bamby
|
ella, smola pa taka za tvojo sestro . Da bi le imela srečo v prihodnje, da pride do . buči, lepo,da tudi revežem kaj prispevate . Nekateri znajo biti prav res hvaležni! IZVIRNO SPOROČILO: buči meti, stisneš pumpico, stisneš kontra nosnico, vstaviš pumpico, spustiš nahitro pumpico, spustiš nosnico in izvlečeš istočasno pumpico. Ampak to narediš v 5 sekundah. Pa fiziološko še prej nakapaj v nosnico, ker boš gnojček lažje potegnila IZVIRNO SPOROČILO: Janey a gre katera namesto mene flaške umit? komaj čakam, da začne moje dete jest ko človek, ker te flaške zvečer so ubitačne Jaz največkrat le eno uporabljam za mleko in eno za pijačo, pa vse sproti pomivam, takoj ko poje ali spije . meti, a Arhar da je že pokojni . Sem tudi jaz pri njemu statistiko ogrnila !!!ž srečka nosečka, pol pa Lana fajn obvlada papanje GH . Anaja je jedla le banano in je ratala čisto nora nanjo, pa sem ji danes uvedla še drugi obrok GH - kuhano jabolko, pa je očitno spet pričakovala banano in se je ful kremžila . Očitno ji jabolko ni bilo všeč. Vseeno je pojedla polovico, kar sem ji pripravila, pol pe še nekaj mleka spila. Je bila pa tudi že zaspana, pa ji morda tudi zato jabolko ni najbolje teknilo . Je pa dopoldne pojedla polovico banane in še mleko povrhu . mlavla, ful dobre slikce iz Maldivov . Madonca, kako je lepo! Jaz ti želim, da se vam finančno stanje čimprej izboljša, da si boste lahko kaj več privoščili. Saj veš, za vsakim dežjem posije sonce! Tudi midva si vmes par poletij nisva morja privoščila, ker si ga enostavno nisva mogla, ker je bilo treba za hišo šparat. Zdaj je pa že malo boljše, pa gremo tudi za 10 dni na morje. Da si bomo pa lahko privoščili tudi v tujino it, kot sva prej hodila, bomo pa mogli že v hišo se preselit in malo zadihat, potem pa mogoče . Pa še otroci bodo že malo zrasli do takrat. ella, jaz sem kupila že za Tima tiste plastične žličke, kot je Hippova, v DM in so zelo pripravne. Jih je bilo pa 6 v kompletu, različnih barv. Tim si še danes rad z njimi postreže kakšen puding ali sladoled. IZVIRNO SPOROČILO: ella79 pomoje so tudi une žličke fajn, k spremenijo barvo, če je hrana prevroča. K men je ful grdo, k ene mame najprej same vsako žličko v usta dajo da probajo kok je vroče, pa potem šele A misliš resno, da to še delajo . Morda so to delali včasi, danes se mi pa zdi,da najbrž ne . Sploh pa ni potrebe! Ohlasiš do primerne temperature, pa dajaš jest. Se dobijo tudi tako krožniki, da naliješ toplo vodo, da drži toploto. Mi smo imeli tako, samo je pl nismo uporabljali, ker je bil Tim kar priden za jest. Če se je pa preveč ohladilo, sem pa malo v mikrovalovki pogrela.
|