Blacky30
|
Inigo, musklfiber in boleč trebuh zgoraj imaš lahko tudi od . Morda te je zato bolelo. Glede poroda, danes si šele 14 dni pred PDP, tak hitro pa tudi ne boš rodila, večja verjetnost je nekje teden dni pred PDP, tak da se ne sekiraj preveč. Glede bušija, pa imaš takega majhnega, prav ljubkega. Jaz si merim preko popka in imam obseg 115 cm. No, saj si videla moj bauhi v albumu, je veliko večji od tvojega. tukaj Tims, mene pa zanima, kakšen porod je imela ta mamica prvič? Tudi razmeroma hiter? Ker ene so pač nagnjene k temu, da se že prvič hitro odpirajo, pa potem drugič seveda toliko hitreje. No, če ti je kaj omenila. Flower in jocika, ne rabi vaju skrbet, če vama ne otrdeva trebuh. Enim pač ne, enim pa ful, nima pa to nobene veze s porodom. Meni zdaj recimo otrdeva veliko bolj kot mi je prvič, ko sem samo parkrat opazila, da mi je. Zdaj pa vsaj 6x na dan. Flower, glede jajc se ne sekiraj, ful malo verjetnosti je, da bi bilo kaj narobe. Res. Upam, da ti je narastek uspel in je dober. Glede papirjev ....se spomnim, da sem jaz začela pred tabo to urejat, pa še nisem niti približno gotova. Res bom morala manj čvekat tu gor in več delat, če hočem iti v miru rodit. Mora me minit manija, da moram odgovorit čisto na vsaki post! Super, da si gotova! Slikic pa mene čaka še okoli 300 za odložit, pa albuma nimam. Čakam na petkov šoping, da si kupim še albume, da to zaključim, ker potem bo na vrsti že celo morje slikic od . Auroraa, super, da je bilo na pregledu vse ok. Očitno ne boš prva s seznama šla rodit. Lex, pošiljam vam , da se čimprej pozdravite!!! Balonchy, čestitke za uspešen UZ!!! Saj sem vedela, da bo vse ok. Konec januarja praviš.....morda pa bo to 27.1., moj najlepši dan v življenju! Angellina in jocika, nič vama ne zavidam glede sosedov. Meni bi se v bloku zmešalo, čisto odkrito povedano. Še na morju v apartmaju sem jezna kot , ko treskajo z vrati, mali pa mi spi. Groza!!!!!!!!!!!!!! Lindy, lep trebušček in super za pregled, da je vse ok. Res, kile so pa zadnje, za kaj bi se zdaj sekirala. No, frutka, si se le oglasila. Sem te že pogrešala, res. HD, lepi buši. Babike, niste pomislile na to, da bi bodoče babice prosile, če vam pridejo likat? Pri meni sta v prvi naredili akcijo, ko je bilo vse oprano, sta prišli gor, vsaka svojo likalno mizo in svoj likalnik in sta likali več ur. Jaz pa sem lepo v omaro nosila in zlagala. Je bilo prav prijetno popoldne, pa večerjo sem jima naredila. To rundo pa mi lika samo moja mama, druga babica nima več časa.
|