|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI junij
22.6.2008 10:02:51   
mismis
Rubin, meni žal moja mozilla godzilla ne dovoli lepiti slikice na forum.

Zato ti lahko samo zaželim vse vse najboljše za rojstni dan. En želja se ti je že izpolnila, ostale pa še pridejo

user posted image    user posted image
      user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
22.6.2008 10:05:08   
mismis

user posted image

AKTUALNO V TEM TEDNU  

Nedelja, 22.06.
Netka34 - UZ
Sapi - UZ

Ponedeljek, 23.06.
Grethy - UZ

Torek, 24.06.
mismis - ET

Sreda, 25.06.
Mlinčka - ET
Nokes - ET

Ponedeljek, 30.06.
Gita14 - UZ

user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

NAŠE NOSEČKE  

Četrtek, 26.06.
Mačka27 - UZ

Ponedeljek, 30.06.
Rubin - UZ
Julija30 - UZ

Sreda, 02.07.
Zvezdica - UZ

Četrtek, 03.07.
Tadeja81 - pregled

Petek, 11.07.
Abra - NS

Torek, 15.07.
Zvezdica - NS

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image            

user posted image  Daisy user posted image
user posted image Arneja user posted image
user posted image  Gigi user posted image
user posted image Marjetka Cvetka user posted image
user posted image Kajsica user posted image

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

Hedviga  greje   user posted image user posted image - TEST 30.06.2008
mala81  greje   user posted image - TEST 01.07.2008
Linda25  greje user posted image user posted image - TEST 02.07.2008
Oktavija  greje  user posted image - TEST 05.07.2008

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image  

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

• Grethy (LJ, dr. Požlep, zamrznjenčki)
  • mala81 (27. let, 2. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB, ET 18.06.)
  • Darja* (3.IVF/ICSI)
  • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • Vijolica30 (31. let, 3.IVF, dr. Bokal, 11.06.)
  • Mlinčka (2. IVF, 30. let, dr. Drobnič, Superfact)
  • mismis (33let)(2.IVF;LJ,dr.Drobnič)
  • Rožica29 (1. IVF, GK LJ, dr. Ribič, zamrznjenčki)
  • netka34 (35let)(2.ICSI, GK LJ,)
  • Gita14 (IVF, dr. Bokal)
  • Linda25 (ICSI LJ, ET 17.06.)
  • Anadejka
  • Sarasan (2. IVF)
  • Hedviga (IVF/ICSI, dr. Drobnič, ET 15.06.)
  • Nokes (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) 
  • ušula spomladi v nov boj
  • paki (PO)
  • lara light (2.IVF;PO,dr.Reš)
  • Anja31 (2. IVF, dr. Reš, diphereline in menopur), 
  • oktavija (1.IVF/ICSI)
  • Pikovit (32 let) (6.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Paddy (1.ICSI)
  • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
  • Zarja1 (1. IVF, LJ)
  • Dobrovoljčica
  • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
  • Shuka
  • Barbarella77
  • Sabsa (Menopur)
  • Anabanana
  • Iannia
  • Žirafca
  • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
  • T1979 (2. IVF, dr. Reš)
  • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
  • Mandreja (IVF, Lj)
  • Ozone (MB dr. Reljič, avgusta v nov postopek UZ 28.08.)
  • andreja07 (PO, dr. Reš)
  • Kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) 
  • Bambi75 (4.IVF/ICSI, MB)
  • Ledenka (ICSI, PO ali LJ, samo bog ve)
  • moni29 (MB, razgovor v maju)
  • Mateja.goljev (Gonal in Superfact)
  • Jadrnica (2.ICSI, postopek, dr. Reš, Diphelerine in GONALOM-F)
  • womanpolice (1. ICSI, GK LJ; dr. Bokal 4.6. avgusta v nov boj)
  • Pika74 (34 let, 4. IVF, dr. Drobnič)
  • Tjasshyy (LJ?)
  • Stijan (3. ICSI, dr. Reš, ET 07.05.)
  • Lučka25 (IVF, dr. Reš, 23.06. posvet)
  • Sulfinija (4. IVF, dr. Zorn, posvet 12.06)
  • mami26 (LJ)
  • Titi3 (Superfact in Menopur)
  • Daisy (dr. Reš)
  • Arneja (35. let, 2. IVF/ICSI, dr. Reš)
  • Gigi (2. ICSI, GK LJ, dr. Vogler, posvet 21.08.)
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič)
  • M.L.B.K (dr. Reš, 14.08)
  • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
  • Kajsica (1.IVF, GK LJ)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

