|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008 III. del
22.6.2008 22:44:42   
neboglasnica
blacky30, ti imaš gsm cifre, daj pošlji enega lex, povej, da smo babe pač babe in smo radovedne. Saj jutri me bo pa lex nadrla, da zganjam paniko.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
22.6.2008 22:45:46   
Nasara88
Blacky boš klicala jutri za EA?

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
22.6.2008 22:51:29   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Misliš, da seks res pomaga? Baje samo pri mehčanju MV, kateri je pri meni že tri tedne mehak. Če ti bo res sprožil porod, sporoči, da skočim na mojga, prav?

ja po današnjem dnevu bi rekla, da pomaga ja, drugače pa ok sporočim, ampak bomo naslednjič poskušali šele po solatiuser posted image , mogoče šele kakšen dan ali dva, ali še več po solatiuser posted image .

Aja pa še nekaj pomaga: se spomnim, da sem pri Nini par dni pred rokom na sobotno (bilo je kot nedeljsko) kosilo povabila taščo in tasta. No, naslednji dan smo šli rodit.user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
22.6.2008 22:54:17   
neboglasnica
žal, kosilo odpade, oba sta pokojna. Pomaga, če povabim koga drugega?

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
   [Brisano sporočilo]
22.6.2008 22:55:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Nasara88)
  Neposredna povezava do sporočila: 3380
   [Brisano sporočilo]
22.6.2008 22:57:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3381
22.6.2008 23:00:40   
moya
kar piši v Lip, kaj se pa grejo user posted image , m2 sva bla tud besna ko sva sestavljala in se je moj cel pop. zaj... ker so tko šlampasti user posted image . Mam občutek da za slo dajo škart robo, za Švedsko itd pa 1A

Neposredna povezava do sporočila: 3382
22.6.2008 23:01:32   
neboglasnica
populis, me veseli, da si se imela lepo.- Sem vedela, da zate ni treba skrbeti, ker uživaš in sem ti seveda fovš. JAz sem se tale vikend nagarala, mogoče je pa to slavni gnezditveni sindrom??  Še imaš čas za branje, tekma še traja...

Neposredna povezava do sporočila: 3383
22.6.2008 23:03:02   
neboglasnica
glugluglu, TAKOJ dol z moža, si obljubila, da počakaš do torka. Nekam dolgo se že nisi pofočkala. Razmišljam, da bi nam kar prostor rezervirala.

Neposredna povezava do sporočila: 3384
22.6.2008 23:03:31   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: Nasara88

Blacky boš klicala jutri za EA?

Pa saj več ne vem. Z mojim sva se ravno prej pogovarjala, da nama ni za iti, vročina me ubija. Poleg tega sem že skoraj 100%, da grem na Ptuj, tak da ne vem, zakaj bi zdaj še tja hodila. Daj mi ti jutri javi, ob kateri uri je to, boš? Pa da se potem lažje odločim, če pokličem al ne.

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
22.6.2008 23:05:04   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

blacky30, ti imaš gsm cifre, daj pošlji enega lex, povej, da smo babe pač babe in smo radovedne. Saj jutri me bo pa lex nadrla, da zganjam paniko.

Bom ji poslala, samo raje jutri zjutraj, da me ne bo res fentala, če jo zdaj iz postelje vržem al pa z moža.user posted image user posted image user posted image   Če se jutri zjutraj ne javi, ji pošljem sms, ok?

Neposredna povezava do sporočila: 3386
22.6.2008 23:05:25   
Blacky30
Dzanika, iskrene čestitke ob diplomi. Sem vedela, da bo šlo brez težav!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
22.6.2008 23:06:46   
tims
Blacky, mi je prav žal, ko sem prebrala kaj se je zgodilo tvoji prijateljici na morju, ampak tudi pri nas so kakšni pediatri pravi šalabajzerji. Govorim pa iz lastnih izkušenj, ko sva bila s Timom pri eni pediatrinji, ki je nadomeščala našega izbranega pediatra in se je le-ta odločil da gre stran. V enem tednu je postavila tri različne diagnoze user posted image . Po parih dneh je zbolela še punčka od sosede in se ji je zgodilo isto. Najprej ji je postavila diagnozo za angino, ko pa je soseda omenila, da ima naš tamal bronhiolitis in če je možno, da ga ima tudi tamala, je odgovorila, da ja. Halo??????

Kar se pa Lošinja tiče, pa vem, da imajo tam zdravstveni dom, kjer imajo ful prijazno osebje. Lahko kar mojga možeka vprašate, ker je bil tam kar trikratuser posted image  in je koristil njihove usluge.

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
22.6.2008 23:08:03   
neboglasnica
blacky30, tudi zate me je že skrbelo... Ok, sporoči zjutraj, če nam seveda lex ne bo prej že skuhala kavico...user posted image

Nočka, grem pred TV!

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
22.6.2008 23:08:43   
neboglasnica
tims, pa saj žogobrc še traja...

Neposredna povezava do sporočila: 3390
22.6.2008 23:10:13   
Blacky30
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1. Inigo (PDP 2.7.) - ostala v P zaradi močnih popadkov, čakamo novičke, če bodo sprožili porod

2. masaja (PDP 4.7.)
3. auroraa (PDP 5.7.) - rodila 22.6.2008 ob 16.23 fantka Matica!!!user posted image user posted image user posted image

4. lunica24 (PDP 5.7.)

