|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del
18.6.2008 13:42:10   
ajtak
hej, naj se najprej pohvalim kako me je prijetno presenetil nas mladicek...

kot sem vam napisala je vceraj zaspal ze ob 17h in spal do 1h, potem se je zbudil in sva se eno uro igrala in pihala milne mehurcke, nato si je spet zacel mencat ocke in je jedel in zaspal... ...in spal do 6h-pojedel in spal do 7:30 user posted image user posted image user posted image

skratka full je bil priden, tista urca ponoci je bla pa full fajna ker je bil tak nasmejan in full dobre volje, k da bi vedel da je nekaj posebnega da se lahko ob 1h z mamico igra user posted image

kvinoja je neki tacga k kuskus...

evo preberi si recimo tole
http://www.druzina.si/icd/spletnastran.nsf/all/00C76CAF6FBABE56C125729F0043F68C?OpenDocument al pa malo poguglaj...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
18.6.2008 14:35:09   
babuka
Najprej hvala za popravek!Ne nezajbava me računalnik ampak preprosto sem spregledala datum rojstva.SE OPRAVIČUJEM!!!

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
18.6.2008 14:39:54   
mama11
user posted image  Tjaš, tako se spi.

Danes sem nekaj kilava. Še dete spet nič noče od GH... od morja naprej... sem v obupu odprla jogurt in ga z njo v naročju jedla, pa je celo pojedla 2 slabi žlički z mano. Dva koraka naprej in en nazaj. Bom za par dni umirila tempo in jo hranila samo z mojega krožnika, razen večerne kašice. Potem bomo pa videli, kako in kaj. Mesa, ki ga ful je, ji pa več kot 2x na teden ne upam dati. Sadja pa sploh ne mara... ne jabolka, ne hruške, ne banane, ne borovnic, ne jagod... Pa sem ga med nosečnostjo toliko pomlatila.

Pa non stop bi sedela, ko se zvrne naprej ali nazaj (ker pač ravnotežje še vedno ni tisto pravo), pa začne najedat 100 na uro. Pa kaj naj naredim, jo cel dan posedam. Založena z blazinami pa ne bi bila, zahteva, da ji dam prst, da se dvigne in ona bi sedela nezaložena. Ccc.

Jaz bi bila pa najbrž boljše volje, če ne bi imela 4 strojev za speglat user posted image . Nič, grem v akcijo

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
18.6.2008 15:45:55   
GB
Dobr dan .A ni nobenga al kva user posted image user posted image user posted image . Tianna je zaspala pa imam pet minut casa . Prstjena je ko driska in sem vidla spodaj belo pikico tko da pricakujemo drugi zobek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ko bo javim,da bo Ajtak prilimala slikico user posted image

Bravo Ajatak za spanje - to so moje sanje ,da bi Tianna enkrat tko dolg spala user posted image .

Vceraj se nisem pohvalila ,da sem najdla skutke za TIanno . Problem je bil ,da nisem vedela kaj ji kupiti ( beri da tukaj ni fruhzwerge ) . Ko sem se malo bolj poglobila sem vidla ,da majo dosti izbire in sem najdla ene "organic " pa se ene Noddy-jeve. Matr so ble drage joj joj .

Nevem kaj naj se napisem

Ja nc no grem kuhat .

Lep dan

Sveti Angel varuh moj,Bodi vedno Ti z menoj, noc in dan mi stoj ob strani vsega hudega me brani . Prav prisrcno prosim Te, varuj me in vodi me

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
18.6.2008 16:26:38   
naraščaj
hallo

no pa imamo končno en lep dan. naša pupa, me je prej totalno presenetla, saj je spala 2h, kr ne vem kam bi zapisla in nato je še dokaj pridno kosilo jedla (ne za cel obrok, pa vendar je to ful napredek) midva z atijem sva si pa prvošla pico in vsak eno pivico. Pa smo vdarl še kratek sprehod in je clo oddremala 20min v vozu. Doma pa sem ji dala še 120g sadne kašice in je vse pojedla user posted image user posted image user posted image . Kr ne morm verjet kaj ji je dans. Mislim, da se mi hoče odkupit, ker nismo šli na dopust user posted image user posted image user posted image user posted image . Mah ne, saj se hecam. Zdele pa veselo vriska v stajici za mojim hrbtom. Ma dans je tut ona pravi sonček. Ga mam dvojno dozo, čeprav sem pa vseen ful povožena od noči. Upam, da bo dans kaj bolša.

očitno ma dost stajice, šibam

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
18.6.2008 16:51:26   
Tanayya29
Hojla!!!

