![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 19.6.2008 12:58:05
|
|
|
|
ključek
|
Js bi tudi koristla še ves dopust kar ga imam (in tega ni malo), če bi imela službo tako, da bi si to lahk privošla.. pa ne morem a ti ne dajo dopusta al kako??
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 19.6.2008 13:00:01
|
|
|
|
ključek
|
moram priznat,da se vedno bolj proti koncu bliža,me že obdajajo strahovi glede dneva d. . Pa ne vem zakaj.Najboljše je it prvič,ko ti je še vse nekako zanivimo in novo misliš?? mene tud mal skrbi................ker če grem na wc, pa je kakšna težava si mislm...............joj, kaj bo šele ob porodu..............k bo treba verjetno 100 x bolj prtisnit....................
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 19.6.2008 13:23:58
|
|
|
|
arabela*
|
Me to you,misliš,da imate drugačno Mano? to je tista Mana metro,ko včasih nič pametnega niso imeli,sedaj pa ga razturijo
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 19.6.2008 13:25:24
|
|
|
|
arabela*
|
Glede poroda pa je boljše,ko greš prvič rodit. Pa saj ni tako hudo,samo nevem,nek čuden občutek,ko pomislim. Ma mene je samo tistih "norih" popadkov strah,pa šivanja,ostalo bom zmogla.
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 19.6.2008 13:27:35
|
|
|
|
ključek
|
Me to you,misliš,da imate drugačno Mano? to je tista Mana metro,ko včasih nič pametnega niso imeli,sedaj pa ga razturijo zgleda da pri vas, pri nas ni ne vem kakšne hude izbire.............
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 19.6.2008 13:28:09
|
|
|
|
ključek
|
pa šivanja mene je tud šivov najbolj strah...............baje jih skor vsaka faše, ne??
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 19.6.2008 13:31:51
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna tejchy mene tut ni nč strah jit rodit. upam da me nau na konc panika zagrabla. res pa je da tiste ki grejo v drugo rodit vedo kaj jih čaka, pa po možnosti imajo slabe izkušnje od prvič in pol je logično da jih je strah. točno tak je pri meni
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 19.6.2008 13:33:36
|
|
|
|
ključek
|
točno tak je pri meni fishi, vse bo ok, boš videla!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 19.6.2008 13:39:20
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you pa šivanja mene je tud šivov najbolj strah...............baje jih skor vsaka faše, ne?? pa mene tud, pa tisto,ko te prerežejo..... ....je meni mama rekla, da to ful boli...ker takrat ko je ona mene rodila ...ji je babica rekla, da naj pove ko bo popodek....ona je pa še malo čakala in so jo pol vrezali,ko je že popadek minil..baje da je ful zapeklo in jo še danes trga tam doli.....še zdaj po 34 letih reče raje posvojim kot rodim.....zato pa sem edinka
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 19.6.2008 13:43:04
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you točno tak je pri meni fishi, vse bo ok, boš videla!!!!!!!!!!! saj jaz se tolažim, da 2x se mi pa enaka stvar skor ne more zgodit..... ...pa zaradi šivanja, pa vakuuma, pa klešč ..... bi najrajši rekla, da mi spet naredijo CR...samo po drugi strani vem kako pa tisto boli ..... pa bi rajši natur...... Moji popadki prvič so bili taki blagi, da sploh nisem vedela kaj to je, dokler mi niso šibnili umetnih....tisto pa je ....pa nočem nobene strašit......samo je res nekaj umetnega.... ...pa še baje, da jaz ne smem dobiti epiduralne zaradi CR.... tak da sem v k........ u.....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 19.6.2008 13:51:16
|
|
|
|
arabela*
|
,vedno se sprašujem,kako je s temi umetnimi popadki. A jih vsaka dobi,tud če ima svoje?? Jaz ko sem prišla not,so me odspodaj z nečim namazali,pa je rekla,da se bo pa sedaj začelo.A pol so to kao umetni zravn al kako??Pa jaz sem imela svoje zello intenzivne,nevem
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 19.6.2008 13:55:45
|
|
|
|
ključek
|
saj jaz se tolažim, da 2x se mi pa enaka stvar skor ne more zgodit..... jz se pa tolažim, da če bom še kdaj , pa menda ne bom spet tok bruhala, kot sem zdej................
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 19.6.2008 13:57:13
|
|
|
|
ključek
|
se sprašujem,kako je s temi umetnimi popadki. A jih vsaka dobi,tud če ima svoje?? men je to mal mim, a ni?? če maš svoje popadke, dost močne, kaj ti rabjo še umetne dajat?? je pa baje kriza, če ti voda odteče, ti pa brez popadkov............... ..............pol pa je cel .
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 19.6.2008 13:58:11
|
|
|
|
ključek
|
ji je babica rekla, da naj pove ko bo popodek....ona je pa še malo čakala in so jo pol vrezali,ko je že popadek minil.. a to te kr prerežejo................. ??? ojojjjjjjjjjjjjjjj....................
