|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del
20.6.2008 9:42:04   
Antigona
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Antigona, do 10.7. je pa še dolga...user posted image
Ti kar pejt na morje, pa se na nobenega ne oziraj in lepo uživaj.user posted image

Sej bi šla pa mi bo vse živce požru (moj brat namreč)... Stanovanje aprtma al pač karkol ima dve sobi, od tega je ena brez vrat. V tej je ponavadi moj brat. Tamali njegov je 3 mesce mlajši od Žana in pravi hmmmm, nimam izraza za njega... No, predvsem je precej nevzgojen, vsaj za moje pojme... Sploh če ga primerjaš z Žanom. Moj brat ima zelo nenavadne navade in sicer vstaja na morju mal po šesti uri in gre na plažio v staro baško... Stene so ful tanke in ne verjamem da bi bil Mark lepo tiho in se zrihtal v miru preden bi šla na plažo. Jst sem pa Lukija glih komi približn navadla da se spi do osmih (čeprav ne uspe vedno) in nimam nobene želje ga odvajat od tega in na dopustu vstajat ob 6ih zjutraj. Poleg tega bi popoldne ko imata glih tamaledva za spat on kuhal (brat) kar pa tud slučajno ne zna delat potih... Itd... Razen tega da bi bla ful živčna in ga poslala nekam se mi zdi brez veze....
Sicer sem govorila z njim in je reku da namerava bit dol do 3. ali 4.7 tko da mi še zmer ostane slabih 10 dni. Seveda pod pogojem da bo zdržal sam z njim tolk časabrez mamice in če ne bo ona slučajno kej prej rodila...

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
20.6.2008 9:42:53   
Antigona

Čestitke Mii za 10 mesecev.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke mii ta 10. mesecev user posted image  user posted image  user posted image

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
20.6.2008 10:33:16   
kawasakica
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona

Čestitke Mii za 10 mesecev.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke mii ta 10. mesecev user posted image  user posted image  user posted image

tud od najuuser posted image user posted image

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
20.6.2008 12:32:04   
*lenc@*
user posted image

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu kawasakica)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
20.6.2008 13:32:53   
*lenc@*
vidim, da ste vzgodaj vstali, naša pa zadnje čase spet spreminja ritem - vstane po pol9 uri, in spi zdele 1. spanje(od pol1h) in pol bo šla pop še enkrat spat al pa se počasi pripravlja sam na en spanec, ne vem... premika se neki ta ritem. zvečer pa gre spat okrog 8h.

zdaj jo čakam, da se zbudi, gre pol mal v varstvo, gremo na morje v nedeljo in jo morjo še mal met spodaj. jaz grem pa mal mojo Mišo(kužko) nafotrat domov k so naši na morju.

R. K.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 4255
20.6.2008 14:30:02   
Anonimen
Hoj!

Mi2 sva se malo potepali in zapravljaliuser posted image ...čist za info, ZARA , Bershka, Pull and Bear imajo 30% znižanje, pa H&M ima ful nižanje...se kar splačakej kupt, če rabite.
Jst sem za Tjašo mal nakupila, pa zase seveda...user posted image Potem sva šle pa na kosilo in lepo domov.
Zdej ima pa Tjaša zaslužen počitek, jst sem pa tud dala vse 4 od sebe in vegetiram, kako paše!!user posted image

(odgovor članu *lenc@*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4256
20.6.2008 15:50:47   
pajac
Živjo user posted image

Poročam: smo norčavi, definitivno. Peter ima glavo, kot da bi se po toči sprehajal user posted image user posted image

Po telesu je že kar nekaj drobnih kozic, pa vročino ima tam okrog 38,5 st.C Zdaj se je najedel in malo razgraja po dnevni, fasali smo pa tudi orang buško user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

O-o-o-o.. evo ga šiba sem, tako da zaključujem, ker bo spet znorel za miško user posted image user posted image

Pozdravček

Pajac in kozliček Peter

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4257
20.6.2008 16:27:09   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

Živjo user posted image

Poročam: smo norčavi, definitivno. Peter ima glavo, kot da bi se po toči sprehajal user posted image user posted image

Po telesu je že kar nekaj drobnih kozic, pa vročino ima tam okrog 38,5 st.C Zdaj se je najedel in malo razgraja po dnevni, fasali smo pa tudi orang buško user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

O-o-o-o.. evo ga šiba sem, tako da zaključujem, ker bo spet znorel za miško user posted image user posted image

