Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 21.6.2008 12:13:58
|
|
|
|
*lenc@*
|
RES, SUPER, SEM SE KAR NASMEJALA OB POŠTI, LEPO!! to si je zaslužlo velke črke moderatorka naša se pa zdaj tok hrupa ... boji(že če sam gre tovornjak mim) odklar je na krku vidla letala, ki vzletajo in pristajajao nad prikolco in sva se včer zvečer odločla in ne gremo tja, in sem zdele plačala rezervacijo v Crikvenici. smo bli 2 leti nazaj in je fajn za sprehajat...blizu vse, si skoz peš, to je to kar iščemo. in je glih sam še ta teden frej v sezono od jutri dalje tak da super in upam, da bo ok gremo od nedelje do nedelje, 260€ za app, ne zdi se mi tok, pa pritličje je da bo puzala zun...200m od centra, menda bo...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 21.6.2008 12:15:27
|
|
|
|
*lenc@*
|
včer je bla nevihta, se je tok bala in ne morem je peljat na krk k vsak dan gre 10 letal zihr gor pa dol. in sem iskala ob polnoči app
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 21.6.2008 12:16:45
|
|
|
|
*lenc@*
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 21.6.2008 13:32:20
|
|
|
|
LadyB
|
Ojla, sam da vas pozdravim!! Jutri gremo na morje, smo včer rezerviral, in moram danes vse spakirat, oprat, ojoj, noro. Zvečer mam pa še en piknik, katerega e menimo s sošolkam že dva meseca,nebi bilo lepo če bi zahinavla. Upam da bom vse sfolgala. Zdele pa lih malcam, sem rekla da se mal javim. Fajn bodte, pa čestitke vse slavljenčkom!!! papa
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 21.6.2008 16:11:06
|
|
|
|
*lenc@*
|
sam da vas pozdravim!! Jutri gremo na morje, smo včer rezerviral, in moram danes vse spakirat, oprat, ojoj, noro. enako dobr, da se hit suši en stroj obesim, druzga...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 21.6.2008 22:03:06
|
|
|
|
Rivi
|
Hvala za čestitke, ki ste jih včeraj napisale za Mio
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 21.6.2008 22:04:40
|
|
|
|
Rivi
|
Ja, pol so kartice od Mie, Jaša in Benota že prišle Žal sem prepozno dobila naslove od nekaterih avgustovk in jih bom shranila za naslednjič....
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 21.6.2008 22:18:57
|
|
|
|
Antigona
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Eva vse naj naj tudi iz moje strani, Luka pa itak že pančka !!!
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 21.6.2008 22:26:06
|
|
|
|
Rivi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Eva vse naj naj tudi iz moje strani, Luka pa itak že pančka !!! Tudi midve z Mio čestitava
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 21.6.2008 22:28:23
|
|
|
|
April
|
rivi, a ti si pa tukaj? jaz mal fuzbal gledam...zdele je ravo izenačenje
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 21.6.2008 22:29:52
|
|
|
|
JORJA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rivi IZVIRNO SPOROČILO: Antigona IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Dober večer!! Čestitke tudi od naju... Pa Mii seveda tudi, malce z zamudo... Ter še posebna zahvala za lepo razglednico..... ...smo bili zelllllllllllo presenečeni!!!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 21.6.2008 22:31:30
|
|
|
|
April
|
berem, da vas je kar veliko na morje odšlo...boste imeli pa res lepo vremo, tapravo vročino kot se za poletje spodobi
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 21.6.2008 22:39:44
|
|
|
|
JORJA
|
Mi smo še tu...gremo pa v soboto na Gorenjsko pogledat. Kot vsako leto tudi tokrat v Kranjsko goro... Vedno najprej v hribe in potem na morje....
