|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2008/II.
23.6.2008 8:50:57   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠI

opa bubica... katero stranko pa imaš to

športni novinar Urban Lavrenčič....user posted image

je pel z Evo Černe...ful sta bila dobra....user posted image user posted image user posted image user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
23.6.2008 9:07:14   
NATAŠI
a res.. .super user posted image  user posted image  .. mi imamo pa tv voditelja ... pa še par malo znanih oseb

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
23.6.2008 9:17:18   
Bubamaraa
hit povej katere???? user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
23.6.2008 9:35:01   
NATAŠI
saša e., mirjam podobnik (plesna koreografinja), brane rončel, maja šušnjara (vizažistka).... bubica imaš ZS user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2829
23.6.2008 9:55:27   
Bubamaraa
sem ti odgovorila....user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
23.6.2008 10:06:51   
NATAŠI
jaz moram pa spet mal v btc user posted image  user posted image  ... sva v soboto Timoteju kupila čeveljčke v Geox-u so full dobri user posted image  ampak sem eno št. prevelike vzela ... ni ga bilo zraven, men so bili pa toook luštni da sem morala vzet. No skratka zdaj jih grem pa kar v btc zamenjat, pa darilo moram kupit za ena dvojčka pa še za sebe kaj a ne... user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2831
23.6.2008 10:07:27   
Bubamaraa
še meni kaj kupi...user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
23.6.2008 10:10:18   
NATAŠI
user posted image user posted image user posted image user posted image , mogoče torbico guccijevo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2833
23.6.2008 10:18:31   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠI

user posted image user posted image user posted image user posted image , mogoče torbico guccijevo user posted image

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
23.6.2008 11:34:19   
NATAŠI
ha ha ... bubica. in imaš ZS user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2835
23.6.2008 11:53:24   
sonček33
Eno vprašanje za vas - kupila sem mašne, tiste trakove...a to samo potegneš hkrati za oba trakca in je to to?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
23.6.2008 12:11:21   
NATAŠI
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Eno vprašanje za vas - kupila sem mašne, tiste trakove...a to samo potegneš hkrati za oba trakca in je to to?

mislim da ja... probaj user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
23.6.2008 12:51:45   
Anja24
ta teden se pa že jst poročimmmmmuser posted image
dans sem dobila obleko pa tiarouser posted image user posted image user posted image        zdej imam pa še nekaj konfetkov za dokončat...in to je touser posted image

me je začela pa mentorca okrog diplome neki je***user posted image  bo že

kateri dve se še poročita 28.6.??????????

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
23.6.2008 12:58:36   
Bubamaraa
Anja a veš, da mislim da mam vse tablice doma..nisem ziher...je reku moj mož, da naj bi bile ena spodaj druge..ko pridem domov pogledam in ti še danes javim....user posted image

(odgovor članu Anja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
23.6.2008 13:08:44   
NATAŠI
O anja ... uf še malo ja, pa ne boš več gospodična user posted image  user posted image  user posted image  ... živčki kaj delajo?

Neposredna povezava do sporočila: 2840
23.6.2008 18:02:45   
bt08
No evo,sedaj se je stanje malo umirilo,lahko mal napišem kako in kaj sem preživela svoj najlepši dan.

Ob 5 sem vstala šla pod tuš in k frierju.Potem sva s pričo šli na kavico,nato pa k meni domov,kjer sem mal okrasila z baloni in mašnami.Ko je moj dragi pripeljal Ožbeja se je počas začelo.Ožbej je najprej jokal in se ni hotel napravt,ne kravato,ničl ni hotel dat gor.No potem sem se začela še jaz napravljat,ko je zazvonil telefon,da so na poti.Takrat mej e pa začelo mal stiskat,srčni utrip se mi je vzignil...Kr živčna sem ratala.No ko po lažnih nevestah stopim ven,Tomaž ves nasmejan,spusti solzuico in mi izroči šopek,jaz pa njemu prvo darilo.Bil ga je zelo vesel.Ko sem mu dala naprsni šopek gor ga nisem mogla pripet,ker so se mi tako tresle roke.Res folk ni mogel vrjet kako sem bila spremenjena.Potem smo počas po klepetu in slikanju odšli pred cerkvijo kjer nas je čakala prepreka.Tomaževi sodelovci.Tam sv a mogla delat čevapčiče in podobno.....

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
23.6.2008 18:10:49   
bt08
nadaljujem...
ko je odbila ura 12 smo se odpravil k cerkvi in me je pred oltar odpelav ati,pred mano pa je hodil Ožbej in ena punčka.Nič nismo vadli z Ožbejam nošenje blazinice,ampak naš sonček je obvladal.Po obredu,kjer je bilo velik smeha ( pozabla sva si dat poljubček ) sva zunej na sončku sprejemala čestitke,smo odšli v Preddvor se slikat.Kjer naju je fotografinja slikala,po okrepčitvi z vodo smo se pap očasi odpravli proti Tržiču na civilno poroko.Tam smo po uri končali,in smo šli s pričami na ledeno kavo,ker je sonce pripekalo kolikor je moglo.Še danes nosim ovratnik od obleke,ker me je sonce fajn usmodilo po ramaha in hrbtu.Po 18 uri smo z nekaj minutno zamudo prispeli k Jezeršku,kjer so nas pričakali svatje in osebje,nas lepo sprejeli in postregli.Ko smo se posedli nas je pozdravil še band in nato se je fešta začela.Ko sva otvorila ples z dunajskim valčkom,so se nama pridružli še ostali in smo rajali,peli,plesali...No po predjedi mi je punčka ena ukradla šopek,moja priča se je nekej začela kregat,ampak so jo hitro umirili.Po večerji so pa še mene ukradli in me peljali v motel Medno kjer smo spil ivsak en koktail in so me odpeljali nazaj.Ko smo prispeli je bila nam ojem mestu lažna nevesta in sem skorej skup padla ko sem vidla da je to moj oče.....

