Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 22.6.2008 22:44:42
|
|
|
|
neboglasnica
|
blacky30, ti imaš gsm cifre, daj pošlji enega lex, povej, da smo babe pač babe in smo radovedne. Saj jutri me bo pa lex nadrla, da zganjam paniko.
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 22.6.2008 22:45:46
|
|
|
|
Nasara88
|
Blacky boš klicala jutri za EA?
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 22.6.2008 22:51:29
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Misliš, da seks res pomaga? Baje samo pri mehčanju MV, kateri je pri meni že tri tedne mehak. Če ti bo res sprožil porod, sporoči, da skočim na mojga, prav? ja po današnjem dnevu bi rekla, da pomaga ja, drugače pa ok sporočim, ampak bomo naslednjič poskušali šele po solati , mogoče šele kakšen dan ali dva, ali še več po solati . Aja pa še nekaj pomaga: se spomnim, da sem pri Nini par dni pred rokom na sobotno (bilo je kot nedeljsko) kosilo povabila taščo in tasta. No, naslednji dan smo šli rodit.
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 22.6.2008 22:54:17
|
|
|
|
neboglasnica
|
žal, kosilo odpade, oba sta pokojna. Pomaga, če povabim koga drugega?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.6.2008 22:55:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.6.2008 22:57:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 22.6.2008 23:00:40
|
|
|
|
moya
|
kar piši v Lip, kaj se pa grejo , m2 sva bla tud besna ko sva sestavljala in se je moj cel pop. zaj... ker so tko šlampasti . Mam občutek da za slo dajo škart robo, za Švedsko itd pa 1A
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 22.6.2008 23:01:32
|
|
|
|
neboglasnica
|
populis, me veseli, da si se imela lepo.- Sem vedela, da zate ni treba skrbeti, ker uživaš in sem ti seveda fovš. JAz sem se tale vikend nagarala, mogoče je pa to slavni gnezditveni sindrom?? Še imaš čas za branje, tekma še traja...
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 22.6.2008 23:03:02
|
|
|
|
neboglasnica
|
glugluglu, TAKOJ dol z moža, si obljubila, da počakaš do torka. Nekam dolgo se že nisi pofočkala. Razmišljam, da bi nam kar prostor rezervirala.
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 22.6.2008 23:03:31
|
|
|
|
Blacky30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nasara88 Blacky boš klicala jutri za EA? Pa saj več ne vem. Z mojim sva se ravno prej pogovarjala, da nama ni za iti, vročina me ubija. Poleg tega sem že skoraj 100%, da grem na Ptuj, tak da ne vem, zakaj bi zdaj še tja hodila. Daj mi ti jutri javi, ob kateri uri je to, boš? Pa da se potem lažje odločim, če pokličem al ne.
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 22.6.2008 23:05:04
|
|
|
|
Blacky30
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica blacky30, ti imaš gsm cifre, daj pošlji enega lex, povej, da smo babe pač babe in smo radovedne. Saj jutri me bo pa lex nadrla, da zganjam paniko. Bom ji poslala, samo raje jutri zjutraj, da me ne bo res fentala, če jo zdaj iz postelje vržem al pa z moža. Če se jutri zjutraj ne javi, ji pošljem sms, ok?
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 22.6.2008 23:05:25
|
|
|
|
Blacky30
|
Dzanika, iskrene čestitke ob diplomi. Sem vedela, da bo šlo brez težav!!!!
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 22.6.2008 23:06:46
|
|
|
|
tims
|
Blacky, mi je prav žal, ko sem prebrala kaj se je zgodilo tvoji prijateljici na morju, ampak tudi pri nas so kakšni pediatri pravi šalabajzerji. Govorim pa iz lastnih izkušenj, ko sva bila s Timom pri eni pediatrinji, ki je nadomeščala našega izbranega pediatra in se je le-ta odločil da gre stran. V enem tednu je postavila tri različne diagnoze . Po parih dneh je zbolela še punčka od sosede in se ji je zgodilo isto. Najprej ji je postavila diagnozo za angino, ko pa je soseda omenila, da ima naš tamal bronhiolitis in če je možno, da ga ima tudi tamala, je odgovorila, da ja. Halo?????? Kar se pa Lošinja tiče, pa vem, da imajo tam zdravstveni dom, kjer imajo ful prijazno osebje. Lahko kar mojga možeka vprašate, ker je bil tam kar trikrat in je koristil njihove usluge.
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 22.6.2008 23:08:03
|
|
|
|
neboglasnica
|
blacky30, tudi zate me je že skrbelo... Ok, sporoči zjutraj, če nam seveda lex ne bo prej že skuhala kavico... Nočka, grem pred TV!
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 22.6.2008 23:08:43
|
|
|
|
neboglasnica
|
tims, pa saj žogobrc še traja...