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 21.6.2008 22:40:57
|
|
|
|
Rivi
|
še sem tuki, ja. počasi bom šla spat....je že čas, ker ne zdržim več do enajstih, kot včasih , pa še en piknik imamo jutri na morju... Vsem, ki ste na morju pa želim lepe počitnice
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 21.6.2008 22:42:49
|
|
|
|
April
|
nam je pa kar dobro del tale teden morja...otroc so sploh užival. čez slab mesec pa nazaj na morje za kakšne tri tedne.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 21.6.2008 22:47:33
|
|
|
|
Rivi
|
enim se pa res godi!!! lahko noč in lepo nedeljo vsem
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 22.6.2008 8:16:48
|
|
|
|
Jumpy
|
Dobro jutro! Jaz pa nič ne vem o razglednicah. O kakšnih to govorite?? Jorja, Kranjska Gora je super! Mi sicer hodimo pozimi, a je tudi poleti krasno. Miha ima še vedno vročino, ne hudo, pa tudi dobrovoljček je, samo malo bolj zaspan je. Me jezi, ker sedaj nikamor ne moremo iti. Da bi šel pa le eden od naju z otroci, mi je pa brez veze. Bomo pa bazen pred hišo postavili, pa bo. Uživajte!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 22.6.2008 8:52:19
|
|
|
|
April
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy Dobro jutro! Jaz pa nič ne vem o razglednicah. O kakšnih to govorite?? Jorja, Kranjska Gora je super! Mi sicer hodimo pozimi, a je tudi poleti krasno. Miha ima še vedno vročino, ne hudo, pa tudi dobrovoljček je, samo malo bolj zaspan je. Me jezi, ker sedaj nikamor ne moremo iti. Da bi šel pa le eden od naju z otroci, mi je pa brez veze. Bomo pa bazen pred hišo postavili, pa bo. Uživajte! z morja ...poslale pa sva lahko samo tistim, ki so napisali naslov rivi preko sms-a . je napisala predno smo šli, da sporočite naslove. interneta pa tam na žalost al pa na srečo ni, da bi se oglasile. kaj pa je mihcu, da ima vročino mi pa kozice čakamo. pa taka vročina je napvedana
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 22.6.2008 9:33:21
|
|
|
|
JORJA
|
IZVIRNO SPOROČILO: April z morja ...poslale pa sva lahko samo tistim, ki so napisali naslov rivi preko sms-a . je napisala predno smo šli, da sporočite naslove. interneta pa tam na žalost al pa na srečo ni, da bi se oglasile. kaj pa je mihcu, da ima vročino mi pa kozice čakamo. pa taka vročina je napvedana April, veš da sem gledala da sta zraven podpisana Beno in Jaša, pa si nisem mislila da sta to tvoja sončka. Še enkrat hvala za lepe pozdrave!! Kozice čakate???? Lahko pa da jih ne bo... Ja Jumpy kaj se dogaja z Mihcem?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 22.6.2008 10:16:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rivi Ja, pol so kartice od Mie, Jaša in Benota že prišle Žal sem prepozno dobila naslove od nekaterih avgustovk in jih bom shranila za naslednjič.... Jaaa hvala Je Maša rekla :kakva pa še jst nisem šla na morje Je mislila da je to v sklopu rr izletov
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 22.6.2008 10:19:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Malo z zamudo ampak vseeno iz srca.Mia vse najboljše za 10.mesec
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 23.6.2008 6:35:04
|
|
|
|
saskija
|
IZVIRNO SPOROČILO: April nam je pa kar dobro del tale teden morja...otroc so sploh užival. čez slab mesec pa nazaj na morje za kakšne tri tedne. kako to pa da zdaj ko si na porodniški ne ostaneš z otroci kar ves čas na morju jaz bom kar do konca porodniške.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 23.6.2008 6:48:57
|
|
|
|
saskija
|
Vsem ki ste praznovali vse najboljše Tudi mi odhajamo naslednji teden v ponedeljek na morje,priprav nimam kaj dosti, saj vso hrano nakupim kar v Puli - osnovne stvari pa imam že doli. Oblačila vzamem vsa ki jih premoremo za poletje, kramo ki jo želita otroka in to je to. Vračamo se 16.8. medtem pa vas bom malo prečekirala kar iz Hrvaške Ta teden smo sami tako, da bo malo časa za RR nikakor več ne pridem sem gor pa tako sem radovedna kaj se dogaja. Lepo se imejte na dopustu, birdy in sončni žarek pobožajta svoji mali pikici, ostanite zdravi ali hitro ozdravite in še en velik vsem avgustovkam
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 23.6.2008 7:49:16
|
|
|
|
JORJA
|
Dobro jutro! Imamo eno zelo pomembno novico: shodili smo!!!!!! Včeraj popoldan je kar naenkrat sam naredil 5 korakav ....zvečer je že kar ornk maširal!! Zdaj se striktno zbujamo že ob 5.10 .....no imata pa mami in ati zato več od dneva.. ...jesti zajtrk ob 6.30 je prav fino...ptički žvrgolijo, tu pa tam kakšen balon leti nad tabo, pa še v miru se lahko pogovorima..... Danes bo spet peklensko vroče......se grem počasi zrihtat za v službo....
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 23.6.2008 7:51:24
|
|
|
|
Petjana
|
JUTRO.... Vidim da ste že vse na morju,kaj bo šele pol ko boste v službi...bomo avgustovke izumrle no mi gremo pa ko saskija pride nazaj..17.8 za 7 dni na rab pa potem 6.9. za 10 dni na lošinj....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.