Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 19.6.2008 22:06:43
|
|
|
|
JORJA
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Nosi Mujo ovcu ispod ruke i dolazi kod Fate i govori : Vidiš ti šta ja moram ****t kad tebe glava boli ! A Fata će na to : Koga? Šta ? Gdje ? Mujo : Ko tebi šta govori ?!! tale je pa dobra!!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 19.6.2008 22:08:30
|
|
|
|
JORJA
|
Poopsika sem ti nekaj na mail poslala.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 19.6.2008 22:18:19
|
|
|
|
JORJA
|
Očitno ne bo nič slavja danes zvečer..... Grem rajši knjigo brati.... Lahko noč!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 19.6.2008 22:18:43
|
|
|
|
*lenc@*
|
Srursa, bereš? nisi na kataleni?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 19.6.2008 22:19:40
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Nosi Mujo ovcu ispod ruke i dolazi kod Fate i govori : Vidiš ti šta ja moram ****t kad tebe glava boli ! A Fata će na to : Koga? Šta ? Gdje ? Mujo : Ko tebi šta govori ?!! tale je pa dobra!! in nizka
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 19.6.2008 22:20:37
|
|
|
|
*lenc@*
|
tud jaz odhajam lepe sanje!!! tudi te so včas dobrodošle ne?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 19.6.2008 22:38:07
|
|
|
|
srursa
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Srursa, bereš? nisi na kataleni? Oj. Ne nisem na Kataleni. Nimam varstva. MOj je šel gledat fuzbal.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 19.6.2008 22:39:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA Poopsika sem ti nekaj na mail poslala. Jorja, hvala ...no taprve slikce mi ne bi rabla poslat
< Sporočilo je popravil poopsika -- 19.6.2008 22:40:46 >
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 19.6.2008 22:41:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Nočko babe žabe ...ja lenča , lepe sanje so več kot dobrodošle
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 20.6.2008 8:03:21
|
|
|
|
Jumpy
|
Dobro jutro! Kako? Dobro? Lenc@ - Sem pogledala slikce. Lina je res luškana. Prava navihanka. Nogomet - me ne gane... Ampak, sam, da sem na RR-ju zvem več kot ve moj mož o dogajanju. Tako lepo vreme je, da sploh ne vem kako ga najbolje izkoristit. Dopoldan moram it še v Mercator po nekaj drobnarij. Včeraj sem nabrala ribez, da bom skuhala marmelado. In kaj se zgodi???? Grem v shrambo po kozarčke - tiste male od kakih oliv, marmelad,... Pa niti enega ni bilo več. Celo zimo jih zbiram, da bi lahko poleti imela za marmelado vlagat, in na koncu ugotovim, da mi jih je VSE tašča ukradla. Mislim, ta ženska ni normalna. Res ne. Pa shramba je le moja, ona ima svojo v spodnjem štuku.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 20.6.2008 8:05:12
|
|
|
|
Talika19
|
Dobro jutro! Vidim, da je bilo včeraj vroče navijaško vzdušje tukaj. Meni je pa itak vseeno kdo zmaga. Midva s tamalim sva pa spala do 7:30, kako to paše.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 20.6.2008 8:05:39
|
|
|
|
Jumpy
|
Pajac - kako norice? Moja znanka ima tudi dva noričkaraj doma - sta tudi nekje predvčerajšnjim zbolela, pa se kar sprehajajo po vasi. Mala je stara 4 mesece, mali 4 leta.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 20.6.2008 8:07:02
|
|
|
|
Jumpy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Dobro jutro! Vidim, da je bilo včeraj vroče navijaško vzdušje tukaj. Meni je pa itak vseeno kdo zmaga. Midva s tamalim sva pa spala do 7:30, kako to paše. Uuuu, bravo!!! Miha mnogo bolje spi odkar smo ga preselili. Danes je bil tako hecen. Je "govoril" v spanju.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 20.6.2008 8:15:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro Mi2 sva pa vstale ob 5.20 , sem misla, da me bo kap...Pa je šla ob 8h spat, ponavadi gre ob 7h in sem bila ziher, da bo vsaj do pol sedmih spala..japajade , je ob 5h tolk žvrgolela poposteljici in je blo treba vstat!! No zdej pa itak spi kot top ...no nič več, takoj , ko sem tole napisala sem jo zaslišala!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 20.6.2008 8:18:27
|
|
|
|
Talika19
|
Jumpy, teh stekleničk imam jaz ful veliko, bi ti jih lahko dala, itak vse spravljam. Kako jo pa narediš, mi bomo najbrž imeli veliko sliv, pa bi jo probala narest, jo še nikoli nisem delala.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 20.6.2008 8:24:27
|
|
|
|
kawasakica
