popadki ne rodi do trajekta, ker je cesta grozna do tja, potem vzdrži do Rijeke. Še s trajektom jo morajo prepeljati preko.
Zame ni šans, da bi se v kaj takega podala.

Kar se pa tiče dopusta z novorojenčkom, pa....naš Nejc je pri 2 mesecih imel takšne krče in je toliko jokal in kričal od muk, da bi se mi smilili vsi sosedje turisti na morju, da bi jim to naredila. Poleg tega tak dopust sploh ni dopust, sem potem raje doma z otrokom, kjer se bolje počutim.

Sem pa že enkrat omenila, da je moji najboljši prijateljici punčka pri 7 mesecih skoraj umrla na morju, ker se je okužila z neko bakterijo in so jo komaj rešili. Tamkajšnja bolnica jo je zdravila proti vnetju ušes, ki ga sploh ni imelauser posted image , malo pa je že dobesedno pobiralo. Ko so končno našli enega privatnika, ki je zahteval mastne denarce, jo je sicer rešil, vendar jim je prepovedal izhod iz Hrvaške. Povedal jim je, da punčka ne bo preživela do meje, tak da......prijateljici se je skoraj zmešalo, pa tudi meni bi se. Želela je le hitro nujno oskrbo, da pride do Slo in zavije v prvo bolnišnico, ker bi se tukaj počutila bolj varno. A žal ni šlo. Ostali so in vsaki dan 3x hodili k njemu in v nekaj dneh jo je spravil toliko k sebi, da so lahko zapustili Hrvaško, v žepu jim je pa manjkalo 3000 DEM. Še dobro, da so prišli starši dol in prinesli denar s seboj. V MB so potem naredili analize in ugotovili, da je šlo za hudo bakterijo.

Jaz sem pa že itak šajser, tak da mislim, da nas morje letos ne bo videlo. Razen, da ne bi imeli krčev in bi bil otroček zdrav, bi morda šli za par dni v Baško, ko imajo prijatelji svoj apartma. Mogoče.....

100% je na Lošinju bolnica!!!

Auroraa - čestitke ob rojstvu Matica!!!

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
23.6.2008 8:33:03   
glugluglu
joj jaz bi vsaj še en teden počakala, da se res okoli nas vse čisto uredi, sej imam šele naslednji teden rokuser posted image ampak zgleda, da bo res težka, sicer pa prebave še nimam nič pospešene, še vedno je bolj na trdo - vsaj nekaj. Ponoči je bilo ok, razen obiskov wc-ja, je mali lepo spal, sedaj pa se spet začenja, gor, dol, levo, desno....

ja lunica24 to je res zoprno, ko ne veš al bo kaj, al ne bo, samo vseeno mislim, da ko bo tisto pravo, bomo že vedele, tako se pa sedaj vse pripravlja.
Mene edino strašijo tiste zgodbe, ko so tretjič rodile že v rešilcu, ali pa po 20 min. po prihodu v porodnišnico in hkrati niso čutile močnih popadkov,... čeprav se mi zdi, da je to res tako redko, da taka srečnica pa spet ne bom.
nanka, jaz upam, da spadam med tiste, ki se jim ene par dni ali teden pred porodom trebuh spusti (ne tik preduser posted image ), mogoče slabo upam,

no ja, sej vse imam pripravljeno za v P in za iz P, naloge so zdelegirane, edino parket mi danes šele brusi v sobahuser posted image , ampak do konca tedna bo to gotovo baje skupaj z vonjem.

Zdej pa upam, da medtem ko sem tole pisala, da sta se Lex in Inigo že kaj javile, al skupaj žurata tam v SG?

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
23.6.2008 8:35:19   
Yasminka
Živijo!

