|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08 - 2. del
18.6.2008 10:22:59   
Tejchy
..... jaz sem najprej mislila, da tisto noter padajo haribo bonboni ......

sam na hrano študiraš user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
18.6.2008 10:42:32   
arabela*
dobro jutro babike.samo za ves en nescafeuser posted image .
Danes pa sem si privoščila spanja.Sem budilko ob pol osmih kar vgasnila,za zadremala naprej,vse do sedaj.Malečka pa bi še kar dalje,če je nebi zbudilauser posted image .
Sem opazla,če se zgodaj zbudim,potem ponoči ni problemov zaspat.Npr.včeraj sem bila auf ob šestih,pa me je že pred dvanajsto ponoči zmankalo brez problema.
Ja,to vreme tud mene mori.Sem malečki obljubila kocke,pa na banko bi morale.Ampak zgleda,da bo treba kar avto uporabit za fijakanje.Groza.user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
18.6.2008 10:55:41   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy

..... jaz sem najprej mislila, da tisto noter padajo haribo bonboni ......

sam na hrano študiraš user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

... sem zdaj, ko se je pikec zbudil jedla čokolino......user posted image user posted image user posted image ...zdaj mam pa do popoldan mir.......user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
18.6.2008 11:00:10   
gold fish
....jaz se pa grem zdaj igratuser posted image user posted image user posted image .....naseljence otoka Catan....... si moram najprej navodila prebratuser posted image .....

...pa perem že (pa ne na roke) , pa kuham tudi......   mater sem važna......user posted image ......   pol pa sledi likanje preostalih morskih cotik..... večino sem že včeraj user posted image  ....

.....šibam .....na otok....

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
18.6.2008 11:33:08   
arabela*
user posted image ,ti si šele facauser posted image
Jaz pa šibam pod tuš.Včeraj zvečer sem si še solarij privoščlauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
18.6.2008 12:08:11   
arabela*
Pa user posted image ženske,spet vas ni.
kaj bo naša tema zamrla al kako??user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
18.6.2008 12:20:51   
lana luna
dobro jutro...

dons sem pa tut jest potegnila kar do 11h... sej čudn da mi je sploh pasal se tolk cajta valat... zdj pa papcam čokolinouser posted image drgač sem pa jest tut čist brez voleuser posted image za skozlat...

in itak ko sem vstala sem spet depresijo dožvela. se tm spodej mal pucam z intimnimi robčki in na robčku vidm kri!!! ja kašna panika konc sveta!!! in sm 10 minut depresijo doživljala preden sem pogruntala da mi je nek koža počla in mi tm kri teče... o grozljivka!!! tolk sem se tresla pa čist sm švoh ratal sploh vedla nism kaj nej nardim... ampak važn da je ta panika mem!!! OBUP!!

*bubi* hvala za tolažbo. a to pol pomeni, da bi najprej mogla jest okol past zaradi pomanjkanja kisika in šele pol k bi men zmankal za dihat bi tut moj mali user posted image to začutil??

user posted image ne skrbi. septemberke ga boste lohk zastonj dobile mlekcauser posted image user posted image user posted image pa veliko sreče na otokuuser posted image user posted image

tejchy a boš kšno slikico prlimala od posteljnine? me firbc matrauser posted image

aja pa še en nasvet bi rabla, ki je sicer mal izven te naše teme. naša psička ma letos ogromno klopov in ji tut ampule ne pomagajo. in jest klopa zmer zalijem z ojlem, ker gre ponavadi sam ven. ampak zanč ni šu in sm ga hotla vn potegnt pa se je speštou. in zdj se je posušu pa ne vem kako nej to ven dobim?? in dons ma še enga frišnga direkt nad učkomuser posted image bogici ga tm sploh ne upam ven potegnt, k jo je že tko strah telih operacijuser posted image a ma kkšna kakš učinkovit recept?? hvala.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
18.6.2008 12:21:43   
lana luna
kaj bo naša tema zamrla al kako?

men tut kr ni jasno kaj se dogaja... mogoče je kriva ta polna lunca in tale vreme. sej bo polet boljš. upam!!

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
18.6.2008 13:03:16   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna

aja pa še en nasvet bi rabla, ki je sicer mal izven te naše teme. naša psička ma letos ogromno klopov in ji tut ampule ne pomagajo. in jest klopa zmer zalijem z ojlem, ker gre ponavadi sam ven. ampak zanč ni šu in sm ga hotla vn potegnt pa se je speštou. in zdj se je posušu pa ne vem kako nej to ven dobim?? in dons ma še enga frišnga direkt nad učkomuser posted image bogici ga tm sploh ne upam ven potegnt, k jo je že tko strah telih operacijuser posted image a ma kkšna kakš učinkovit recept?? hvala.

jaz ga vedno z acetonom namočim...pa gre takoj ven...tudi tak posušen.....probaj....sicer nad očmi rajši daj na vato olje.....bo tudi spustil.....mogoče malo kasneje, ampak bo......
Naša soseda ...tista, ki je pujska zadnjič lovilauser posted image ....ga vedno kar z roko prime in nekak obrne in je zunaj.... jaz to ne morem ...se mi user posted image ....

