|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del
19.6.2008 22:06:43   
JORJA
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@*

Nosi Mujo ovcu ispod ruke i dolazi kod Fate i govori : Vidiš ti šta ja moram ****t kad tebe glava boli ! A Fata će na to : Koga? Šta ? Gdje ? Mujo : Ko tebi šta govori ?!!
user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image  tale je pa dobra!!

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
19.6.2008 22:08:30   
JORJA
Poopsika sem ti nekaj na mail poslala.user posted image

(odgovor članu JORJA)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
19.6.2008 22:18:19   
JORJA
Očitno ne bo nič slavja danes zvečer.....user posted image
Grem rajši knjigo brati....
Lahko noč!

(odgovor članu JORJA)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
19.6.2008 22:18:43   
*lenc@*
Srursa, bereš?user posted image

nisi na kataleni?user posted image user posted image

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu JORJA)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
19.6.2008 22:19:40   
*lenc@*
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA

Nosi Mujo ovcu ispod ruke i dolazi kod Fate i govori : Vidiš ti šta ja moram ****t kad tebe glava boli ! A Fata će na to : Koga? Šta ? Gdje ? Mujo : Ko tebi šta govori ?!!
user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image  tale je pa dobra!!

in nizkauser posted image

R. K.

(odgovor članu JORJA)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
19.6.2008 22:20:37   
*lenc@*
tud jaz odhajam

lepe sanje!!! tudi te so včas dobrodošle ne?user posted image

R. K.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 4231
19.6.2008 22:38:07   
srursa

Srursa, bereš?user posted image

nisi na kataleni?user posted image user posted image

Oj.

Ne nisem na Kataleni. Nimam varstva. MOj je šel gledat fuzbal.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
19.6.2008 22:39:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA

Poopsika sem ti nekaj na mail poslala.user posted image

Jorja, hvalauser posted image user posted image ...no taprve slikce mi ne  bi rabla poslatuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil poopsika -- 19.6.2008 22:40:46 >

(odgovor članu JORJA)
  Neposredna povezava do sporočila: 4233
19.6.2008 22:41:21   
Anonimen
Nočko babe žabeuser posted image ...ja lenča , lepe sanje so več kot dobrodošleuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4234
20.6.2008 8:03:21   
Jumpy
Dobro jutro!

Kako? Dobro? user posted image

Lenc@ - Sem pogledala slikce. Lina je res luškana. Prava navihanka. user posted image

Nogomet - me ne gane...user posted image  Ampak, sam, da sem na RR-ju zvem več kot ve moj mož o dogajanju.user posted image

Tako lepo vreme je, da sploh ne vem kako ga najbolje izkoristit. Dopoldan moram it še v Mercator po nekaj drobnarij.

Včeraj sem nabrala ribez, da bom skuhala marmelado. In kaj se zgodi???? Grem v shrambo po kozarčke - tiste male od kakih oliv, marmelad,... Pa niti enega ni bilo več. Celo zimo jih zbiram, da bi lahko poleti imela za marmelado vlagat, in na koncu ugotovim, da mi jih je VSE tašča ukradla. Mislim, ta ženska ni normalna. Res ne. Pa shramba je le moja, ona ima svojo v spodnjem štuku.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4235
20.6.2008 8:05:12   
Talika19
Dobro jutro!

Vidim, da je bilo včeraj vroče navijaško vzdušje tukaj. Meni je pa itak vseeno kdo zmaga.user posted image

Midva s tamalim sva pa spala do 7:30, kako to paše.user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4236
20.6.2008 8:05:39   
Jumpy
Pajac - kako norice? Moja znanka ima tudi dva noričkaraj doma - sta tudi nekje predvčerajšnjim zbolela, pa se kar sprehajajo po vasi. user posted image  Mala je stara 4 mesece, mali 4 leta.

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 4237
20.6.2008 8:07:02   
Jumpy
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Dobro jutro!

Vidim, da je bilo včeraj vroče navijaško vzdušje tukaj. Meni je pa itak vseeno kdo zmaga.user posted image

Midva s tamalim sva pa spala do 7:30, kako to paše.user posted image

Uuuu, bravo!!!user posted image

Miha mnogo bolje spi odkar smo ga preselili. Danes je bil tako hecen. Je "govoril" v spanju.user posted image

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 4238
20.6.2008 8:15:26   
Anonimen
Jutrouser posted image
Mi2 sva pa vstale ob 5.20user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sem misla, da me bo kap...Pa je šla ob 8h spat, ponavadi gre ob 7h in sem bila ziher, da bo vsaj do pol sedmih spala..japajadeuser posted image , je ob 5h tolk žvrgolela poposteljici in je blo treba vstat!!

No zdej pa itak spi kot topuser posted image ...no nič več, takoj , ko sem tole napisala sem jo zaslišala!

(odgovor članu Jumpy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4239
20.6.2008 8:18:27   
Talika19
Jumpy, teh stekleničk imam jaz ful veliko, bi ti jih lahko dala, itak vse spravljam.user posted image  Kako jo pa narediš, mi bomo najbrž imeli veliko sliv, pa bi jo probala narest, jo še nikoli nisem delala.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 4240
20.6.2008 8:24:27   
kawasakica
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

IZVIRNO SPOROČILO: kawasakica

Ooooooo Poopsika..

user posted image
čakam fuzbal, Nemčija-Portugalskauser posted image Navijamo za Portugal ofkorsuser posted image .