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 19.6.2008 14:13:23
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ,vedno se sprašujem,kako je s temi umetnimi popadki. A jih vsaka dobi,tud če ima svoje?? Jaz ko sem prišla not,so me odspodaj z nečim namazali,pa je rekla,da se bo pa sedaj začelo.A pol so to kao umetni zravn al kako??Pa jaz sem imela svoje zello intenzivne,nevem moji umetni so bili v žilo...tisto kar ti praviš mislim, da je neki gel..... Sem pa jaz imela svoje, samo se kao nisem odpirala..so bili od sobote od 17 ure pa do nedelje zjutraj do 8 na 5 min...jaz pa 2 cm odprta..... meni so jih dali zato....sem pa pol prišla do odprtja 9cm - ob 17h....tisto ko te že kao malo sr.... tiši.... pa ni šlo nikamor.....pa še voda mi je prej odtekla - že zjutraj ....sem pa bila takrat že polnih 41tednov .... no, pol je pa še pikecu padel utrip na 63 in seveda je sledil urgentni CR... No, pa še vmes se je dogajalo marsikaj...so mi skozi nožnico 5x malega pikali v glavico, da so videli koliko še ima kisika,pa meni z neko cevčico štorali po mehurju - odvzem urina - tista bolečina mi je bila bolj grozna kot popadki...... ....no, naj se tukaj konča, ker je še vsebine......
< Sporočilo je popravil gold fish -- 19.6.2008 14:18:51 >
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 19.6.2008 14:14:03
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you saj jaz se tolažim, da 2x se mi pa enaka stvar skor ne more zgodit..... jz se pa tolažim, da če bom še kdaj , pa menda ne bom spet tok bruhala, kot sem zdej................ jaz sem pri prvem ful - 4-5 mesecev nonstop, zdaj pa samo 1 teden
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 19.6.2008 14:14:41
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you se sprašujem,kako je s temi umetnimi popadki. A jih vsaka dobi,tud če ima svoje?? men je to mal mim, a ni?? če maš svoje popadke, dost močne, kaj ti rabjo še umetne dajat?? je pa baje kriza, če ti voda odteče, ti pa brez popadkov............... ..............pol pa je cel . mi ne rabiš govorit....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 19.6.2008 14:17:13
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ji je babica rekla, da naj pove ko bo popodek....ona je pa še malo čakala in so jo pol vrezali,ko je že popadek minil.. a to te kr prerežejo................. ??? ojojjjjjjjjjjjjjjj.................... če vidi babica, da je nevarnost pretrganja...baje ko je popadek prereže in takrat se kao ne čuti...jaz ne vem...., če se pa zamudi popadek, pa vreže ko je huda bolečina mimo......pa pol sigurno zaskeli, ker čutiš bolj na živo
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 19.6.2008 14:26:32
|
|
|
|
arabela*
|
aha,nevem nimam pojma.Jaz sem imela ful močne svoje popadke že ko sem se ulegla tja gor,pa tud zelo hitro sem se odpirala.Mi pa je dala nekaj v žilo,zato sem sedaj pomislila,da morda niso kakšni umetni popadki.Nisem se prej s tem ubadala,vseeno pa mislim,da je nekaj bilo,ker me je v roku 10 minut začelo kar "metat" tam po postelji . Madona svet,danes si pa lepe spodbude dajemo,ni kaj. Sicer pa ,jaz sem mnenja,da v vsakem primeru bo pač treba preživet,pa naj si bo tako ali drugače.
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 19.6.2008 14:27:56
|
|
|
|
ključek
|
Madona svet,danes si pa lepe spodbude dajemo,ni kaj. Sicer pa ,jaz sem mnenja,da v vsakem primeru bo pač treba preživet,pa naj si bo tako ali drugače ja tko je...............vsaka bo enkat na tem....................... .........in bolj da realno povemo, kot pa da v vatko zavijamo in smo pol še bol presrane..................
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 19.6.2008 14:33:48
|
|
|
|
arabela*
|
Ja me to you,točno tako. In kot pravijo nekateri:pripravi se na najhujše,pričakuj pa najboljše. ,kam si mi pobegnila včeraj zvečer??Sem pač sedela ob tv Ja,glede presredka,to pa je podn od podna.Kolk je bilo v materinski takrat govora,da te vprašajo,če želiš,pa da povejo in bla bla.Če v tisti ekstazi nebi videla škarij,sploh nebi vedela,da so me vrezali. Nič,grem počivat za pol ure,da bom zvečer zdržla,če sem že obljubla,da pridem. Pa mi ni,bi raje počivala doma.
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 19.6.2008 14:40:58
|
|
|
|
alysa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you Madona svet,danes si pa lepe spodbude dajemo,ni kaj. Sicer pa ,jaz sem mnenja,da v vsakem primeru bo pač treba preživet,pa naj si bo tako ali drugače ja tko je...............vsaka bo enkat na tem....................... .........in bolj da realno povemo, kot pa da v vatko zavijamo in smo pol še bol presrane.................. Ja, poti nazaj ni več ... moja mama mi vedno reče: veš, kolk jih je že rodilo, boš pa še ti ...
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 19.6.2008 14:46:29
|
|
|
|
emi*
|
Danes pa imate temo,ja. Jaz sploh še nisem razmišljala kako bo in če bo kaj bolelo ali pa ne.Itak pravijo,da je najboljše,da se zaneseš nase,ker je pri vsaki drugače,nikoli ne veš kaj te čaka.Če so vse preživele bomo še ostale,saj ne vem kaj bi moralo bit da ne bi. kako je lepo vreme zunaj pa kako je vroče,zdaj bi pasal en frape pa ga nikjer v bližini nimajo ali pa kaka sadna kupa!!!
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 19.6.2008 14:48:54
|
|
|
|
emi*
|
Kaj pa je glede tega olja za mazanje presredka od 34.tedna dalje,kaj to kaj pomaga??Ima to kaj smisla kupovat??
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 19.6.2008 14:57:26
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Sicer pa ,jaz sem mnenja,da v vsakem primeru bo pač treba preživet,pa naj si bo tako ali drugače. jaz si tudi vedno rečem.....nekak bo moglo it ven...kak...bomo pa še videli....
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.