emi*
|
Dober dan! V zadnje čase pa je res zatišje tukaj gor.Jaz nisem imela časa,sem pobarvala celo kuhinjo pa zdaj še rihtamo sobico za tamalo. Bil je že čas da se nekaj premakne,sobica bo cela rumena,prav lepa bo in še medvedka Pu-ja bo imela po stenah pa še njegovo zavesico.Moramo ji lepo zrihtat,da se ne bo ustrašla,ko pride ven. Drugače se non stop steguje pa mi nastavlja svojo rit. Ima prav neke raztegovalne vaje,včasih imam namesto popka le eno črtico,sploh ni luknjice. Včeraj je začela kolcat kot nora,kot da bi ji kaj zaletelo in to prav takrat,ko sva se z dragim spravljala k .Sploh ni hotela dati mira,kot zanalašč.Končno se nekaj dogaja pa ta začne skakat.Ampak sva le opravila svoje. Je prenehala.Drugače je pridna in se takoj vidi,ko ji kaj ne paše. Končno to lepo vreme,ampak je kar vroče.Tako soparno.Upam,da bo na sred julija tudi tako,da se bova kaj namočla v morje,ko greva na dopust.Prav me zanima kako je plavati s trebuhom,da vidimo,če kaj drži na vodi ali pa vleče proti dnu. Ko mi je dolgčas jem non stop ampak te dneve ko sem barvala mi niti ni padlo na pamet,da bi kaj pojedla,bolj malo.Zdaj se bo spet začelo. Ste se že zmenle kaj za tretje srečanje? Upam samo,da ne bo na koncu tega meseca,ne bo časa zdaj. Grem še malo rihtat to sobico,drugega nimam kaj za počet a poležavat tudi nima smisla,če ne bom postala prava lenoba,zdaj je treba čimveč migat. Ste vse že končale z MŠ? Ve ki ste jo mele v Ljubljani ste že konec pa kolko ur ste mele?Jaz bi morala začet drugi mesec,da ne bo prepozno a končati moram do 14.7.,ker greva pol na morje.Uffa a je to možno? Aja ste plačale kaj za dragega,za to njegovo potrdilo,da je lahko pri porodu????
|