|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2008/II.
21.6.2008 22:19:06   
eva1
Barbara-pa je le prišel tvoj dan...upam, da uživaš 100/h....sedaj si že gospauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem gledala nekaj po svojih temah za nazaj pa sem 17.9.2005 napisala na eno temo o poroki tole:

titleAndStar(3167,0,0,false,"Jst ne pogrešam nič-in vrjetno se nikoli ne bom poročila, ker tudi želje nimam po poroki...no mogoče kdaj...kdo ve kaj me prime na stara leta ...ampak trenutno sem tako čist zadovoljna!!! Pa če sem iskrena čist mi je škoda denarja za poroka...si raje kaj drugega privoščim "

Svašta kako sem v 2 letih čist spremenila mnenje..prav zanimivo!

Drugače pa imam naslednji teden ful posla, čeprav sem na dopustu..v ponedeljek se grem za gostilno zmenit..v torek s fotografom, v petek imam pomerjanje oblek, pa še k cvetličarki sem danes šla eno darilo zavit in sem rekla, da drug teden pridem, pa da se zmeniva vse glede rož...se bo ful dogajalouser posted image

Sem pa ful vesela, ker so mi iz vrtca sporočili, da imam od 1.7. dalje oba tamaladva v istem vrcu(sedaj vozim tamalo v drug vrtec in mi je čist odveč, ker imam drugače 200m do vrtca-v tem kjer je Luka(oz sedaj bosta oba v tem) Aljo pa sem vozila 5 km stran! pa še komaj čakam da bo s septembrom 1 zastonj, ker je taka cena da me kr glava boli ko položnice plačujem...

Ej eno vprašanje..moj bo kmalu priča kolegu na poroki...koliko denarja so priče dale vam za darilo(no če so vam dali denar), pa kaj vse so od priče"naloge"...pa še to...kdo pača šrango? Se mi zdi, da je to vsepovsod malo drugače, al kako?

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
22.6.2008 9:17:09   
FLASK_A
Ej eno vprašanje..moj bo kmalu priča kolegu na poroki...koliko denarja so priče dale vam za darilo(no če so vam dali denar), pa kaj vse so od priče"naloge"...pa še to...kdo pača šrango? Se mi zdi, da je to vsepovsod malo drugače, al kako?

Od prič nisva midva ničesar zahtevala. Sploh nisva hotla, da bi nama kdorkoli karkoli dal, ker sva za vse želela samo to, da so z nama in da se imamo fajn. Tako da so nama priče dale kolikor so lahko po svojih realnih zmožnostih (ker pač so hotle nekaj dat, niso hotle biti brez darila).
Tako da tudi če bi imela šrango, bi jo plačala midva, noben drug. V cerkvi sva izrecno poudarilo, naj ne bo pobiranja denarja, sva sama prej plačala kolikor je župnik hotel. Tudi prodajanja šopka in podobno ni bilo, čeprav so mi šopek ukradliuser posted image Tako fino foro so naredili it tega, prav luštno nalogico sta mogla opravituser posted image user posted image Meni je bilo ODLIČNO, ker so se tudi vsi zelo dobro počutili, noben ni od nikogar nič zahteval, bil je samo sproščen dober žuruser posted image user posted image user posted image

Gospa Barbara, upam da uživaš v zakonskem življenuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
22.6.2008 9:19:06   
FLASK_A
Punce, prosim da mi dodatne popravke javite na ZS, da bom lahko lažje popravljala.
Pa nove javite se na ZS.

NEVESTE 2008
user posted image    

user posted image

28.6.2008
trinity22
civilna poroka: grad Tabor Laško
cerkvena poroka: Laško
slavje:

28.6.2008
sonček33
civilna poroka:
cerkvena poroka: Jamnik
slavje:
poročno potovanje:

28.6.2008
anja24
civilna poroka: Zdravilišče Laško
cerkvena poroka:
slavje:
poročno potovanje:

user posted image

user posted image
5.7.2008

maya2
civilna poroka:
cerkvena poroka:
slavje:
poročno potovanje:
user posted image

user posted image  

2.8.2008 
ellie 
civilna poroka: turistična kmetija Černe, 17.00
slavje: turistična kmetija Černe
poročno potovanje: Abu Dhabi
user posted image

6.8.2008
KARIN24
civilna poroka: UE Postojna, 15.00
poročno kosilo:gostilna Pav Rakek
poročni piknik: Prangar
poročno potovanje: Pariz

