|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08 - 2. del
18.6.2008 23:41:41   
arabela*
kukuc.
user posted image ,nisem lisica.
Veš jaz grem z mojimuser posted image ,pa malečko gor v prvi štuk v spalnico,da me moj dragi malo praska po hrbtu.Res,to prakticiramo skoraj vsak dan,pa malo ga pocarkljam,pa evo me tuuser posted image .
Ma polna luna je,spet nebo spancauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
18.6.2008 23:49:00   
AinB
Pri meni tudi tako kaže, ker moj user posted image  že veselo user posted image . Jaz čakam na Sex v mestu, potem bomo pa videli kaj bo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
19.6.2008 7:53:25   
pf
Dobro jutro. Ponoči pokonci, zjutraj pa vstati ne. Jaz pa ne morem tako dolgo bedeti, ni variante, zato zjutraj preberem kaj napišete čez noč. Midva sva šla včeraj malo v Mc Donaldsa in mi je kar obležalo v trebušku, potem pa sva šla ob 21.30 v posteljo in sva se malo cartala, ter pogovarjala in sem se tak fajn naspala, da je joj. Danes imam pa pregled pri ginekologu in se ga ne veselim preveč, ker imam zatečene noge oz. samo levo. A ni to čudno? Po mojem me bo dala na kake preiskave v MB. No veselim se, da vidim bavceka, ki tak nori, da je veselje. Pa naj nori, vsaj vem, da je vse OK.
Morango pozdravljena. Lepo, da si se malo oglasila.
Baje je tale porod čepe ena izmed variant poroda, ki je najhitrejša, ker pač gravitacija naredi svoje. Je pa res, da si nisem predstavljala čisto dokler niste napisale, da sediš na takem stolu z odprtino. Jaz bimbo sem mislila, da pač čepiš in se z rokami nekam opiraš, kar pa verjetno ni mačji kašelj. Držite pesti, da bo vse vredu danes na pregledu.

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
19.6.2008 7:55:15   
taja1235
Jutrčk moje punce,

kako smo, js sm toooook zmatrana, v sluzbi imamo norijo, no se ta teden pol pa grejo eni na
dopuste, pa bo mal miru....js mam pa se 10 dni pa ga bom pomoje izkoristla kr v zadnji polovici
julija pol pa brz u porodnisko..treba se mal uzivat pa se naspat...

Nc grem delat...pucpice moje zlate bodte rpiden pa uzivejte dns bo baje lep dan ;)

Pozdravček od naju**

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
19.6.2008 8:16:05   
Lara Croft
Kukuc....user posted image

Jaz tudi nimam še čisto nič za našo punco... razen imena in vozeka...user posted image
Imam nekaj frendic, ki so mi obljubile ful cunjic, zdej se morem samo še pozanimat točno kaj, da ostalo nakupim..

Lep dan, pridem okoli sedmih zvečer nazaj.... user posted image

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
19.6.2008 8:25:05   
Tejchy
Dobro jutro punce!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  .. za vse..
No tole danes pa je že nečemu podobno... sem imela kar 2 strani za prebrat od včeraj popoldan pa do danes zjutraj... ne pa prejšnje dni, ko smo stagnirale na eni in isti strani...

EMI - oblekico sem mislila tisto ta zeleno, dohtarsko, ki jo mora imet partner gor, če je s tabo v porodni sobi...

Kar se tiče stvari za user posted image .. js imam voziček, čakam na zibelko, mam posteljnino, banjico in ostalih nekaj pripomočkov, previjalno podlogo, malo nekaj za nego in malo nekaj oblačil... Sem imela v planu prvo te velike stvari nabavit, pol pa te manjše drobnarije... tak da za cotike se spustim zdj julija v shoping... mogoče naletim tud na kake razprodaje..

Mi tudi gremo danes na pregled user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ... ob 14h... tko da komaj čakam, da mine tale dopoldan.. držite pesti, da bo vse BP...

pa se tipkamo...

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
19.6.2008 8:51:25   
arabela*
jutro punce.
Mi smo tud že auf.Pa končno dočakan sonček je posijal.
Tak da grem malo na sprehod kaj kmalu.
Zvečer pa grem malo v "life".Sem še kolegicam dolžna večerjo od rojstnega dneva.Tak da bomo kar danes to poštimali,sicer z zamudo.user posted image
Ko ste omenjale porod čepe.Meni niti malo ne diši.Ne vem,če bi bila sposobna čepet v tistem času.Pri nas na ultivi bomo pa lahko baje hodili,šetali,sedeli na žogah.Tak da upam,da nebi sile.
moram priznat,da se vedno bolj proti koncu bliža,me že obdajajo strahovi glede dneva d.user posted image .
Pa ne vem zakaj.Najboljše je it prvič,ko ti je še vse nekako zanivimo in novouser posted image .

