|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35.letu-3.del
18.6.2008 8:41:33   
Duškica
Komaj čakam!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Obogatimo svoje življenje.
Ne s stvarmi, ki imajo vrednost,
ampak s stvarmi, ki so vrednote.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
18.6.2008 8:45:37   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina
Vsi slavljenčki vse naj, naj....user posted image user posted image user posted image
smo leteči, ker so v šoli sami zaključki, čas res beži, Mihec se lepo kotali po postelji, pa tako hitro raste že kar 74 oblačimo... pa tako lepo se smejka, prava faca je

dašabina-zdaj boš pa med počitnicami komaj še prišla na vrsto,ko boš imela punci doma user posted image user posted image --bravo Mihec,bo še dal vetra sestricamuser posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
18.6.2008 9:17:25   
julci
DuškaLaubicami bomo okol 11-11.30 v mb-ju,se je malo zavleklo

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
18.6.2008 9:35:39   
Duškica
IZVIRNO SPOROČILO: julci

DuškaLaubicami bomo okol 11-11.30 v mb-ju,se je malo zavleklo

Super, ker mi je malček malo prej zaspal.

Obogatimo svoje življenje.
Ne s stvarmi, ki imajo vrednost,
ampak s stvarmi, ki so vrednote.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
18.6.2008 13:39:47   
neli99
še en glas z gorenjske, da neu to ratala koroško-stajerska debata user posted image

pijem kavo, in uživam ker je končno sonce in smo končno spet v kratkih rokavih user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Duškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
18.6.2008 13:58:34   
makala
Še mau iz Dolenjske.
Mi smo ravno prispeli iz Lj. Je imel Matevžprevijanje in so mu šive pobrali, vse je OK in Matevž je zelo vesel in zadovoljen. To je najpomembneje.
Jst mam pa te Lj že poln kufer. Sem danes preštela, da sem bila v 1 mesecu 12 x v Lj. Upam, da bo zdej en časa mir.
Pa Lana več spi v avtu kot v posteljici. Sej je ful pridna, če tisto trmico odmislimo. Še dobro da se rada vozi. Pa sej revček druge izbire nima.
Da se boste dons v MB še za nas načvekale.
Dašabina pogrešam te, javi se kaj. Pa sej bo kmal konc šole in bova midve z najmlajšima prišle na svoj račun in bova vozičkale.

Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo.

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
18.6.2008 15:40:10   
majrim
evo meneuser posted image , če me katera pogrešauser posted image ....moje dete spi ko top,mamam pa tuuser posted image ...sej sploh več ne utegnemuser posted image ...ta teden delam zjutraj,tako , da lahko pokukamuser posted image ...evo,klepetulje so pa danes pile kavouser posted image ...tu pa vse tihouser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
18.6.2008 18:19:09   
natasaom
še pozdrav iz notranjske..pri nas vse po starem.hana ima hudo gnodno angino,je na AB pa če jutri ne bo bolš gre na infekcijsko.moj dragi še kar kuha jezo pa drži surlo,se ne javi na tel itd....če ga hana kliče-jo pa še pošlje nekam,ker tel zvoni tolk časa dokler se ne javi..
no tko-jest sem se odločila,da se ne pustim več ****..kompromisov sem pa že preveč spejela,on pa nobenega pa kljub temu,da mu vsi v glavo zabijajo,da ima zlate punce doma,on tiši svoje..morje nam pa tud pripada....ah pustimo to..
julči....a si zame že kej spedenala??user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
18.6.2008 22:06:38   
smotka lonib
hojla!

Naša zala je pred 15 minutami zaspalauser posted image . Kakšna kriza. Sem mojemu šefu rekla, da bom delala tudi ponoči, čeprav mi po zakonu do 3 leta (če se ne motim) ni treba delat nočnih. to pa zato, da se bom vsaj enkrat naspala. zjutraj bo šla Zala v vrtec, jest pa spatuser posted image

doma ima kaos-beljenje in pucanje 100 na urouser posted image . dons sva kuhinjo prebelila, jutri pa morava še hodnik , pol je pa mir. v ponedeljek pa zaplujemo na morje v Ankaran. Ne vem, če sem napisala, da smo dobili mobilno hišico veliko 24m2. Dva spalna prostora, WC s tušem in kuhinja z dnevno, pa TV in seveda klima. je dobil moj preko službe. na dan nas pride 27 EUR, kar je ful ugodno. Počasi pakiram kovčke. pa komaj čakam, da gremo in se spočijemo, ker smo 3 tedne samo non stop delali v naši bajti.