koala
user posted image , *medica*user posted image   ,  Špelkauser posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1 , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlica user posted image  ,  Bety upa user posted image , mozart, _rebeca_ user posted image  user posted image , MIŠEK13 user posted image , ele, Sisyuser posted image   , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloskauser posted image , maja24user posted image , dakica, sayuriuser posted image , Pamela, blanč,  Stormy , tassi1, dakecuser posted image , citrončica, maša74,  tobika, Goyauser posted image   user posted image ,  Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image , Martinščicauser posted image ,Rebeca user posted image ,Tita13 user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pfuser posted image ,Ana_Puser posted image , Lotty user posted image ,Ameliauser posted image , Goldfishuser posted image , Johnie user posted image ,Pikica 26 , Meybebabyuser posted image , sonček75 user posted image , DejanSenka  user posted image , Mandarinca, šemalo, Rmeli, Majc, Dole, M.L.B.K, bilka, T1979,  Anabanana, Ajedat, Arneja, Gita14, Črni Tulipan, Banga, Cati, Lejla007user posted image ,  Animeuser posted image , Mijavčekuser posted image , Guguuser posted image , Mihi78user posted image , Pajčolankauser posted image , Tejkiuser posted image , Špelka12user posted image , Lorby007 user posted image , Koninauser posted image , Jelka123user posted image , m.rudovicuser posted image ,  Orkauser posted image ,  Teja*user posted image , Mavrica72user posted image , Tejka**user posted image , Hormončekuser posted image   , *NiNa*user posted image   , Pinki2user posted image , Krtekxx user posted image , Zvezdicauser posted image , Dajamaja,  Tejekuser posted image , Pinki36user posted image , Abrauser posted image , Tadeja81user posted image , Sonček33user posted image , Pija76

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207

user posted image  NOVE NOSEČKE JUNIJ user posted image   

user posted image  Leisha79 (LJ)

user posted image Julija30 (MB)

user posted image Zorica (MB)

user posted image Rubin (MB)

user posted image Mačka27 (PO)

user posted image Dakec (MB)

user posted image Orto2 (LJ)

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
22.6.2008 10:06:17   
mismis
sicer malo pozno, ampak od srca.

Sapi in Netka, želim vama veliko velikih foliklov in da danes pade stopka

user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4028
22.6.2008 10:27:26   
mlinčka
Rubin user posted image user posted image user posted image !

user posted image

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
22.6.2008 10:29:44   
lučka 25
Rubin, vse najboljše za rojstni dan.user posted image user posted image user posted image

Jaz se po zelo dolgem času spet javljam. Jutri imva pregled in posvet pri dr. Rešu, da se zmenimo kako in kaj za IVF. Upam na to, da bo vse O.K. in bova kmalu na vrsti (ker vem, da bova preko zavarovalnice težko prišla kmalu na vrsto, bova šla gotovo kar samoplačniško).

Vse, ki ste sedaj v postopku, pa vam želim, da bo veliko foliklov in, da bo nato ET uspešen in nato ob koncu veliki user posted image user posted image .user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
22.6.2008 10:45:48   
mlinčka
Bejbe, jaz sem kar malo poklapana. V bistvu sploh ne vem, kaj naj si mislim user posted image ...

Ker me je zagrabla panika, sem že kar dans klicala v laboratorij, skor srčnega fasala pri tem in zvedla, da mamo 1 zarodek user posted image . Sej sem vesela, da sploh je neki, ampak sam en bogi sroti od vsega materiala? Zdej ne vem, al je blo oplojenga kej več pa se je nehal razvijat, ker so bli zlo skopi z info, končni produkt je skratka 1 zarodek. Rekla mi je še edin to, da ne vejo, zakaj sam eden, ker so tko celice kot spermiji vidt OK.
Pa še to me bega, ker men je jasno, da gre lahko do srede tud ta v maloro in sem vprašala, če lahko še pokličem in preverim, kaj se z njim dogaja pa je rekla Ni potrebe, ker en sigurno bo. user posted image  A je tok super al kaj?

