|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 4
19.6.2008 7:24:02   
VANILI
samo na hitro
živa si jevčeraj prebrala o lepih željah in je bila zelo vesela,jaz pa sevam iz srca zahvaljujem.

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 676
19.6.2008 8:17:25   
VANILI
se opravičujem, ker nič dobro jutro pa to
zmanjkuje mi časa

user posted image vprašala bi vas, kakšne so razlike me daventovim in tupperweajevem lončkom (tistim z nastavkom) - vem da ma KAsija od T, jaz mam aventovega. Ne morempa primerjat. No, zanima me, če je T lonček univerzalen. Ker A lonček - nastavek je različen glede na starost. Moti me dino to, ker moraš se ornk potrudit, če hočeš potegnt.

user posted image plenice-  v čem je fora, da se pri različnih številkah plenic kilogrami v enem območju prekrivajo??

a niso neki lepo vreme napovedali za danes - tu pri nas je megla, da bi jo lahko rezal

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 677
19.6.2008 8:19:39   
VANILI
user posted image zanima me še, zakaj se meni pod mano, na levi strani,ne prikaže vrstica, kjer piše zs, album... vsi drugi pa to maste user posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 678
19.6.2008 8:20:33   
VANILI
kinnie, kje si pa danes??

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 679
19.6.2008 8:21:47   
VANILI
zgleda, da sta se moja2 frocota zaigrala, tako da lahko malo zadiha in vam voščin res dobro jutro in le dan, pa sonce, sonce,  SONCE!!!! In na bo toplo!!!

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 680
19.6.2008 8:22:45   
VANILI
alina_alin, dobro jutro!user posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 681
19.6.2008 8:26:54   
VANILI
malo sem poškilila med februrčice 2009, ker je bila ena tu gor, pa sem šla pošoionirat, kdo jeuser posted image
v glavnem, ojej... kar oživeli so spomini na mojo nosečnost... jaz b kar še bila spet noseča... kok je to lep občutek, kljub vsem skrbem...
no zdaj pa akcija

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 682
19.6.2008 8:30:47   
Ulaa
janja:  v kateremu TL si pa to kupila, na rudniku ali v siski?

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 683
19.6.2008 8:38:11   
*kinnie*
Dobro jutro

Sonček jeeeeuser posted image user posted image user posted image
Vam bom najprej skuhala eno kavico, pa ne takšno, kot sebi...boljšo....
Evo kavica za vasuser posted image
Jaz pa sem en adijo človek, ker se mi ni dalo čakat, da voda zavre, ker imam eno specialuser posted image đezvo...sem kavo vsula kar v toplo vodo....prej zavreuser posted image user posted image user posted image Moram probat, kakšna je kavica po novi metodi.
Zdaj vas grem pa mal brat...

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 684
19.6.2008 8:49:07   
Kasija
Dobro jutro!

vanili ne skrbetuser posted image , samo pri sebi ne vidiš orodne vrstice spodaj. vsi ostali vidimo zs, album, vse. ti pa dostopaš do svojih map čisto zgoraj desno kjer piše moja ringaraja.
plenice se prekrivajo zaradi različne konstitucije - recimo širine beder. tako si lahko suh in visok dojenček in res nosiš 3 do 9kg. ali pa si bolj poln in te začne 5 prej tiščat.
lonček vem samo za tupperware. meni je všeč. res ne poliva. ima mehak ustnik. ma ne vem s čim naj primerjam, ker ne poznam drugih

kinnie hvala za kavico

< Sporočilo je popravil Kasija -- 19.6.2008 8:50:18 >

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 685
19.6.2008 8:51:29   
*kinnie*
Mišk: Kaj ti je rekla na Fth? Preko računalnika je težko pisat o teh stvareh, ker dejansko moram videt, kaj dela...bi bilo bolje, če vprašaš na Nfth, saj sem si prav zapomnila, da sta bili? Načeloma je tako, da vstajanje pri tej starosti ni nujno....razvoj gre po določenih fazah, in če Donči še ne sedi sama, ni stabilno na vseh 4 z iztegnjenjimi rokami, potem za vstajanje sploh še ni čas....mora vedno osvojiti prejšnjo stopnjo motoričnega razvoja. Nogice verjetno krči, ker pač še ni stabilna in ne ve niti kaj početi....čeprav ko dojenčka ti postaviš iz ležečega v sedeči položaj in naprej v stojo, tako da ga povlečeš -držiš za dlani (kot naredi tudi pediater pri 6 mesecih-pri tem testu mora iztegniti nogice), drugače pa naš tudi hopsa, če ga tako držim npr. pod pazduho....ali pri stoji ob opori....se točno vidi, da še ni osvojil samostojnega vstajanja...
Da te potolažim, naš tudi ne vstaja tako suvereno, sploh da bi potem obstal....zdaj ne vem točno na kakšni stopnji je Donči, lahko vadi klečanje....ampak je bolje, da ti to pokaže fizioterapevtka, da ne boš vzpodbujala napačnih gibalnih vzorcev....

