|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008 III. del
19.6.2008 16:13:20   
ilatic
Zimska res ti hvala ce bos kaj nasla.

Kaj a nobena ni super mama? Sam jaz bom tam?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
   [Brisano sporočilo]
19.6.2008 16:15:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 3077
19.6.2008 16:21:32   
lex
mojcek lahko ji narediš unikatno majčko. Da se namreč kupit folija na katero natisneš sliko in jo potem sama polikaš gor. Jaz sem to delala kolegu za eno predstavo.

netki .... kaj je slučajno tvoja tašča tud mojauser posted image user posted image user posted image user posted image . Kosilo je skupno samo kadar se peče kaj zunaj, pa še to morem jaz za naše narediti ona pa za svoje. Saj pravim polika mi samo kadar mi kateri od strojev crkne. Danes me je prej prav čudno gledala, ko je videla da je Aleks doma, pa nas je včeraj videla, da smo prišli od zdravnika (je itak ne rabim tu, mam svoja dva froca čisto dovolj, ne rabim še nje), jaz se pa njej ne pritaknem pri rožah in džungli ki jo ima zunaj. Zakaj pa, če sem hotela eno korito s svojimi rožami nasadit, pa je rekla, da naj vse skupaj pustim. Še malo, še 4 letauser posted image . A vidva bosta gradila?

ilatic mi smo predaleč doma, smo bili 1x še sami 3 v ZOO pa se je Aleksu ful dopadlo, tako da ko bo Vita zunaj se bomo verjetno oglasili kaj, da si ogledamo živali. Mislim da bo Alina znorela od veselja, ker moji otroci so čisto zmešani v živali, malega ven iz hleva ne dobimo če se slučajno na kaki kmetiji ustavimouser posted image

< Sporočilo je popravil lex -- 19.6.2008 16:23:39 >

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 3078
19.6.2008 16:31:50   
moya
evo mene s šopinga: kupila pajacka za iz porodnišnice: Welcome home (evo slikica-ne vem kako se bo vidlo..), tako luštkan, da nisem mogla da ne bi, pa zame majčko in pižamco. Res se splača -40 % . imajo pa velik robe tako da tud jutri bo še..kaj user posted image
user posted image

user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
19.6.2008 16:40:46   
lex
V SG porodnišnici ne rabiš spalne srajce (so sicer take ful debele ampak se da preživet), jaz tud ne bom nosila plašča zraven, ker ga itak ne bom dala zraven, spodnje hlačke dobiš take mrežaste za 1x uporabo in jih potem vstran vržeš, lani je bilo vložkov ful dosti, pa neke nove ful velike so imeli. Vložke dobiš zjutraj cel paket, če ti pa zmanjka je pa na hodniku prkiran voziček in si jih vzameš če jih rabiš, prav tako brisače. Šopek prosijo, da prinese samo ati (imajo pomanjkanje vaz)

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
   [Brisano sporočilo]
19.6.2008 16:41:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu moya)
  Neposredna povezava do sporočila: 3081
19.6.2008 16:50:35   
lex
mojcek zakaj pa ne kupiš aj večjega, če ti je všeč? ker pol se ti zdi, da naenkrat nima več kaj oblečt. Jaz vem, da sem se morala včasih prav v avto vsest in it v MB, da sem Aleksa celega gor oblekla, ker so mu naenkrat vse hlače postale premajhne.

Neposredna povezava do sporočila: 3082
19.6.2008 16:55:23   
lex
da boste vedele kaj so to strijeuser posted image  user posted image

user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
19.6.2008 17:13:15   
Juno
Tinky in Juno - kolk imata pa vedve obseg trebuščka?
Mene je kar malo strah, ker do zdej je hitro rastu, zdej pa miruje in vse ostale imate tolk večje obsege...

Ravnokar sem si izmerila obseg trebuščka - 104 cm. Tudi meni je prej zelo hitro rasel, sedaj pa bolj počasi. Ne obremenjuj se s tem, obseg trebuščka ni pokazatelj kako se godi tvojemu Lančku. Sedaj je manj plodovnice kot jo je bilo mesec nazaj in kljub temu da Lan raste, je trebušček lahko približno enako velik. Če mu srček bije tako kot je treba in če čutiš njegove gibe, nimaš kaj skrbeti.

Jaz sem si kupila dve spalni srajčki v hali A, v Tkanini (http://www.btc-city.com/trgovina/lj/315/tkanina), znamke Triumph kak mesec nazaj. Takrat so imeli neke popuste in sem ju dobila zelo ugodno. Morda imajo še kaj, glede na to da živiš kar blizu, lahko greš pogledat.

Kako kaj vaše kile? Jaz sem jih do enega meseca nazaj pridobivala zelo hitro, potem pa se je ustavilo. Kljub temu da jem, da imam 5 obrokov na dan, sem izgubila 2 kili. V Pušenjakovem koledarčku sem brala, da je rahla izguba teže lahko eden od znakov bližajočega se poroda. Upam, da je to to!