Eh, a vidte, kako je s to kvantiteto? En qurc je vredna! Drugič hočem sam 5 celic user posted image ! Ma, sej bo, sam res mam take glupe, mešane občutke. Nč, eden gor al dol, najin je! Čisto prvi. No, ob tej misli sem se pa čisto raznežla user posted image . Drži se, sine! Čeprav mava že leta in leta izbrano ime, te začasno poimenujem Borko!

Kako spodbudno tekom dneva, prosim! Ko se vrnete s piknikov, hribolazenja, šopingiranja, sončka skratka.

Nč, se grem zadimit!

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
22.6.2008 11:08:20   
mismis
Mlinčka

če je teta iz laboratorija rekla, da se bo ta obdržal, se bo 100% obdržal, verjemi v to.

Ta je pa itak tak borec, če se je že zdaj razvil v zarodek, medtem ko se ostali niso hotli.

Evo jaz zaupam in verjamem, da te bo Borko počakal do srede user posted image user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
22.6.2008 13:46:08   
ledenka
mlincka, borko je borec in bo ostal do srede, potem pa se 38 tednov pri tebi user posted image  

rubinka, vse najboljse! user posted image

punce, uzivajte tole vsoncno nedeljo user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
22.6.2008 14:09:28   
Grethy
Evo mlinčka, ga že imaš enega, za druge pa še nivedla kako in kaj bo z njimi, pa jih zato ni omenjala da ti ne vzbuja upanja ... se pravi en je čist glavni, vsi  kar jih bo več bodo pa nagradda za trud user posted image user posted image user posted image user posted image ... se veselim s tabo, ni kej bit žalosten, ti pa verjamem da po takem uspehu koklje pol morala mal pade, ampak klinc, važno da je BORKO!!!! Čestitam ti ! 

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4034
22.6.2008 14:10:12   
Grethy
VSEM vam želim lep preostanek prekrasne sončne nedelje !!!!!!!!!!!

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 4035
22.6.2008 14:11:31   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Sapi in Netka, želim vama veliko velikih foliklov in da danes pade stopka

user posted image user posted image

Hojla, kaj se je dogajalo danes punci ????

Imamo kako svežo vest ????

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4036
22.6.2008 14:26:26   
mismis
Mlinčka in Nokes in seveda tudi ostale...

ali ste bile ve tudi po punkciji kaj zaprte. Moja malenkost že 4 dni ni šla na veliko potrebo, tako da se danes nalivam z ogromno količinami toplega Donata, pa nič ne kaže, da bo bolje. Pa še trebuh imam full napihnjen, zdaj pa ne vem, ali je to zaradi zaprtja (no nekaj je sigurno na tem) ali je za to vzrok kaj drugega.

Po vrhu vsega se mi pa še herpes dela, ena prava veselica je pri nas.

Sicer pa sej je vseeno, še jutri in gremo po otroke

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 4037
22.6.2008 14:33:35   
nokes
draga mlinčka, kako zdaj to?user posted image žal mi je za slabo novico. vendar, kot si rekla, BORKO je tisti tapravi in te bo do srede počakal!!!

jaz nisem vprašala za geslo in me isto panika grabi, tako da bom poslala "očkota" v ponedeljek, če mu bodo kaj povedali.  

nokes

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 4038
22.6.2008 14:36:50   
marjetka cvetka
Pozdravljene punce!
uf, kar nekaj časa je trajalo, a sem se prerinila čez vse nogometne poste. Še ena, ki nima pojma o tem športu, zato navijanje prepuščam ostalim!

Sama pa navijam za vse trepetalke in Hedviga mora ti uspeti! Če je že meni šlo po zlu dva dni pred samim testomuser posted image  Kajsici pa še malo prej, bo pa tebi že uspelo. Pri nama s Kajsico si je štorklja malo oddahnila od prejšnjih MB nosečk!

Kajsica user posted image user posted image user posted image  želim ti, da čimprej prebrodiš te čase, samo kako boš pa to uspela pa ti ne znam svetovati. Še vsakič, ko me katera na RR skuša potolažiti, se še enkrat zavem, da nama tokrat ni uspelo, pa pridejo solzice. v zadnjih treh dneh pa se kar malo namensko izogibam poznanih nosečnic in malih bebik, da ne bi prišlo do kakega čudnega izbruha. Saj oni niso nič krivi, če nama ne uspe!

