|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
18.6.2008 20:02:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2926
   RE: Julijke 2008 III. del
18.6.2008 20:02:08   
ina82
flower-en stroj so bile samo posteljnine, en stroj pleničk, dva stroja belih in en stroj pisanih cotik. niso pa nikoli bili ful polni tako da ni tolko stvari kolk se je slišalouser posted image
punce lepo se imejte, jaz grem film na popu gledat

Neposredna povezava do sporočila: 2927
18.6.2008 20:03:06   
lex
bastian pravijo, da ko so popadkni na 5 minut oz. 10, če imaš bolj daleč do P.
Jaz ti lahko samo povem, da sem pri Aleksu imela lažne popadke od 3h zjutraj do 12h potem so me pa domači dobesedno nagnali v P, je rekla da ni nič ampak ker mi je odtekla plodovnica smo šli kar rodit. Drugič mi je pa doma podovnica odtekla. Jaz za to nisem najbolj pravi naslov.

Jurčki ------------- se mi ih je kar zluštalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem za Vito zlikala samo tiste stvari, ki so bile pomečkane - kakšne kiklice z volančki, pa kakšna majčka s slikico,..... Glih tak kot pa za ta velika dva. Jaz tudi ne likam vsega, ker imam sušilc, sicer bolj kurč... ampak vsaj rogovil ne rabim vlačit po bajti, zunaj pa ne sušim, ker imamo livarno blizu

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 2928
18.6.2008 20:05:49   
bastian111
bi poklicala ali bi pa šla na pregled v p. samo nočem več pasti ven kot ena velika tečka nevednica.Če bo res nevzdržno bom ponoči vseeno šla drugače se pa zjutraj slišimo.Hvala Flower Lp Darja

(odgovor članu ina82)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
   [Brisano sporočilo]
18.6.2008 20:11:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu bastian111)
  Neposredna povezava do sporočila: 2930
18.6.2008 20:27:37   
netki
maja24....midva sva tud danes urejala očtovstvo in vse za očetovski dopust, tko da zdej mislem da mam do poroda mir.

Neposredna povezava do sporočila: 2931
18.6.2008 20:29:58   
neboglasnica
Oj, saj vas še uspela nisem prebrati, ampak sem čisto hin. Mojster je končal s sobicami, še pet ni odnesel, ko so že začele hoditi Sarine sošolke. Njo je itak že dva dni razganjalo do nezavesti, tako da bi jo danes skoraj linčala. Imela sem 12 deklet in 3 fante od pol petih do sedaj. Nekatere še čakamo,d agredo. GROZA, nikoli več... Komaj čakam, da gredo, da se tamali stuširata in hop v posteljo, mene čaka pa še sesanje, pomivanje, pranje in čiščenje sob. Uf, psihično so me čisto zmatrale.

Upam, da se je kateri uresničila želja in že pestva user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2932
18.6.2008 20:30:09   
lex
naju pa še to čaka, pa lepo sem mu povedala, da ne grem rodit, če se ne poročima, ampak.... očitno se nisvauser posted image user posted image , mu menda ne smem še tega na križ spravit, boma pol ko bomo v bajtiuser posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
   [Brisano sporočilo]
18.6.2008 20:30:18   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2934
18.6.2008 20:32:11   
lex
neboglasnica tole ti pa sploh ne zavidam. A jutri pa ne bi pospravljala, da te slučajno ne peljejo danes kam, ko je polna lunauser posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
18.6.2008 20:35:07   
lex
mojcek1 tole bom jaz pol v bajti mela, doker punce ne bodo tolk velike da bojo to obvladale (da jih naučimo reda). Ker s 3 čisto malimi, bajto in cotami ne vem kako bom prišla skoz. Pa verjetno bom delala kar do 16h ko pridem nazaj, da se bodo zjutraj sončki lepo naspali, preden bomo vsi 4je šli v vrtecuser posted image , pa še pol bojo lepo naspani i bomo imeli popoldan samo za nas.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
   [Brisano sporočilo]
18.6.2008 20:45:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 2937
18.6.2008 21:01:17   
Inigo
bastian111 - ja ti šment. pa bomo mogoče res mele enega luninega julijčka user posted image malo še počakaj, da se popadki zgostijo... vsaj na 15 al pa 10 minut. in potem bi jst šla v P. pa nj se delajo pametne al pa karkoli... če ti nardijo ctg in rečejo, da ni nič - ok, pa ni nič! boš vsaj mirna in boš vedla kako in kaj.

drgač pa pr men kaže, da DANES NE GREM RODIT user posted image pa sm se že tk prepričala, da pa v sredo pa res grem. sm misla, da se me bo Luna usmilila in me "odprla". pa zgleda da ne bo nič... sicer še dneva ni konec... ampak ne kaže, da bi blo kaj. situacija je taka kot prejšnje dni, tk da... user posted image ah...

Neposredna povezava do sporočila: 2938
18.6.2008 21:03:03   
glugluglu
joj likanje, tega ne maram že od začetka in se izogibam kolikor se le da. In potem pride moja mami na obisk in pravi, da ne more gledat naših cunj in jo prime kdaj polikat. Je pa res, da ko se spravim to hitro uredim.
Pa tudi sedaj v novi hiši si nisem uredila kakšne likalnice. V kurilnici sta pralni in sušilni stroj-v kleti , daleč stranuser posted image , potem pa posušene stvari gor odnesem, zlagam na kavču pred TV in naj ne bi bilo nič za zlikatuser posted image . Likaslna je pa tudi kar v dnevni sobi, ker bi se mi zmešalo, da jaz to kje med štirimi praznimi stenami počnem.