Neposredna povezava do sporočila: 1684
18.6.2008 13:39:09   
lana luna
user posted image hvala bom probala še z acetonom. nad učkam sem pa že zalila z oljem, je revčka pol ene pol ure pomojem bolj mastno vse vidla. amapk je klop še zmerej notr. bom pol še enkrat mal zalila. drgač pa tut jest ponavad zavrtim v nasprotni smeri ure in vn potegnem. ampak zadnč pa ni ratal. morm pa rečt da je men tut to bljek delatuser posted image pa boga moja user posted image kaj naj ji še za vrat zlijem da bo pomagla. letos je res tumač telih grdih klopovuser posted image

jest sem pa spet user posted image . to je res obup. drgač pa pr ns zdj že sončk sijeuser posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
18.6.2008 14:37:44   
pf
Jaz pa včasih kar pozabim na hrano in me ve tukajle spomnite, da je treba jest. Danes sem jo pa mahnila malo v Maribor in sicer v BC. Sem kupila banjico Bebe you in tak nastavek na katerega položiš bebico, ko jo daš v vodo, pa termometerček za vodo in posodico za milo. Vse od iste firme in vse oranžno. Tak lepo je bilo, da sem kar vse kupila. Pa še neke druge malenkosti za  nego sem vzela, ko sem že bila ravno tam.

Neposredna povezava do sporočila: 1686
18.6.2008 14:47:56   
Tejchy
tak nastavek na katerega položiš bebico, ko jo daš v vodo,

tega ne priporočajo... otrok ne zna sam sedet... pa nikol ne bo na miru sedel v bani verjemi mi... ta nastavek te bo kvečjemu oviral pri kopanju.... od začetka pa ga moraš itak sama držati...

vsaj tko so nas učili v MŠ...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
18.6.2008 15:00:55   
Tejchy
Drugače pa sem tud js kupila od Bebe you banjico in vse ostalo... sem pa malo kombinirala... zeleno in oranžno barvo...

lana luna - bom ob priliki poslilala posteljnino in jo pripopala v albumček, tak da boš potešila svojo radovednost... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
18.6.2008 15:23:30   
emi*
Dober dan!

V zadnje čase pa je res zatišje tukaj gor.Jaz nisem imela časa,sem pobarvala celo kuhinjo pa zdaj še rihtamo sobico za tamalo.user posted image Bil je že čas da se nekaj premakne,sobica bo cela rumena,prav lepa bo in še medvedka Pu-ja bo imela po stenah pa še njegovo zavesico.Moramo ji lepo zrihtat,da se ne bo ustrašla,ko pride ven.user posted image

Drugače se non stop steguje pa mi nastavlja svojo rit.user posted image Ima prav neke raztegovalne vaje,včasih imam namesto popka le eno črtico,sploh ni luknjice.user posted image Včeraj je začela kolcat kot nora,kot da bi ji kaj zaletelo in to prav takrat,ko sva se z dragim spravljala kuser posted image user posted image user posted image .Sploh ni hotela dati mira,kot zanalašč.Končno se nekaj dogaja pa ta začne skakat.Ampak sva le opravila svoje.user posted image Je prenehala.Drugače je pridna in se takoj vidi,ko ji kaj ne paše.

Končno to lepo vreme,ampak je kar vroče.Tako soparno.Upam,da bo na sred julija tudi tako,da se bova kaj namočla v morje,ko greva na dopust.Prav me zanima kako je plavati s trebuhom,da vidimo,če kaj drži na vodi ali pa vleče proti dnu.user posted image

Ko mi je dolgčas jem non stop ampak te dneve ko sem barvala mi niti ni padlo na pamet,da bi kaj pojedla,bolj malo.Zdaj se bo spet začelo.user posted image

Ste se že zmenle kaj za tretje srečanje? Upam samo,da ne bo na koncu tega meseca,ne bo časa zdaj.

Grem še malo rihtat to sobico,drugega nimam kaj za počet a poležavat tudi nima smisla,če ne bom postala prava lenoba,zdaj je treba čimveč migat.user posted image

Ste vse že končale z MŠ? Ve ki ste jo mele v Ljubljani ste že konec pa kolko ur ste mele?Jaz bi morala začet drugi mesec,da ne bo prepozno a končati moram do 14.7.,ker greva pol na morje.Uffa a je to možno?user posted image Aja ste plačale kaj za dragega,za to njegovo potrdilo,da je lahko pri porodu????

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
18.6.2008 15:50:40   
pf
Tejchy nisem kupila nastavka za sedenje v banjici, ampak tistega ki je v taki legi kot da bi bil na roki oz. ležal na roki. Bom videla kako se bo obneslo. Da pa jo bom vseeno morala zraven držati pa sigurno, da ji ne zdrsne v vodo.
Emi midva nisva nič plačala za potrdilo za prisotnost pri porodu. Bom pa po vsej verjetnosti itak sama. No ni še nič gotovo.

