|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 4
18.6.2008 22:35:48   
Margareta
Ja, *kinnie*, lahko noč. Se greš mečkat, saj vem. Janja - Pandica je pri hladniku, se bo pokvaril, ker ga skoz odpira.

http://www.ednevnik.si/?w=Margareta

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 626
18.6.2008 22:46:36   
noa1
Ja, tudi jaz morem it fredov obroč nabavit. Pa če vsaki dan nekaj vmes pride. Jutri bom najbrž spet morala k Z okoli 15.00, ob 17.00 pa se dobimo z eno privat varuško in mi je zelo pomembno da gremo vsi.

Ja kaj je zdaj. Ko imam pa jaz čas pa ni nekega čveka tule gor. Ja saj vem, da je najbrž še prehitro.
Ampak jaz sem tako hin, da grem počasi kar spat. In tudi pupa se bo kmalu zbudila in se bo hotela cartat (mogoče tudi jest).

Lepo čvekajte in sladke sanje.
LN

(odgovor članu Margareta)
Neposredna povezava do sporočila: 627
18.6.2008 22:46:56   
mehurčica
Aaaaaaahhhhh, kak je pa to zdaj pasaaalooo. Me je user posted image tak fajn zmasiral. Še za včeraj, ko me je mogel sedečki masirat, ker nisem mogla na trebuhu ležat od bolečin.user posted image No, danes pa se je fajn namatral, ker če KONKRETNO ne stisne, sploh ne čutim. Pol pa padajo komentarji:"Ti si ****jena!"user posted image user posted image user posted image

Grem spat. Nočko!

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

Neposredna povezava do sporočila: 628
18.6.2008 22:47:12   
vedra
Pandica - hotela sem prilimat posrečeno slikico enega mačkona.
Pa pomanjšam, pa pomodrim, pa kopiram, pa hočem prilepit pa ni ničuser posted image

Tapravega, da ne bo pomote, saj sem videla da ste si pred nekaj dnevi prikazovale 2-nogate mačkone user posted image

Mehurčica - ne vem kako se reče kremi, ki ima funcijo hlajenja (namesto hladilnega mazila ki ti ga zmešajo v lekarni - ta ima rok trajanja samo 1 mesec). Fredotov pa imajo še kar nekaj, tako da jutri še sigurno bodo.

Pa vse se hodite nekaj mečkat, meni pa še na misel ne pride - zgleda da bom tudi rabla kakšno tabletkouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 629
18.6.2008 22:50:40   
mehurčica
Pa vse se hodite nekaj mečkat, meni pa še na misel ne pride - zgleda da bom tudi rabla kakšno tabletko
Bolj poredko zadnje mesece, ker mi Mirena packa ves čas.user posted image user posted image user posted image Upam, da se kmalu neha.  No, zdaj pa res grem spat.....

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu vedra)
Neposredna povezava do sporočila: 630
18.6.2008 22:56:45   
Pandica
Sem že nazaj. Sem se tak fajn najedla, pojedla 2 sendviča pa še kumarčno solato z kislo smetano, pol še enga suser posted image a ( Margareta, ti veš kako paše, ko se naješ, ne? ) zdaj pa pridem nazaj in vse zeleno user posted image  user posted image  user posted image

Še bom kr jaz zdaj pod tuš hitro skočla, bejbe počakajte me user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 631
18.6.2008 23:05:35   
nova10ka
Margareta - jaz sem bila glih včeraj pri Maliju (pri stari cerkvi). si imela pa res smolo z njimi, da so tolk zašuštrali. Jaz že več let hodim k njim, pa sploh ne morem več drugam. Cene so pa user posted image

Skuta - kakšno skuto dajete svojim user posted image ? Kako jo zmešate oz. pripravite? Jaz sem včeraj dala Tjaši navadno pasirano skuto, v katero sem vmešala borovnice in je bila blek.

Fotkanje za osebno - sem jo šla danes slikat. Prideva do fotografa, prijazna teta naju pelje v sobico in pokaže stolček, nakar jaz zavoham, da se je tamala kapitalno pokakala. Sem jo previla kar na mizi od fotografinje (ful prijazna), pol smo pa nadaljevali foto - seansko. Samo se je ali smejala na vsa usta ali pa bila čisto resna. Tako da imamo zdaj resno fotko za dokument (kot se spodobi). Po natančni preučitvi fotografije sem ugotovila, da tamala zgleda ko en kvadrat. Pa sej ne more bit drugač, ko smo doma vsi bolj kvadratasti.

