|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del
23.6.2008 7:52:01   
April
IZVIRNO SPOROČILO: saskija

IZVIRNO SPOROČILO: April

nam je pa kar dobro del tale teden morja...otroc so sploh užival. user posted image
čez slab mesec pa nazaj na morje za kakšne tri tedne.

kako to pa da zdaj ko si na porodniški ne ostaneš z otroci kar ves čas na morjuuser posted image  jaz bom kar do konca porodniške.

se mi ne dauser posted image ....pa saj bodo vsega skupaj 1 mesec na otoku, avgusta bomo pa za vikende še kaj v izolo šli. Sicer pa imam avgust študijski, kar je pa na morju praktično neizvedljivo. Tam še luči ne smeš met ponoč prižgane, če nočeš brnečo družbo. Pa še čez dan se ne bi mogla učit nič, ker bi bila sama z otroci.
Mogoče bom šla še konec septembra za kakšen teden.user posted image

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
23.6.2008 7:52:13   
abc100
Dobro jutro!

Včeraj zvečer smo prišli iz morja. Bilo je fgantastično. Sploh ne morem verjet, da je Janez tok užival. Smo mel bazenček s sabo, da se bo janez noter kopal, ker je voda še mrzla tok, da sem jest komej noter šla. Japajade! Ni šans, da bi bil na plaži v bazenčku. Je hotu it v vodo, pol pa ven ne.  Je tok užival, pa čofotal, voda ga v ustih in očkih sploh ni motila. Sem tok vesela, da mu je všeč. Pa ful je fajn, ker je skoz nagec, da ga une plenice ne tiščijo v rito.

Zdej pa komaj čakam petek, da gremo na ta dolg dopust!user posted image user posted image user posted image

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
23.6.2008 7:52:47   
Petjana
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA

Dobro jutro!
Imamo eno zelo pomembno novico: shodili smo!!!!!!user posted image user posted image user posted image
Včeraj popoldan je kar naenkrat sam naredil 5 korakav ....zvečer je že kar ornk maširal!!user posted image user posted image
Zdaj se striktno zbujamo že ob 5.10user posted image .....no imata pa mami in ati zato več od dneva..user posted image ...jesti zajtrk ob 6.30 je prav fino...ptički žvrgolijo, tu pa tam kakšen balon leti nad tabo, pa še v miru se lahko pogovorima.....

Danes bo spet peklensko vroče......se grem počasi zrihtat za v službo....

(odgovor članu JORJA)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
23.6.2008 7:55:58   
April
bravo Avgustinuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu JORJA)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
23.6.2008 7:57:15   
Petjana
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA

Dobro jutro!
Imamo eno zelo pomembno novico: shodili smo!!!!!!user posted image user posted image user posted image
Včeraj popoldan je kar naenkrat sam naredil 5 korakav ....zvečer je že kar ornk maširal!!user posted image user posted image
Zdaj se striktno zbujamo že ob 5.10user posted image .....no imata pa mami in ati zato več od dneva..user posted image ...jesti zajtrk ob 6.30 je prav fino...ptički žvrgolijo, tu pa tam kakšen balon leti nad tabo, pa še v miru se lahko pogovorima.....

Danes bo spet peklensko vroče......se grem počasi zrihtat za v službo....
ja super.jaz tudi komaj čakam,ker tole sprehajanje z njo in držanje za roke je groza.saj ko stoji,kdaj že naredi kakšen korak po pa bum na rit.

(odgovor članu JORJA)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
23.6.2008 8:02:25   
Anonimen
Bravo Avgustin!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , hudoooo!!

(odgovor članu Petjana)
  Neposredna povezava do sporočila: 4306
23.6.2008 8:12:05   
abc100
Avgustin čestitke tudi od naju!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
23.6.2008 8:13:39   
abc100
Še to sem pozabila prej povedat. Kakšen apetit je imel JAnez na morju. Skoiz je neki jedu. Spat pa čez dan ni hotu. Se mu je preveč dogajal. Komej smo ga naštimal, da je vsaj mal spal čez dan, zvečer pa ni problema. Se je pa kr zgodej zbujal, tko da smo včeti bli ob 7 zjutrej že na kolesu.