Pozdravček

Pajac in kozliček Peter

Upajmo, da ga ne bodo preveč matrale.user posted image user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
20.6.2008 16:31:49   
Talika19
Jaz pa že cel dan po malem pakiram. Kolk je treba vzet, če greš v apartma.user posted image user posted image  Pa kar dosti stvari bomo dol kupovali ampak večino bom pa vzela doma (začimbe, sol, sladkor, kava...). Spet sem sebi vzela minimalno cunj, Marku pa kot da gre za 1 mesec, še dobro, da so majhne cunjice, da ne zavzamejo veliko prostora.user posted image user posted image user posted image

Mark pa kot da bi vedel, da imam dosti dela, je danes spal 2x po uro in pol.user posted image user posted image  Ne vem kaj mu je a se je zmotil al kaj.user posted image user posted image  Saj je prav tako, upam, da bo na morju tudi.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 4259
20.6.2008 16:34:21   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

Hoj!

Mi2 sva se malo potepali in zapravljaliuser posted image ...čist za info, ZARA , Bershka, Pull and Bear imajo 30% znižanje, pa H&M ima ful nižanje...se kar splačakej kupt, če rabite.
Jst sem za Tjašo mal nakupila, pa zase seveda...user posted image Potem sva šle pa na kosilo in lepo domov.
Zdej ima pa Tjaša zaslužen počitek, jst sem pa tud dala vse 4 od sebe in vegetiram, kako paše!!user posted image

Jaz pa kar nič ne rabim.user posted image user posted image  Bom videla ko bom začela hodit v službo, takrat si bom pa najbrž mogla kaj nabavit. Mah jaz nosim cunje ful časa, dokler so mi ok, se kar navežem na njih. Pa nikoli nisem čisto po zadnji modi oblečena, tako, da je vse uporabno tudi naslednja leta.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4260
20.6.2008 16:49:24   
Anonimen
Talika, blagor vam, da grete na morjeuser posted image user posted image user posted image user posted image . Zdele bo pomoje taboljš vremeuser posted image user posted image user posted image

No glede cunj, jst tud nisem nikol oblečena po tazadni modiuser posted image , jst sem bolj po svoji modiuser posted image ...imam pa rada majčke,kakršnekoli, popisane, odbite, klasične, barvne...ni da ni, teh pa priznam res ni nikoli dovolj!

(odgovor članu Talika19)
  Neposredna povezava do sporočila: 4261
20.6.2008 17:10:11   
Sončni žarek
Čestitke MII za 10. mesecev user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

Pajac- upam, da norice prebolite v čimbolj blagi obliki in brez vročine user posted image user posted image user posted image

Vsem ki se odpravljate na morje: želim vam lep dopust.....spočitje si in napolnite baterije z novimi močmi....... da bi imeli lepo, sončno vreme........ ter seveda srečno vrnitev domov......Uživajte maksimalno...... Pazite nase in na svojo družinico user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
20.6.2008 17:11:44   
Sončni žarek

Talika, blagor vam, da grete na morjeuser posted image user posted image user posted image user posted image . Zdele bo pomoje taboljš vremeuser posted image user posted image user posted image

No glede cunj, jst tud nisem nikol oblečena po tazadni modiuser posted image , jst sem bolj po svoji modiuser posted image ...imam pa rada majčke,kakršnekoli, popisane, odbite, klasične, barvne...ni da ni, teh pa priznam res ni nikoli dovolj!

Poopsika- mi bomo pa uživali na morju, ko bodo nekateri že "švicali v službah".........

Kdaj pa ti greš delat?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4263
20.6.2008 18:08:47   
Talika19

Mislim, da res. 10-dnevna napoved kaže nonstop sonček.user posted image user posted image user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4264
20.6.2008 18:15:48   
pajac
Hvala za lepe želje user posted image user posted image user posted image user posted image

Petru zdaj ponovno narašča temperatura user posted image user posted image user posted image Revček je. Čedalje več pikic je po njem. Vsepovsod: po lulčku, ritki, na vekah... mah user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uživajte...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 4265
20.6.2008 18:48:14   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

Hvala za lepe želje user posted image user posted image user posted image user posted image

Petru zdaj ponovno narašča temperatura user posted image user posted image user posted image Revček je. Čedalje več pikic je po njem. Vsepovsod: po lulčku, ritki, na vekah... mah user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uživajte...