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 632
18.6.2008 23:07:22   
Ulaa
Vrtec - privat varstvo: jaz sem bila v privat varstvu - mislim tetica je bila druga mama - pa nismo nic v sorodu. Se sedaj se vidimo.  In moja otrocka ima tudi tako rada kot mene. S tavelikim igrata karte, ce sta skupaj, pa ima gospa cez 70 let. Tavelik je bil v vrtcu - v jaslih je bila vzgojiteljica druga mama, ko smo sli naprej in ga ni imela vec smo vsi jokali tako nam je bilo hudo. Sesdaj gre tudi malcek v vrtec in upam na najbolje. Jaz imam oboje izkusnje zelo pozitivne. Morate pa vedeti, da vrtci v nasem casu ali pa sedaj so bistvena razlika. Je pa tudi res, da se morajo starsi postaviti za svojega otroka, ce  je to potrebno. Mojemu tavelikemu je tudi vzgojiteljica v vecji skupini rekla, da mora piti kakav, pa sva se malo pogovorili o tem user posted image . Sem ji dala jasno vedeti, da poznam kurikulum in da mi naj ne flanca o tem, kako bo ona otroke navadila da bodo vse jedli in pili. Pa ni bilo vec tezav. Ce bi bile, bi bila naslednja na mojem seznamu ravnateljica.

šoping: jaz sem pa za Nika izsledila tiste ta mehke kocke user posted image user posted image - jih je imela ena pred casom v Koloseju.

klaudija: mere 8-mesec: teza je 9 kg, zmerit mi ga pa ni usplelo user posted image

Ste pa cisto ekoloske - zelene pa to user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 633
18.6.2008 23:08:08   
Margareta
Joj, Pandica, vem kako je fino, ko se naješ. Se mi pozna.
Danes sem si kupila tisti modrček - brez naramnic, za pod obleko, potem sem pa vprašala prodajalko, če imajo tiste spodnje hlačke, ki fino špehec na trebuhu stisnejo. Pa mi je rekla: "Joj gospa, boste pa morali v kakšno specializirano trgovino po njih" Kam pa? Če sem bila v prodajalni s perilom. POtem sta se pa prodajalki še malo zahihitali. Mlade punce, pač.

JUtri grem pa v Kamnik. Bom spala pri starših, oz, sta v Grčiji, pa bova sami z Evo, pa sestra moja pride. Pa bova malo drinkali. Val bo pa doma, z možem. Tako, komaj čakam.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 634
18.6.2008 23:13:01   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: suzanamai
Evo sanwebdra slikca zate
user posted image  

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, kaki cuker ... kje pa si kupla ta trakec? Sem ga že videla na glavah nekaj dojenčkov, pa si kar ne upam mamic v živo vprašat? Al imaš to tistega iz bolnišnice?

Lane31, kar se tiče zlorabe ... grozno, sem nekaj drugačnega doživela pri 6 letih ... zato morda moja večna povezava s to temo ... naslov moje diplomske -
Pedofilija: pojavne oblike, razširjenost in ukrepanje ... video pa je ... bi ji že pokazala, kravi!

IZVIRNO SPOROČILO: VANILI

starn 23 (zame potem):
a so tisto varuško potem ubili? ker če je niso, jaz bi jo.

če bi mojemu otroku to delala, evo zavedam se, da bi šla dosmrtno v ječo ampak PRISEŽEM, da bi jo UBILA.

Ne, ne pri nas ni dosmrtne ječe, max. 30 let ... pa še to, draga moja,  z olajševalnimi okoliščinami bila zunaj že čez cca. 5 let!

Mehurčica, najleeeeeeeeeeepša hvala za gostoljubje ... ga vrnem v kratkem, pa še jaz kakšno kosilce pripravim za naše cukre! Pa upam, da ti je vsaj malo deserta ostalo... da ti ni vsega David pojedel!user posted image
Pa ena user posted image  za tvoj hrbet in Noa1 za tvoj zobuser posted image .

Jutri pa se itak vidimo, imam zdravnika v mestu ... user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nova10ka
Skuta - kakšno skuto dajete svojim user posted image ? Kako jo zmešate oz. pripravite? Jaz sem včeraj dala Tjaši navadno pasirano skuto, v katero sem vmešala borovnice in je bila blek.