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
23.6.2008 9:06:26   
Sončni žarek
AVGUSTIN--- ČESTITKE user posted image user posted image user posted image

Hvala vsem za čestitke.....sploh ne morem verjeti, da je stara že 10m...... Eva je OK. Včeraj se je prvič kopala v bazenčku skupaj z bratrancem in sta se škropila-čopala po vodi. Se je tok režala, je bilo prav fajn za videtuser posted image  Seveda je danes bazenček spet zunaj in ima že svežo vodo nalito. Danes imam ful za zlikat, pa še nekja za pospravit, pa popoldne grem nekaj še delat...... jutri pa v šoping in potem pakiranje, saj v sredo zjutraj odrinemo proti čateškim- komaj čakamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
23.6.2008 10:35:58   
Anonimen
Bravo Avgustinuser posted image user posted image user posted image

Pri nas še nič ne kaže ampak gre pa po kolenih tko hitr,da jo z mojo švoh kondicijo komej dohajamuser posted image

(odgovor članu Sončni žarek)
  Neposredna povezava do sporočila: 4310
23.6.2008 11:09:57   
April
IZVIRNO SPOROČILO: abc100

Še to sem pozabila prej povedat. Kakšen apetit je imel JAnez na morju. Skoiz je neki jedu. Spat pa čez dan ni hotu. Se mu je preveč dogajal. Komej smo ga naštimal, da je vsaj mal spal čez dan, zvečer pa ni problema. Se je pa kr zgodej zbujal, tko da smo včeti bli ob 7 zjutrej že na kolesu.

ja to je pa res. Mia in Jaša sta tud kar naprej jedla, vsake pol ure je blo treba jest. Sam ne vprašte kaj.user posted image

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
23.6.2008 11:23:05   
abc100
Pa hvala za kartico. Sem jo šele prejle vidla. Še enkrat najlepša vam hvala-

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
23.6.2008 12:07:32   
tonja
Živijo

Kot opažam iz te zadnje strani, ki sem jo uspela prebrati, tudi vaši otroci že hodijo in veselo čofotajo po vodi - kot naš Lovro.

Imam pa eno vprašanje, problem, ki ga mi upam da boste pomagale rešiti.
user posted image  kako se iz blaga ven spravi plesen?

Lovro je dobil nek virus, kjer je zelo bruhal in malo tudi driskal, zato sem imela zeloooo veliko za prati, vendar sem pomotoma založila eno rjuho, ki je bila še vlažna in zato je gor nastala plesen. Oprala sem jo že na 60 pa ni šla ven, dodala sem tudi malo Venisha. kaj lahko še storim???

Že vnaprej hvala za pomoč

Lep dan vsem

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
23.6.2008 21:17:06   
tonja
user posted image Ja kje pa ste vse cel dan?

Kako pa vam potem uspe natipkat toooliko če vas ni nič gor

..najbrž bo zdajle zvečer akcija.... 

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
23.6.2008 21:23:27   
Jumpy
Hoj, Tonja!

Zadnje dni je res vedno manj postov. Nikjer nobene.user posted image

Glede plesni.... Ne vem, meni je še ni uspelo nikoli spraviti ven iz oblačil. Včasih malenkostno pomaga nekajdnevno namakanje v zartopini vanisha in pralnega praška, sicer pa ni rešitve.

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4315
23.6.2008 21:25:31   
Jumpy
Avguštin, bravo za prve korake!user posted image

Lovro (od Tonje) tudi tebi čestitke za prve korake!user posted image

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
23.6.2008 21:36:06   
tonja
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy

Hoj, Tonja!

Glede plesni.... Ne vem, meni je še ni uspelo nikoli spraviti ven iz oblačil. Včasih malenkostno pomaga nekajdnevno namakanje v zartopini vanisha in pralnega praška, sicer pa ni rešitve.

Jumpy hvala za odgovor in za čestitke ob Lovrovih prvih korakih.

