pajac
|
Ojla! Samo naj se nakratko oglasim No mi smo dali skozi norice. Ni bilo tako hudo, kot pri Lukiju, vendar prav zlahka jih tudi nismo preboleli Peter je imel norice vsepovsod, še v ustih in ušesih, ob tem vročino 39 skoraj tri dni (na sreču je po Voltarenu padla). Prav grozno, ker ni hotel jesti tople hrane, nato pa mu je otekla še bezgavka za ušesom in nisem vedela, a je vnetje ušesa, ali samo posledica noric.... Ima pa jih cca enih deset precej grdih, kljub vsem mojim ukrepom glede čistoče in nepraskanja. Mah, kaj češ, ko je vroče kot v peklu... Antigona za seznam še tretji zobek (24.6.08): danes se je revež zbudil ves cmihav, tečen in z rahlo vročino, pa ugotovim, da je leva zgornja dvojka, glih za glih, prebila dlesen... revček, kot da ni imel zadosti norijo z noricami... Danes sva imela prav imeniten obisk: princesko Mio in njeno mamico. Jap, Mia samo kar ni shodila, kak korak se že opogumi in mislim, da bo v parih dneh leteča . Se je pa pokazal moj sine v razbojniški luči Sploh ne vem kako se bo obnašal v varstvu? Ko je kaj vesel začne tolči po tistem, kar mu pride pod roko, ne glede, a je to Miina glava ali miza Mu je pa Mia zato kradla dudo Bravo babnica Pojutrišnjem, če bo vse posreči odrinemo na Korčulo Upam, da se bomo imeli vsaj pol tako lepo, kot je to opisala ABC (Ej bejba uživajte 100/h na morju!!!) Pa pritoži se mogoče ti rata dobit vrtec. Meni sicer niso ugodili , ampak itak sem zadovoljna z varstvom, ki sem ga dobila.... Ne vem, če bom pred dopustom še kaj gor na RR: zato: vsem slavljencem čestitke za obmesečnice (ki se BTW nevarno bližajo prvi svečki ), tako za nazaj, kot za naprej. Zasledila sem da sta Avguštin in Lovro shodila in njima še posebej , nato ap vsem, ki bodo starše razveselili med dopustom Čestitke tudi vsem bodočim nosečkam (le glejte, da ne čestitam brezveze ) Ok, še pridem nazaj z dopusta , bom sproti nadaljevala!! Lepo se imejte in imejte se radi