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
19.6.2008 9:02:45   
pf
Taja 1235 in Lara Croft lep dan tudi vama, pa ne preveč garat v službi.
Tejchy veš, da bomo držali pesti tudi zate, jaz imam pa ob 13.oo uri.
Saraya fajn se našetaj, ker je res po dolgem času lepo vreme. Kar ne morem verjeti.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
19.6.2008 9:47:37   
bark
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna
in pol se zbudim in grem u kuhno po sadje in se mi je tko vrtel in tolk sm bla švoh da je mal mankal pa bi okol padla.

Lana luna a si imela test za sladkorno? Mogoče ti je pa "cukr padu"!
Ali pa si slabokrvna?

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
19.6.2008 9:50:43   
bark
Jaz grem pa samo še štirikrat v službouser posted image user posted image user posted image
Od jutri pa do 30.06. sem na dopustu.Greva z user posted image v nedeljo mal na morčka, za štiri dniuser posted image user posted image , pa še sonček bo user posted image .

Kahlo, coko in AinB
ali greste danes na predavanje anesteziologa?Se vidimo?

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
19.6.2008 9:52:21   
gold fish
dobro jutro še od mene......

pf in tejchy - fajn rihtajta danes.....

...jaz pa vsaki dan tak slabo spim.....Ko sem na boku...mi najbolj paše položaj nezavestnega....samo sem že skoraj na bušiju, drugače, če ležim čisto bočno  me pa občasno nekaj boli po nogi dol, pa ritne mišiceuser posted image ....danes me bolita oba kolkauser posted image , pa na bočnih položajih mi včasih noge zaspijouser posted image ......... pa to se mi v prviuser posted image  sploh ni dogajalo......  zdaj sem pa kot kaka stara baba......user posted image

Saraya - tudi mene dan d že kar malo preganja......ker vem kako je bilo prvič......

Lepo mi bodite, grem pospravit, pol pa malo na sončeka, pa se javim kasneje.....

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
19.6.2008 10:28:26   
Tejchy
Jaz grem pa samo še štirikrat v službo

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ... superca...

Js bi tudi koristla še ves dopust kar ga imam (in tega ni malo), če bi imela službo tako, da bi si to lahk privošla.. pa ne morem user posted image  ... No, se pa tolažim s tem, da itak je še sam 2 meseca... do porodniške.. pa dopust sem si tko razporedila (na dva obroka user posted image  user posted image  user posted image  ) da mi bo prej minilo vse skupaj... Itak pa poletje ponavadi mine s svetlobno hitrostjo... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
19.6.2008 10:30:47   
Tejchy
moram priznat,da se vedno bolj proti koncu bliža,me že obdajajo strahovi glede dneva d. .

mene pa nič user posted image  ... se sploh ne sekiram.. sploh ne študiram na to.. kar bo pač bo... tak da sem kr mal jezna nase... nič ne migam, nobenih dihalnih vaj ... v porodni bom pa jokala in stokala... user posted image  user posted image  user posted image  no, upam, da ne... se tolažim s tem, da včasih nosečnice niso ble tko aktivne, ko so/smo nekatere danes, pa so vseen preživele.. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
19.6.2008 11:49:01   
lana luna
dan...

tejchy in pf dobr opravta na pregledih, itak je vse BP.

bark za sladkorno mi niso delal testa. ampak sej včer sem mela itak prvič tak napad pomanjkanjauser posted image res je da sm bl mal jedla do takrat, ampak kadj nej pa jem če ceu dan spimuser posted image user posted image sej pol je čokolada v trenutku izboljšala stanjeuser posted image user posted image

pf za porod čep pomojem sploh ni nujno da majo ta stol. no vsaj jest tko mislm. jest si to tut tko predstavljam, da pač čepiš in se opiraš na stol al pa na partnerjauser posted image sej zna bit da se motim. ampak men je ta varianta všeč, ker je res čist logičen položaj, ker ti gravitacija pomaga.

saraya mi gremo dons tut u lifeuser posted image user posted image mamo en piknik, tak mega razsežnosti. pa baje bomo odojka papcal... mljask... men to tolk sede. al pa bo žar... kar je tut odlično.- važn da bo mesek!!user posted image user posted image

drgač sem pa jest dons tut mnogo bolje!!! je lunca popustila pa še sončk je posijaluser posted image user posted image user posted image

aja, zbudila sem se pa že ob 4.22 in pol sm itak čez eno uro vstala pa šla user posted image kuhat na šihtuser posted image zbudila me je pa zgagica... tista u želodcuuser posted image tko da zdj sm pa tut jest to dočakalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
19.6.2008 11:51:20   
lana luna
tejchy mene tut ni nč strah jit rodit. upam da me nau na konc panika zagrabla. res pa je da tiste ki grejo v drugo rodit vedo kaj jih čaka, pa po možnosti imajo slabe izkušnje od prvič in pol je logično da jih je strah.