Pingi: iiiii kako lepo, da bo hitro še en user posted image ...Pri nas tudi še čakamo....ono tetko,....pa nič...pa tudi čutim, da se prav nič ne pripravlja, da bi prišla.....Za kateri mesec jo naročiva? Jaz samo upam, če je do sedaj ni bilo......je ni treba do sredine avgusta.....

< Sporočilo je popravil *kinnie* -- 19.6.2008 8:52:16 >

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 686
19.6.2008 9:04:22   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: mehurčica

Pa vse se hodite nekaj mečkat, meni pa še na misel ne pride - zgleda da bom tudi rabla kakšno tabletko
Bolj poredko zadnje mesece, ker mi Mirena packa ves čas.user posted image user posted image user posted image Upam, da se kmalu neha.  No, zdaj pa res grem spat.....

Po prvem porodu, hja kaj pa vem, po drugem se je pa meni mogoče kakšen kolešček utrgal v pozitivno smeruser posted image , mi je dal energijo. Moj se nič ne pritožujeuser posted image

Mehurčica: mene je ginekologinja opozorila, da Mirena lahko packa tudi pol leta in več....sem rekla takrat hvala lepa....pa še tako je, jaz osebno mislim, ne vem kako naj povem.....ma preko  narave ne grem....

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 687
19.6.2008 9:12:08   
suzanamai
Ljubljančanke naju danes ne bo na srečanje, saj ima Zoja čist poln nosek, pa ne bi rada, da okuži še ostale, sploh svoja dva fantauser posted image .

Kinnie nič ne komentiraš, evo ti še enkrat klikni tukaj. Drugače sem pa jaz tudi bolj proti mirenam in pilulam, uporabljavo gumicouser posted image .

< Sporočilo je popravil suzanamai -- 19.6.2008 9:23:30 >

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 688
19.6.2008 9:12:45   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: nova10ka

Skuta - kakšno skuto dajete svojim user posted image ? Kako jo zmešate oz. pripravite? Jaz sem včeraj dala Tjaši navadno pasirano skuto, v katero sem vmešala borovnice in je bila blek.

Jaz dam one skutke, so kot Obstgarten, samo da jih kupim v Lidlu....nič ne kompliciram....
user posted image user posted image kvadrat, naša držina pa bolj spomina na krogleuser posted image

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 689
19.6.2008 9:13:32   
suzanamai
Sem pozabila povedat, da je Zoja odkrila svet avtomobilčkovuser posted image , čist po mamici. Mai ima celo zbirko Hotwheelsov in se kar trese, ko vidi škatlo, potem pa šibajo po celi sobiuser posted image .

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 690
19.6.2008 9:15:03   
suzanamai
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

Skuta - kakšno skuto dajete svojim user posted image ? Kako jo zmešate oz. pripravite? Jaz sem včeraj dala Tjaši navadno pasirano skuto, v katero sem vmešala borovnice in je bila blek.

Jaz dam one skutke, so kot Obstgarten, samo da jih kupim v Lidlu....nič ne kompliciram....
user posted image user posted image kvadrat, naša držina pa bolj spomina na krogleuser posted image

Jaz tudi kar Obstgarten, so res okusne. Včasih pa ji vzamem malo pasirano skutko in ji notri zamešam sadje, ampak ne borovnice, so preveč kisleuser posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 691
19.6.2008 9:20:51   
Kasija
suzanamai škoda, da vaju ne bo user posted image  Jaz sem ti poslala cel referat o tvoji spletni strani, sem čist not padla user posted image  lahko še komentiram, ko boš dodajala

Neposredna povezava do sporočila: 692
19.6.2008 9:22:22   
suzanamai
Kasija zlata si, sem prebrala in bom upoštevala čisto vseuser posted image

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 693
19.6.2008 9:26:26   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: Margareta

V glavnem misija - pobarvaj me v blond - se mi zdi, da je uspela. Pa, še obrvi sem si pobarvala. Ker mi je noro čudno videti blondinko s črnimi obrvmi. (Pa še brki zraven).

user posted image user posted image
Evo pa si prišparala 74 eur....no za ta denar pa tudi že kaj dobiš. Jaz sem v torek za 70 eur kupila krasno marelo za Žana (Lane31, še zdaj sem ti hvaležna, ker je tvoje mnenje odtehtalo, da sem šla)...