Jeseni v nove boje, do takrat pa upam, da se nam telo očisti vseh divjih hormonov. Prosila bi kakšno že bolj izkušeno ICSI ali IVF-jevko, da mi pove, koliko časa imaš povišano temperaturo zaradi hormonov. Hope2  alia Miška (in nesrečna cifra) je enkrat govorila, da je povišana temperatura zaradi Prometriuma, samo jaz sem zadnjega vzela v četrtek zvečer!!! Temperaturo pa imam še vedno 36,8 +-0,1, kar je cela stopinja več kot ponavadi! Čisto nič pa mi tudi ni jasno, zakaj me še vedno zvija v trebuhu (pri navadni user posted image  je to le prvi dan izbruha, sedaj pa me že nekaj dni ščipa in zvija). Samo vedela bi rada, ali so to hormoni, ki še kar stimulirajo jajčnike, prebavo sem že izključila, ali bi lahko bila še vsaj malo in delček naivna in upala, da je vsaj nekaj notri ostalo. Ker nekatere pravijo, da so noseče kljub menstruaciji.

lep pozdravček vsem,
pa še Orto2 moram čestitati, ker je postala nosečka! Mismis, ali lahko jaz odprem septembrsko temo, morda pa je to kakšno naključjeuser posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 4039
22.6.2008 14:36:56   
mismis
Nokes

tudi jaz nisem prosila za geslo, vendar sem prepričana, da bomo dobili vsaj dva. Vse, kar bo več, je pa itak luksuz.

Poiskusi ne toliko misliti na to, vsaj jaz to delam

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
22.6.2008 14:40:29   
mismis
Marjetka Cvetka

pa si ti naredila test?

V IVF postopkih nam svetujejo, da v vsakem primeru nardimo test, za slučaj, če se je poslovil je eden od zarodkov.
Včasih imajo tudi IVF nosečnice izcedke.

Kar se tiče odpiranja septemberske teme, jo seveda lahko odpreš, vendar mislim, da je Orto bolj izjema kot pravilo, če bi to držalo, veš kdaj bi bila jaz že noseča user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4041
22.6.2008 14:41:02   
kajsica
Oj klepetulje kako smo kaj?

Mlinčka? Saj vem da sem mogoče preveč radovedna, samo kako to da se ti oplodi tako malo celic? V čem je poanta?! Sicer pa ti želim, da bo ta ena prava borka in ostane pri tebi!

Grethy, kdaj prideš na kavico? Bova kakšno rekli!

Wp oprosti za včeraj ampak res nisem hotela biti na karkoli vezana in sem se popolnoma prepustila toku!!! Oglasi se kadar želiš, veš da sem doma!!! Razen torek popoldne ko imam izpit!!

hedi, kako si ti kaj?

Miška, se že kaj pripravljaš?

Gigi, hvala za odgovor, če ti pa kaj podrobnejšega pride na uho pa prosim za info! Ker meni je tega res dosti! Ne vem zakaj, ampa kres imam občutek da se neki dogaja!!!

No jaz sem včeraj šla v Šentilj k sestrici na piknik in prvo ko sem prišla do nje, sem ji rekla, da danes se ga bom pa jaz napila in je bilo dokaj uspešno. Je imela to Stello Artois (al neki podobnega) pivo doma, je pa poleg Beksa moje najljubše. No in sva ga z bratom od njenega konkretno zastavila, mojga pa sem takoj določila da on vozi. Piv sploh nisem štela več, no potem smo pa še Bailysa in domače borovničke. Moj in sekica sta se mi tako smejala.....ker res niso navajeni da ga jaz pijem in da se mi je_be za cel svet.

Imam pa eno vprašanje, če mi katera zna svetovati. Moja M je tokrat tako čudna. Ni dvoma da je M in da bi kaj lahko ostalo, samo kot prvo mi je 2 dni zamujala (kar mi resnično nikoli), toliko prav intenzivno rdeče sveže krvi (drugače kot običajno) in količinsko nenormalno. Kaj mislite, da se je nekaj dogajalo, samo da je žal pač šlo naprej? Ne vem zakaj imam res občutek, da je bilo nekaj, čemur pač ni bilo usojeno!!!