šola:
kr paše, da jo bo konec. Po vsej kalvarija z našo Vanjo (klopni meningitis, glavoboli, pozabljivost), sem izvedela, da bo dobila bronasto vegovo priznanje. Sej ni ne vem kva, samo meni veliko pomeni, ker jest glih kakšnih priznanj nisem dobila. Pa tud Nejc je priden (sej ni čudn, ko sem pa jest celo leto tečnauser posted image ) in bo letos odličen (lani je bil prav dober). Jest nisem bila nikoli odličnakinja tako, da sem res ponosna na svoje otroke. Pa da ne boste mislile, da se hvalim, samo ful sem vesela, ker vidim, da sta tud onadva ful vesela.user posted image

moram nehat, ker je moj prišel domov. ziher bo imel pripimbo, ker sem na računalniku.

Lepo se imejteuser posted image user posted image user posted image !

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
19.6.2008 7:34:33   
makala
Dobro jutro.
Včeraj zvečer je blo pa orenk zatišje.
Natasaom kako je s Hano? A so tvoji Hani že kdaj vzel bris žrela in potem glede na izvid dal antibiotik. Matevž je imel kot majhen non stop angine. In so mu šele enkrat v Lj vzel bris in dal antibiotik. Do takrat smo pa kar naprej jedli antibiotike ( 4 leta). Od takrat naprej  je imel potem samo še 3 x angino. Sej ne da pametujem, vendar iz izkušenj ti želim pomagat, če se da, predvsem tvoji Haniki, da ne bo bolana. Pa želim ji mnogouser posted image user posted image user posted image da se čimprej pozdravi.

Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo.

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
19.6.2008 11:44:24   
natasaom
hana je skoraj čist zdrava-sam to jo držijo AB gor.dobila jih je pa drugič.prvič pri 1 letu zaradi ušes pa sedaj,ker ima res mandelne čist gnojne.upam,da nama ne bo treba v lj user posted image ..
hvala ti za nasvet-bom vprašala pediatra kdaj vzamejo bris .

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
19.6.2008 15:56:13   
majrim
kako zatišje je tle zdej???user posted image user posted image ...ste se načvekale???user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
19.6.2008 18:10:41   
Laubica
Hojlauser posted image kako ste kaj-jaz sem zmatrana ko pesuser posted image user posted image user posted image res sem fejst delala in od jutra imam gužvo -samo nekaj laufam kot da sem zmešana-malček spi zdaj sem pa prišla malo sem tukaj pa TAKAAAAAAAAAAAA TUGAAAAAAAAAAuser posted image user posted image user posted image user posted image
JULCIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII-SLIKCEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE mi prosim pošlji na moj meil-ti ga na zs pošljem-smo se srečale-načvekale pa ne -ker skoraj nisem dočakala Julciuser posted image pol smo se pa samo 20 min. videleuser posted image user posted image user posted image ker sem jaz mogla it-ko je Julci uspelo prit v MBuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image -no saj sta se vsaj z Duškico načvekaleuser posted image ,no pa nič če ni nikogar grem pred TV

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
19.6.2008 19:21:40   
natasaom
no,hani ni treba v lj.je pa dobila še eno flašo AB pa v ponedeljek gre v vrtec,jaz pa v službo

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
19.6.2008 21:37:05   
majrim
super natasaomuser posted image user posted image user posted image ...kako pa si uredila z user posted image user posted image ....sta uredila nesoglasjauser posted image
julci...eno sliko prosim tudi semuser posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
19.6.2008 22:02:20   
julci
Evo mene,včeraj smo prišli pozno domov utrujeni da ne govorimo.
Vglavnem jaz sem sklenla,da če se še kdaj zmenim za uro,morem it 4 prej od doma.user posted image Sicer mi ni zamujanje v navadi.