16.8.2008 
Tejcha 
civilna poroka:
cerkvena poroka:
slavje:
poročno potovanje:
user posted image  

23.8.2008
NATAŠI 
civilna poroka: Galerija Repanšek, na prostem ob 14.00
cerkvena poroka: Brdo ob 18.00
slavje: gostilna Peterka
poročno potovanje:

23.8.2008
anabanana 
civilna poroka: občina v Cazinu (BiH)
slavje: restavracija Oaza
poročno potovanje:

user posted image  

user posted image
6.9.2008
nky23
civilna poroka:
cerkvena poroka:
slavje:
poročno potovanje:
6.9.2008
pikovit
civilna poroka: Polhograjska graščina
cerkvena poroka:
slavje: gostilna Jezeršek
poročno potovanje:
 user posted image   
20.9.2008
moci
civilna poroka: Grad Jable
cerkvena poroka:
slavje:
poročno potovanje:
20.9.2008

sepetalka
civilna poroka: Grad Ormož
cerkvena poroka: cerkvica Runeč
slavje: dvorana gasilnega doma Ključarovci
poročno potovanje:

user posted image  
27.9.2008
eva1
civilna poroka:
cerkvena poroka:
slavje:
poročno potovanje:

20.9.2008
*maya*
civilna poroka: grad Tabor Laško
cerkvena poroka:
slavje:
poročno potovanje:

4.10.2008
ankabananka
civilna poroka: Predvor
cerkvena poroka:
slavje:
poročno potovanje: Gran Canaria

user posted image    
NEVESTE 2008

LADIES 2008

user posted image

12.4.2008
AnjaPH
poročno potovanje:
spletni album:

user posted image
26.4.2008
Bubamaraa
poročno potovanje: Sharm el Sheik
  najin dan

user posted image

10.5.2008
srccek
poročno potovanje:

user posted image

31.5.2008
Lan
poročno potovanje:

user posted image

31.5.2008
seredndipity
poročno potovanje:

user posted image

7.6.2008
fragola
poročno potovanje: Mehika

user posted image

14.6.2008
FLASK_A
poročno potovanje:

user posted image

14.6.2008
bankc
poročno potovanje:

user posted image

18.6.2008
baguska
poročno potovanje: toplice, Emirati

user posted image

21.6.2008
barbara.a.
poročno potovanje:

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
22.6.2008 9:20:04   
Bubamaraa
barbara čestitkeeeeeeeeee.....sem včeri vez dan mislila nate.......user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

čestitke in čakamo na poročilo....user posted image user posted image user posted image user posted image

mi smo pa včeri planince zganjali in šli na pohod iz Prvin do Čemšeniške planine....in morm pohvalt Danajo ko je vez čas sama hodila....pa še ful je bilo luštno.....user posted image user posted image user posted image

Eva1 slike ti pošiljam..oprosti sam mi je res šlo ven iz glave....user posted image   Pa odgovor glede denarja; najprej se moraš vprašati kake zmožnosti imata in kaj pričakuje ženin od tvojega...najbolj se je odkrito pogovoriti.... šranga; plača ženin, ker pride po nevesto v njeno vas in jo mora odkupit....(neki v tem smislu)user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
22.6.2008 9:23:38   
eva1
ja flaška..pri nam bo tudi tako, jaz od nikogar ne pričakujem ničesar, pa tudi se mi zdi ful nefer, da potem obesiš priči ne vem kok stroškovuser posted image ...no sej se bosta zmenila kako in kaj...se gresta zdej 1x zaradi šrange zmenit! men pa itak šranga ni všečuser posted image
Samo glede poročnega darila, se mal obremenjujem, zato me je zanimalo, kaj so vam priče dale..sej ne  vem če naj javno povem kaj bova dala, ker ful ljudi bere tale RR, pa da se ne bom izdala

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
22.6.2008 10:28:32   
maya2
Dobro jutrooooo!

Barbara.a: čestitke gospauser posted image user posted image user posted image pa čimprej poročilo!

Tako jaz imam zdaj uradno dovoljenje deklet da se lahko omožimuser posted image user posted image user posted image ful jih je manjkal0user posted image , škoda ampak je blo vseen lepo. user posted image Vam prilepim kakšno slikico. Moj še spi, jaz sem pa vsa naspidiranauser posted image .

en lep dan vsem skupaj!