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
23.6.2008 18:16:47   
bt08
..... no potem smo spet mal plesali,bile so igrice,ni bilo tud minutko dolgčas.Sva s Tomažem presenetila kolega ki je ravno tisti dan praznoval svoj 33 rojstni dan,dala sva mu torto in je bil zelo vesel.Potem sem jaz Tomažu izročila škatlo,v njej pa album.In spet so prišle na dan solzice,poljubi,objemi,lepe besede.Ko je bila polnoč so pripeljali torto in šampanjček,ki jeb il zelo okusen,saj sva zbrala kr jagodnega zraven torte.Mal sva dobila govora,mal sem ga napacala s torto.Potem sem ga tud polizala.Po plesu je sledil šopek ki so ga prodajali,nato ga je seveda Tomaž dobil.Oddala sem ga eni prijateljici,Tomaž je podvezico dol vleku,najprej moji babici,ko je vidu kjer mu je dol vleku je skorej brez oči ostal,so mu kr ven padle.No pol jo je men res.Jo oddal in nato je sledilo spet rajanje.Končali smo okol 5 ure zjutrej,tako dap redno sem se slekla frizuro podrla je bila ura 7 ko sva šla spat.No sam ni bila tista prava poročna noč,ker sva bila utrujena čist.In ko je stopil v spalnico so spet tekle solzice,kjer ga je čakalo na postelji iz vrtnic cvetov srček,šampanjc in dva kozarca ter svečke.In ena velik škatla,noter pa...To naj pa ostane skrivnost......

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
23.6.2008 18:21:50   
bt08
No tak opa sem napisala.Morem pa rečt da sva se mela zelo ampak res zel olepo.Uživala sva ful,itak je pa prehitro minilo.Bila sva najbolj srečna tisti dan.Počutla sva se oba zelo lepo,vsi so hvalili mojo obleko in mene na sploh,itak da sem bial ponosna sama nase.Morem pa še povedat da nisem pričakovala da bo Ožbej tako priden,kot da ga ne bi bilo.Okol 21,30 je zaspal in spal do 2,30 potem je pa naprej do 5 žural in spet nazaj zaspal.Morem pa napisat kaj mi je na koncu naredu.Aja ko je tomaž prišel po mene je dal ožbeju eno velik ovrečo,v njej pa ninje in moorka otroška,je  bil tako vesel,da ne znam povedat.No ko se je končalo,pa smo bili na balkonu pa ožbej pri meni v naročju in mu rečem ,da je bil zelo zelo priden.On pa mene prime z obema rokama za glavo in reče,mami a veš kako si lepa ,pa mi stisne enga velkega poljubčka,sem kr jokat začela od sreče.
Nekej slikic sem prilimala,vam bom dala link,pa si poglejte.Ostale od fotografa pa naknadno ko pridemo iz dopusta.

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
23.6.2008 18:44:26   
bt08
Evo link od slikic mojih,komentarji pa sledijo!

http://www.moj-album.com/tobaoz/

< Sporočilo je popravil barbara.a. -- 23.6.2008 18:45:17 >

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
23.6.2008 19:15:20   
maya2
barbara.a: user posted image user posted image user posted image user posted image jooooj kolk lepoooo ... ampak najlepše darilo pa ti je dal Ožbejuser posted image user posted image

slikic pa niuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
23.6.2008 19:28:20   
Bubamaraa
barbara ful lepooooo.....user posted image user posted image user posted image  user posted image

sam slikic niiiiiii....user posted image

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
23.6.2008 19:43:48   
sepetalka
joj barbarares full lepouser posted image user posted image user posted image user posted image saj vem da se že ponavljam, ampak vsakič ko berem imam v mislih tudi mojo poroko in upam da bo vsaj pol tolkčudovita kot tvojauser posted image user posted image

Brez ljubezni so ljudje le tujci in obrazi le galerije slik in govorjenje le prazno pozvanjanje činel.

Neposredna povezava do sporočila: 2848
23.6.2008 20:11:42   
bt08
http://www.moj-album.com/uredi/tobaoz/

evo to pa mora zdaj delat,upam,če vam pa ne mi pa javte!

< Sporočilo je popravil barbara.a. -- 23.6.2008 20:12:40 >

(odgovor članu sepetalka)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
23.6.2008 20:13:46   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: barbara.a.

http://www.moj-album.com/uredi/tobaoz/

evo to pa mora zdaj delat,upam,če vam pa ne mi pa javte!

barbara če imaš zakljenjen album ga nam ne mbo odprlo...zato ga odkleni...user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?