Ojej, bošček mali.user posted image user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4266
20.6.2008 18:49:10   
Talika19
Mi imamo pa 4. zobek!user posted image user posted image

Antigona, za seznamček, 20.6.user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 4267
20.6.2008 19:58:59   
pajac

Mi imamo pa 4. zobek!user posted image user posted image

Antigona, za seznamček, 20.6.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo Mark!!!!

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 4268
20.6.2008 21:54:16   
Talika19
Mi smo spakirani, Mark je zaspal 15 minut nazaj (no ta drugič) v sede na kavču user posted image user posted image . Robe je noro, ampak smo vse stlačili v avto, sploh ne bomo vzeli kufra za na streho. To pomeni, da nimamo toliko s seboj, kajne?user posted image user posted image
Jutri gremo ko se zbudimo, pa upam, da ne bo prevelike gužve na cesti.
Če se ne uspem več javit, se lepo imejte vse, ki ste ste še doma oziroma na morju, ko boste šli. user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
20.6.2008 22:16:59   
kawasakica
tud jaz sem že vse spakala, moj je v avto zložil. Štartnili bomo ob 4h - komaj čakam.
Talika uživajte, Poopsika še dobro da imaš Tjašo tak pridno, mene Luka ne pusti šopingirat, mu hitro tečno postane.
Pajac upam da bodo kozice hitro mimo.
Pa vse vse najlepše in najboljše...nosečke čuvajte se, si pišemo čez en tedenuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 4270
20.6.2008 22:18:04   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica

tud jaz sem že vse spakala, moj je v avto zložil. Štartnili bomo ob 4h - komaj čakam.
Talika uživajte, Poopsika še dobro da imaš Tjašo tak pridno, mene Luka ne pusti šopingirat, mu hitro tečno postane.
Pajac upam da bodo kozice hitro mimo.
Pa vse vse najlepše in najboljše...nosečke čuvajte se, si pišemo čez en tedenuser posted image user posted image user posted image user posted image

uživajte, pa srečno potuser posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu kawasakica)
Neposredna povezava do sporočila: 4271
21.6.2008 8:42:32   
Jumpy
Dobro jutro!

Sem si rekla, da bom vsak dan en post napisala, da ne bo naš forum čisto izumrl, ko ste skoraj vse šle na morje. Saj grem jaz tudi čez 7 dni.user posted image

Lepe počitnice vsem, ki odhajate danes, jutri, v bližnji prihodnosti!

Peter user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Upam, da ni prehudo!

Miha je tudi zbolel. Je včeraj dobil vročino. Ne veliko, okoli 38, a je kar tečkast. Zvečer sem mu dala svečko, da bi lažje spal, ker čez dan ni mogel, pa je prespal CELO noč. Sedaj pa zopet spančka. Sploh ne vem kaj mu je. Upam, da se je le od nas nalezel, ker vsi malo pokašljujemo in smrkamo, čeprav njemu se še ne vidi nič. Samo vročina okoli 38. Saj bo.user posted image

Lep dan!

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 4272
21.6.2008 8:47:49   
Petjana
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@*

vidim, da ste vzgodaj vstali, naša pa zadnje čase spet spreminja ritem - vstane po pol9 uri, in spi zdele 1. spanje(od pol1h) in pol bo šla pop še enkrat spat al pa se počasi pripravlja sam na en spanec, ne vem... premika se neki ta ritem. zvečer pa gre spat okrog 8h.

zdaj jo čakam, da se zbudi, gre pol mal v varstvo, gremo na morje v nedeljo in jo morjo še mal met spodaj. jaz grem pa mal mojo Mišo(kužko) nafotrat domov k so naši na morju.

jutro......najprej želim pajaci,da tole ćimprej mine
glede sp<nja imamo pa isto kot pri vas lenča...no skoraj.zjutraj okoli 9 vstane,potem pa samo še okol 13 gre spat...in ponavadi do večernega spanja ob 21.30 nič več.user posted image

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 4273
21.6.2008 10:08:37   
tikca
Dobili smo jo user posted image  Kartico namreč od Rivike in Mieuser posted image
Rivi uživa - user posted image , Mia pa tut -user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 4274
21.6.2008 12:09:40   
*lenc@*
ja, super pošta!!

HVALA!!!! JE PA BILO PRIJETNO PRESENEČENJE PUNCE IN FANTAuser posted image

R. K.

(odgovor članu tikca)
Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.