|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08 - 2. del
19.6.2008 12:58:05   
ključek
Js bi tudi koristla še ves dopust kar ga imam (in tega ni malo), če bi imela službo tako, da bi si to lahk privošla.. pa ne morem

a ti ne dajo dopusta al kako??

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
19.6.2008 13:00:01   
ključek
moram priznat,da se vedno bolj proti koncu bliža,me že obdajajo strahovi glede dneva d. .
Pa ne vem zakaj.Najboljše je it prvič,ko ti je še vse nekako zanivimo in novo

misliš?? user posted image  mene tud mal skrbi................ker če grem na wc, pa je kakšna težava si mislm...............joj, kaj bo šele ob porodu..............k bo treba verjetno 100 x bolj prtisnit....................user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
19.6.2008 13:23:58   
arabela*
Me to you,misliš,da imate drugačno Mano?user posted image
to je tista Mana metro,ko včasih nič pametnega niso imeli,sedaj pa ga razturijouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
19.6.2008 13:25:24   
arabela*
Glede poroda pa je boljše,ko greš prvič rodit.
Pa saj ni tako hudo,samo nevem,nek čuden občutek,ko pomislim.
Ma mene je samo tistih "norih" popadkov strah,pa šivanja,ostalo bom zmogla.user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
19.6.2008 13:27:35   
ključek
Me to you,misliš,da imate drugačno Mano?
to je tista Mana metro,ko včasih nič pametnega niso imeli,sedaj pa ga razturijo

zgleda da pri vas, pri nas ni ne vem kakšne hude izbire.............user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
19.6.2008 13:28:09   
ključek
pa šivanja

mene je tud šivov najbolj strah...............baje jih skor vsaka faše, ne??

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
19.6.2008 13:31:51   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna

tejchy mene tut ni nč strah jit rodit. upam da me nau na konc panika zagrabla. res pa je da tiste ki grejo v drugo rodit vedo kaj jih čaka, pa po možnosti imajo slabe izkušnje od prvič in pol je logično da jih je strah.

točno tak je pri meniuser posted image

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
19.6.2008 13:33:36   
ključek
točno tak je pri meni user posted image

fishi, vse bo ok, boš videla!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
19.6.2008 13:39:20   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

pa šivanja

mene je tud šivov najbolj strah...............baje jih skor vsaka faše, ne??

pa mene tud, pa tisto,ko te prerežejo.....

....je meni mama rekla, da to ful boli...ker takrat ko je ona mene rodila ...ji je babica rekla, da naj pove ko bo popodek....ona je pa še malo čakala in so jo pol vrezali,ko je že popadek minil..baje da je ful zapeklo in jo še danes trga tam doli.....še zdaj po 34 letih reče raje posvojim kot rodim.....zato pa sem edinkauser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
19.6.2008 13:43:04   
gold fish

točno tak je pri meni user posted image

fishi, vse bo ok, boš videla!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

saj jaz se tolažim, da 2x se mi pa enaka stvar skor ne more zgodit.....

...pa zaradi šivanja, pa vakuuma, pa klešč  ..... bi najrajši rekla, da mi spet naredijo CR...samo po drugi strani vem kako pa tisto boli ..... pa bi rajši natur......   Moji popadki prvič so bili taki blagi, da sploh nisem vedela kaj to je, dokler mi niso šibnili umetnih....tisto pa je user posted image ....pa nočem nobene strašit......samo je res nekaj umetnega....

...pa še baje, da jaz ne smem dobiti epiduralne zaradi CR.... tak da sem v k........user posted image  u.....

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
19.6.2008 13:51:16   
arabela*
user posted image ,vedno se sprašujem,kako je s temi umetnimi popadki.
A jih vsaka dobi,tud če ima svoje??
Jaz ko sem prišla not,so me odspodaj z nečim namazali,pa je rekla,da se bo pa sedaj začelo.A pol so to kao umetni zravn al kako??Pa jaz sem imela svoje zello intenzivne,nevemuser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
19.6.2008 13:55:45   
ključek

jz se pa tolažim, da če bom še kdaj user posted image , pa menda ne bom spet tok bruhala, kot sem zdej................

Neposredna povezava do sporočila: 1787
19.6.2008 13:57:13   
ključek
se sprašujem,kako je s temi umetnimi popadki.

men je to mal mim, a ni?? če maš svoje popadke, dost močne, kaj ti rabjo še umetne dajat?? je pa baje kriza, če ti voda odteče, ti pa brez popadkov...............user posted image ..............pol pa je cel user posted image .

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
19.6.2008 13:58:11   
ključek
ji je babica rekla, da naj pove ko bo popodek....ona je pa še malo čakala in so jo pol vrezali,ko je že popadek minil..

a to te kr prerežejo.................user posted image ??? ojojjjjjjjjjjjjjjj....................

Neposredna povezava do sporočila: 1789
19.6.2008 14:13:23   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

user posted image ,vedno se sprašujem,kako je s temi umetnimi popadki.
Jaz ko sem prišla not,so me odspodaj z nečim namazali,pa je rekla,da se bo pa sedaj začelo.A pol so to kao umetni zravn al kako??Pa jaz sem imela svoje zello intenzivne,nevemuser posted image

moji umetni so bili v žilo...tisto kar ti praviš mislim, da je neki gel.....