Bravo Tjaš za zobek in spanje,in Taja za 2 urno spanje.

No,jaz sem Taja vseeno peljala pokazati,ker mu je vročina po dopoldanskem spanju spet narastla.No,pa ni nič hujšega.Ima zelo malo vneto grlo.Zaenkrat ga ne bo špikala,lahko ,da je tudi šesta bolezen,če se pojavijo izpuščaji.Če bo ju3 še vročina,pa bova šla nazaj vseen preverit kri.Danes uglavnem mi nič zlo hudega....
Je,pa rekla,da ko,je otroček bolan se koža zelo poslabša,in od tukaj je to....Taju se je že nekaj dni prej poslabšala,in mi je rekla,da je to itak klasika.No,sem vsaj pomirjenja.

Je tudi mejčkn slabše,mu pa dajem tisto,kar vem,da ma rad....

Spi pa na 2uri po urico,ponoči pa je spal celo noč.....

Upam,da lahko kmalu greva ven na sonček....

Sedaj se začenjajo lepi dnevi.......

Čaw...

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
18.6.2008 17:16:12   
ajtak
joj Taj cimprej se pocajtaj.

Taja user posted image  k si bla tko pridna.

A res nobena ne kolesari? A se vam zdijo se premali? Jaz bi pa full kupla sedez pa ne vem katerega ker ne vem na kaj naj bom pozorna... tiste k mate vec otrok, a je boljs met stol spredi al zadi?

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
18.6.2008 18:43:11   
naraščaj
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

joj Taj cimprej se pocajtaj.

Taja user posted image  k si bla tko pridna.

A res nobena ne kolesari? A se vam zdijo se premali? Jaz bi pa full kupla sedez pa ne vem katerega ker ne vem na kaj naj bom pozorna... tiste k mate vec otrok, a je boljs met stol spredi al zadi?

Ajtak, jaz sem nekje prebrala, pa se zdele ne spomnem kje (aha v knjigi Velika knjiga o dojenčku), da je kolesarjenje priporočljivo šele okol 1 leta oz ko je otrok dovolj samostojen. Mah ne vem no, jaz bi kolesarla, sam naša še ni za take podvige. Bomo pa drugo leto prakticiral, ko bodo že večji in čvrstejši , he,he
Hvala za opis o kvinoji, bom šla tut to kupt, kje pa nabavte? A majo v Sparu??. Šibam ker tečka v stajici, rabi animacije

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
18.6.2008 20:16:48   
tintin
oj, ja tudi jaz mislim da so naši še premali za na kolo...nimajo dost trdne hrbtenice za vse tresljaje predvsem....mi bomo počakal 1 leto....opcija ja samo una prikolca za zadej...ker ga daš notri lahko z lupinco.

Mi smo danes uživali..ja, dali smo skoz prvo kopanje - v Termah Snovik. Bilo je ful luštno, ful mal ljudi..naš otrok obvlada plavanje (poganjanje z nogami). Bila sva pa v odlični družbi Mance in Maje. Bo Manca kako fotko pripopala, saj sem jaz pozabila mojo opremo doma....
Aja, ne glede na kopanje, ni Vasja nič več spal čez dan kot sicer...sam zjutraj pol ure in v avtu na poti nazaj kake pol ure...(brezupen primer), no zdajle je pa že v komi.

Jedli smo pa danes:

dopoldan: kaša marelice, breskev, jabolko in malo banane
po kopanju - nenačrtovan obrok:) : Hipp borovnica, jabolko (zmazal celega)
kosilo: malancani, kuskus, malo sira
večerja: kašica Humana jabolko, banana

Toliko od mene, grem...nazaj za računalnikuser posted image

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
18.6.2008 21:19:33   
rozika12
Fuzbal user posted image

Sem vedela da sem v današnjem sporočilu pozabila pozdraviti mamo11.

