karamela6
|
Ciao bejbe! Moram še jst mal pojamrat, ker to pa res ne gre, da ste same v tem! Torej, prva stvar je ta, da mi je skoz slabo. Še vedno sem kot cunja, se mi zdi, da bom vsak čas dol padla. Za nameček imam jutri 2 izpita - enega so mi prestavli, zato imam kar dva. Enega ob 8h, drugega ob 12h - super, brezvezno čakanje v Lj. Da ne govorim od tem, da rabim zjutraj, ko je gužva 2h vožnje do Lj, namesto normalnih 40min. Resno razmišljam, da ne grem. Bom videla, kako mi bo še danes laufalo učenje. Do zdaj je bilo grozno. Ko končno dobim nekaj volje, da začnem buljit v knjige, se mi začne noro spat. To zato, ker se učim na postelji. Ampak kaj naj, ko me pa za mizo začne peklensko pečt pod prsmi in ne zdržim! Pa bi še razumela, če ne bi spala, ampak spim po cel dan. Ok, ponoči ravno ne prav dobro, ampak dopoldan povlečem do 12h. Potem se malo učim, skuham kosilo in potem sledi obvezni popoldanski počitek - me zmanjka za 2 ali 3h! Res ne razumem, kje je moja energija. Sem si ravno izmerila obseg trebuha - 104!!!! Za 5 cm v enem tednu. Saj ni čudno, da hodim kot raca - dobesedno. Ko se premetavam po postli, se resnično počutim kot nasedli kit. Včasih prav rabim par sekund, da naberem moč za zalet, da se obrnem na drugo stran. Tudi jaz živim v 4-stanovanjskem bloku in je drugače vse ok. Ampak....vedno je en ampak... Sosedi nad nama so za prvomajske praznike začeli z renoviranjem kompletnega stanovanja. No, ker sva midva to počela od novembra pa do februarja, jih zdaj razumem in njihovo vrtanje in štemanje in oh in sploh ropotanje kolikor toliko ignoriram. Zdaj samo upam, da tega ne bo, ko rodim, ker se mi bo zmešalo, če mi bodo budili otročka. V tem primeru, ga bom posnela, ko se bo drla in ponoči glasno predvajala! Ne, ne, sej se hecam. Sicer pa, je zdaj že tako navajena tega ropota, da jo bo to kvečjemu potem uspavalo. Glede likanja. Kakor kdaj. Najrajši likam, ko imam čas = ponavadi ob petkih zvečer, ko sem sama in gledam zraven tv. Zdaj, ko imam sušilca, to počnem redkeje - pa se ne pritožujem. Se da petkove večere še kako lepše preživeti. Jooooj, ponorela bom - zakaj hudiča me tako peče pod prsmi?!?!?!?!?! Balonchy - superca, sem zelo zelo vesela zate. Držim pesti, da preživiš zdravo in brezskrbno nosečnost! Tinky, jemljem nazaj besede o tem, da ne razumem, kam se vam mudi rodit. Še malo, pa se vpišem na Blacky-in seznam tudi jaz! Čeprav, sem danes govorila s kolegico, ki ima še ne 2-mesečnega fantiča. Je rekla, da je jamrala, ko je bila noseča, kako je hudo in oh in sploh ... zdaj je pa še vse skup tolk težje, da bi z veseljem bila nazaj nosečka! No, njen otroček je pač malo težavnejši - joka, non stop poliva, ima krče ... Bejbe, lepo vas je blo videt na fotkah. Nanka+Zoja, Ilatic - vaju še posebej, ker sta poznani faci! Zojček je res en cortkan deklič! lex, upam na najboljši razplet vaših bolezenskih zapletov. Saj bo, še malo pa se bodo namesto dveh, trije nalezli drug od drugega! Joooj, saj si ne predstavljam kaj preživljaš! Uh, saj res, jaz obljubljam svoje fotke že celo večnost. Saj bom ... Zdaj grem pa vodoravno, čekirat bukve ... tole sedenje za mizo je mučno. Upam, da mi rata jutri pridet v Lj, odpisat en izpit, čakat 3h na naslednjega, odpisat še tega, potem pa še vožnja domov. Če preživim, se javim, če ne sem verjetno v P. čavč...
|