Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 20.6.2008 9:42:04
|
|
|
|
Antigona
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Antigona, do 10.7. je pa še dolga... Ti kar pejt na morje, pa se na nobenega ne oziraj in lepo uživaj. Sej bi šla pa mi bo vse živce požru (moj brat namreč)... Stanovanje aprtma al pač karkol ima dve sobi, od tega je ena brez vrat. V tej je ponavadi moj brat. Tamali njegov je 3 mesce mlajši od Žana in pravi hmmmm, nimam izraza za njega... No, predvsem je precej nevzgojen, vsaj za moje pojme... Sploh če ga primerjaš z Žanom. Moj brat ima zelo nenavadne navade in sicer vstaja na morju mal po šesti uri in gre na plažio v staro baško... Stene so ful tanke in ne verjamem da bi bil Mark lepo tiho in se zrihtal v miru preden bi šla na plažo. Jst sem pa Lukija glih komi približn navadla da se spi do osmih (čeprav ne uspe vedno) in nimam nobene želje ga odvajat od tega in na dopustu vstajat ob 6ih zjutraj. Poleg tega bi popoldne ko imata glih tamaledva za spat on kuhal (brat) kar pa tud slučajno ne zna delat potih... Itd... Razen tega da bi bla ful živčna in ga poslala nekam se mi zdi brez veze.... Sicer sem govorila z njim in je reku da namerava bit dol do 3. ali 4.7 tko da mi še zmer ostane slabih 10 dni. Seveda pod pogojem da bo zdržal sam z njim tolk časabrez mamice in če ne bo ona slučajno kej prej rodila...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 20.6.2008 9:42:53
|
|
|
|
Antigona
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Čestitke Mii za 10 mesecev. Čestitke mii ta 10. mesecev
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 20.6.2008 10:33:16
|
|
|
|
kawasakica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Čestitke Mii za 10 mesecev. Čestitke mii ta 10. mesecev tud od naju
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 20.6.2008 12:32:04
|
|
|
|
*lenc@*
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 20.6.2008 13:32:53
|
|
|
|
*lenc@*
|
vidim, da ste vzgodaj vstali, naša pa zadnje čase spet spreminja ritem - vstane po pol9 uri, in spi zdele 1. spanje(od pol1h) in pol bo šla pop še enkrat spat al pa se počasi pripravlja sam na en spanec, ne vem... premika se neki ta ritem. zvečer pa gre spat okrog 8h. zdaj jo čakam, da se zbudi, gre pol mal v varstvo, gremo na morje v nedeljo in jo morjo še mal met spodaj. jaz grem pa mal mojo Mišo(kužko) nafotrat domov k so naši na morju.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 20.6.2008 14:30:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Hoj! Mi2 sva se malo potepali in zapravljali ...čist za info, ZARA , Bershka, Pull and Bear imajo 30% znižanje, pa H&M ima ful nižanje...se kar splačakej kupt, če rabite. Jst sem za Tjašo mal nakupila, pa zase seveda... Potem sva šle pa na kosilo in lepo domov. Zdej ima pa Tjaša zaslužen počitek, jst sem pa tud dala vse 4 od sebe in vegetiram, kako paše!!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 20.6.2008 15:50:47
|
|
|
|
pajac
|
Živjo Poročam: smo norčavi, definitivno. Peter ima glavo, kot da bi se po toči sprehajal Po telesu je že kar nekaj drobnih kozic, pa vročino ima tam okrog 38,5 st.C Zdaj se je najedel in malo razgraja po dnevni, fasali smo pa tudi orang buško O-o-o-o.. evo ga šiba sem, tako da zaključujem, ker bo spet znorel za miško Pozdravček Pajac in kozliček Peter
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 20.6.2008 16:27:09
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajac Živjo Poročam: smo norčavi, definitivno. Peter ima glavo, kot da bi se po toči sprehajal Po telesu je že kar nekaj drobnih kozic, pa vročino ima tam okrog 38,5 st.C Zdaj se je najedel in malo razgraja po dnevni, fasali smo pa tudi orang buško O-o-o-o.. evo ga šiba sem, tako da zaključujem, ker bo spet znorel za miško Pozdravček Pajac in kozliček Peter Upajmo, da ga ne bodo preveč matrale.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 20.6.2008 16:31:49