Najprej čestitke vsem mamicam user posted image user posted image user posted image . Bravo!
Mi še čakamo. V četrtek sem imela CTG in ujel mi je popadek user posted image . Zelo me je presenetlo. user posted image je šel z menoj na UZ in je gledal na CTG ter postajal čisto rdeč, ko je gledal krivulje... meni pa ni bilo nekaj posebnega. Pač sem mislila, da me bolj na WC user posted image .
G me je še pogledala in imam maternični vrat še popolnoma zaprt. Je pa mali zelo velik. Tako da....mislim da vsaj še kakšnih 14 dni nič ne bo.
Glede na trend prehitevanja, upam, da tudi jaz ne bom čez rok....sploh v teli vročini. Zatekam kot slonček. Popoldan imam noge takšne, da komaj stopim nanje.
Čez vikend smo si privoščili malo morja. Obiskali smo taščo na vikendu. Letos se je naša Ema prvič kopala v morju. Dali smo ji rokavčke (obroča - tud fredovega sploh ne mara) in šiba kot raketa pa vodi. Če se spomnite, ko sem govorila o odvajanju od plenic - naj se pohvalim: Ema nima več plenicuser posted image . Tole odvajanje je šlo tako hitro. V treh dneh je bila suha. Kar nisem mogla verjet. Sedaj pa pridno lulamo na kahlo, travico, v trgovini pustimo poln voziček in tečemo z njo na WC.... skratka pestro.
Verjetno sem čisto zamudila vaše debate o vozičkih. Doma imam starega Peg perega pramette, pa me je zdaj zagrabilo, da bi si kupila novega user posted image . Kaj pravite??
Zadnjič sem ugotovila, da nas je nekaj iz Lj - Viča...bomo kaj vozičkale skupaj?

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
23.6.2008 8:36:16   
glugluglu
nič novic, mogoče pa kaj internet ne dela v tistih koncih? 

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
   [Brisano sporočilo]
23.6.2008 8:45:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Yasminka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3407
23.6.2008 8:49:34   
netki
user posted image user posted image  ja morm rečt, da je tuki pri nas na forumu že kar pestro....

no pri meni se baje že tud neki dogaja...in sicer v soboto me je ful začelo tiščati v prsih in potem še zbadanje v križu......glede na to da ne vem kako zgleda popadek...hmmmm....kaj pa vem kaj je blo

je pa bolečina prijela in spustila (sem najprej mislila da so moji kamni, ampak pri kamnih bolečina ne popusti lep čas, tako da to odpade).
no tudi včeraj je bilo nekaj podobnega ampak le nekajkrat na dan.

me pa tale vročina ubija, včeraj sem komaj preživela, tako težko diham in kar duši me, če sem zunaj. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3408
23.6.2008 8:55:21   
frutka_
Aja, če ste že pri LOšinju. Mi dopustujemo tam že skoraj 10let. Vsako leto enkrat ziher gremo tja. Letos za prvi maj nismo šli po dooolgem času. In Lošinj je zame najlepši otok Jadrana. Vse ostalo se lahko skrije. S tamalim običajno dopustujemo na morju 3tedne in moram potrkat, da nima nobenih težav s prehladi, bronhiji...Zdrav je kot riba. Pediater pravi, da je Lošinj pravi raj za bronhije in malega njihov luft očitno spuca. Lošinj je namreč poln borovcev. Vse diši. Je najbolj zelen otok in ima ogromno sence.
Druga stvar pa je ta, da je cesta res bila slaba ampak je skoraj po celem Lošinju nova cesta!user posted image  Trajekti vozijo iz dveh linij. In v vseh 10-ih letih kar hodimo na Lošinj smo samo enkrat čakali res dolgo na trajekt, skoraj 3 ure. Sicer pa je gladko šlo slozi.

Inigo že kaj novega?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
   [Brisano sporočilo]
23.6.2008 8:56:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 3410
23.6.2008 8:57:26   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: flower

Jutro. Tudi jaz sem čist firbčna kaj se dogaja z inigo in lex, nestrpno čakam novice. Še ne dojamam prav, da zdaj pa gre zares, v naslednjih tednih boste začele rojevat ena za drugo.
Glede bolnice na lošinju. Je bolnica za dihalne bolezni in zdravstveni dom, drugega pa ne. Če vtipkaš v iskalnik mali lošinj + bolnica dobiš celo en hrvaški članek o neki ženski, ki je imela popadke in bi kmalu rodila in so jo zato z vojaškim helikopterjem prepeljali v Reko, saj v zdravstvenem domu nimajo ginekologa.

Flower, je bolnica - miniaturna. Imajo oddelke, operacijsko, bla bla bla...
Nimajo svojega laboratorija, ampak sodelujejo z nekim privat laboratorijem. Toda, če potegnem črto, so res mal za luno!!! Če je karkol "hujšga" te pa res odpeljejo v Reko s helikopterjem.
Ne bi tega vse skupaj tipkala, ampak lani je moja mami zbolela na jadrnici in so bili v bližini Lošinja tko, da so šibali tja!
Ne bi pa o strokovnosti in o opremljenosti!!! user posted image