Sem se pa že pogovarjala s taščo glede plesni pa tudi pravi, da bom to zelo težko ven spravila, morda po več pranjih user posted image

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
23.6.2008 22:32:17   
Anonimen
Dober večeruser posted image

Madona je drenuser posted image

(odgovor članu tonja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4318
23.6.2008 22:41:14   
mojca 32
IZVIRNO SPOROČILO: tonja

Hoj, Tonja!

Jumpy hvala za odgovor in za čestitke ob Lovrovih prvih korakih.

Sem se pa že pogovarjala s taščo glede plesni pa tudi pravi, da bom to zelo težko ven spravila, morda po več pranjih user posted image
da va s na hitro pozdravim.Tanja poskusi z oxi (zelena flaša isto kot mehčalec al ga imaš pa na šprico-za odstranjevanje trdovratnih madežev) drugače pa navadno milo(dove) dela čudeže-PREVERJENO
Mi smo pa skoz na terenu tak da ni časa za RR. Taščo imamo v bolnici- razlitje slepiča in zagnojitev, sestrični so menjali kolk in ko so jo izpustili iz bolnice je cele 3 ure preživela doma pa se ji je kolk izpahniluser posted image
Seveda pa skačemo tudi po bazenih pa po sprehodih pa ogledih.........user posted image je bil ata frej cel teden in smo si kr mal privoščili izlete.....
Vse naj naj slavlencem,SAMOHODCEMuser posted image ..........NO PA ŠE NAM KI SMO ŠE VEDNO BREZOBIuser posted image PA TJAŠA??????? ŽE MA??????

še malo pa bomo pihali 1 svečko

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
24.6.2008 9:30:02   
Jumpy
Hoj!

Vidim, da nic ne klepetate.

zato bom ta cas, ko ste na morju jaz poskrbela, da boste imele kaj za brati. Malo mi nagaja tipkovnica, zato bo vcasih kaj cudnega za prebrat, pa vseeno. user posted image  

Danes je zadnji solski dan in se ze prav veselim, da bo hci ostala dva meseca doma. user posted image

Miha je bil zadnje dni nekaj bolan / imel je vrocino, a mu je vceraj padla, tako, da je danes z izjemo vnetih uck ze boljsi. Komaj cakam, da tudi on shodi. Do takrat je se kar nekaj casa, saj se trenutno uci stati brez opore.
Nadvse ima rad traktorje, zato jih vozi cele dneve (Gasperjeve igrače). Temu primerna je tudi njegova prva smiselna beseda:"Vammm, vammm", kar pomeni brum, brum, ko vozi traktor.user posted image

Dovolj za danes.

Lep dan!

(odgovor članu mojca 32)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
24.6.2008 10:18:32   
Anonimen
Oj bejbeuser posted image

Vas morm mal pozdarviti...no, pozdravčekuser posted image ...pa , da ne bomo zamrleuser posted image .
Mi2 s Tjašo se greva zdjle kopat v bazenček, imamo tako luštno senčko na balkonu, da jo grem hit mau namočt!

Bodite pridneuser posted image

aja, Mojca, ne Tjaša še nima zobuser posted image

(odgovor članu Jumpy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4321
24.6.2008 11:21:07   
Antigona

Avguštin, bravo za prve korake!user posted image

Lovro (od Tonje) tudi tebi čestitke za prve korake!user posted image

Čestitke tudi od naju user posted image  user posted image  user posted image

Tudi mi se kar nekaj potepamo in ostane bolj malo časa za RR, saj čez poletje bo tako, ko bomo v službi se bomo pa pomojem spet kaj več tipkale. Bom med malco kar za računalnikom in RR-ala user posted image  user posted image  user posted image
Sem bila v četrtek v službi in sem se zmenila da grem delat šele 17.7 (čet), namesto že v ponedeljek, da bo bolj kratek teden... Ta dva dni delam dopoldne, potem se bom pa zmenila za naprej.

