![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 19.6.2008 14:58:33
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ,kam si mi pobegnila včeraj zvečer?? ....v akcijo....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 19.6.2008 15:02:05
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: emi* Kaj pa je glede tega olja za mazanje presredka od 34.tedna dalje,kaj to kaj pomaga??Ima to kaj smisla kupovat?? vse, za katere jaz vem, da so si mazale (od Walea- nisem ziher, če sem prav napisala)...so pol pristale na CR...tak, da nimam prave info.... Me pa zanima kako je, pa kak si sploh to mažeš.... ene so pisale nekak, da greš s palcem not in pol to nekak izvajaš mi ni čisto jasno.....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 19.6.2008 15:03:53
|
|
|
|
gold fish
|
emi- meni glih to ni jasno, da si z oljem not pacaš..... ....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 19.6.2008 15:04:32
|
|
|
|
lana17
|
Ojla,, danes sem imela pregled na polijkliniki. Spet sem imela povišan sladkor. Dobial sem napravo za merjenje sladkorja, vendar jo bom lahko uporabljala šele po 24.6., ker so me šele takrat naročili na predavanje o uporabi. Groza, ne vem v čem je problem, da bi mi to povedali danes. Naslednji pregled imam pa lih tist dan, ko grem na morje. Upam, da mi ne bodo zamoril morja z insulinom. Dobr, da greva popoldan, ker gre moj dragi en dan prej na koncert in se bo še mal naspal. Tale sladkorna mi pa bo dala vetra. Čist bad. Ampak bom tudi to preživela. Joj, se že o porodu pogovarjate, jaz raje ne razmišljam in bo kar bo. Se bom takrat ukvarjala, ko se bom mogla. če bom o tem velik razmišljala še rodit ne bom hotla it. Men je pa sestrična od dragija dala nekaj oblekc za , so za fanta, ampak so mal večje od 3 mesecev naprej. Ampak jih še nisem uspela pogledat. Vse prelagam na dopust.
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 19.6.2008 15:07:42
|
|
|
|
emi*
|
Nimam pojma kako to zgleda,nekje sem samo prebrala,da si mažeš vmes tisti del,ki gre proti riti,pa da si kao razteguješ počasi med mazanjem pa da naj to dela.zato me zanima kak je smisel sploh v temu? S prstom vlečeš proti riti,kr neki......tako naj bi se zmehčala koža..........
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 19.6.2008 15:09:59
|
|
|
|
ključek
|
Joj, se že o porodu pogovarjate, jaz raje ne razmišljam in bo kar bo. Se bom takrat ukvarjala, ko se bom mogla. če bom o tem velik razmišljala še rodit ne bom hotla it. tud če ti nouš hotla, bo pa hotu vn................. .......in bo pršu.................
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 19.6.2008 15:26:37
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: emi* Nimam pojma kako to zgleda,nekje sem samo prebrala,da si mažeš vmes tisti del,ki gre proti riti,pa da si kao razteguješ počasi med mazanjem pa da naj to dela.zato me zanima kak je smisel sploh v temu? S prstom vlečeš proti riti,kr neki......tako naj bi se zmehčala koža.......... poglej na netu to kremo od Welede, mislim, da piše da se masira s palcem in kazalcem ...palec not,kazalec zunaj ... no upam, da si znaš predstavljat.....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 19.6.2008 15:28:12
|
|
|
|
emi*
|
MMMMM..............nekaj mi je padlo na pamet,ve ki ste drugič noseče ali pa vseeno,zanima me kak je razlika med bolniško pa porodniško plačo??se to kaj zviša?
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 19.6.2008 15:31:27
|
|
|
|
gold fish
|
porodniška je sigurno višja kot bolniška ker se jemlje povprečje zadnjih 12 mesecev.... pri prvem pikecu sem delala do konca....porodniška bila takrat za 20.000 večja kot plača sedaj sem skozi v bolniški, pa bomo videli kaj bo..... bolniška je za .... sicer je bilo to pri meni par mesecev...ker sem še dobila poračun za nazaj, pa solidarnostno pomoč....samo to ne gre v osnovo za porodniško, ker se prikaže pod neto
< Sporočilo je popravil gold fish -- 19.6.2008 15:34:58 >
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 19.6.2008 16:00:42
|
|
|
|
emi*
|
Gold fish ti,ki se razumeš v to,zanima me zakaj je potem na unem listu,ki ga dobimo za dohodnino čisto drugi znesek za bruto plače?? Na plačilni pa je spet nekaj drugega................kaj pol upoštevam uno kar je na plačilni al kaj??Sorry,ki ti utrujam s tem ampak ta plača je prav boga za
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 19.6.2008 16:18:25
|
|
|
|
Lara Croft
|
uf mi je celo ratalo priti vnes malo domov... Zdej pa na nego dojenčka... jihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 19.6.2008 16:30:04
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya mi kar lušte delaš s tem Koprom.Poleti mora pa res bit super tam doma . Ma niti ni, veš... ful je suh zrak.... pa gužva... zdej pa sploh rijejo in rijejo in rijejo povsod... Plaže so pa tudi da buoga mati.... Morango... jaz bi rada naročila jogi na strani od baby centra... pa mi neki ne štima..... kliknem jogi 70x140... in ko ga poveča mi napiše, da je to mera 60x120.... hmmmm.. Jao, nima cajta vsega prebrat.... morem it....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 19.6.2008 18:00:46
|
|
|
|
pf
|
Punce jaz sem pa tako žalostna, zato nisem nič prej pisala. V bolnišnico moram zaradi zatekanja nog in se lahko kar pripravim, da bom tam tudi ostala. Očitno sem preutrujena zaradi vsega kuhanja za delavce in strežbe. V ponedeljek grem v bolnišnico, ker mi ni jutri za hoditi, da bom potem cel vikend noter ležala in se čudila sama sebi. Zdaj bom pa lepo ležala do ponedeljka zjutraj, potem je pa najbolje, da kar zjutraj odrinem, da mi naredijo čimveč preiskav prvi dan. Lahko, da bom notri en dan, lahko dva, lahko pa cel teden.