Drugače pa pr nas nič novega...aja si grem pa v soboto dat podaljšle doluser posted image

ne me hecat, si se odločla. Super - no saj veš da si zdaj ful dobra, ampak ziher boš kratka tuduser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4241
20.6.2008 8:27:17   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

Ooooooo Poopsika..

user posted image
čakam fuzbal, Nemčija-Portugalskauser posted image Navijamo za Portugal ofkorsuser posted image .

Drugače pa pr nas nič novega...aja si grem pa v soboto dat podaljšle doluser posted image

ne me hecat, si se odločla. Super - no saj veš da si zdaj ful dobra, ampak ziher boš kratka tuduser posted image

hvalauser posted image ! no za striženje se še nisem odločilauser posted image , bom videla kako zgleda sračje gnezdo brez podaljkov preedn bom ukrepala naprejuser posted image

(odgovor članu kawasakica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4242
20.6.2008 8:27:38   
Anonimen
kawasakica, a vi grete ta teden na morje?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4243
20.6.2008 8:34:01   
kawasakica
jutri jutri jutri gremo, ob 4h zjutraj, da boma imela mir med vožnjo.user posted image user posted image
Dans še ima mama roj.dan, tak da moramo še tja, drugače pa imam še kar nekaj za zlikat, da do konca spakam.
Joj kak komaj čakam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4244
20.6.2008 8:34:27   
Jumpy
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Jumpy, teh stekleničk imam jaz ful veliko, bi ti jih lahko dala, itak vse spravljam.user posted image  Kako jo pa narediš, mi bomo najbrž imeli veliko sliv, pa bi jo probala narest, jo še nikoli nisem delala.

Kozarčke mi bo zdaj dala moja mama. Je bližje. Hvala vseeno za ponudbo.user posted image

Recept: Če delaš z navadnim sladkorjem je razmerje sladkor:sadje 1:1. Je najbolj naravno, a včasih se pojavi plesen, kar pa v bistvu ni nič hudega, samo dol jo pobereš, marmelada je še vedno dobra.

Če uporabljaš želirni sladkor (brez konzervansa) sladkor:sadje 2:1, oz. se drži navodil na tem sladkorju.

Sadje opereš/olupiš in skupaj s sladkorjem daš kuhat. Stalno moraš mešat, da se ne prismodi (user posted image ) in, ko zavre, naj vre še najmanj 5 minut (če imaš želirni sladkor, če navadnega, pa dlje - ne vem, lahko tudi pol ure, toliko, da se sadje lepo stopi. Jaz naredim potem t.i. želirni poskus, ko tik pred koncem kuhanja s kuhalnico kanem nekaj kapljic mase na krožnik. Če kapljice želirajo, bo marmelada trdna, če ne, je potrebno kuhanje podaljšati (pri želirnem sladkorju za par minut, pri navadnem pa za dlje).

A, ja pa kozarci morajo biti dobro oprani, splaknjeni z vročo vodo (včasih jih dan v pečico na 60-70 st za 10 minut.

Upam, da sem dovolj razumljivo napisala.user posted image

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
20.6.2008 9:06:40   
Talika19
Hvala Jumpy, bom enkrat probala narest in upam, da rata.user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
20.6.2008 9:12:25   
Antigona
Jutro!

Luka se je tudi danes zbudil že malo po šesti... Zdele pa že kr neki časa pančka, jst sem bla pa tud že pridna. Sem posesala, pa cunje obesla pa kavico pijem, no pa zajtrk sem tud že pojedla user posted image

Danes morm it v službo neki podpisat, pa zmenit se kdaj in kako bom delala.. A bo katera hodila kaj v CP? Bi šla lahko potem še na kavico... Itak bom šla tud tja...

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 4247
20.6.2008 9:17:36   
Antigona
Dons mi ne bo treba kuhat, ima od mojga user posted image  brat rojstni dan in gremo jest h Kopaču. Mnjami... Pa še lenarla bom lahko popoldan ko bo Luka spal user posted image  user posted image

Lenča luštne slikce. Sploh tista ko je tamala v vozičku in ti zraven. Tako vabljiv pogled na morje user posted image  user posted image  user posted image

Upam da nisem preveč zlobna če rečem, da upam da bo svakinja kmal rodila in da grem potem jst na morje user posted image . Sicer sem pa ziher da zdej tud ona že komi čaka da se znebi trebuščka...
Za tiste k niste brale nazaj: sem misnla it v ponedeljek na morje, pa gre takrat dol moj brat z sinom (žena ma pa 10.7. rok). Je reku da bo dol tolk časa kolkr bo tamal zdržal brez mame, dopusta ma pa 2 tedna... No ja, v vsakem primeru bom šla dol vsaj za en teden. Pa z mojim sva se zdilala da bo šel potem, ko njegovi pridejo z dopusta tud on za par dni user posted image  user posted image  user posted image . Pol pa delat user posted image , me že kr ornk stiska, sploh dons ko se grem zment za urnik...

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 4248
20.6.2008 9:26:52   
Talika19
Antigona, do 10.7. je pa še dolga...user posted image
Ti kar pejt na morje, pa se na nobenega ne oziraj in lepo uživaj.user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 4249
20.6.2008 9:28:19   
Talika19
Čestitke Mii za 10 mesecev.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.