|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08 - 2. del
19.6.2008 14:58:33   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

user posted image ,kam si mi pobegnila včeraj zvečer??

....v akcijo....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
19.6.2008 15:02:05   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: emi*

Kaj pa je glede tega olja za mazanje presredka od 34.tedna dalje,kaj to kaj pomaga??Ima to kaj smisla kupovat??user posted image

vse, za katere jaz vem, da so si mazale (od Walea- nisem ziher, če sem prav napisala)...so pol pristale na CR...tak, da nimam prave info....
Me pa zanima kako je, pa kak si sploh to mažeš.... ene so pisale nekak, da greš s palcem not in pol to nekak izvajašuser posted image    mi ni čisto jasno.....

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
19.6.2008 15:03:53   
gold fish
emi- meni glih to ni jasno, da si z oljem not pacaš..... user posted image ....

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
19.6.2008 15:04:32   
lana17
Ojla,,

danes sem imela pregled na polijkliniki. Spet sem imela povišan sladkor. Dobial sem napravo za merjenje sladkorja, vendar jo bom lahko uporabljala šele po 24.6., ker so me šele takrat naročili na predavanje o uporabi.user posted image Groza, ne vem v čem je problem, da bi mi to povedali danes. Naslednji pregled imam pa lih tist dan, ko grem na morje. Upam, da mi ne bodo zamoril morja z insulinom. Dobr, da  greva popoldan, ker gre moj dragi en dan prej na koncert in se bo še mal naspal. Tale sladkorna mi pa bo dala vetra. Čist bad.user posted image Ampak bom tudi to preživela.user posted image

Joj, se že o porodu pogovarjate, jaz raje ne razmišljam in bo kar bo. Se bom takrat ukvarjala, ko se bom mogla. če bom o tem velik razmišljala še rodit ne bom hotla it.user posted image
Men je pa sestrična od dragija dala nekaj oblekc za user posted image , so za fanta, ampak so mal večje od 3 mesecev naprej. Ampak jih še nisem uspela pogledat. Vse prelagam na dopust.

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
19.6.2008 15:07:42   
emi*
Nimam pojma kako to zgleda,nekje sem samo prebrala,da si mažeš vmes tisti del,ki gre proti riti,pa da si kao razteguješ počasi med mazanjem pa da naj to user posted image  dela.zato me zanima kak je smisel sploh v temu?user posted image S prstom vlečeš proti riti,kr neki......tako naj bi se zmehčala koža..........user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1805
19.6.2008 15:09:59   
ključek
Joj, se že o porodu pogovarjate, jaz raje ne razmišljam in bo kar bo. Se bom takrat ukvarjala, ko se bom mogla. če bom o tem velik razmišljala še rodit ne bom hotla it.

tud če ti nouš hotla, bo pa user posted image  hotu vn.................user posted image .......in bo pršu.................user posted image

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
19.6.2008 15:26:37   
gold fish

Nimam pojma kako to zgleda,nekje sem samo prebrala,da si mažeš vmes tisti del,ki gre proti riti,pa da si kao razteguješ počasi med mazanjem pa da naj to user posted image  dela.zato me zanima kak je smisel sploh v temu?user posted image S prstom vlečeš proti riti,kr neki......tako naj bi se zmehčala koža..........user posted image

poglej na netu  to kremo od Welede, mislim, da piše da se masira s palcem in kazalcem ...palec not,kazalec zunaj ... no upam, da si znaš predstavljat.....

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
19.6.2008 15:28:12   
emi*
MMMMM..............nekaj mi je padlo na pamet,ve ki ste drugič noseče ali pa vseeno,zanima me kak je razlika med bolniško pa porodniško plačo??se to kaj zviša?user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
19.6.2008 15:31:27   
gold fish
porodniška je sigurno višja kot bolniška ker se jemlje povprečje zadnjih 12 mesecev....

pri prvem pikecu  sem delala do konca....porodniška bila  takrat za 20.000 večja kot plača

sedaj sem skozi v bolniški, pa bomo videli kaj bo..... bolniška je za user posted image .... sicer je bilo to pri meni par mesecev...ker sem še dobila poračun za nazaj, pa solidarnostno pomoč....samo to ne gre v osnovo za porodniško, ker se prikaže pod netouser posted image

< Sporočilo je popravil gold fish -- 19.6.2008 15:34:58 >

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
19.6.2008 15:32:32   
gold fish
emi - tu imaš link in si lahko izračunaš....kako bo izgledalo .....

http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp

Neposredna povezava do sporočila: 1810
19.6.2008 16:00:42   
emi*
Gold fish ti,ki se razumeš v to,zanima me zakaj je potem na unem listu,ki ga dobimo za dohodnino čisto drugi znesek za bruto plače??user posted image Na plačilni pa je spet nekaj drugega................kaj pol upoštevam uno kar je na plačilni al kaj??Sorry,ki ti utrujam s tem ampak ta plača je prav boga za user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1811
19.6.2008 16:18:25   
Lara Croft
uf mi je celo ratalo priti vnes malo domov... user posted image

Zdej pa na nego dojenčka... jihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
19.6.2008 16:30:04   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya
mi kar lušte delaš s tem Koprom.Poleti mora pa res bit super tam domauser posted image .

