jocika
|
Ojojooooooooooooooooj, čveke... Včeraj nisem čvekala z vami in sem zablokirala na 116. strani. Sem šla še jaz kupit vse, kar sem še rabla za bebico, pa zase za v P, tak da zdaj lahk pa jaz tud že skoraj rodim...Ampak me še ni treba na seznam devat, ker še grem petkrat na akupunkturo, pa sobico še nisva pokitala pa prebelila ..... Bo še nekaj dela, ampak ne pričakujem, da me bo prehitelo. Danes pogosteje malčki zamujajo, kot pa prehitro prihajajo. Pa spalnico sva včeraj novo kupila juhuuuuuuuuu, kak sem vesela, je tko lepa. Moj se je razkuril, pa sva šla. Čist tak Zdej pa da mal pokomentiram, kar se bom pač spomnila, da ste mele v debati Dormeo - jao, jao, kak ga črtiva in preklinjava dan, ko sva ga kupla. Zdej sam sanjava dan, ko bova mela spet mal denarja, da ga vrževa skoz okno, pa kupiva KARKOLI drugega. Eni ga hvalijo, jaz upam, da boste drugi zadovoljni. Če pa ne, pa ne odlašat, sam nazaj poslat. Na mene je moj še vedno jezen, ker sem ga prepričevala, da se ga morva navadit, pol pa bo. RBD - joj, jaz sem pa tko zgrožena, kak lahk to kdo gleda, oz. kak to pustijo otrokom gledat. Pa to je katastrofa, hujš kot vsi BB skupaj..... Pa kr mal sem vam fauš, kak mate fajne mame, oz. tašče. Men še enkrat ni ena kej nardila, pa sva na samem že 6 let. Ampak hvala bogu zmorem sama in se fajn počutim, ko kaj nardim. Pa lubi je tud priden. Kvečjemu jaz kdaj katero na kosilo povabim, ker naju nihče ne. Ok, druzga se pa ne spomnim. AJA, kile. Moja kolegica je šla s 55 na 86. Eno leto za tem ma 50 s postlo vred. Je suha, da je že grda. Ampak skoz doji, to je pa res. Pa še celulit ji je izginil neznano kam, nima ga niti pikice. Tak da se jaz s temi plus 16 sploh ne obremenjujem. Tak ko je lex rekla. Ji dam prav, pa vidim, da mava nekak isti pogled na svet Evo, končujem monolog, da ne bo ktera krč dobla od branja..........