|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08 - 2. del
18.6.2008 22:34:11   
AinB
A maš ti že vse nakupljeno za svojega user posted image ? Midva sva namreč planirala iti v Ikeo čez ene 14 dni, pol pa ostalo kupit pri nas. Samo ko vas vse berem se mi zdi , da kar že vse mate. Pa me kar mal panika grabi.user posted image

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
18.6.2008 22:34:30   
ključek
Zmanjkal kokic ...

lejo, zdej bom pa res mogla po eno čokoldao iti..................user posted image

rusija zmagala, če katero zanima!! user posted image

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
18.6.2008 22:36:02   
AinB
Švedi se poslavljajo od prvenstva ... user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
18.6.2008 22:37:11   
ključek
A maš ti že vse nakupljeno za svojega user posted image ?

a to mene sprašuješ?? ne, jaz še posteljice nima izbrane. mam ogledano, to pa je vse. voziček je naročen, pride čez 3 tedne, košara drug teden, sem kupla ene bodije pa to, pa nalepke za sobico..............

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
18.6.2008 22:37:14   
AinB
OOOOOOOOOOOO, punce user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
18.6.2008 22:38:36   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: AinB

Hallo Me to you,
a fuzbal gledaš user posted image ?

to sem ravnokar hotela vprašatiuser posted image ?  ...sicer je pa tak že konec....

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
18.6.2008 22:39:16   
AinB
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

a to mene sprašuješ?? .............

Ja, ker sva bili takrat še sami pa nisem pisala nika.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
18.6.2008 22:39:57   
gold fish

Pa kje ste vse?dvomim, da  user posted image user posted image user posted image  prej bi rekla, da user posted image user posted image user posted image

..... je še prezgodnja ura user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
18.6.2008 22:39:59   
ključek
fishi, si se zbudila??? user posted image

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
18.6.2008 22:40:45   
gold fish

A maš ti že vse nakupljeno za svojega user posted image ? Midva sva namreč planirala iti v Ikeo čez ene 14 dni, pol pa ostalo kupit pri nas. Samo ko vas vse berem se mi zdi , da kar že vse mate. Pa me kar mal panika grabi.user posted image

jaz nimam...... nič panikeuser posted image

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
18.6.2008 22:42:08   
ključek
Midva sva namreč planirala iti v Ikeo čez ene 14 dni,

dej se prosim spomni name, pa mi sporoči, kakšna je kej ponudba v ikei, boš šla ti kakšen teden pred mano.

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
18.6.2008 22:43:13   
gold fish

fishi, si se zbudila??? user posted image

nisem spala.... malo sem gledala nogometuser posted image , pa ama amauser posted image user posted image  , drugače pa sem na netu iskala verze za 60 let....

Ima katera kakega v rokavu?

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
18.6.2008 22:44:25   
gold fish

dej se prosim spomni name, pa mi sporoči, kakšna je kej ponudba v ikei, boš šla ti kakšen teden pred mano.

a ti misliš it v Ikeo v Graz?   Mimo mene in to brez user posted image  v MB?   

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
18.6.2008 22:45:58   
emi*
večer!

Hvala za informacije,kar še moram zvedet jekolko traja MŠ,da mi ne zbeži dopust.user posted image

Evo sobica je pobarvana,treba počakat,da se posuši pol pa gredo nalepke gor pa zavesa,itd.user posted image user posted image

V zadnje čase jaz tudi hodim spat okrog 1h,zjutraj pa do 9h.Pa sploh ne spim tolko,cel čas se obračam,ne morem biti dolgo na eni strani,me vse začne bolet.user posted image V petek pa grem iskat to blazino za spanje,če ne bom umrla od bolečin v križu ali pa v nogah med spanjem.

Jaz mislim,da bom kar leže rodila,nisem razmišljala o drugih opcijah.user posted image Tako,da bo šla čimprej ven,stoje.user posted image Se hecam!

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
18.6.2008 22:46:29   
gold fish
.... a ve že imate imena za vaše pikece?  Mi imamo.... samo se ne moremo zmenituser posted image user posted image user posted image , po moje bo imel kar dva imenauser posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
18.6.2008 22:49:50   
emi*
Ja midva imava ime za punčko in user posted image  je izbral INES,če pa bi bil fantek pa bi jaz izbirala.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1741
18.6.2008 22:50:40   
gold fish
me to you - da nisi šla ti kje    user posted image     al pa po user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1742
18.6.2008 22:57:42   
emi*
Ajde lahko noč,grem dol,nič se ne dogaja!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1743
18.6.2008 23:03:20   
AinB
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

me to you - da nisi šla ti kje    user posted image     al pa po user posted image

Jaz jo imam tudi na sumu, da si je šla čokoladke iskat user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1744
18.6.2008 23:03:53   
gold fish
pa to ni res .......bom spet user posted image ...., ker sem ostala sama....

...pol pa grem dol z rr ..... pa ponavadi pride še saraya  malo pokukat......user posted image

Naš pikec  je pa šel na počitnice....eno nadstopje nižje ...je šel samo spat k babici in dedku.......  user posted image ..... zjutraj pa že pride nazaj....

..... in ker nam je AinB nekaj namigovala......  bo danes akcija user posted image user posted image ....user posted image user posted image ...........

.....nič šibam zdaj....user posted image

p.s.
pa ve veste, da sem jaz bolj na hece ne...... samo akcija , hmmmuser posted image

Pozdravček, user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1745
18.6.2008 23:05:59   
AinB
To kok MŠ traja je čisto odvisno od tega kam planiraš hodit. V LJ ZD imajo samo 4 predavanja in si hitro fertik. V porodnišnici pa kar 9x in to traja nekje 4 tedne. Mi smo se rajši odločili za porodnišnico, ker veliko več izveš. Pa pride tudi zobar, pediater, psiholog, anastezist, ... česar v ZD ni. Samo babica predava.

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
18.6.2008 23:07:05   
AinB

oki doki user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
18.6.2008 23:08:42   
AinB
Bye bye user posted image . Uživaj!!!!

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
18.6.2008 23:10:42   
arabela*
pridem čez pol ureuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
18.6.2008 23:14:08   
gold fish
..... Saraya - ti si mi ena lisica user posted image .......    ne bom te čakalauser posted image  ...... bom jutri čitala.......

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.