Jedilnik pri nas še ni čisto zaživel. Počasi.
Danes: user posted image + user posted image + user posted image  in kosilo (krompir + koleraba - mljask) + user posted image + ribano jabolko (par žličk) + ziza + kaša (ovsena) + ziza in spanje. Ponoči 1-2x user posted image .

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
18.6.2008 21:20:56   
kanarka
Evo mene. Sam na hitro se javim, ker potem pa moram v nove podvige. V glavnem...Anit28, od kje ti energija za rekreacijo. Jaz sem tako kronično utrujena, da ni šans.
Debeluška, tudi jaz sem se spraševala, koliko naj še poje mleka. Naša ga zjutraj eno flašo (180 ml) in za popoldansko malico ji dam skupaj z žitaricami ene 120ml, potem pa še za večerjo 180ml in ponoči en obrok po 120. Vmes pa en obrok sadja in en obrok zelenjave. To je to.

Kaj se je pa meni zgodilo. Sem parkirala avto na parkingu, grem z bubo gor in jo oddam pri eni prijateljici, da se je malo naspala, ker pri nas sosedi nekaj rihtajo. Potem grem domov, vzamem denarnico in ključ od avta, ter uuupps prehitro zaprem vrata. Ne morem več v stanovanje. Telefona nimam, ključa nimam, imam samo denar in ključ od avta. Torej rešitev je tu...grem z avtom do mojga dragega po ključ in mu ga kasneje nekako dostavim nazaj. In spet en uuuuuppps,...kje pa je avtouser posted image user posted image ? Avto so mi ukradli! Takoj v taksi, da me zapelje na policijo. Taksist me pa čukasto gleda, če sem prepričana, da je ukraden, ker se pa to na otoku res ne zgodi pogosto in to sred belga dneva v centru turizma z gardo policistov vsepovsod. Hmm, pa mi predlaga, da greva prvo pogledat, če ga ni pajk odpeljal. Pa si mislim, kok je smotan, če pa sem ga imela na parkingu...torej ni blo razloga. Ampak vseeno.....prav je imel. Nisem zategnila ročne in se mi je avto odpeljal na cesto in povzročil manjši karamboluser posted image .
Sem tako utrujena, da bom dol padla od laufanja in rihtanja. V glavnem...nekako moram še dostaviti ključ dragemu, buba pa še kr spi pri prijateljici. Ne vem, ali jo naj grem zbudit, ker bo potem za nočno spanje preveč naspana. 

Ah se mogoč še javim kasneje.
A že pol mate kaj sonca, al ga pošljem? 

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
18.6.2008 21:21:44   
DEBELUŠKA30
Spet me je ta user posted image  "skenslau"?!

No na kratko:
Tanayya, sam da je Taj bolje user posted image !

TinTin in Manca, super za plavanje, jaz bi šla tudi, pa E2 na sme v bazen user posted image user posted image !

No mi smo naročili avtosedež za E2 v Pikapolonici, je zdaj v akciji, in ga jutri dobimo, je pa v rdeči barvi  user posted image user posted image user posted image ! Všeč mi je k je tak mal večji, smo ga tudi sprobali z E2 in je super user posted image user posted image user posted image !

BREVI AVTOSEDEŽ GRAND PRIX SILVERLINE
Šifra: 5150 EAN: 8011250515321
user posted image Avtosedež Grand Prix ustreza standardu
ECE R44/03 oziroma do 4 let. Avtosedež ima 6 nastavitev, kar
omogoča otroku boljši počitek med vožnjo. Pet
točkovni varnostni pasovi so nastavljivi in oblazinjeni. Sedež ima tudi anatomsko oblikovano vzglavno blazino, ki varuje otrokovo glavo in vrat.
Sedež lahko namestite na sprednji ali na zadnji atomobilski sedež.

Prijateljstvo ne nadomesti ljubezni, a če je iskreno je vredno polovico nje!

