|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 3. del
18.6.2008 23:01:21   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

ab rocekt se pa tako zloži da ga res lahko spraviš pod posteljo in se ga sploh ne vidi. No glede na to da moj sploh ne ve, da je pod posteljo prostor, sploh ni straha,user posted image

In ko boš ti okol pasu fredija zgubila te bo pa zasliševal, s kom si telovadila user posted image user posted image user posted image  Bo milslil, da imaš "črnca" pod posteljo, medtem ko njega ni doma user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
18.6.2008 23:01:46   
srečka nosečka

IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

pina - sem se spomnila - a si Mii že uspela "zribat" pobarvane in porisane noge? user posted image

ja, je pa danes prišla vsa potetovirana s tistimi tatuji iz čingumov. Ker na roki ni blo več prostora si je ena dva prilimala še na trebuhuser posted image

faca mala - mora bit pravi navihani sladkorček user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
18.6.2008 23:02:13   
pina-1
kaj pol je tebe sram??? sej si me vidla, kaka sem... pa poznaš me tudi. Moj pa ni kaj boljši od mene.... tako da dečvica opot pod noge.user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
18.6.2008 23:02:52   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

ab rocekt se pa tako zloži da ga res lahko spraviš pod posteljo in se ga sploh ne vidi. No glede na to da moj sploh ne ve, da je pod posteljo prostor, sploh ni straha,user posted image

In ko boš ti okol pasu fredija zgubila te bo pa zasliševal, s kom si telovadila user posted image user posted image user posted image  Bo milslil, da imaš "črnca" pod posteljo, medtem ko njega ni doma user posted image

user posted image user posted image user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
18.6.2008 23:02:55   
Suzi*

no, sej mu ga bo pol pokazala....raketo ki se je pod postlo skrivala. user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
18.6.2008 23:03:01   
MetiLu
Babe spet ga biksate  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ella, kako si pa naštimala da jo lahko še vedno pripneš? Mi je ratal mojtrovino narest, a ne? user posted image  user posted image  user posted image sej se ne bo obneslo, kar Janez itak ne mara ležat, pa še zložit tkole voza ne morem ... Bom jaz tud nazaj sestavila, kot je bilo user posted image  pač bom spustila na najnižjo možno pozicijo, pa bo ...

Jencili jaz nektarine in marelice jem že cel mesec, pa tamal ni imel nobene reakcije. Včeraj sem celo svež ananas jedla in je bilo tud vse ok user posted image

Joj, kok je že ura, spet bom čist blesava jutri... se grem umit in spat. Jutri imava drugo cepljenje, me prov zanima kolk je naš fant že velik user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
18.6.2008 23:04:40   
bamby

On popkov ne gleda. user posted image user posted image user posted image

Popki so itak kamuflaža user posted image . Oni gledajo + in - 25 cm od popka user posted image user posted image user posted image . Pa vse najboljše tvojemu za jutrijšnji praznik user posted image !

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
18.6.2008 23:05:41   
ella79
meti sem pač dala rjuhco sam od traku za ramena pa do uga spodaj user posted image potem pa posebej pleničko za pod glavo user posted image simpl in men čist ok

zdej morm pa 50 trebušnakov narest, k me suzi gnavi user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
18.6.2008 23:06:25   
srečka nosečka
bamby - hvala
Ej, kako pa kaj vaša hiša napreduje? Se boste že kmalu selili? Te vedno pozabim vprašat. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
18.6.2008 23:06:39   
pina-1

pina - sem se spomnila - a si Mii že uspela "zribat" pobarvane in porisane noge? user posted image

ja, je pa danes prišla vsa potetovirana s tistimi tatuji iz čingumov. Ker na roki ni blo več prostora si je ena dva prilimala še na trebuhuser posted image

je tako cukrasta da ji že na kislo vlečeuser posted image user posted image

suzi tile hudiči grejo z vodo dol sam ne pri prvem pranju., JE treba večkrat drsat in ribat da dol grejo. Izogibaj se vrečki s čingumi na kateri piše TATOOO.

