Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.6.2008 17:28:56
|
|
|
|
Duškica
|
Makala - ti pa si leteča. Samo, da ste zdaj vredu!!!
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.6.2008 17:53:32
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: Duškica IZVIRNO SPOROČILO: julci Duška in Laubica,jaz pa pridem v sredo dopoldne v vajine konce Javi uro!!! Mislim da bnomo okol 9 šli od doma.Ko grem iz Ravn te pokličem,vglavnem dopoldne rezerviri. Pa Laubico kontaktiri,jo zgleda mašira po hribih,da še dihat ne utegne
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.6.2008 17:55:51
|
|
|
|
julci
|
nasadila tifo,mi zdaj pridno zaliva--upam samo,da vrevarji niso imeli pojedine a maš kako flanco iberžno,jaz je še sjala nisem Mi smo pa napovedli mravljam vojno.So tiste drobne male rjave še beton ne pusti pri miru.Upam da jih uspemoustavit.Redkvico so mi letos že 3x požrle
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.6.2008 18:11:50
|
|
|
|
Duškica
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci IZVIRNO SPOROČILO: Duškica IZVIRNO SPOROČILO: julci Duška in Laubica,jaz pa pridem v sredo dopoldne v vajine konce Javi uro!!! Mislim da bnomo okol 9 šli od doma.Ko grem iz Ravn te pokličem,vglavnem dopoldne rezerviri. Pa Laubico kontaktiri,jo zgleda mašira po hribih,da še dihat ne utegne Torej med 10h in 10.30 nekje planiram!!! Kje pa se dobimo???? Imaš namen it v Muller??
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.6.2008 19:32:54
|
|
|
|
Duškica
|
Zatišje!?
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.6.2008 19:38:31
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: Duškica Zatišje!? SEM SE FRIZIRALA PA NISEM MELA ČASA
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.6.2008 19:39:09
|
|
|
|
julci
|
lAHKO SE DOBIMO PRI MILERJUups črke
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.6.2008 19:40:46
|
|
|
|
Duškica
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci lAHKO SE DOBIMO PRI MILERJUups črke Mi paše, bom prišla peš!!! Ti me samo prej pokliči! Jaz pa moram še neke papirje odnest na davčno. Bom poskusila preden ti prideš!!
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.6.2008 20:03:07
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: Duškica IZVIRNO SPOROČILO: julci lAHKO SE DOBIMO PRI MILERJUups črke Mi paše, bom prišla peš!!! Ti me samo prej pokliči! Jaz pa moram še neke papirje odnest na davčno. Bom poskusila preden ti prideš!! kaj pa če bo dež
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.6.2008 20:07:14
|
|
|
|
Duškica
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci IZVIRNO SPOROČILO: Duškica IZVIRNO SPOROČILO: julci lAHKO SE DOBIMO PRI MILERJUups črke Mi paše, bom prišla peš!!! Ti me samo prej pokliči! Jaz pa moram še neke papirje odnest na davčno. Bom poskusila preden ti prideš!! kaj pa če bo dež Naj ne bi bil. Drugače pa Europark!
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.6.2008 21:38:25
|
|
|
|
Duškica
|
Laubice ni bilo nič gor?? Ji bom poslala SMS za jutri!
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.6.2008 21:40:31
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci a maš kako flanco iberžno,jaz je še sjala nisem Mi smo pa napovedli mravljam vojno.So tiste drobne male rjave še beton ne pusti pri miru.Upam da jih uspemoustavit.Redkvico so mi letos že 3x požrle mi jo je dal možakar,ki ima kar sosednjo gredo-tako spedenano,pa vse že ful veliko,jaz sem šele včeraj prvič preredčila solato-prej je blo itak vse usrano.Ga bom pa probala ujagat in mu bom rekla-pa od mojega stric ma že tud kar lepo bom šla malo v izvidnico,če dobim kaj,ti povem
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.6.2008 22:02:59
|
|
|
|
hanna1
|
pa-pa ...bom jutri likala,vsega pa tud ne rabim v enem dnevu narest...