Tempus fugit, amor manet!

Neposredna povezava do sporočila: 3084
   [Brisano sporočilo]
19.6.2008 17:15:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Juno)
  Neposredna povezava do sporočila: 3085
19.6.2008 17:17:00   
Juno
Nekaj sem zašuštrala pri zgornjem sporočilu, citirati sem želela samo prvi odstavek. No, saj se boste znašle...

(odgovor članu Juno)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
19.6.2008 17:19:17   
Blacky30
Motoristka, pa to je super, da si 2 cm odprta! Vauuuu, to bi si jaz tudi želela!user posted image  Lahko pomeni, da se boš hitro odpirala.user posted image

Jaz si tudi ne bom nesla spalne srajce v P, bom jih raje tam umazala in prešvicala, pa naj perejo.user posted image user posted image user posted image

Lex, a res lahko rože nosijo v P? Ker v MB mislim, da ni dovoljeno zaradi alergij. Meni so ravno zato prinesli orhidejo v epruvetki in v škatlici zapakirano. Pa ne se sekirat za strije.

Moya, ful lep pajacek in tisti kompletek za mamico se mi ful dopade. Jaz rabim neke cote za po porodu za doma, da mi ne bo vroče in da se bom udobno počutila v njih. Meni to sploh ne izgleda kot pižama, pač pa oblačilo za prosti čas. user posted image

(odgovor članu Motoristka)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
   [Brisano sporočilo]
19.6.2008 17:19:26   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3088
   [Brisano sporočilo]
19.6.2008 17:20:31   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3089
   [Brisano sporočilo]
19.6.2008 17:23:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Juno)
  Neposredna povezava do sporočila: 3090
   [Brisano sporočilo]
19.6.2008 17:29:12   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3091
19.6.2008 17:33:54   
Juno
Juno - kdaj bosta šla kaj zapravljat v BTC?

Predvidoma v soboto, saj so nama v Merkurju obljubili, da nama do takrat naredijo izris kopalnice. Pa še nekaj malenkosti moram kupit preden grem rodit.
Če bova imela čas vaju pokličeva (še ne vem če bova šla v soboto v Po ali ne), pa če bosta fraj se dobimo na tenisu. Si za?

Neposredna povezava do sporočila: 3092
   [Brisano sporočilo]
19.6.2008 17:36:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Juno)
  Neposredna povezava do sporočila: 3093
19.6.2008 17:37:01   
Juno
Zimska, tebi se pa res ne pozna 20 pridobljenih kg...

(odgovor članu Juno)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
19.6.2008 17:40:54   
lex
Od vseh treh user posted image  souser posted image user posted image user posted image user posted image . Jaz se sploh ne sekiram (če verjamete), bojo po plaži itak 3 mulci za mano letali, atija mamo, kaj se čem sekirat.
Pri Aleksu sem jih dobila zadnji teden, Alina je dokaj hitro pokazala, da jih zna narediti, Vita je pa najbolj spredaj od vseh, se mi zdi, da me bo razneslo, da bo kar tak ven skočila (ko bi leuser posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 3095
19.6.2008 17:41:53   
lex
IZVIRNO SPOROČILO: Juno

Zimska, tebi se pa res ne pozna 20 pridobljenih kg...

se podpišem, pa ful si luškanauser posted image

(odgovor članu Juno)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
19.6.2008 17:51:02   
liju
Lex: Kot da bi gledala svoj trebuh. Samo prvič sem imela isto, ampak so mi pol s časoma zbledele in koža se je spet skrčla in je bilo bolje. Kako bo pa zdaj z bledenjem pa bomo vidliuser posted image

bastian: No fajn da veš kako je na stvari, če bo potreben CR, boš pač to dala skozi in bo. Tudi pri meni je bil šok ko sem pri Ninotu izvedela da ne bo šlo drugače kot CR. Zvedela pa sem 1 mes. prej, takrat sem tudi morala ostati v bolnici do konca. Sem pa imela prvič in zdaj predležečo postlco, pa še medenično vstavo pri obeh, tako da mi lepo čiča. user posted image  Če te bo kaj zanimalo glede CR, mi piši na ZS!

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
19.6.2008 18:03:04   
Juno
Lex - če bi morala izbirati med strijami na trebuščku ter dvema čudovitima otročkoma in še enim na poti, bi se brez veliko razmišljanja odločila za slednje.

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
   [Brisano sporočilo]
19.6.2008 18:09:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Juno)
  Neposredna povezava do sporočila: 3099
19.6.2008 18:17:02   
lex
hvala za tolažbo, saj 3 user posted image  pa morejo neki pustit mami za spominuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?