|
|
|
|
Talika19
|
Jaz pa že cel dan po malem pakiram. Kolk je treba vzet, če greš v apartma. Pa kar dosti stvari bomo dol kupovali ampak večino bom pa vzela doma (začimbe, sol, sladkor, kava...). Spet sem sebi vzela minimalno cunj, Marku pa kot da gre za 1 mesec, še dobro, da so majhne cunjice, da ne zavzamejo veliko prostora. Mark pa kot da bi vedel, da imam dosti dela, je danes spal 2x po uro in pol. Ne vem kaj mu je a se je zmotil al kaj. Saj je prav tako, upam, da bo na morju tudi.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 20.6.2008 16:34:21
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Hoj! Mi2 sva se malo potepali in zapravljali ...čist za info, ZARA , Bershka, Pull and Bear imajo 30% znižanje, pa H&M ima ful nižanje...se kar splačakej kupt, če rabite. Jst sem za Tjašo mal nakupila, pa zase seveda... Potem sva šle pa na kosilo in lepo domov. Zdej ima pa Tjaša zaslužen počitek, jst sem pa tud dala vse 4 od sebe in vegetiram, kako paše!! Jaz pa kar nič ne rabim. Bom videla ko bom začela hodit v službo, takrat si bom pa najbrž mogla kaj nabavit. Mah jaz nosim cunje ful časa, dokler so mi ok, se kar navežem na njih. Pa nikoli nisem čisto po zadnji modi oblečena, tako, da je vse uporabno tudi naslednja leta.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 20.6.2008 16:49:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Talika, blagor vam, da grete na morje . Zdele bo pomoje taboljš vreme No glede cunj, jst tud nisem nikol oblečena po tazadni modi , jst sem bolj po svoji modi ...imam pa rada majčke,kakršnekoli, popisane, odbite, klasične, barvne...ni da ni, teh pa priznam res ni nikoli dovolj!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 20.6.2008 17:10:11
|
|
|
|
Sončni žarek
|
Čestitke MII za 10. mesecev Pajac- upam, da norice prebolite v čimbolj blagi obliki in brez vročine Vsem ki se odpravljate na morje: želim vam lep dopust.....spočitje si in napolnite baterije z novimi močmi....... da bi imeli lepo, sončno vreme........ ter seveda srečno vrnitev domov......Uživajte maksimalno...... Pazite nase in na svojo družinico
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 20.6.2008 17:11:44
|
|
|
|
Sončni žarek
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Talika, blagor vam, da grete na morje . Zdele bo pomoje taboljš vreme No glede cunj, jst tud nisem nikol oblečena po tazadni modi , jst sem bolj po svoji modi ...imam pa rada majčke,kakršnekoli, popisane, odbite, klasične, barvne...ni da ni, teh pa priznam res ni nikoli dovolj! Poopsika- mi bomo pa uživali na morju, ko bodo nekateri že "švicali v službah"......... Kdaj pa ti greš delat?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 20.6.2008 18:08:47
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Talika, blagor vam, da grete na morje . Zdele bo pomoje taboljš vreme Mislim, da res. 10-dnevna napoved kaže nonstop sonček.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 20.6.2008 18:15:48
|
|
|
|
pajac
|
Hvala za lepe želje Petru zdaj ponovno narašča temperatura Revček je. Čedalje več pikic je po njem. Vsepovsod: po lulčku, ritki, na vekah... mah Uživajte...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 20.6.2008 18:48:14
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajac Hvala za lepe želje Petru zdaj ponovno narašča temperatura Revček je. Čedalje več pikic je po njem. Vsepovsod: po lulčku, ritki, na vekah... mah Uživajte... Ojej, bošček mali.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 20.6.2008 18:49:10
|
|
|
|
Talika19
|
Mi imamo pa 4. zobek! Antigona, za seznamček, 20.6.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 20.6.2008 19:58:59
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Mi imamo pa 4. zobek! Antigona, za seznamček, 20.6. bravo Mark!!!!