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 22.6.2008 23:10:13
|
|
|
|
Blacky30
|
1. Inigo (PDP 2.7.) - ostala v P zaradi močnih popadkov, čakamo novičke, če bodo sprožili porod 2. masaja (PDP 4.7.) 3. auroraa (PDP 5.7.) - rodila 22.6.2008 ob 16.23 fantka Matica!!! 4. lunica24 (PDP 5.7.) 5. lex (PDP 7.7.) 6. tinky (PDP 8.7.) 7. Nasara88 (PDP 11.7.) 8. karamela6 (PDP 11.7.) 9. ilatic (PDP 12.7.)
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 22.6.2008 23:12:08
|
|
|
|
Nasara88
|
Blacky bom poklicala in ti javim. Mene v bistvu bolj firbec matra, kaj bodo povedali Sem pa drugače tuid bolj ziheraške vrste in ne bi rada, da bi se zanašala na nekaj potem pa izvisela
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 22.6.2008 23:13:07
|
|
|
|
tims
|
Neboglasnica, sej gledam, vmes pa mal čekiram, če je še kakšna šla v Rim Zdej se pripravljam na penale Mi pa lahko poveš, zakaj so imel včeraj Nizozemci črne trakove. Začetek tekme sem zamudila in nikjer nisem zasledila, zakaj je bilo tako.
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 22.6.2008 23:14:03
|
|
|
|
moya
|
mene pa zanima katerega pediatra v lj priporočate in kdaj se je treba pri njih oglasit, že prej, da se zmeniš al potem ?
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 22.6.2008 23:22:57
|
|
|
|
glugluglu
|
neboglasnica, nič skrbet, sem še tu, bom počakala do torka oz. še malo dlje , mojga ni doma, je šel gledat nogomet, Aja, ampak Lex se pa res ni že dolgo časa oglasila, no zdej moram pa že jaz iti pogledat ta nogomet, kaj se dogaja, ker un na TV tolk vpije potem pa pod tuš pa v posteljo, lahko noč!
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 22.6.2008 23:24:56
|
|
|
|
tims
|
Jeeeeeeeeeeeeee, končno da so zmagal tisti, za katere sem navijala , vsi ostali so pa že odšli domov
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 23.6.2008 6:52:22
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro grem nekaj rihtat v mesto, pa da se majčken javim še vedno sem tu ja glugluglu, a ti si na istem. a ne da je grozno, ko ne veš, kaj bo, pa že pričajuješ, da bo treba zdaj zdaj letet. povrh vsega pa še ta grozna bolečina, ko se zvijaš kot nor, pa nič ne pomaga. ampak poslušaj, CTG pa ravne črte kaže bomo vidli danes, če bo spet ravna črta, potem pa mi ni nič več jasno. da bi mene tko bolelo zadnje dni, pa da sem še vedno zaprta kot konzerva in da CTG pokaže nedelovanje maternice, potem pa bom res rodila avgusta mejte se punce, pa se javim kasnej
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 23.6.2008 7:12:17
|
|
|
|
bastian111
|
Tudi jaz čakam na nove novice.Če katera ima naj jih deli z nami ,ki nestrpno čakamo. Sama pa se tud ne počutim v redu.bomo vidli kaj bo.Lp
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 23.6.2008 7:22:33
|
|
|
|
jocika
|
Dobro jutro! Auroraa čestitaaaam!!!!!!!!!!!!! A si predstavljate, kak je moglo njenga šokirat, ko ni bla punčka - ampak Matic? Še dobro, da je par dni nazaj izbrala ime. Inigo, držim pesti, pa za lex tudi, če se kaj dogaja... Mene pa še nikamor ne vleče, je še vse ok, nobenih krčev še nisem izkusila, ampak mam še čas. Danes grem ob 17-ih prvič na akupunkturo, bom poročala, kako je blo. Morje - midva sploh nisva razmišljala, da bi šla, nama je tolk luštno razmišljat, kak se bomo doma v troje cartali, da sploh nisva pomislila na morje Bomo šli drugo leto, ko bo mala že lahko čofotala . Smo pa šli dve leti nazaj s kolegico in njenim v začetku septembra, rodila je pa 18.7. in je blo super. Sam njen sinek je nenormalno neproblematičen otrok - nikoli ni jokal, cele noči spal, nikol nobenih problemov z njim, pa bo zdejle dve leti star - ampak prisežem - nikoooool ne joka - še ko so mu zobki rastli, je bil mir, kaj takega še nisem videla. Populis, moj ata je bil tud z ljubico v Radečah - tud nista mogla prehvalit splavarjenja, pa onega na skuterju.
|
|
RE: Julijke 2008 III. del 23.6.2008 7:24:54
|
|
|
|
nanka
|
Dobro jutro, ja počasi se bomo morale javljati vsaj dvakrat na dan, da smo še tu. Lex, Inigo kje sta? Glugluglu, pri tebi bo šlo pa počasi tudi zares, kot vse kaže še ta teden. Jaz pa razen mravljinčastih rok zaenkrat nimam nobenih znakov ali premikov. Aja trebuh se pa meni spusti tudi tisti dan ko sem rodila. Zdaj pa počasi na zajtrk in otroke spravit v šolo.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?