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica Ooooooo Poopsika.. čakam fuzbal, Nemčija-Portugalska Navijamo za Portugal ofkors . Drugače pa pr nas nič novega...aja si grem pa v soboto dat podaljšle dol ne me hecat, si se odločla. Super - no saj veš da si zdaj ful dobra, ampak ziher boš kratka tud
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 20.6.2008 8:27:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica Ooooooo Poopsika.. čakam fuzbal, Nemčija-Portugalska Navijamo za Portugal ofkors . Drugače pa pr nas nič novega...aja si grem pa v soboto dat podaljšle dol ne me hecat, si se odločla. Super - no saj veš da si zdaj ful dobra, ampak ziher boš kratka tud hvala ! no za striženje se še nisem odločila , bom videla kako zgleda sračje gnezdo brez podaljkov preedn bom ukrepala naprej
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 20.6.2008 8:27:38
|
|
|
|
Anonimen
|
kawasakica, a vi grete ta teden na morje?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 20.6.2008 8:34:01
|
|
|
|
kawasakica
|
jutri jutri jutri gremo, ob 4h zjutraj, da boma imela mir med vožnjo. Dans še ima mama roj.dan, tak da moramo še tja, drugače pa imam še kar nekaj za zlikat, da do konca spakam. Joj kak komaj čakam.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 20.6.2008 8:34:27
|
|
|
|
Jumpy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Jumpy, teh stekleničk imam jaz ful veliko, bi ti jih lahko dala, itak vse spravljam. Kako jo pa narediš, mi bomo najbrž imeli veliko sliv, pa bi jo probala narest, jo še nikoli nisem delala. Kozarčke mi bo zdaj dala moja mama. Je bližje. Hvala vseeno za ponudbo. Recept: Če delaš z navadnim sladkorjem je razmerje sladkor:sadje 1:1. Je najbolj naravno, a včasih se pojavi plesen, kar pa v bistvu ni nič hudega, samo dol jo pobereš, marmelada je še vedno dobra. Če uporabljaš želirni sladkor (brez konzervansa) sladkor:sadje 2:1, oz. se drži navodil na tem sladkorju. Sadje opereš/olupiš in skupaj s sladkorjem daš kuhat. Stalno moraš mešat, da se ne prismodi ( ) in, ko zavre, naj vre še najmanj 5 minut (če imaš želirni sladkor, če navadnega, pa dlje - ne vem, lahko tudi pol ure, toliko, da se sadje lepo stopi. Jaz naredim potem t.i. želirni poskus, ko tik pred koncem kuhanja s kuhalnico kanem nekaj kapljic mase na krožnik. Če kapljice želirajo, bo marmelada trdna, če ne, je potrebno kuhanje podaljšati (pri želirnem sladkorju za par minut, pri navadnem pa za dlje). A, ja pa kozarci morajo biti dobro oprani, splaknjeni z vročo vodo (včasih jih dan v pečico na 60-70 st za 10 minut. Upam, da sem dovolj razumljivo napisala.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 20.6.2008 9:06:40
|
|
|
|
Talika19
|
Hvala Jumpy, bom enkrat probala narest in upam, da rata.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 20.6.2008 9:12:25
|
|
|
|
Antigona
|
Jutro! Luka se je tudi danes zbudil že malo po šesti... Zdele pa že kr neki časa pančka, jst sem bla pa tud že pridna. Sem posesala, pa cunje obesla pa kavico pijem, no pa zajtrk sem tud že pojedla Danes morm it v službo neki podpisat, pa zmenit se kdaj in kako bom delala.. A bo katera hodila kaj v CP? Bi šla lahko potem še na kavico... Itak bom šla tud tja...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 20.6.2008 9:17:36
|
|
|
|
Antigona
|
Dons mi ne bo treba kuhat, ima od mojga brat rojstni dan in gremo jest h Kopaču. Mnjami... Pa še lenarla bom lahko popoldan ko bo Luka spal Lenča luštne slikce. Sploh tista ko je tamala v vozičku in ti zraven. Tako vabljiv pogled na morje Upam da nisem preveč zlobna če rečem, da upam da bo svakinja kmal rodila in da grem potem jst na morje . Sicer sem pa ziher da zdej tud ona že komi čaka da se znebi trebuščka... Za tiste k niste brale nazaj: sem misnla it v ponedeljek na morje, pa gre takrat dol moj brat z sinom (žena ma pa 10.7. rok). Je reku da bo dol tolk časa kolkr bo tamal zdržal brez mame, dopusta ma pa 2 tedna... No ja, v vsakem primeru bom šla dol vsaj za en teden. Pa z mojim sva se zdilala da bo šel potem, ko njegovi pridejo z dopusta tud on za par dni . Pol pa delat , me že kr ornk stiska, sploh dons ko se grem zment za urnik...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 20.6.2008 9:26:52
|
|
|
|
Talika19
|
Antigona, do 10.7. je pa še dolga... Ti kar pejt na morje, pa se na nobenega ne oziraj in lepo uživaj.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 20.6.2008 9:28:19
|
|
|
|
Talika19
|
Čestitke Mii za 10 mesecev.
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.