5. lex (PDP 7.7.)

6. tinky (PDP 8.7.)

7. Nasara88 (PDP 11.7.)

8. karamela6 (PDP 11.7.)

9. ilatic (PDP 12.7.)
user posted image user posted image        user posted image user posted image     

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
22.6.2008 23:12:08   
Nasara88
Blacky bom poklicala in ti javim. Mene v bistvu bolj firbec matra, kaj bodo povedali user posted image Sem pa drugače tuid bolj ziheraške vrste in ne bi rada, da bi se zanašala na nekaj potem pa izviselauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3392
22.6.2008 23:13:07   
tims
Neboglasnica, sej gledam, vmes pa mal čekiram, če je še kakšna šla v Rim user posted image user posted image

Zdej se pripravljam na penaleuser posted image

Mi pa lahko poveš, zakaj so imel včeraj Nizozemci črne trakove. Začetek tekme sem zamudila in nikjer nisem zasledila, zakaj je bilo tako.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
22.6.2008 23:14:03   
moya
mene pa zanima katerega pediatra v lj priporočate in kdaj se je treba pri njih oglasit, že prej, da se zmeniš  al potem ?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3394
22.6.2008 23:22:57   
glugluglu
neboglasnica, nič skrbet, sem še tu, bom počakala do torka oz. še malo dljeuser posted image , mojga ni doma, je šel gledat nogomet,

Aja, ampak Lex se pa res ni že dolgo časa oglasila,

no zdej moram pa že jaz iti pogledat ta nogomet, kaj se dogaja, ker un na TV tolk vpije

potem pa pod tuš pa v posteljo,
lahko noč!

(odgovor članu moya)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
22.6.2008 23:24:56   
tims
Jeeeeeeeeeeeeee, končno da so zmagal tisti, za katere sem navijala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , vsi ostali so pa že odšli domov user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu moya)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
23.6.2008 6:52:22   
Anonimen
jutro grem nekaj rihtat v mesto, pa da se majčken javim user posted image  še vedno sem tu ja user posted image  glugluglu, a ti si na istem. a ne da je grozno, ko ne veš, kaj bo, pa že pričajuješ, da bo treba zdaj zdaj letet. povrh vsega pa še ta grozna bolečina, ko se zvijaš kot nor, pa nič ne pomaga. ampak poslušaj, CTG pa ravne črte kaže user posted image  bomo vidli danes, če bo spet ravna črta, potem pa mi ni nič več jasno. da bi mene tko bolelo zadnje dni, pa da sem še vedno zaprta kot konzerva in da CTG pokaže nedelovanje maternice, potem pa bom res rodila avgusta user posted image   mejte se punce, pa se javim kasnej

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 3397
23.6.2008 7:12:17   
bastian111
Tudi jaz čakam na nove novice.Če katera ima naj jih deli z nami ,ki nestrpno čakamo. Sama pa se tud ne počutim v redu.bomo vidli kaj bo.Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
23.6.2008 7:22:33   
jocika
Dobro jutro! Auroraa čestitaaaam!!!!!!!!!!!!!
A si predstavljate, kak je moglo njengauser posted image  šokirat, ko ni bla punčka - ampak Matic? user posted image user posted image  Še dobro, da je par dni nazaj izbrala ime. Inigo, držim pesti, pa za lex tudi, če se kaj dogaja...
Mene pa še nikamor ne vleče, je še vse ok, nobenih krčev še nisem izkusila, ampak mam še čas. Danes grem ob 17-ih prvič na akupunkturo, bom poročala, kako je blo. Morje - midva sploh nisva razmišljala, da bi šla, nama je tolk luštno razmišljat, kak se bomo doma v troje cartali, da sploh nisva pomislila na morjeuser posted image  
Bomo šli drugo leto, ko bo mala že lahko čofotalauser posted image . Smo pa šli dve leti nazaj s kolegico in njenimuser posted image  v začetku septembra, rodila je pa 18.7. in je blo super. Sam njen sinek je nenormalno neproblematičen otrokuser posted image  - nikoli ni jokal, cele noči spal, nikol nobenih problemov z njim, pa bo zdejle dve leti star - ampak prisežem - nikoooool ne joka - še ko so mu zobki rastli, je bil mir, kaj takega še nisem videla.
Populis, moj ata je bil tud z ljubico v Radečah - tud nista mogla prehvalit splavarjenja, pa onega na skuterju.

Patricija je sonček, ki nama je polepšal svet...

(odgovor članu bastian111)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
23.6.2008 7:24:54   
nanka
Dobro jutro,

ja počasi se bomo morale javljati vsaj dvakrat na dan, da smo še tu.

Lex, Inigo kje sta?

Glugluglu, pri tebi bo šlo pa počasi tudi zares, kot vse kaže še ta teden.

Jaz pa razen mravljinčastih rok zaenkrat nimam nobenih znakov ali premikov. Aja trebuh se pa meni spusti tudi tisti dan ko sem rodila.

Zdaj pa počasi na zajtrk in otroke spravit v šolo.

(odgovor članu bastian111)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?