kanarka
|
Evo mene. Sam na hitro se javim, ker potem pa moram v nove podvige. V glavnem...Anit28, od kje ti energija za rekreacijo. Jaz sem tako kronično utrujena, da ni šans. Debeluška, tudi jaz sem se spraševala, koliko naj še poje mleka. Naša ga zjutraj eno flašo (180 ml) in za popoldansko malico ji dam skupaj z žitaricami ene 120ml, potem pa še za večerjo 180ml in ponoči en obrok po 120. Vmes pa en obrok sadja in en obrok zelenjave. To je to. Kaj se je pa meni zgodilo. Sem parkirala avto na parkingu, grem z bubo gor in jo oddam pri eni prijateljici, da se je malo naspala, ker pri nas sosedi nekaj rihtajo. Potem grem domov, vzamem denarnico in ključ od avta, ter uuupps prehitro zaprem vrata. Ne morem več v stanovanje. Telefona nimam, ključa nimam, imam samo denar in ključ od avta. Torej rešitev je tu...grem z avtom do mojga dragega po ključ in mu ga kasneje nekako dostavim nazaj. In spet en uuuuuppps,...kje pa je avto ? Avto so mi ukradli! Takoj v taksi, da me zapelje na policijo. Taksist me pa čukasto gleda, če sem prepričana, da je ukraden, ker se pa to na otoku res ne zgodi pogosto in to sred belga dneva v centru turizma z gardo policistov vsepovsod. Hmm, pa mi predlaga, da greva prvo pogledat, če ga ni pajk odpeljal. Pa si mislim, kok je smotan, če pa sem ga imela na parkingu...torej ni blo razloga. Ampak vseeno.....prav je imel. Nisem zategnila ročne in se mi je avto odpeljal na cesto in povzročil manjši karambol . Sem tako utrujena, da bom dol padla od laufanja in rihtanja. V glavnem...nekako moram še dostaviti ključ dragemu, buba pa še kr spi pri prijateljici. Ne vem, ali jo naj grem zbudit, ker bo potem za nočno spanje preveč naspana. Ah se mogoč še javim kasneje. A že pol mate kaj sonca, al ga pošljem?
|