Mama06 pa zdaj že uživauser posted image user posted image , pa sončka nam je tud poslala sem goruser posted image . Joj jaz komaj čakam, da se zbudi ta večja, da poje zajtrk in gremo končno ven...ura 9.30, pa še kar spi....mogoče je pa žurala celo noč hmmmmuser posted image

Mehurčica: evo vmesno poročilo o hujšanju....zdaj bi bila 0-la...ampak sem tako zadovoljna s sabo, ker še nisem od začetka hujšanja pojedla niti kosa kruha niti pila gaziranih pijač
....

(odgovor članu Margareta)
Neposredna povezava do sporočila: 694
19.6.2008 9:28:40   
skuštrana
nova10ka,za prehod meje vzemi s seboj rojstni list. Jaz nisem imela nikoli težav pa ima Arsen celo hrvaške dokumente, mi2 z Lizo pa slo, ampak pišejo babe na forumih da so težave imele. Moja starša sta zadnjič celo Lizo čez peljala brez kakršnegakoli potrdila, malo jim je težil, ampak jih je spustil čez...

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

Neposredna povezava do sporočila: 695
19.6.2008 9:28:46   
mehurčica
Pa saj sem jaz tudi bila brez vsega, ker še najblažjih tabletk nisem prenesla. Sem ponavadi taprvo izbruhala.user posted image user posted image Ampak zdaj pa me je malo strah postalo, da bi še enkrat zanosila, ker res ne bi rada bila več noseča, kaj šele da bi mogla dat še enkrat strah pred porodom...Niti nimava več kam stisnit še enga na teh 54kvadratih.. Sej vem, da je mala verjetnost, da bi sploh zanosila, če konkretno paziva, ampak vseeno je kak procent možnosti. Kondomov pa ne morem...user posted image

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 696
19.6.2008 9:29:56   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: *pikijakob*

Kako to misliš packa, ker sem jaz tudi razmišljala o mireni?
 user posted image Pa za tiste ki jo imate, kako ste zadovoljne, ali to res tako zelo boli, ko ti jo vstavijo?

Stalno se pojavljajo manjši izcedki.....
Na forumu sem brala tudi mnenja uporabnic....ravno zaradi teh izcedkov, ni preveč priljubljena...večina ima izcedke....jaz si npr. ne morem predstavljati, da se mi stalno nekaj packa...

(odgovor članu *pikijakob*)
Neposredna povezava do sporočila: 697
19.6.2008 9:31:39   
suzanamai
IZVIRNO SPOROČILO: mehurčica

Pa saj sem jaz tudi bila brez vsega, ker še najblažjih tabletk nisem prenesla. Sem ponavadi taprvo izbruhala.user posted image user posted image Ampak zdaj pa me je malo strah postalo, da bi še enkrat zanosila, ker res ne bi rada bila več noseča, kaj šele da bi mogla dat še enkrat strah pred porodom...Niti nimava več kam stisnit še enga na teh 54kvadratih.. Sej vem, da je mala verjetnost, da bi sploh zanosila, če konkretno paziva, ampak vseeno je kak procent možnosti. Kondomov pa ne morem...user posted image

Saj meni tudi ni najbolje s kondomi, pa se navadiš. Drugače pa že resno razmišlam o sterilizaciji. Samo kaj pa če potem kak drseč mimo prideuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 698
19.6.2008 9:32:13   
*kinnie*

user posted image   Zanima me, ali je kakšen problem pri prehodu meje, ker z user posted image nimava enakih priimkov.

Mi smo šli enkrat tako čez mejo, je bil sicer ati zraven...nič nas niso vprašali...vzemi rojstni list, pa je...saj kaj drugega tako ne moreš narest....razen porokeuser posted image

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 699
19.6.2008 9:32:35   
mehurčica
Sanwebdra, Eni je včeraj zmazala tvojo sadno kašico. Samo kake tri žličke meni pustila. David pa ne mara čokoladnih napolitank, tako da sem jih jaz mazala včeraj.user posted image

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.