Arneja, očitno se bova septembra obe skupaj borile!!! Res je, očitno bova morali biti skupaj!

Punce lep dan vsem skupaj!!!

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 4042
22.6.2008 14:42:45   
marjetka cvetka
Mismis, očitno je zaprtje tudi delček hormonskega neravnovesja po punkciji. Mene je zaprlo še bolj kot ponavadi, pa čeprav sem bila bolj na lahki hrani po nasvetu Reša. Šele Verolax me je odprl, ko Donat ni pomagal.

Saj če ne drugega tudi žgane pijače topijo maščobe v črevesju, tako da lahko si še privoščiš do ET user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4043
22.6.2008 14:46:40   
mismis
Oh Marjetka Cvetka

hvala za odgovor, če ne bo bolj, pa zvečer vzamem verolax.

Žganih pijač pa jaz ne pijem, od vsega alkohola pijem jaz samo pivo...

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu marjetka cvetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4044
22.6.2008 14:49:23   
kajsica
Cvetka, čisto odkrito, mene so hormoni zafrkavali cca 5 mesecev, preden sem se vrnila v kolikor tolikor normalno stanje!! Tako da punca čuvaj se in pazi na prehrano. Jaz bi na tvojem mestu poskusila kakšno naravno sredstvo za čiščenje telesa in odpravo strupov, ki se nakopičijo v tebi za časa postopka. Kot prvo pa naredi še en test in boš videla kaj bo!

Kar pa se mene tiče, pa ne vem zakaj ampak nekod nisem imela preveč dobrega občutka sedaj pri teh zmrznjenčkih. Ja res je da te vsaka takšna zadeva potre in včeraj zjutraj so obema tekle krokodilje solze, ampa kglavo pokonci in gremo dalje. Za mano je šele prvi postopek in mi jih ostane še 5, eden pa vem da bo uspešen in da bom držala enkrat enega ali pa 2 sončka v svojem naročju! Gremo pa dalje!

Miška, topel donat pij zjutraj na tešče, boš pa rabila kakšen dan ali 2 da se ti bo odprlo. Mislim da je normalna ta zaprtost, vsaj jaz sem bila kot slon, šele en tretji dan po rednem pitju Donata sem šla prvič na wc!!!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4045
22.6.2008 14:50:30   
nokes
mišmiš, jaz sem kar se počutja tiče čisto ok, včasih čutim rahlo špikanje, a prebava je BP. ali ni imela herpesa prav tako ena iz foruma?? jaz ga še nikoli nisem imela, tole pa sem našla na netu, kar pojasni zadevo:

Po prvotni okužbi ostajajo herpes virusi v organizmu človeka doživljenjsko. Od časa do časa se razmnožujejo, kar povzroči dodatne klinične znake.
Ponovni izbruh herpesa povzročajo različni notranji dejavniki kot so: zvišana temperatura, prebavne motnje, zmanjšana odpornost, stres, operacije, menstruacija in prehladna obolenja.

glede napihnjenosti je najverjetneje res povezano s prebavo, 4 dni je kar dolgo. ali po punkciji bolj kot ne ležiš? mogoče je to krivo za slabo prebavo.

sicer nisem nek zdravstven strokovnjak in prosim, ne zanašaj se na moje mnenje, a pri sebi vidim, da so moje zdravstvene težave vedno povezane s psiho. kar se nam dogaja zdaj, čakanje, upanje, dvomi, strahovi....vse to je velika psihična obremenitev.  

dajmo mišmiš, nisi zaman hvatala braun boju in tvoj dekolte je legendaren, tako da v torek, s herpesom ali brez, šibat po otroke, dan kasneje pa še midve z mlinčko.

nokes

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 4046
22.6.2008 14:53:06   
marjetka cvetka
Mismis, tisto o odpiranju teme je bolj šala kot ne, ker potem bi bil pa že ravs, kdo bo kateri mesec temo odprl. user posted image user posted image  Ti kar bodi moderatorka, saj obvladaš sceno!