Mojcek1, to si bom tudi jaz enkrat lepega dne privoščila (ko bomo malo finančno ven iz dolgov splavali), ja, pa še kaj zraven, ker mi smo drugače med tednom tudi do večera v akciji, potem pa da naj bo še vikend delaven, pa res nimaš nič frej.

Mene pa tudi sedaj šraufa in s tistimi bolečinami zadaj na križu, vse zaboli okoli in okoli, joj ta polna luna, da res ne bo kaj.

Neposredna povezava do sporočila: 2939
18.6.2008 21:04:35   
Blacky30
Uf, šele zdaj sem prišla do tega, da vas lahko preberem za cel dan nazaj. Sem zjutraj predolgo spala, pa mi več ni zneslo. Sem morala cotike presortirat in si naredit seznam, kaj sploh imam. In ker se mi je zdelo absolutno premalo, sem šla gledat album Nejcovih slikic po rojstvu in na slikah našla cel kup pajackov, ki jih sedaj nikjer ni bilo. In sva lepo z mamo šli raziskat v garažo in seveda našli še eno celo vrečo cotik. Tak da me čaka še pranje in sortiranje, da bom vedela, kaj moram v petek nakupit.

Celo popoldan pa sem imela spet obisk, tak da je dan hitro minil. user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
   Julijke 2008 III. del
18.6.2008 21:08:26   
dzanika
Veste kaj, dons sm pa men se zdi tut js mela čez dan ene par lažnih popadkov al kaj bi že lahko to blo. V bistvi po pravic povedan nimam pojma. Kr zagrabl me je kot kakšen krč pa neki cajta držal in spustil. Sam to je blo tko sam parkrat tko da ni panike. Js ne grem še rodit!! user posted image

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
   Julijke 2008 III. del
18.6.2008 21:12:55   
dzanika
No k ste pa ravno o likanju danes mele temo. Pa se pridružujem tistim k jim je to ful odveč. user posted image Js ful ne maram tega. Čeprov je pa res da za našga user posted image sem pa prov z veseljem likala. user posted image Tko da mam tut že vse oprano pa zlikano in pripravljeno. Sam še stvari za v P. morm pripravit pa zmetat v eno torbo da nas slučajno kaj ne preseneti.

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
18.6.2008 21:14:37   
moya
punce - ste vidle to? DM ima bone za nosečnice in novorojenčke

http://www.babybonus.si/

zimska- ja o teh bonih sem jaz pisala par dni nazaj, da sem prišparala cca 10 eur + pri nalsednjem nakupu imam popust 10 % + copatke  in nalepko dobiš. sem mal primerjala cene, pa se kar splača...

Neposredna povezava do sporočila: 2943
   [Brisano sporočilo]
18.6.2008 21:19:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 2944
18.6.2008 21:20:02   
lex
dm boni - jaz sem vsakokrat otroke prijavila ko so se rodili (to je tud v paketu, ki ga dobiš v P, je zraven prijavnica za dm bone) in potem ti 2x v 1 letu pošljejo bone za plenice, frutke, kremice............... pač porabiš to kar rabiš in kupuješ pri njih. Ko je otrok star 1 leto pa dobiš tako lepo knjigico Oskarjev dan in zraven še par bonov. Meni osebno lepa gestauser posted image

(odgovor članu moya)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
18.6.2008 21:22:14   
lex
flower bi jo mela že zdaj, pa bi me njegovi stari verjetno ful čudno gledali. Pa nekako sem se navadla, da se ponoči ob kako igračo spotaknemuser posted image  ko grem po flašo

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
18.6.2008 21:23:01   
ilatic
cao user posted image
Jaz imam jutri pregled in tudi upam na ctg, da vidmo ce se ze kaj dogaja.
Maja24 in Netki / kaj mislita s tem da me neee prepoznata? A sm predebela a ne? Iz 57 na 80 ni mala malca. Ha ha Ni kej bo shujsevalna prvic v zivljeneju ker zdaj v tretje pa mislim da kg kar ne bodo zginili kot prej. Mal me ze leta dajejo. Ceprav strij pa zopet nimam, in upam da bo tako tudi ostalo.
Morm vam se povedat da moja koprivnica izginja. Sama od sebe, ne morem vejet. Od marca sem bila cela v izpuscajih sedaj jih imam samo se malo pod dojkami. Huraaaa

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
18.6.2008 21:28:10   
lex
ilatic to je pa super novičkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa jaz sem tud mogla kar malo pogledat, da sem te našla, pa ne zato da bi bila debela, ampak ker je tako dolgo od tega, kar smo se videleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
18.6.2008 21:31:32   
papir
aha likanje?jaz perem vsak dan,pa tudi če ni poln pralni stroj.pa zdaj ko sem doma pegla vsak dan.peglam kar na kuhinski mizi,muziko na glas in 0,5-1 ure in je opravljeno.
ja moram povedat da mene tudi nekaj črviči,pa rebuh mi otrdeva,pa na wc me.nevem kaj je to.bomo videli kako bo ponoči.

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
   [Brisano sporočilo]
18.6.2008 21:31:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?