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
22.6.2008 11:32:04   
Bubamaraa
maya a veš, da sem včeri prov mimo gostilne šla in sem že misla te pridet pogledat..pa sem rekla, da sej se ne morem štult na njeni dekliščini in sem pol kr domov odšla....user posted image

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
22.6.2008 11:46:15   
maya2
IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa

maya a veš, da sem včeri prov mimo gostilne šla in sem že misla te pridet pogledat..pa sem rekla, da sej se ne morem štult na njeni dekliščini in sem pol kr domov odšla....user posted image

kozaaaaaaaauser posted image čak de te dobim!!

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
22.6.2008 11:52:41   
Bubamaraa
sej se ne morem kr sama najavt na tvojo dekliščino....user posted image

in kako si se imela'???? pa si bila zadovoljna z gostilno????pa povej kje so tvojga tko gdo nategnili in kje je potem imel???user posted image

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
22.6.2008 12:09:00   
ellie
Čestitke vsem novim mladoporočencemuser posted image user posted image user posted image

Jaz več enostavno nimam časa sledit forumu...tu pa tam še kaj preberem...ampak za nazaj pa res nimam časa bratuser posted image

Pri nama pa se je zdaj tud spet malo premaknilo naprej...no sej je tak že skranji časuser posted image  ker greva čez 2 tedna na morje in naju skoraj do poroke ne bo...

Včeraj si je moj kupil obleko...končnouser posted image  sva šla v Avstrijo in kar v S.Oliver zavila in skoraj vse tam kupila...obleko, srajco in pas. In je dal za vse to skupaj 300 eur. Potem pa še v humanic po čevlje. Pa jaz sem bila na zadnji probi...tak da zdaj še samo grem po morju po oblekouser posted image  V torek pa sem zmenjena s cvetličarko, da točno povem želje glede šopka. Glede okrasitve prostora pa je že bila tam in že ima točno zarisane ideje...tak da sem ful vesela. Zdaj pa nama je še sam torta ostala pa je to touser posted image

Tak...zdaj pa šibam pod tuš...ker greva na nek piknik...in bo vikend spet mimo. Že cel junij sem odsotna cele vikendeuser posted image  ampak prav paše malo...

Lep dan vsem...

Neposredna povezava do sporočila: 2810
22.6.2008 12:11:22   
maya2
lahk bi pršla ko kamelauser posted image user posted image
ja moj je mislu tle v K na fuzbalu met, pol je mel pa tam doma v gasilskem moj je mogu hišo zidat... zdejle jo morava pa poderetuser posted image , je pršu čist od malte domovuser posted image

me smo se mele super, so mi prou lepo pripravileuser posted image user posted image user posted image bravo za naše obe ta mladeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2811
22.6.2008 12:11:57   
maya2
btw: slikice so v albumu

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
22.6.2008 12:29:09   
Bubamaraa
grem fotke gledat....user posted image

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
22.6.2008 12:32:59   
Bubamaraa
maya hudo si se melaaaaaaaaaaaaaa.......user posted image user posted image user posted image user posted image

ti si vsaj miss bila...mene so pa kr v čparovnico ublekle...ztakaj kej???hmmmuser posted image  user posted image

zdej pa reč če ni bilo nepozabno...user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2814
22.6.2008 12:37:49   
maya2
IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa

ti si vsaj miss bila...mene so pa kr v čparovnico ublekle...ztakaj kej???hmmmuser posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja res user posted image user posted image user posted image

super je blo ... ne bi hotla zamudituser posted image user posted image .... pa sploh ni blo nč težko delat... še več bi, res pa so bile zelooo 'pridne'

Neposredna povezava do sporočila: 2815
22.6.2008 15:50:40   
bt08
Ojla!

Evo pa je za mano en lep čudovit,srečen....dan,ne vem kaj naj napišem res,sem oz sva se mela zelo lepo.Dan je minil tik tak.Še lepše se pa počutim ko vidim na levem prstancu nekej kar se sveti.Tomažu ful paše prstan,ga je prvič sploh dal gor.Sam zmatrana sem pa čist,sem bla 26 ur skupej pokonci,brez spanja.Pa še en dan prej sem spala zel oslabo,ker Ožbej ni spal.

Zdaj pa mal pospravljamo,kej več pa napišem jutri,ker zvečer gremo pa mal na piknik k mojim staršem.

Lepo nedeljo vam želim!

Barbara Balantič

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
22.6.2008 21:20:35   
Anja24
bravooooo gospa Barbara user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , čestitkeeeeeeeeeeeee

kdaj bojo pa kake slikce???