So bli v eni in isti sobi punčka (turistka, cca 5 let), ki jo je pogrizel pes - moja mami, ki so ji sumili kr neki (kar se je na koncu izkazalo v SLO) - zraven pa še ena domačinka po operaciji nekega tujka, ki se ji je zarinil pod kožo (na vratu).
Ej kr neki...
Sestre so kadile kar v sprejemni ambulanti na oknu!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma v glavnem - na morje pojdite s svojimi štručkami, če se vi tko počutite!!! Če pa imate bit "v strahu" cel dopust - potem je bolje bit doma! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3411
   [Brisano sporočilo]
23.6.2008 9:00:44   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3412
23.6.2008 9:05:20   
neboglasnica
mojcek1: hvala za kakav, se je prilegel po zajtrku

Neposredna povezava do sporočila: 3413
   [Brisano sporočilo]
23.6.2008 9:07:55   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3414
23.6.2008 9:14:18   
glugluglu
Yasminka, čestitke Emiuser posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem pa prej opazila na wc-ju sluz, tako zgleda kot malo slabše narejen, mehkejši žele. Je pa čisto svetlo rumenkaste barve, no skoraj prozorne, ampak vseeeno povleče na rumeno. Čep bi motral biti rjavkast ali rdeč, ne?, no vem, da ste že pisale o tej sluzi, ampak se ne spomnim katera je pisala in kaj to pomeni.

jutri zjutraj grem pa itak na pregled, pa bomo videli, kaj bo.

Neposredna povezava do sporočila: 3415
23.6.2008 9:17:01   
netki
ko že govorite o lošinju......kje se pa gre na trajekt??

Neposredna povezava do sporočila: 3416
23.6.2008 9:23:53   
frutka_
Bučanje-Slo naselje pri Nerezinah. Hodimo v hiške ob morju. Nismo glih za hoteleuser posted image . Jaz rabim veliko teraso, senco in domačo morsko hrano. Tam imamo že svoje ribiče od katerih kupujemo ribice. Poleg tega je Lošinjska tržnica&ribarnica ena izmed talepših. M. Lošinj je pa tako lepo zrihtan. Full je čisto, nobeno leto še ni bilo morje umazano. Plaža na katero hodimo je vzdrževana. Vsako jutro jo čistijo, polno je igral za otroke, sence, pešpoti,...Lani smo bili najprej na Murterju in nato smo šli na Zadar pa s trajektom gor na Lošinj. Pravi luxuz. Ustavili smo se na otokih  (Olib, Ilovik, Silba) in je bilo velik omanj stresno kot če bi vozili po AC nazaj gor.
Glede zaprtosti vam toplo polagam na srce. Pijte Magnesol, ker deluje kot rahel diuretik. Res pomaga. Jaz pijem 2/dan.
Pravkar sem zvedela, da je naša štajeka Willma rodila deklico. Doma!!!! Doma je rodila!user posted image user posted image user posted image Tavečjemu žabiju  želim veliko veselja s sestrico! Mamici pa da okreva od hitrega poroda!

Neposredna povezava do sporočila: 3417
23.6.2008 9:24:03   
papir
no zgleda da mamo iste težave.zatekanje(včeraj sem delala konkureno moji babici),pa ponoči me tako bolelo spodaj levo kotpri menstruaciji,ampak zgledsa da se je zdajle umirilo.
mi smo se odločili da letos pač ne bova šla na morje,bomo raje počakali na drugo leto.mogoče kakšne toplice za kakšen dan.

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
23.6.2008 9:26:44   
maja24
Aurororaa čestitke za malega Maticauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu papir)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
23.6.2008 9:27:19   
frutka_
Na trajekt iz celine lahko greš iz Krka na Cres  (Valbinska -Merag) ali pa linija Brestovo-Porozina.  No, so še druge linije ampak mi uporabljamo ti dve. Vožnja traja cca 45min..

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
23.6.2008 9:28:00   
Nasara88
Blacky imaš ZS

(odgovor članu papir)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
23.6.2008 9:29:11   
Nasara88
Joj zdaj pa se je očitno začelo zares user posted image user posted image user posted image

Wilma čestitke za pupiko user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
23.6.2008 9:30:23   
Nasara88
Kar doma user posted image Daj frutka poročaj kaj več o tem, če imaš informacije

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
23.6.2008 9:30:43   
Anonimen
frutka wilma je junijka ali julijka? mislim po seznamu?  drugače pa bravooooooooo user posted image user posted image

(odgovor članu Nasara88)
  Neposredna povezava do sporočila: 3424
23.6.2008 9:33:54   
neboglasnica
brez besed, uf, kar doma

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?