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 20.6.2008 21:54:16
|
|
|
|
Talika19
|
Mi smo spakirani, Mark je zaspal 15 minut nazaj (no ta drugič) v sede na kavču . Robe je noro, ampak smo vse stlačili v avto, sploh ne bomo vzeli kufra za na streho. To pomeni, da nimamo toliko s seboj, kajne? Jutri gremo ko se zbudimo, pa upam, da ne bo prevelike gužve na cesti. Če se ne uspem več javit, se lepo imejte vse, ki ste ste še doma oziroma na morju, ko boste šli.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 20.6.2008 22:16:59
|
|
|
|
kawasakica
|
tud jaz sem že vse spakala, moj je v avto zložil. Štartnili bomo ob 4h - komaj čakam. Talika uživajte, Poopsika še dobro da imaš Tjašo tak pridno, mene Luka ne pusti šopingirat, mu hitro tečno postane. Pajac upam da bodo kozice hitro mimo. Pa vse vse najlepše in najboljše...nosečke čuvajte se, si pišemo čez en teden
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 20.6.2008 22:18:04
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica tud jaz sem že vse spakala, moj je v avto zložil. Štartnili bomo ob 4h - komaj čakam. Talika uživajte, Poopsika še dobro da imaš Tjašo tak pridno, mene Luka ne pusti šopingirat, mu hitro tečno postane. Pajac upam da bodo kozice hitro mimo. Pa vse vse najlepše in najboljše...nosečke čuvajte se, si pišemo čez en teden uživajte, pa srečno pot
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 21.6.2008 8:42:32
|
|
|
|
Jumpy
|
Dobro jutro! Sem si rekla, da bom vsak dan en post napisala, da ne bo naš forum čisto izumrl, ko ste skoraj vse šle na morje. Saj grem jaz tudi čez 7 dni. Lepe počitnice vsem, ki odhajate danes, jutri, v bližnji prihodnosti! Peter . Upam, da ni prehudo! Miha je tudi zbolel. Je včeraj dobil vročino. Ne veliko, okoli 38, a je kar tečkast. Zvečer sem mu dala svečko, da bi lažje spal, ker čez dan ni mogel, pa je prespal CELO noč. Sedaj pa zopet spančka. Sploh ne vem kaj mu je. Upam, da se je le od nas nalezel, ker vsi malo pokašljujemo in smrkamo, čeprav njemu se še ne vidi nič. Samo vročina okoli 38. Saj bo. Lep dan!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 21.6.2008 8:47:49
|
|
|
|
Petjana
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* vidim, da ste vzgodaj vstali, naša pa zadnje čase spet spreminja ritem - vstane po pol9 uri, in spi zdele 1. spanje(od pol1h) in pol bo šla pop še enkrat spat al pa se počasi pripravlja sam na en spanec, ne vem... premika se neki ta ritem. zvečer pa gre spat okrog 8h. zdaj jo čakam, da se zbudi, gre pol mal v varstvo, gremo na morje v nedeljo in jo morjo še mal met spodaj. jaz grem pa mal mojo Mišo(kužko) nafotrat domov k so naši na morju. jutro......najprej želim pajaci,da tole ćimprej mine glede sp<nja imamo pa isto kot pri vas lenča...no skoraj.zjutraj okoli 9 vstane,potem pa samo še okol 13 gre spat...in ponavadi do večernega spanja ob 21.30 nič več.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 21.6.2008 10:08:37
|
|
|
|
tikca
|
Dobili smo jo Kartico namreč od Rivike in Mie Rivi uživa - , Mia pa tut -
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 21.6.2008 12:09:40
|
|
|
|
*lenc@*
|
ja, super pošta!! HVALA!!!! JE PA BILO PRIJETNO PRESENEČENJE PUNCE IN FANTA
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.