Ma niti ni, veš... ful je suh zrak.... pa gužva... zdej pa sploh rijejo in rijejo in rijejo povsod... user posted image
Plaže so pa tudi da buoga mati.... user posted image

Morango... jaz bi rada naročila jogi na strani od baby centra... pa mi neki ne štima..... kliknem jogi 70x140... in ko ga poveča mi napiše, da je to mera 60x120.... hmmmm..user posted image

Jao, nima cajta vsega prebrat.... morem it.... user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
19.6.2008 18:00:46   
pf
Punce jaz sem pa tako žalostna, zato nisem nič prej pisala. V bolnišnico moram zaradi zatekanja nog in se lahko kar pripravim, da bom tam tudi ostala. Očitno sem preutrujena zaradi vsega kuhanja za delavce in strežbe. V ponedeljek grem v bolnišnico, ker mi ni jutri za hoditi, da bom potem cel vikend noter ležala in se čudila sama sebi. Zdaj bom pa lepo ležala do ponedeljka zjutraj, potem je pa najbolje, da kar zjutraj odrinem, da mi naredijo čimveč preiskav prvi dan. Lahko, da bom notri en dan, lahko dva, lahko pa cel teden.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
19.6.2008 18:15:25   
lana luna
user posted image user posted image user posted image

pf ne bit preveč žalostna. važno da bo z vama s pikico vse OK. dokler pa ne greš v bolnišniico pa res samo počivaj. bodo delavci že kej druzga dobil za jest. sej moj tut skos nekje montira pa redko kje makco dobi. mora po gostilnah hodit. ti se nikar ne skirej. samo počivaj in ostani optimistična.

držim pesti za vaju s user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
19.6.2008 18:56:09   
morango
pf - naj te tolaži to, da boš tam v dobri oskrbi, pa mogoče res samo za kakšen dan in bojo max. poskrbeli zate in za user posted image . To pa je tudi glavno. Bomo držali pesti, da bo vse v redu z vamauser posted image user posted image

Lara - katero vzmetnico si pa gledala? Men se pri Dormeo Memory pokaže isto, najboljš, da pokličeš tja, pa vprašaš: 080 28 81. Jih je pa zelo težko dobit. Jaz sem sicer dobila potrdilo na mejl, da so dobili moje naročilo, pol pa nič več. Pri Pikapolonici lahko skoz preverjaš, v kateri fazi dostave je blago. Nč, upam vsaj, da dobim.

Punce, lepo se mejte. A boste kaj fuzbal gledale pa za Portugalce navijale?

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
19.6.2008 19:43:07   
Lara Croft
ooo PF.....user posted image

Samo ne vem, če je to zatekanje zaradi dela in stanja.... veš, jaz sem cele dneve na nogah in hitim sem in tja... pa mi nič ne zatekajo... Zatekle so mi samo takrat, ko sem tri ure sedela na letalu.... verjetno je pa od vsake posameznice odvisno....

Ma sam da te čim prej porihtajo, dej.... one big hug.... user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
19.6.2008 19:52:07   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: morango

Lara - katero vzmetnico si pa gledala? Men se pri Dormeo Memory pokaže isto, najboljš, da pokličeš tja, pa vprašaš: 080 28 81. Jih je pa zelo težko dobit. Jaz sem sicer dobila potrdilo na mejl, da so dobili moje naročilo, pol pa nič več. Pri Pikapolonici lahko skoz preverjaš, v kateri fazi dostave je blago. Nč, upam vsaj, da dobim.

Punce, lepo se mejte. A boste kaj fuzbal gledale pa za Portugalce navijale?

To evo: http://b2c.baby-center.si/Article.asp?articleid=177623

Ma če bi vedla, da bo kdaj po klubski ceni, bi počakala....

Morda bom pa res gledala.... ne vem, kaj mi je... nikol nisem nogometa marala in gledala, zdej ga pa kr...

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
19.6.2008 20:05:00   
Lara Croft
Sej vem..... zdej, ku bom pa jst ugasnila lep top, se boste pa prikazale, ne?? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1819
19.6.2008 20:22:08   
gold fish

Gold fish ti,ki se razumeš v to,zanima me zakaj je potem na unem listu,ki ga dobimo za dohodnino čisto drugi znesek za bruto plače??user posted image Na plačilni pa je spet nekaj drugega................kaj pol upoštevam uno kar je na plačilni al kaj??Sorry,ki ti utrujam s tem ampak ta plača je prav boga za user posted image user posted image

če jaz kaj vem...mora biti v obeh primerih ista cifra.... na plačilni listi gledaš prvo postavko, ko se prispevki in davki niso odšteti......   kaj ti imaš različno?

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
19.6.2008 20:24:10   
gold fish
jaz sem tu....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1821
19.6.2008 20:26:45   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

jaz sem tu....user posted image

Madona, kok se meni spi..... še glava me bo začela bolet.... morda bi pa mogla kej več počivat čez dan....

Neposredna povezava do sporočila: 1822
19.6.2008 20:27:00   
gold fish
pf - ne bit žalostna...... boljše tako kot da se otekanje nadaljuje.....to kot pravi lara ni nujno, da je od tekanja, moji sodelavki se je voda začela ful nabirati.... pa je lahko nevarno.....

...aja, pa lubenic ne preveč jest, ker v user posted image  telo počasneje odvaja vodo.......  in se lahko zgodi, da kar naenkrat postaneš pol vode....sicer gre ven...ampak dosti počasneje kot drugače....

.... drži se...držim pesti za vaju s pikico.....

Neposredna povezava do sporočila: 1823
19.6.2008 20:27:52   
gold fish
lara - kdaj pa greš kaj na dopust?

Neposredna povezava do sporočila: 1824
19.6.2008 20:30:07   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

lara - kdaj pa greš kaj na dopust?

Pa ne vem... midva sva bla že na dopustu letos.... nič več nimava v planu.... s kako frendico bom šla kam kampirat... to mi je tak užitek... mojemu pa ne glih...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.