Sem pa jaz imela svoje, samo se kao nisem odpirala..so bili od sobote od 17  ure pa do nedelje zjutraj do 8 na 5 min...jaz pa 2 cm odprta.....  meni so jih dali zato....sem pa pol prišla do odprtja 9cm - ob 17h....tisto ko te že kao malo sr.... tiši....   pa ni šlo nikamor.....pa še voda mi je prej odtekla - že zjutraj ....sem pa bila takrat že polnih 41tednovuser posted image ....  no, pol je pa še pikecu padel utrip na 63 in seveda je sledil urgentni CR... No, pa še vmes se je dogajalo marsikaj...so mi skozi nožnico 5x malega pikali v glavico, da so videli koliko še ima kisika,pa meni z neko cevčico štorali po mehurju - odvzem urina - tista bolečina mi je bila bolj grozna kot popadki......

....no, naj se tukaj konča, ker je še vsebine......

< Sporočilo je popravil gold fish -- 19.6.2008 14:18:51 >

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
19.6.2008 14:14:03   
gold fish

jz se pa tolažim, da če bom še kdaj user posted image , pa menda ne bom spet tok bruhala, kot sem zdej................

jaz sem pri prvem ful - 4-5 mesecev nonstop, zdaj pa samo 1 tedenuser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
19.6.2008 14:14:41   
gold fish

se sprašujem,kako je s temi umetnimi popadki.

men je to mal mim, a ni?? če maš svoje popadke, dost močne, kaj ti rabjo še umetne dajat?? je pa baje kriza, če ti voda odteče, ti pa brez popadkov...............user posted image ..............pol pa je cel user posted image .

mi ne rabiš govorit....user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
19.6.2008 14:17:13   
gold fish

ji je babica rekla, da naj pove ko bo popodek....ona je pa še malo čakala in so jo pol vrezali,ko je že popadek minil..

a to te kr prerežejo.................user posted image ??? ojojjjjjjjjjjjjjjj....................

če vidi babica, da je nevarnost pretrganja...baje ko je popadek prereže in takrat se kao ne čuti...jaz ne vem...., če se pa zamudi popadek, pa vreže ko je huda bolečina mimo......pa pol sigurno zaskeli, ker čutiš bolj na živouser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
19.6.2008 14:26:32   
arabela*
aha,nevem nimam pojma.Jaz sem imela ful močne svoje popadke že ko sem se ulegla tja gor,pa tud zelo hitro sem se odpirala.Mi pa je dala nekaj v žilo,zato sem sedaj pomislila,da morda niso kakšni umetni popadki.Nisem se prej s tem ubadala,vseeno pa mislim,da je nekaj bilo,ker me je v roku 10 minut začelo kar "metat" tam po posteljiuser posted image .
Madona svet,danes si pa lepe spodbude dajemo,ni kaj.
Sicer pa ,jaz sem mnenja,da v vsakem primeru bo pač treba preživet,pa naj si bo tako ali drugače.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1794
19.6.2008 14:27:56   
ključek
Sicer pa ,jaz sem mnenja,da v vsakem primeru bo pač treba preživet,pa naj si bo tako ali drugače

ja tko je...............vsaka bo enkat na tem.......................user posted image .........in bolj da realno povemo, kot pa da v vatko zavijamo in smo pol še bol presrane..................user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
19.6.2008 14:33:48   
arabela*
Ja me to you,točno tako.
In kot pravijo nekateri:pripravi se na najhujše,pričakuj pa najboljše.
user posted image ,kam si mi pobegnila včeraj zvečer??Sem pač sedela ob tv user posted image
Ja,glede presredka,to pa je podn od podna.Kolk je bilo v materinski takrat govora,da te vprašajo,če želiš,pa da povejo in bla bla.Če v tisti ekstazi nebi videla škarij,sploh nebi vedela,da so me vrezali.
Nič,grem počivat za pol ure,da bom zvečer zdržla,če sem že obljubla,da pridem.user posted image Pa mi ni,bi raje počivala doma.user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
19.6.2008 14:40:58   
alysa
user posted image

Sicer pa ,jaz sem mnenja,da v vsakem primeru bo pač treba preživet,pa naj si bo tako ali drugače

ja tko je...............vsaka bo enkat na tem.......................user posted image .........in bolj da realno povemo, kot pa da v vatko zavijamo in smo pol še bol presrane..................user posted image

Ja, poti nazaj ni več ... user posted image user posted image  moja mama mi vedno reče: veš, kolk jih je že rodilo, boš pa še ti ... user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
19.6.2008 14:46:29   
emi*
Danes pa imate temo,ja.user posted image Jaz sploh še nisem razmišljala kako bo in če bo kaj bolelo ali pa ne.Itak pravijo,da je najboljše,da se zaneseš nase,ker je pri vsaki drugače,nikoli ne veš kaj te čaka.Če so vse preživele bomo še ostale,saj ne vem kaj bi moralo bit da ne bi.user posted image

kako je lepo vreme zunaj pa kako je vroče,zdaj bi pasal en frape pa ga nikjer v bližini nimajo ali pa kaka sadna kupa!!!user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
19.6.2008 14:48:54   
emi*
Kaj pa je glede tega olja za mazanje presredka od 34.tedna dalje,kaj to kaj pomaga??Ima to kaj smisla kupovat??user posted image

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
19.6.2008 14:57:26   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Sicer pa ,jaz sem mnenja,da v vsakem primeru bo pač treba preživet,pa naj si bo tako ali drugače.user posted image

jaz si tudi vedno rečem.....nekak bo moglo it ven...kak...bomo pa še videli....user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.