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
23.6.2008 7:33:51   
NATAŠI
jutro

barbaraaaa user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ups ga. barbara user posted image  user posted image  user posted image  ... čestitam in želim srečen zakon in novega user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image

eva a ne kako leta prinesejo drugačno razmišljanje user posted image  user posted image  user posted image ... drugače je pa tako, moja priča nama bo plačal muziko (in imam občutek da bo imel še nekaj za bregom), njegova ne vem še ... naloge so pa še sledeče (nekje plačajo prstane), slikanje (ampak včasih je bilo studijsko tako da zdaj je malo drugače) in pijača na civilnem ... in potem kosilo (mi imamo navado med civilno in cerkveno da gremo ženin, nevesta, priči in šoferja na kosilo). Šrango plača ženin.
Drugače sva pa midva rekla da ne rabiva nič, da bova itak vse to sama plačala (prstane, fotograf, civilno) ker sva si tako zamislila in pika in konec... le moj brat je pač moj brat in je vztrajal pri muziki in včeraj mu ni bilo nič jasno ko sem se jaz že skoraj kregala da bova vse ostalo midva plačala user posted image  

bubamara o to turco pa poznam in je prav luštna user posted image

maya super za dekliščino  user posted image  user posted image user posted image user posted image

ellie super za vse dokončane stvari user posted image  user posted image  user posted image , še bolj noro pa je da greš kar na morje (joj ti bom še fouš user posted image ) ... uživajta user posted image user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
23.6.2008 7:40:08   
Bubamaraa
morning......user posted image

pa je ponedeljek......še jutr pa bom en dan doma...user posted image

grem delat...se javim kasnej...user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
23.6.2008 7:42:20   
NATAŠI
bubica še jutri ja user posted image  user posted image

Midva sva dala pa včeraj prva dva vabila user posted image  user posted image  user posted image  full dobri občutki ... pa tko full lepo sva bila postrežena... še kuverto sva dobila (ker je tak običaj - čeprav izumira user posted image - da ko prideš vabit daš nekaj) .. No in sva bila pri mojem bratu in sta dala z ženo 50 eur ... full mi je bil čuden filing user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2820
23.6.2008 8:26:39   
Bubamaraa
ja sej to sem jaz pravila, da kako sem bila v šoku, ko sva isto dobila denar, ko sva vabila.....user posted image  

in Nataši maš velik dela?

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
23.6.2008 8:31:06   
sepetalka
hellow punce,
barbara čestitke imela si full lepo vreme upam, da ti ni bilo prevroče! Vse lepo v zakonu želimuser posted image user posted image
Jaz pa sem včeraj doživela šok. Sva bla na pikniku, od mojega nečakinja je imela roj dan. Pa smo se ga malo napili, no jaz sem spila kozarec piva in ker ne pijem sploh sem ga takoj čutila. Se ženske začnemo pogovarjat okoli moje dekliščine in mi pravjo babnice ki so tu v prlekiji, da ne bodo prišle na dekliščino v Lj ampak da  mi bodo zrihtale dekliščino tu v Ormožu kjer sem. Tako bom imela sedaj dve dekliščini. Noro!user posted image user posted image user posted image user posted image

Brez ljubezni so ljudje le tujci in obrazi le galerije slik in govorjenje le prazno pozvanjanje činel.

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
23.6.2008 8:35:59   
NATAŠI
ja bubica a ni čudn občutek. .. tko kar kuverto sta dala jaz pa ko en lolek mi je bil tak čuden občutek user posted image  user posted image   .. Dobr da je bil to moj brat in sem vidla kako to je da ne bom kje drugje full butasto izpadla user posted image  user posted image  ... pa itak mi bo že priča zato res ne vem zakaj sta dala denar. Dela imam pa .. tko no sem že kar precej poštimala in je že bolje. Pa ti?

šepetalka full dobr, pa dve dekliščini user posted image  user posted image  user posted image  ... jaz bom pa zdaj v kratkem rezervirala en prostor za dekliščino ki je tud tko sama sobica (v pizzeriji) da bomo imele mir user posted image  user posted image

(odgovor članu sepetalka)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
23.6.2008 8:40:01   
Bubamaraa
sepetalka ful noro, da boš mela dve dekliščine...user posted image user posted image user posted image

Nataši ja mam kr podelano...sam ene dokumente čakam še.... ker je moja stranka včeri na Zvezde pojejo nastopu in dosegel 2.mesto...tko, da sem mu dala mir..dons mu pa začnem težit...user posted image  user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
23.6.2008 8:48:30   
NATAŠI
opa bubica... katero stranko pa imaš to

Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?