Mele smo se fajn,škoda da je mogla Laubica takoo hitro domov,sva si z Duško in mojmo še sladoled privošleuser posted image Zala pa je kr oba osvajala-sta oba takšna lepotca,da bi mela kr dvauser posted image ,pa malo nam je ušla po hodniku.

Laubica slike ti pošljem pa jutr.okJih bom dala pa v album.
user posted image
Klepetulje se predstavijo-sam, sonce smo pa zrihtaleuser posted image user posted image user posted image bo treba ponovit
user posted image
Naši mali sonćki.Zala pa blažena med lepotcema.user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
19.6.2008 22:07:17   
dašabina
Živjo, spet pri računalniku, smo imeli piknik pri ta veči Ani, včeraj Hip hop nastop pri Maši, da vidite ve, kako je Miha to spremljal, več je bilo vpitja, rajši je spal....user posted image user posted image user posted image
Jutri gremo v ZOO, smo dobili karte, se veselim, čeprav sem bila v Lj že v sredo na polikliniki z ANo, ker prehitro raste (oz. ena stran telesa) in je bila na ortopedski, seveda pravijo, da to ni nič kaj takega hvala bogu...
Makala, najino vozičkanje pa seveda pride drug teden ziher, mogoče že v ponedeljek, ti javim v nedeljo, kako bom s časom.... Uživajte....

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
19.6.2008 22:07:52   
dašabina
Ja Zala bo imela kaj izbiratuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
19.6.2008 22:08:35   
dašabina
Sem hotla še dodat, da se mi zdi da je nekaj več fantov kot punčk, tako da bodo borbe....user posted image user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
19.6.2008 22:13:04   
neli99
user posted image

evo sem čist vegasta. mala je pridno čičala ves svoj budni čas v vozeku in mami se je naaaagraaaaabilaaaaa user posted image  ... smo začeli s košnjo  ... ne jamrat pa ne smem (sem že zbrisala en dolg odstavek jamranja na to temouser posted image ) ... če pa kera zna masirat pa rabimo maserja user posted image user posted image user posted image

evo tok od mene.

majrim kok more bit vam vroče ... a ja sej res, vi mate morje, pa to sploh ni problem user posted image

user posted image

mb kako je bil kofe?

natasaom kaj pa dragi ... a ga cel teden ni bilo doma, je šel delat? al kako?

sem že kar   user posted image ... bom raj user posted image

pa pa

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
19.6.2008 22:20:19   
julci
Neli maš pa fajn telovadbo,pa meni ful diši pokošena trava,seno pa še bolj.user posted image Ti pa verjamem da si utrujena.

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
19.6.2008 22:30:07   
Laubica
JULČI-HVALAAAAAAAAAAA-KAK smo lepiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image grem spat

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
19.6.2008 22:41:51   
hanna1
...lepe punce in njihovi malčkiuser posted image user posted image user posted image ,grem spat,ker ne morem več gledat-naporen dan,pa mamo imam na uvajanju za varstvo Hane za jutri,me malo skrbi,kako bo kos njenemu temperamentu,ampak mama ima poln koš volje in optimizma,tako da nekak že bo.....

Janja vse najboljše za rojstni dan-pogumno si zabredla med najstnice-da bi vsak dan polepšala z nasmehom  trenutke sebi,mamici dodi,očiju dodiju in vsem bratcem in sestricamuser posted image

Ampak-fajn ste se imele,to je važno,še enkrat user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
19.6.2008 22:43:42   
hanna1
...jes sem pa Hano ustriglauser posted image user posted image user posted image user posted image .....

pa-pa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
19.6.2008 23:06:48   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

..

Janja vse najboljše za rojstni dan-pogumno si zabredla med najstnice-da bi vsak dan polepšala z nasmehom  trenutke sebi,mamici dodi,očiju dodiju in vsem bratcem in sestricamuser posted image

Janja še moje čestitke za rojstni dan

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?