|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2008/II.
19.6.2008 12:11:54   
NATAŠI
bubica pa kaj je zdaj s tabo ... samo ješ pa piješ user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
19.6.2008 12:43:25   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠI

bubica pa kaj je zdaj s tabo ... samo ješ pa piješ user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

ja sam je cviček mi dobro del...user posted image

sem si prov plan naredila kaj in kako morm podelat julija glede mojega dopusta in kaj morm vse narest predno grem na dopust...user posted image

ja cviček čudn deluje name....da novjo tega v službi zvohal,....ga bom mogla vez čas pit...user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
19.6.2008 13:11:16   
NATAŠI
kakšen plan si moraš pa narediti pred dopust, a plan kolk ga moraš vsak dan popit da ne bo kaj ostal user posted image  user posted image  ... in kam greš pa kdaj

Neposredna povezava do sporočila: 2778
19.6.2008 13:25:29   
Bubamaraa
moj plan;

vse firme ki  jim morm zaključt ddv, plus vsa dodatna dela, potem katere plače morm narest za vnaprej, in skratka vse, da grem mirne vesti potem na dopust...zadnji dan delam 25.7. in me ni deo 11.8. Gremo pa 28.7. v TUranj pri Biogradu...in v tale appartma;

user posted image

user posted image

user posted image

novi apartma, ki smo bili lansko leto prvič in smo resnično zadovoljni..pa še vidiš kolk blizu je plaža...user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
19.6.2008 13:54:28   
NATAŠI
super bubica user posted image  user posted image  user posted image  jaz pa ne vem kako si bom plan naredila za konec avgusta me 14 dni ne bo ... mi bo morala kaj sodelavka priskočit ker drugače ne bo šlo. Ti boš imela pa konec 7. meseca še trimesečne zavezance za ddv bo pa še tolk bolj noro

Neposredna povezava do sporočila: 2780
19.6.2008 13:59:03   
Bubamaraa
ja norišnico bom mela konc julija..in glih zato sem si naredila plan....user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
19.6.2008 14:00:51   
Bubamaraa
če kera ve?

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2899453&mpage=1&key=&#2899453

Neposredna povezava do sporočila: 2782
19.6.2008 14:02:57   
NATAŠI
IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa

ja norišnico bom mela konc julija..in glih zato sem si naredila plan....user posted image

user posted image user posted image  user posted image  bravo za plan ... jaz si ga bom avgusta delala, v juliju pa le kakšen podaljšan vikend

Neposredna povezava do sporočila: 2783
19.6.2008 14:04:22   
NATAŠI

če kera ve?

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2899453&mpage=1&key=&#2899453

user posted image  žal pojma nimam... imaš pa tud take primere da dol padeš user posted image , upam da ti bo katera znala odgovort

Neposredna povezava do sporočila: 2784
19.6.2008 14:07:59   
NATAŠI
grem jaz domov ker se mi ne da več  nič ....imejte se lepo in uživajte na sončku user posted image  user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
19.6.2008 14:50:26   
Anja24
Evo mene iz morja user posted image user posted image

Nataši- spet si me zamešala, jaz nimam brata fotografa. Tako da tisto nisem jazuser posted image  ima pa Buba mojo sliko v poročni obleki, oziroma jo je imela. Pa jo lahk da gor...js namreč ne vem kako user posted image user posted image

pa geslo bi tudi imela user posted image  nimam tega novega. Tako da, če je katera tako prijazna, da mi ga pošlje...user posted image  se ji že vnaprej zahvaljujem user posted image

zdej pa šibam k frizerju

čaw čaw

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
19.6.2008 22:03:05   
bankc
Evo punce vas nimam nič časa brati, mi je pa uspelo nekaj slik dati v album, vendar nažalost še ne s fešte- razen ena s torto. Bom slikce dodala čez vikend ko bom imela molo več časa.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
19.6.2008 23:18:54   
bt08
Čer!!!!!

Še dva krat grem spat,pa bom nevesta,lepa,sijoča nasmejana!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bejbe men že dogaja,dans sem bla nan ohtkih,za mojga sem vse zavila,pa dala po reglcih,darila seveda,na Brezjah sem bla pri spoved,pol so pa naši sosedje,tam k osem prej živela,hotl da pridemo mal tja.Pa so mi napisal eno lepo voščilnico in pesmico,šopek domač pa kuverto.Sem bla res presenečena,pa smo kr nazdravljal,mal borovničke,se je že začel.user posted image user posted image user posted image user posted image Da se navadim do sobote.

Živčna nisem nič,ampak res čist nič,ful dober občutek,sem vesela,nasmejana,srečna da se bom poročila.Mal so že pri moji mamic solzice tekle dans.lepo mi je res.
Avto pa nimam pojma kakšen bo,bova se vozila skupej,samo ne vem v čem.Je od šoferja presenečenje,jaz sem povedala samo kako želim okrašenga.

Zdaj paš ibam še mal pospravt,pa spat!