Daj raje kakšno bolj sladko sadje noter zmešaj .... jabolko in banano npr. ... pa potem probaj .... borovnice niso sladke!user posted image

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 635
18.6.2008 23:17:48   
Margareta

nova10ka - jaz sem bila pri Maliju na Prečni ulici. Saj pravim. Barvala me je ena mlada punčka. Sicer ni tako hudo kiksnla, ampak jaz sem si vseeno predtavljala drugačno blond.
Pa si dala, že delat osebno izkaznico? To so namreč moje sodelavke.

Ulaa - imaš prav. Tudi veliko lepega je bilo v vrtcu, in tudi kaj slabega pri babicah. Lahko je povsod dobro in povsod slabo. Joj, filozofiram

V glavnem misija - pobarvaj me v blond - se mi zdi, da je uspela. Pa, še obrvi sem si pobarvala. Ker mi je noro čudno videti blondinko s črnimi obrvmi. (Pa še brki zraven).

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 636
18.6.2008 23:17:57   
sanwebdra

Sem še Mehurčici čeveljce dolžna pokazat! Evo...
user posted image

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 637
18.6.2008 23:21:46   
micla
Na hitro vsem en pozdravček.

Danes je že 10 dni od mojega pehlada in končno se danes počutim malo boljše.  Upam, da bo trajalo.

Zelenke: danes grem raje spat, da mi spet ne gre vsa energija v fuč, pa se vam mogoče jutri zvečer pridružim. Čeprav, danes bi se fajn izšlo, ker je moj tavelik otrok(beri-mož) zaspal kot crka na kavču, pikica pa pridno pančka v svoji posteljci.   Ma grem raje še jst in pol jutri s polno paro z vami.user posted image  Če me spet ne izda zdravje.
Lepo čvekajte.

Pa pa

< Sporočilo je popravil micla -- 18.6.2008 23:25:35 >

micla

Neposredna povezava do sporočila: 638
18.6.2008 23:22:23   
*pikijakob*
IZVIRNO SPOROČILO: nova10ka

mal sem razmišljala in ugotovila, da so se odnosi v širši družini s prihodom user posted image spremenili (kar  je noramalno) in se bodo s časom sharmonizirali. zdaj se učimo kako funkcionirati v novi situaciji. seveda spremembe nikoli niso enostavne, še posebej zdaj, ko so čisto nove in neznane.  in normalno da pride do nasprotnih mnenj, glavno je, da se kljub vsemu spoštujemo in si zaupamo.

evo, sem mal moralke nabila (predvsem sebi) user posted image .

Hvala ti, si jo tudi meni in mi dala upanje da bo bolje... Full si lepo napisala.

< Sporočilo je popravil *pikijakob* -- 18.6.2008 23:23:14 >

Otrok je bitjece, ki naj bi mehčal trda srca.

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 639
18.6.2008 23:26:07   
Alina_alin
Zdravo,
sem se prebila skozi - začuda niti ni bilo tolko za prebrat od dopoldneva. user posted image
Danes smo imeli obiske, jutri sledi "kupčkanje" in še zadnje pranje cotk za na morje - v petek pa pakiranje.
Saj sem že  povedala, da mi to pakiranje gre na živčke, a ne?

Štajerke in ve kar mini srečanje danes udarle? Super. Vas tudi jaz kdaj povabim na podeželje in skuham kosilce - itak ga vsak dan in naša Tjaša ga popapa v miniaturnih količinah, ostalo gre v smeti.
No, ko sem že pri tem - a ve pogrevate juhice - kašice doma pripravljene - jih skuhate za 2 dni, shranite v hladilnik - kako jih v takem primeru segrevate - v mikovalovki ali nad soparo?

Noa1, sam da bo zobek bolje - pomaga tudi obkladek iz Švedske grenčice (dobiš v lekarni). Za drugič - no, želim ti, da ne boš rabla...

Danes ne bo pa nič muzike - DJ Janja? Tvoj izbor mi je bil ful dober....

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA -
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES.
(Gabriela Mistral, Nobelova nagrajenka)

Neposredna povezava do sporočila: 640
18.6.2008 23:30:35   
*pikijakob*
IZVIRNO SPOROČILO: mehurčica

Pa vse se hodite nekaj mečkat, meni pa še na misel ne pride - zgleda da bom tudi rabla kakšno tabletko
Bolj poredko zadnje mesece, ker mi Mirena packa ves čas.user posted image user posted image user posted image Upam, da se kmalu neha.  No, zdaj pa res grem spat.....