Neposredna povezava do sporočila: 2410
18.6.2008 23:06:59   
jencili
go Ella, go Ellauser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
18.6.2008 23:07:01   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

zdej morm pa 50 trebušnakov narest, k me suzi gnavi user posted image user posted image user posted image

Da jih ne boš slučajno s prstom delala, ko bš F5 pritiskala user posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
18.6.2008 23:07:11   
Suzi*

kaj pol je tebe sram??? sej si me vidla, kaka sem... pa poznaš me tudi. Moj pa ni kaj boljši od mene.... tako da dečvica opot pod noge.user posted image

najboljš da mu kar ukažem. user posted image    upam samo, da si bo opomogel od vikenda v beogradu, gredo eno sopevki na poroko pet. user posted image  

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
18.6.2008 23:07:58   
pina-1

jaz bom pa F5 stiskala 50x, da bo ravnovesjeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
18.6.2008 23:08:12   
MetiLu
Moj si je tud nabavil tale ab roket in zdej že dva dni sopiha na galeriji in vampek kuri. Za razliko je nejmu zrastel, men pa spuhtel user posted image  

Pinči, jaz te ziher nisem nasrala z metlo, men spuca v nulo, sej sem napisala zadnjič, sem cel dan utrujala Buči s to temo user posted image  edino res malo mokro ostane, samo se posuši v 5 minutah in potem ni nič lisasto in tla so res čista (govorim za ploščice), ker sem jih po uporabi šla pobrisat s papirnato kuhinjsko brisačo in ni bilo niti sledu o umazaniji user posted image

No zdej se pa ve naprej zabavajte, jaz grem v kopalnico

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
18.6.2008 23:08:34   
srečka nosečka

je tako cukrasta da ji že na kislo vlečeuser posted image user posted image

suzi tile hudiči grejo z vodo dol sam ne pri prvem pranju., JE treba večkrat drsat in ribat da dol grejo. Izogibaj se vrečki s čingumi na kateri piše TATOOO.

Bom še jaz vzela na znanje, ko bo naša lumpa večja. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
18.6.2008 23:08:48   
pina-1

user posted image user posted image

pol bom njega gor postavla pa se bova na njem pogovarjalauser posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
18.6.2008 23:09:13   
Suzi*

user posted image user posted image  no, le dej. pol si pa lahko sladoled privoščiš. jaz sem si zdej lešnikov puding. user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
18.6.2008 23:09:51   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

najboljš da mu kar ukažem. user posted image    upam samo, da si bo opomogel od vikenda v beogradu, gredo eno sopevki na poroko pet. user posted image  

tole ti mora pa ziher ustrečt. ČE ga cel vikend ne bo, pol pa naj te na obalo pelje. To m moraš tako poeat, da sploh ni možnosti debate.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
18.6.2008 23:11:02   
bamby
Ej, kako pa kaj vaša hiša napreduje? Se boste že kmalu selili? Te vedno pozabim vprašat. user posted image

Mi smo letos dali noter elektriko do konca in vodo napeljali, steklene prizme vgradili, zdaj nas pa letos čaka še centralno ogrevanje in po možnosti tudi še tlakovi in še priključek za elektriko. Tako nam bi za drugo leto ostalo še talne obloge in pohištvo in se selimo. Predvidevamo, da bo to drugo leto. 

Neposredna povezava do sporočila: 2420
18.6.2008 23:11:55   
srečka nosečka

jaz bom pa F5 stiskala 50x, da bo ravnovesjeuser posted image user posted image user posted image

jaz pa sem se najmanj 50x nazaj obrnila oz. stegnila na mizico v skledo slanega peciva. Kako pa to, da je prazna user posted imageuser posted image user posted image user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
18.6.2008 23:13:40   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

user posted image user posted image  no, le dej. pol si pa lahko sladoled privoščiš. jaz sem si zdej lešnikov puding. user posted image

evo sem, pa še kakega viška, da ne bo slabe vesti če res sladoled pade user posted image user posted image user posted image pa hvala za spodbude, bi jih pa prosila vsaj 2x na dan user posted image
mmm jaz mam tudi ful rada lešnikov puding  user posted image sej to maš tega, k ga sama skuhaš user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
18.6.2008 23:14:21   
srečka nosečka

Mi smo letos dali noter elektriko do konca in vodo napeljali, steklene prizme vgradili, zdaj nas pa letos čaka še centralno ogrevanje in po možnosti tudi še tlakovi in še priključek za elektriko. Tako nam bi za drugo leto ostalo še talne obloge in pohištvo in se selimo. Predvidevamo, da bo to drugo leto. 

O, potem ste pa že daleč. user posted image  Tale notranja dela so najdražja. Sicer pa je super, ker tvoj kar veliko sam postori, al ne?

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
18.6.2008 23:14:23   
pina-1

jaz pa sem se najmanj 50x nazaj obrnila oz. stegnila na mizico v skledo slanega peciva. Kako pa to, da je prazna user posted imageuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2424
18.6.2008 23:15:00   
bamby

Jaz bi pa najraje zdaj po sladoledu segla, pa ne smem user posted image  user posted image   Bi bilo boljše, ko bi se elli pridružila, ne pa da F5 stiskam user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.