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.6.2008 22:09:57
|
|
|
|
dašabina
|
Vsi slavljenčki vse naj, naj.... smo leteči, ker so v šoli sami zaključki, čas res beži, Mihec se lepo kotali po postelji, pa tako hitro raste že kar 74 oblačimo... pa tako lepo se smejka, prava faca je
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.6.2008 23:33:36
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: Duškica IZVIRNO SPOROČILO: julci IZVIRNO SPOROČILO: Duškica IZVIRNO SPOROČILO: julci lAHKO SE DOBIMO PRI MILERJUups črke Mi paše, bom prišla peš!!! Ti me samo prej pokliči! Jaz pa moram še neke papirje odnest na davčno. Bom poskusila preden ti prideš!! kaj pa če bo dež Naj ne bi bil. Drugače pa Europark! evo vela,sicer se pa čujeva
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.6.2008 23:35:00
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: Duškica Laubice ni bilo nič gor?? Ji bom poslala SMS za jutri! Laubica nas zapustila,zdaj ji rukzak je gonilna sila mal heca,da je neboš jutr kje na pohorju ujagala
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.6.2008 23:36:16
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 pa-pa ...bom jutri likala,vsega pa tud ne rabim v enem dnevu narest... evo tk se govori.Je jutr še en dan
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.6.2008 23:38:39
|
|
|
|
julci
|
Ja nč grem ajat,sem mogočna ker mi zjutr ne bo treba ob 4 vstat juuuuuupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Pa zunaj je neki začelo ropotat.Upam da jutr ne bo deževalo.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 18.6.2008 7:42:50
|
|
|
|
julci
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 18.6.2008 7:43:34
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 ....pa še eno kavico-jes bom kr dvojno...z mlekom ,kaj pa za vas Hana sem ti jo ukradla
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 18.6.2008 7:46:33
|
|
|
|
julci
|
Sem pozabla povedat,da smo bli včeraj v posvetovalnici in imamo mereteža-9800g,veliki smo pa 74cm.in nas je pohvalila,sploh ko se še dojima,pa kako hodi,edino takrat ko ji je hotla pljuča poslušat se je drla ko jesihar.Zdaj gremo pa še v laboratorij kri dat
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 18.6.2008 7:51:15
|
|
|
|
Duškica
|
Dobro jutro!!! Ti pa že na vsezgodaj rogoviliš! In hvala za kavico!! Pri nas zaenkrat dežuje! Jaz pa sem hotela v Muller in na davčno....sicer lahko voziček pokrijem... Mislim, da se bomo mi dobili kar v Europarku! Lepe mere ima tvoja gospodična!
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 18.6.2008 8:13:38
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci IZVIRNO SPOROČILO: Duškica Laubice ni bilo nič gor?? Ji bom poslala SMS za jutri! Laubica nas zapustila,zdaj ji rukzak je gonilna sila mal heca,da je neboš jutr kje na pohorju ujagala DOBRO JUTRO-nisem vas zapustila -samo naš malček je že 2 dni tečkooooooooooooooo noč smo imeli svetlo kot Julči pravi-zobki ga matrajo se vidimo v evroparku
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 18.6.2008 8:29:47
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica IZVIRNO SPOROČILO: julci IZVIRNO SPOROČILO: Duškica Laubice ni bilo nič gor?? Ji bom poslala SMS za jutri! Laubica nas zapustila,zdaj ji rukzak je gonilna sila mal heca,da je neboš jutr kje na pohorju ujagala DOBRO JUTRO-nisem vas zapustila -samo naš malček je že 2 dni tečkooooooooooooooo noč smo imeli svetlo kot Julči pravi-zobki ga matrajo se vidimo v evroparku ok se dobimo na starmu placu
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 18.6.2008 8:41:25
|
|
|
|
hanna1
|
Dobro jutro Hvala za kavico,jo ravno pijem --lepo se imejte punce,pa čim lepšo vožnjo--sej bo nehalo dežvat,bentiš IZVIRNO SPOROČILO: julci Sem pozabla povedat,da smo bli včeraj v posvetovalnici in imamo mereteža-9800g,veliki smo pa 74cm......8850 in 75 cm -sva pa res trlici...in zdaj jo filam,da ji že pri uhah ven gleda,pa Blažu sem tud rekla,da se mora kakšno kilo zredit,če ne ga bo žoga pri fusbalu odnesla... ....in nas je pohvalila,sploh ko se še dojima,pa kako hodi,edino takrat ko ji je hotla pljuča poslušat se je drla ko jesihar.Zdaj gremo pa še v laboratorij kri dat
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Imena, ki otrokom prinašajo srečo v življenjuStarši si najbolj od vsega želimo, da bi bili naši otroci srečni v življenju. Nekateri celo verjamejo, da k temu lahko p...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?