Danes sva bila že pri kolegici v Bevkah, smo bili najprej na kratkem sprehodu, potem sta se mal igrala notri (ima 1 leto staro pupo), potem pa sta še ritke namočila v bazenček. Je bil ob pol enajstih že tako utrujen da sem jo hiter zbrisala domov, je pojedu še jogurt in zaspal ko šus....

Zdej pa mal za računalnikom bluzim, potem morm pa kosilo skuhat, da bo mel še Luka kej za jest. Sem se odločila da nardim rižoto...

A ima katera kako idejo za izlet za jutri. Da ne bi bilo prevroče, pa malo za hodit pa da ne bo prevelike gužve user posted image ? Sem zahtevna kaj user posted image

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
24.6.2008 12:54:28   
abc100
Vrtec sem dobila zavrnen!user posted image user posted image user posted image user posted image   Tok sem slabe volje. Me prov zanima kdo ima prednost pri sprejemu otrok v vrtec.  Kje nej zdej zadn moment iščem privat vrtec? 

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
24.6.2008 15:46:44   
Anonimen
O šit abcuser posted image

Pismo ,ampak kje boš pa našel varstvo,pa da veš da tej gospe lahko zaupašuser posted image

(odgovor članu abc100)
  Neposredna povezava do sporočila: 4324
24.6.2008 21:32:49   
pajac
Ojla!
Samo naj se nakratko oglasim user posted image

No mi smo dali skozi norice. Ni bilo tako hudo, kot pri Lukiju, vendar prav zlahka jih tudi nismo preboleli user posted image user posted image

Peter je imel norice vsepovsod, še v ustih in ušesih, ob tem vročino 39 skoraj tri dni (na sreču je po Voltarenu padla). Prav grozno, ker ni hotel jesti tople hrane, nato pa mu je otekla še bezgavka za ušesom in nisem vedela, a je vnetje ušesa, ali samo posledica noric.... Ima pa jih cca enih deset precej grdih, kljub vsem mojim ukrepom glede čistoče in nepraskanja. Mah, kaj češ, ko je vroče kot v peklu...
Antigona za seznam še tretji zobek (24.6.08): danes se je revež zbudil ves cmihav, tečen in z rahlo vročino, pa ugotovim, da je leva zgornja dvojka, glih za glih, prebila dlesen... revček, kot da ni imel zadosti norijo z noricami...

Danes sva imela prav imeniten obisk: princesko Mio in njeno mamico. Jap, Mia samo kar ni shodila, kak korak se že opogumi in mislim, da bo v parih dneh leteča user posted image user posted image . Se je pa pokazal moj sine v razbojniški luči user posted image Sploh ne vem kako se bo obnašal v varstvu? Ko je kaj vesel začne tolči po tistem, kar mu pride pod roko, ne glede, a je to Miina glava ali miza user posted image user posted image user posted image user posted image Mu je pa Mia zato kradla dudouser posted image user posted image user posted image user posted image Bravo babnica user posted image user posted image user posted image

Pojutrišnjem, če bo vse posreči odrinemo na Korčulo user posted image user posted image user posted image user posted image Upam, da se bomo imeli vsaj pol tako lepo, kot je to opisala ABC (Ej bejba uživajte 100/h na morju!!!) Pa pritoži se mogoče ti rata dobit vrtec. Meni sicer niso ugodiliuser posted image , ampak itak sem zadovoljna z varstvom, ki sem ga dobila....

Ne vem, če bom pred dopustom še kaj gor na RR: zato: vsem slavljencem čestitke za obmesečnice (ki se BTW nevarno bližajo prvi svečki user posted image user posted image user posted image ), tako za nazaj, kot za naprej. Zasledila sem da sta Avguštin in Lovro shodila in njima še posebej user posted image user posted image user posted image user posted image , nato ap vsem, ki bodo starše razveselili  med dopustom user posted image
Čestitke tudi vsem bodočim nosečkam (le glejte, da ne čestitam brezveze user posted image user posted image user posted image )

Ok, še pridem nazaj z dopusta user posted image user posted image user posted image user posted image , bom sproti nadaljevala!!

Lepo se imejte in imejte se radi user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.