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 19.6.2008 18:15:25
|
|
|
|
lana luna
|
pf ne bit preveč žalostna. važno da bo z vama s pikico vse OK. dokler pa ne greš v bolnišniico pa res samo počivaj. bodo delavci že kej druzga dobil za jest. sej moj tut skos nekje montira pa redko kje makco dobi. mora po gostilnah hodit. ti se nikar ne skirej. samo počivaj in ostani optimistična. držim pesti za vaju s
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 19.6.2008 18:56:09
|
|
|
|
morango
|
pf - naj te tolaži to, da boš tam v dobri oskrbi, pa mogoče res samo za kakšen dan in bojo max. poskrbeli zate in za . To pa je tudi glavno. Bomo držali pesti, da bo vse v redu z vama Lara - katero vzmetnico si pa gledala? Men se pri Dormeo Memory pokaže isto, najboljš, da pokličeš tja, pa vprašaš: 080 28 81. Jih je pa zelo težko dobit. Jaz sem sicer dobila potrdilo na mejl, da so dobili moje naročilo, pol pa nič več. Pri Pikapolonici lahko skoz preverjaš, v kateri fazi dostave je blago. Nč, upam vsaj, da dobim. Punce, lepo se mejte. A boste kaj fuzbal gledale pa za Portugalce navijale?
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 19.6.2008 19:43:07
|
|
|
|
Lara Croft
|
ooo PF..... Samo ne vem, če je to zatekanje zaradi dela in stanja.... veš, jaz sem cele dneve na nogah in hitim sem in tja... pa mi nič ne zatekajo... Zatekle so mi samo takrat, ko sem tri ure sedela na letalu.... verjetno je pa od vsake posameznice odvisno.... Ma sam da te čim prej porihtajo, dej.... one big hug....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 19.6.2008 19:52:07
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: morango Lara - katero vzmetnico si pa gledala? Men se pri Dormeo Memory pokaže isto, najboljš, da pokličeš tja, pa vprašaš: 080 28 81. Jih je pa zelo težko dobit. Jaz sem sicer dobila potrdilo na mejl, da so dobili moje naročilo, pol pa nič več. Pri Pikapolonici lahko skoz preverjaš, v kateri fazi dostave je blago. Nč, upam vsaj, da dobim. Punce, lepo se mejte. A boste kaj fuzbal gledale pa za Portugalce navijale? To evo: http://b2c.baby-center.si/Article.asp?articleid=177623 Ma če bi vedla, da bo kdaj po klubski ceni, bi počakala.... Morda bom pa res gledala.... ne vem, kaj mi je... nikol nisem nogometa marala in gledala, zdej ga pa kr...
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 19.6.2008 20:05:00
|
|
|
|
Lara Croft
|
Sej vem..... zdej, ku bom pa jst ugasnila lep top, se boste pa prikazale, ne??
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 19.6.2008 20:22:08
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: emi* Gold fish ti,ki se razumeš v to,zanima me zakaj je potem na unem listu,ki ga dobimo za dohodnino čisto drugi znesek za bruto plače?? Na plačilni pa je spet nekaj drugega................kaj pol upoštevam uno kar je na plačilni al kaj??Sorry,ki ti utrujam s tem ampak ta plača je prav boga za če jaz kaj vem...mora biti v obeh primerih ista cifra.... na plačilni listi gledaš prvo postavko, ko se prispevki in davki niso odšteti...... kaj ti imaš različno?
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 19.6.2008 20:24:10
|
|
|
|
gold fish
|
jaz sem tu....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 19.6.2008 20:26:45
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish jaz sem tu.... Madona, kok se meni spi..... še glava me bo začela bolet.... morda bi pa mogla kej več počivat čez dan....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 19.6.2008 20:27:00
|
|
|
|
gold fish
|
pf - ne bit žalostna...... boljše tako kot da se otekanje nadaljuje.....to kot pravi lara ni nujno, da je od tekanja, moji sodelavki se je voda začela ful nabirati.... pa je lahko nevarno..... ...aja, pa lubenic ne preveč jest, ker v telo počasneje odvaja vodo....... in se lahko zgodi, da kar naenkrat postaneš pol vode....sicer gre ven...ampak dosti počasneje kot drugače.... .... drži se...držim pesti za vaju s pikico.....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 19.6.2008 20:27:52
|
|
|
|
gold fish
|
lara - kdaj pa greš kaj na dopust?
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 19.6.2008 20:30:07
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish lara - kdaj pa greš kaj na dopust? Pa ne vem... midva sva bla že na dopustu letos.... nič več nimava v planu.... s kako frendico bom šla kam kampirat... to mi je tak užitek... mojemu pa ne glih...
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.