valči
|
Dober večer! Alina,alin,Lane,ko glih debatirata o hrani.Naša je vse,vse,kar ji skuham in dam Res je nezahtevna,ji pa posebej kuham in sproti,vsak obrok posebej.Dopoldne sadje,pol pa kosilo.Grem na vrt in kaj vidim,ji dam,enkrat na teden pa meso. Sem začela počasi z glutenom,pa od danes naprej sem probala ne pasirat in je uspelo,mi je,četudi z vilico zdručkam!Me je skoraj kap,ker mi je že dopoldne pojedla 2 kuhani jabolki z keksi in samo z vilico sem pretlačila. Za kosilo sem ji naredila riž z bučko posebej in špinačo z kislo smetano,sem naredila isto,kot za nas,le brez česna.In mi je vse pojedla,cel krožnik,kot bi ga jaz Joj,kako je to dete nezahtevno.Zvečer ob pol 6,ko smo prišli z vrtca z zaklučka,je bila tako lačna.Jaz pa brez banan.In ji dam navadni jogurt in kruh!Eno žličko jogurta,malo kruha in sem jo pitala in mi je cel jogurt pojedla.Res,kaj ji dam,mi poje,za ploskat Tako,kot je Lane predlagala,poskusi dat vašo hrano.Jaz tega ne delam,ker mi je v veselje kuhat za njo in bolj zdravo.Smo imeli danes svinjsko juho,pečen krompir bučkine cvetove v pivskem testu in solato To za njo ni,torej.V glavnem,naša hrana še ni za njo,je premočna,preslana,jaz solim ji ne. Mišk,ti jutri povem,ker greva jutri telovadit,ampak se začenja plazit na poseben način.Ali po trebuhu,ali prstke drvigne in se v lok postavi Bomo videli,kaj bo rekla na NFTH,pa ti pol javim. ninka 80,žal mi je,da te niso vzeli.Kaj si bila v Brežicah,da tako dolgo čakaš.Jaz sem tudi imela OP kamnov v Brežicah,samo pri meni je bilo urgentno,so me napadi dajali,je bilo hudo,hudo.Sem imela zelo drobcene,ki so mi plesali po žolčevodih Upam,da ti težav nimaš?!