smotka lonib
|
hojla! Naša zala je pred 15 minutami zaspala . Kakšna kriza. Sem mojemu šefu rekla, da bom delala tudi ponoči, čeprav mi po zakonu do 3 leta (če se ne motim) ni treba delat nočnih. to pa zato, da se bom vsaj enkrat naspala. zjutraj bo šla Zala v vrtec, jest pa spat . doma ima kaos-beljenje in pucanje 100 na uro . dons sva kuhinjo prebelila, jutri pa morava še hodnik , pol je pa mir. v ponedeljek pa zaplujemo na morje v Ankaran. Ne vem, če sem napisala, da smo dobili mobilno hišico veliko 24m2. Dva spalna prostora, WC s tušem in kuhinja z dnevno, pa TV in seveda klima. je dobil moj preko službe. na dan nas pride 27 EUR, kar je ful ugodno. Počasi pakiram kovčke. pa komaj čakam, da gremo in se spočijemo, ker smo 3 tedne samo non stop delali v naši bajti. šola: kr paše, da jo bo konec. Po vsej kalvarija z našo Vanjo (klopni meningitis, glavoboli, pozabljivost), sem izvedela, da bo dobila bronasto vegovo priznanje. Sej ni ne vem kva, samo meni veliko pomeni, ker jest glih kakšnih priznanj nisem dobila. Pa tud Nejc je priden (sej ni čudn, ko sem pa jest celo leto tečna ) in bo letos odličen (lani je bil prav dober). Jest nisem bila nikoli odličnakinja tako, da sem res ponosna na svoje otroke. Pa da ne boste mislile, da se hvalim, samo ful sem vesela, ker vidim, da sta tud onadva ful vesela. moram nehat, ker je moj prišel domov. ziher bo imel pripimbo, ker sem na računalniku. Lepo se imejte !