Kako to misliš packa, ker sem jaz tudi razmišljala o mireni?
 user posted image Pa za tiste ki jo imate, kako ste zadovoljne, ali to res tako zelo boli, ko ti jo vstavijo?

< Sporočilo je popravil *pikijakob* -- 18.6.2008 23:36:22 >

Otrok je bitjece, ki naj bi mehčal trda srca.

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 641
18.6.2008 23:30:40   
Alina_alin
Evo, jaz pa vam ponudim torto -  made by me - za prvorojenko:
user posted image

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 642
18.6.2008 23:30:41   
nova10ka
Margareta - osebno izkaznico bom dala delat jutri ali pojutrišnem. Bo šel user posted image na Tobačno. Če bo rišlo do spremembe plana in bom šla jaz, jim pa lahko prenesem tvoje pozdrave user posted image Tudi sama sem nekaj časa delala tam, le da na gradbenih in premoženjskih zadevah (če se še tako reče).

user posted image   Zanima me, ali je kakšen problem pri prehodu meje, ker z user posted image nimava enakih priimkov.
Poleti namreč nameravam na Hrvaško in sicer samo z user posted image brez user posted image . Ona ima priimek po , jaz pa svojega dekliškega (ups, sem skoraj deviškega napisala user posted image ). Pa se bojim, da mi bodo na meji težili, da nisem mama al pa kaj. Sem razmišljala, da bi vzela sabo rojstni list, pa dvomim, da bo to hrvatom zadostovalo. A ima katera od vas izkušnje s tem?

Neposredna povezava do sporočila: 643
18.6.2008 23:31:37   
Alina_alin
u šit, me bodo skinli. joj, jaz se opravičujem. ni zmanšana, napačno sem dala na shran.si.

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 644
18.6.2008 23:38:36   
Margareta
nova10ka - ne, ni jih potrebno pozdravljati v Tobačni. Itak nimajo pojma, kdo je Margareta.user posted image
Glede priimka - skopiraj si rojstni list in ga imej s seboj. Tako, delam tudi jaz. Drugače, pa obstaja tudi mednarodni rojstni list, ki je napisan, v 7 jezikih in tudi v hrvaškem jeziku, ampak za tega moraš iti na matični urad. V glavnem, jaz imam skopiranega kar našega, pa ga ne kažem. Razen, če bi mi rekli.
Kdaj si pa delala. A to na Mačkovi?

Alina_alin - joj, so se mi prav sline pocedile

Neposredna povezava do sporočila: 645
18.6.2008 23:40:25   
Pandica
Da ne boste misle, da sem bla tak dolgo pod tušem...
Ravno, ko sem se brisala slišim, da se je vklopo "alarm" user posted image user posted image Pridem v sobo, je ležala počez v svoji posteljici in jokala. Jo vzamem ven, malo hodim gor in dol z njo v naročju po sobi in je zaspala nazaj user posted image Pa sem jo dala v posteljico in še mogla malo božat, da je res trdno zaspala nazaj.
Zdaj pa upam, da bom lahko z vami čvekala user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

Neposredna povezava do sporočila: 646
18.6.2008 23:43:04   
pot
vedra, hvala za podatke za fredov obroč. Prav tako hvala ostalim, ki ste dodale cene drugod po trgovinah. Bo treba enkrat avto nafehtat te dni.

Srečanje: drug teden se zna zgoditi, da priromava v lj, končno, se spet malo pokazat. user posted image

(odgovor članu vedra)
Neposredna povezava do sporočila: 647
18.6.2008 23:44:15   
Pandica
Alina_alin  hvala za torto, res je dobra user posted image

No, jaz pa častim pijačo, da ne bomo žejne user posted image

user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 648
18.6.2008 23:45:35   
Pandica

user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 649
18.6.2008 23:49:09   
pot
Vidim, da ste že vse zelene. user posted image user posted image user posted image
Grem pa še jaz kaj pojest, ste mi lušte nardile. user posted image Joj, samo ta riž z riževim mlekom je pa bljak. user posted image Jah, kdo drug ga bo pa pojedel. Ga pa toplo priporočam za vse, ki ste na dieti. user posted image user posted image user posted image Se pravi mlečni riž (riževo mleko, ne navadno kravje!).

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.