Kar se tiče nosečniškega testa se mi je včeraj zdelo resnično nesmiselno, da bi ga delala, ker je šlo v petek toliko krvi ven, da mi niti na misel ni prišlo, da bi kupila CB. Morda pa bom v tem tednu opravila nakup in test - moja naivnost in optimizem očitno nikoli ne umreuser posted image

Kejsica, pri meni je bila tudi drugačna menstruacija kot ponavadi. Ogromno sveže krvi in sploh ne tistih rjavkastih predhodnjih dni. Morda je to zaradi Aspirina, ki mi je še dodatno prekarvavil maternico ali pa so bile tiste jutranje krvave nitke resnično vgnezditvena. Samo, če ni bilo namenjeno, da bi se vgnezditev nadaljevala v nosečnost, že nekaj ni bilo prav in dobro. Je že tako moralo biti. (oh, kako je lahko drugim svetovati, sama pa težko to dojamem!)

lp,

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4047
22.6.2008 14:57:48   
mismis
Nokes, hvala ti za odgovor

v prvem postopku nisem bila po punkciji nič zaprta, tudi nobenega herpesa nisem imela, res pa je, da sem bila takrat na drugih zdravilih, takrat Gonal, zdaj Menopur.

Res pa ne vem, od kje zaprtje, tudi nisem ves čas po punkciji ležala, smo šle že v petek z ženskami na kavo,
včeraj zujtraj sva šla z mojim v ta hitro nabavo, popoldne pa na en rojstni dan.
Pa še kakšen pirček je vmes padel in ponavadi mene pir kar odpre, tokrat pa nič.

Je pa res, da sem imela sedaj sva dni bazalno temperaturo 37 stopinj, kar jaz pripisujem hormonom.

V torek gremo pa itak po otroke s herpesom ali brez, sej dr. D-ja niti ne zanimajo moje zgornje ustnice, temveč samo spodnje user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 4048
22.6.2008 15:00:25   
marjetka cvetka
ups, ne kejsica ampak KAJSICA sorry
ali predlagaš kakšno narvno čistilno sredstvo za čiščenje strupov iz telesa? Pa naj bo čimbolj naravno, ne kaj na bazi varekineuser posted image user posted image

Grem malo brskat po forumu, če kaj najdem!

aja pa Nokes, dobrodošla med nami čveklami in upam, da se boš čimprej preselila med nosečke (ne zato, ker te ne bi maralauser posted image , temveč zato, ker ti to privoščim, tako kot ostalim IVF/ICSI-jevkam!)

(odgovor članu marjetka cvetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4049
22.6.2008 16:49:54   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica

No jaz sem včeraj šla v Šentilj k sestrici na piknik in prvo ko sem prišla do nje, sem ji rekla, da danes se ga bom pa jaz napila in je bilo dokaj uspešno. Je imela to Stello Artois (al neki podobnega) pivo doma, je pa poleg Beksa moje najljubše. No in sva ga z bratom od njenega konkretno zastavila, mojga pa sem takoj določila da on vozi. Piv sploh nisem štela več, no potem smo pa še Bailysa in domače borovničke. Moj in sekica sta se mi tako smejala.....ker res niso navajeni da ga jaz pijem in da se mi je_be za cel svet.

Imam pa eno vprašanje, če mi katera zna svetovati. Moja M je tokrat tako čudna. Ni dvoma da je M in da bi kaj lahko ostalo, samo kot prvo mi je 2 dni zamujala (kar mi resnično nikoli), toliko prav intenzivno rdeče sveže krvi (drugače kot običajno) in količinsko nenormalno. Kaj mislite, da se je nekaj dogajalo, samo da je žal pač šlo naprej? Ne vem zakaj imam res občutek, da je bilo nekaj, čemur pač ni bilo usojeno!!!

Kajsica, s tvojim pijančevanjem pa niso ravno obubožali, kajne? Če se ne motim si ravno ti napisala, da spiješ dva Bandidos Ice in se te že prime. Da je tvoj rekel, da si poceni za napit user posted image user posted image

Kar se tiče user posted image ti lahko povem samo to, da ko sem šla jaz po pingvine, je moja tečka prišla 32. dan ciklusa, se je pa kar ulilo. Ful je bila močna. Mislim, da sem v dveh dneh porabila dva paketa vložkov, potem pa se je situacija normalizirala.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?