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu bankc)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
20.6.2008 0:43:34   
pikovit
Hellou,

sam na hitro,grm jutr v Portorož čez vikend in me na bo,tako da

Nataši evo mam nohtkeuser posted image user posted image user posted image .Ful so lepiuser posted image Punce so pa ful ok.
Barbara v soboto naj bo tvoj dan in ga uživaj maksimalno.Želim ti,da se izteče vse kot je treba.Bom v soboto v mislih z tabo.Pa ne pozabi kakšno slikco,da vidim,kako bo Jezeršek se kaj potrudil.

Vsem ostalim pa želim en lep vikend.

Bubi naslednji teden pa kavauser posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
20.6.2008 6:58:05   
FLASK_A
Barbara, jutri je samo vajin dan. Uživajta ga v polni meriuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
20.6.2008 7:24:46   
NATAŠI
jutro user posted image

pikovit sem full mislila na tebe včeraj popoldne, a najdla si? No mi je pa všeč da si zadovoljna user posted image   user posted image  user posted image  in uživaj v portorožu user posted image

anja24 ja sem opazila da sem se zmotila, oprosti user posted image  user posted image

bankc lepe slike in lepa nevestica user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  in sončnice si imela tako kot jih bom imela jaz  user posted image user posted image user posted image

barbara user posted image user posted image  .... o jutri je pa vajin dan user posted image  user posted image  user posted image  - kako si? ali boste imeli danes kaj mlajev?

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
20.6.2008 7:33:33   
bt08
helov!

Midva sva že vstala,Ožbej še sšančka,smo mel pestro noč.Je nekej sanjal,se jokal tok,da sva ga komej pomirila.V sanjah je skoz govoru,kje je ati,boli,au.

Nataši pojma nimam glede mlajev,a bojo a ne.

Pikovit uživej na morju,mi gremo čez 13 dni na dopust,komej čakam,da se bomo mal odklopl.Slikice pa bodo,veš da.Sam ne vem če bom v nedeljo zmožna,ker sedaj me adrenalin po konci drži,pol bom pa sam dol padla pa zaspala,za kako uro.

Pa hvala punce za lepe želje.user posted image user posted image user posted image

Sploh ne dojemam da se jutri poročim,da se bo vse okoli naju vrtelo,mam kr en cmok v trebuhu,ki me spominja na to.Fajni občutki so res.

Tomaž je nesu stvari za knapaje,pa po piškote je šel,jaz grem pa še likat,ker popoldan bomo pihal balone,pa obiske še dobim,tako da bo tud pestro.Zvečer pa ne veva za mlaje a bojo a ne.Če povem po pravici mi je čist vseen,ker so teli fantje domačini,tok ratal čudni da ni res.Sam se ne sekirava,midva se mava brez mlajev tud fajn in sva srečna z mlaji al pa brez!

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
20.6.2008 8:04:15   
NATAŠI
barbara vidva uživajta na full, naj potekajo danes zadnje priprave lepo tekoče in si vzemita kakšno minutko le za sebe user posted image  user posted image  user posted image  .. jutri bo pa sonček user posted image  

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
20.6.2008 8:54:48   
Bubamaraa
Barbara evo pa si dočakala svoj dan...še danes greš spat in se jutri zbudiš na svoj poročni dan....boš videla kako lep dan boš jutri preživela.......user posted image   ti se samo prepusti dnevu in maksimalno uživaj....user posted image user posted image user posted image

bankc ful si bila lepaaaaaaaauser posted image

Maya a sva se zjutri srečale, a? user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
20.6.2008 9:15:24   
NATAŠI
jaz bi šla pa na morjeee .. .sem že kar mal naveličana in rabim dopust ...

Neposredna povezava do sporočila: 2795
20.6.2008 11:00:11   
maya2
Maya a sva se zjutri srečale, a? user posted image

user posted image user posted image

barbara.a: uživaj jutri, vreme bo krasnouser posted image user posted image , pa me veseli da te čisto nič ne zvija.....user posted image

Jaz pa tudi ne morem verjet, da je samo še dva tedna do dneva Duser posted image  jutri pa dekliščinauser posted image , moram še danes in jutri vse pripravit.... bom nardila eno mešanco... je fuuul dobra in osvežujoča zadeva:
1l limonine vodke
3l švepsa
veliko leda
metini listi

vsskupaj pustiš par uric
in njamiiiiii

lp

Neposredna povezava do sporočila: 2796
20.6.2008 11:11:03   
NATAŠI
maya dobr recept user posted image  user posted image  jutr pa uživaj na dekliščini

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
20.6.2008 12:12:23   
NATAŠI
barbara želim ti jutrijšnji dan čimplepši, uživaj v vsaki sekundi, ne pusti se motiti in živi za vaju .. ne oziraj se naokrog, bodi to kar si- sproščena in polna energije, topline in ljubezni  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ... uživajta in srečno user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image

jaz grem pa kar domov ker se mi itak ne da več nič ... uživajte tudi ostale, lep vikend in se beremo user posted image

pa- pa

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
20.6.2008 15:00:44   
Anja24
zakaj mi pa nobena noče poslat novega gesla...da bi mal slikice pogledala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
20.6.2008 16:22:08   
bt08
Ahoj!

no se javljam da dežuje kot pri norcih dans,oz ta trenutek.

Hvala vsem za lepe želje,pa se slišmo in beremo ko bom že žena!!!!!

(odgovor članu Anja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?