Neposredna povezava do sporočila: 1765
19.6.2008 12:13:05   
morango
Ojla, vsem,

končno en lep sončen poletni dan user posted image user posted image user posted image .
Aja, porod čepe je baje najprimernejši za porodnico zarad gravitacije in vsega, za babice pa seveda manj. Pa mislim, da je odvisno, kaj ti pač takrat paše, kako telo reagira. Moja sestrična je bla pri popadkih sklonjena nad posteljo, ko pa se je začelo zares, se je morala uleč. In je rekla, da bolečine od popadkov niso bile nič v primerjavi z bolečino v križu - kot bi ji ga preklalo na dvoje.

Jaz pa komaj čakam, da mi poštar (z Baby centra) pripelje previjalno mizo pa prenosno posteljco. Pol grem pa še po voziček v Italijo, pa so ta večji kosi doma.user posted image
Moja user posted image  je bla včeraj res blazno aktivna pred spanjem, se je tako premikala, da sem mislila, da bo enkrat kar ven pogledala. Na trenutke je bil prav scary občutek in butanje z enega konca trebuščka na drugega. Ko pa se uležem na bok, me začne enakomerno brcat in to kar traja. Verjetno ji poza ne paše, ma kaj morem.
Uživajte v soncu, jaz moram še pridno brat in študirat.

Neposredna povezava do sporočila: 1766
19.6.2008 12:17:33   
amor real
čvekice!

Pošiljam vam lep pozdrav iz Kopra in ogromno morskega zraka. Drugače imam v službi tako gužvo, da še lulat ne morem it, kadar hočem user posted image .

Mejte se....

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
19.6.2008 12:41:09   
arabela*
Amor real,mi kar lušte delaš s tem Koprom.Poleti mora pa res bit super tam domauser posted image .
Se moram pohvalit,da sem si kupila ene tričetrt hlače za zavezat.Moja prva stvar,ko ni trenerkauser posted image ,pa majčko tako rumeno.Joj,sem čist vsekana na to barvo.Če katero zanima,imajo v Mani ogromno takih stvari za nasuser posted image ,pa še neko znižanje imajo na skoraj vse izdelke.

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
19.6.2008 12:44:19   
ključek
No tole danes pa je že nečemu podobno... sem imela kar 2 strani za prebrat od včeraj popoldan pa do danes zjutraj... ne pa prejšnje dni, ko smo stagnirale na eni in isti strani...

no, tako.........kr pohvali nas malo, večerne čvekice...............user posted image .................jaz se štejem kot celodnevena čvekica, ker kadar mam 5 minut cajta, prletim sm gor, da vidm kaj dogaja..................user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
19.6.2008 12:47:26   
Tejchy
no, tako.........kr pohvali nas malo, večerne čvekice............... .................jaz se štejem kot celodnevena čvekica, ker kadar mam 5 minut cajta, prletim sm gor, da vidm kaj dogaja..................

super ste ... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ..

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
19.6.2008 12:48:04   
ključek
Jaz grem pa samo še štirikrat v službo

user posted image user posted image user posted image
uživaj na dopustu, morju....................kjerkoli boste, vsi 3-je!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  
user posted image  + user posted image  + user posted image

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
19.6.2008 12:48:32   
ključek
tejchy in pf dobr opravta na pregledih, itak je vse BP.

tako je.................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1772
19.6.2008 12:54:02   
Tejchy
No, pf je verjetn že v čakalnici pri G... js bom pa tud kmal user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

Sem pa tud js vesela tega sončka danes... upam, da zdj čim dlje tko ostane, ker mi je šlo že prav na živce tisto slabo vreme.. skoz sem ene in iste hlače nosla...user posted image  user posted image   tak da sem pol že študirala, da si bom šla še kake kupit, ker nimam kj za oblečt, ko je slabo vreme in dež...

Dans se je pa moj user posted image  prvič mal postran postavil v trebuščku... kr naenkrat sem imela na desni strani ful izbočen trebušček, na levi pa nič... scary.. user posted image  user posted image  user posted image  .. smo ga pol mal po ritki poteptal in lepo prosli, če se lepo naštima, da se mamce ne bo kdo ustrašil... pa je kr ubogal user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  .. tak da ma mami spet tak oooooooooookoooooooooogel sexy trebušček user posted image  user posted image

Ajde babe.. lep čvekajte danes naprej... da bom tud jutr mela kj za brat... se vam javim, če bo prilika, če ne pa tko jutr poročam...

diiiiiiiiiiiiijoooooooooooooo

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
19.6.2008 12:56:37   
ključek
Če katero zanima,imajo v Mani ogromno takih stvari

jz pa nkol nč ne najdem................user posted image
zgleda mamo mi drugačno Mano.................user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
19.6.2008 12:57:23   
ključek
Ajde babe.. lep čvekajte danes naprej... da bom tud jutr mela kj za brat... se vam javim, če bo prilika, če ne pa tko jutr poročam...

diiiiiiiiiiiiijoooooooooooooo

čaoooooooooooooooooooooo..............................

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.