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
18.6.2008 15:51:05   
Tejchy
sobica bo cela rumena,prav lepa bo in še medvedka Pu-ja bo imela po stenah pa še njegovo zavesico.Moramo ji lepo zrihtat,da se ne bo ustrašla,ko pride ven.

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  .. superca... mi bomo pa mal kasnej to rihtali...

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
18.6.2008 15:52:18   
Tejchy
Včeraj je začela kolcat kot nora,kot da bi ji kaj zaletelo in to prav takrat,ko sva se z dragim spravljala k .Sploh ni hotela dati mira,kot zanalašč

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ...

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
18.6.2008 15:53:22   
Tejchy
Ste se že zmenle kaj za tretje srečanje? Upam samo,da ne bo na koncu tega meseca,ne bo časa zdaj.

nobena niti na forum ne pride, kaj šele da bi se za srečanje menle.... user posted image  

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
18.6.2008 15:54:36   
Tejchy
Aja ste plačale kaj za dragega,za to njegovo potrdilo,da je lahko pri porodu????

potrdila ne... vsaj pri nas ne... plačamo edino obleko.. cca 15 EUR... pa še to potem ob izpustu iz porodnišnice...

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
18.6.2008 16:08:43   
Tejchy
zadnje čase je vse preveč monologov tle gor user posted image  ..

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
18.6.2008 16:53:20   
emi*
potrdila ne... vsaj pri nas ne... plačamo edino obleko.. cca 15 EUR... pa še to potem ob izpustu iz porodnišnice...

kako obleko??user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
18.6.2008 17:54:42   
pf
Verjetno je Tejchy mislila obleko, ki si jo nadene partner, ki je prisoten ob porodu. Tisto zeleno.

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
18.6.2008 20:17:22   
lana luna
ojla...

jest res ne vem kaj se z mano dogaja. dons sem bla tri ure pokonc pol sm pa spet tri ure spalauser posted image user posted image in pol se zbudim in grem u kuhno po sadje in se mi je tko vrtel in tolk sm bla švoh da je mal mankal pa bi okol padla. in sm skor s peškam vred tiste naktarine pa marelce pogoltna. in pol sm klicala 911(svojga user posted image ) da mi je pod nujno prnesu tavelko milko. ker jest sem se tresla kot šiba na vodi. OBUP OBUP.... sploh več nism upala iz poslte vstat. zdj me pa dragec pelje na večerjo. a ni to lepouser posted image

čeprou me mor pelat, ker me je tko zjezuuser posted image vsak dan posebej se kregava ker prav da mam že čist preveč cunc za user posted image nabavlenga. jest res ne vem kva temu descu ni jasnuser posted image vsega skup mam 5 bodijev, dva kompletka in eno jopčko. in to sploh ne vse v 56 ampak tut 62 cifri. pa kaj mu ni jasn!!! sem spet čist živčna....

kaj je dons u zraku? men gre kr mal na jok. kr mal sm depresivna. brez dobrega razloga. pa čist sm brez voleuser posted image user posted image

mislm sej najbrž ni tolk hudo ampak mal morm pojamrat...user posted image user posted image user posted image

aja prisotnost partnerja pri porodu se pa pr ns plača 21 eurov. šola za starše je pa zaželjena. ampak nikjer na netu ne nadjm kdaj se začne, kje potekauser posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
18.6.2008 20:19:22   
lana luna
*emi* ful si pridna k že vse rihtaš. jest bi tut imela medvedka Puja v otroški sobiciuser posted image no sej upam da ga bom. sam še ne vem kdaj bo to?

Neposredna povezava do sporočila: 1699
18.6.2008 20:36:01   
Lara Croft
Ojla... Jaz sem bla danes v Postojni na ogledu porodnišnice... ja, sama... mojemu možu, se ni zdelo dost pomembno, da bi skenslu eno zadevo... ma ko ga šiša.. mu ne bom povedala, kam more it na kosilo... tk... user posted image

TUdi šola za starše mu ni sedla... enkrat je šel... sicer sem zrihtala vseeno potrdilo, mu nisem povedala in najrajši mu ga ne bi niti dala... in si zrihtala kako prjatlco za spremljevalko pr porodu.... Me prow zanima, kako bo zdržal brez gsm-ja v porodni... baje, da more bit ugasnjen, če ne moti ctg.... Ma danes sem prow jezna nanj... pa še mački ni dal za jest... user posted image

No, ma smo pa vidli eno uro starega fantička.... bogec, mu ni blo prav, ko ga je babica vzela od mami... user posted image

Me je ful začel mikat porod v vodi... hm, ne vem, kaj nej... bom šla pač opravit tiste teste, ki jih je treba za porod v vodi, pol se bom pa odločla...

Mi je tudi fajn, ku sem vidla, da imajo prenosni ctg, ki jaz sigurno nočem bit zavezana na pojslo ure in ure....

Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.