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
18.6.2008 21:25:43   
DEBELUŠKA30
Kanarka, teb se pa res dogaja, daj pomiri se malo, pa zate user posted image user posted image user posted image

Prijateljstvo ne nadomesti ljubezni, a če je iskreno je vredno polovico nje!

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
18.6.2008 21:54:25   
mama11
Kanarkauser posted image , umiri se, preveč si naspidirana... jaz tudi pozabljam stvari, kot npr. pogledati se v ogledalo, preden grem na sprehod. Sem šla danes po celi vasi na sprehod, pa spregledala, da imam več njenega kosila na moji majčki, kot pupa v želodcu user posted image . Ali pa ko se kam odpravljam... bi si morala listke obešati (npr. počesi si lase, sezuj copate in obuj čevlje, vzemi denarnico, ipd.).

Neposredna povezava do sporočila: 2714
18.6.2008 21:57:31   
scubadiver
Joj Kanarka ti si mela pa res dramaticen dan user posted image

sem vesela da so bolančki bolje..

eno vpašanje.. A je katera razmišljala o tem avtosedežu kiddy comfort pro:

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=188382
Ima po AMZS-jevih testih ful dobre ocene in je do 36 kg. Ker tile ki so do 16 kg me je mal strah kupovati, glede na to, da ima lana že zdej 10 kg. Sej vem da se umiri, sam ne bi pa rada kr naprej menjala sedežev glede na to, da ni glih poceni šport..

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

Neposredna povezava do sporočila: 2715
18.6.2008 22:00:27   
ajtak
debeluska tocno ta stol imamo tudi mi, najprej se je vozil obrnjen nazaj, no sedaj pa gospod ze gleda naprej in uziva user posted image .
Sem pa dokupila se bombazno prevleko.

Men se kr neki zeha tko da vas vse lepo pozdravljam...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
18.6.2008 22:01:00   
gruška
Joj Kanarka in ti imaš še čas pisat na RR user posted image .... si faca user posted image , daj se že malo umiri user posted image ............... Upam, da si vse uredila ....

Pa dober večer vsem skupaj user posted image

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

Neposredna povezava do sporočila: 2717
18.6.2008 22:03:14   
ajtak
scuba sori za tist prej na FB, je bil alarm...

ta sedez imajo kolegi in so full zadovoljni, fajn je k fa ne rabis s pasi fiksirat in je prakticen ce velik avte menjavas... ne vem men bi se smilu zdej polet se mi zdi da bi mu blo zarad te mizice vroce... sam kolegica pravi da tamala nic ne svica pod to mizico...

no grem...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
18.6.2008 22:07:16   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

scuba sori za tist prej na FB, je bil alarm...

ta sedez imajo kolegi in so full zadovoljni, fajn je k fa ne rabis s pasi fiksirat in je prakticen ce velik avte menjavas... ne vem men bi se smilu zdej polet se mi zdi da bi mu blo zarad te mizice vroce... sam kolegica pravi da tamala nic ne svica pod to mizico...

no grem...

hehe ni panike za FB, sem tud jest mal pozno po mojem vidla..

A da so zadovoljni.. mal sem skeptična ker nisem še nikol slišala zanj, sam glede na to da ima dobre teste se mi zdi kr zanimiva zadeva.. Bomo mogli it počas pogledat in se odločit..

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
18.6.2008 22:16:01   
rozika12
Kanarka, si imela pa res dan za Freuda user posted image  Ključi, pa ročna ... user posted image
Tebi se smejem, a meni se je tudi podobno dogajalo, pa saj se vsem sem pa tja kaj čudnega dogaja user posted image

Zdaj pa lahko noč.

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
18.6.2008 22:19:39   
manca
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30

TinTin in Manca, super za plavanje, jaz bi šla tudi, pa E2 na sme v bazen user posted image user posted image !

zakaj pa ne sme v bazen?

Neposredna povezava do sporočila: 2721
18.6.2008 22:24:19   
manca
Ja, s Tintin sva danes skupaj z Majo in Vasjem uživali v Termah Snovik.
Je Maja še pri večernem kopanju imela tisti feeling v nogah, tako da si lahko predstavljate kakšna je bila kopalnica...sem jo morala za noge držat, da sem jo lahko do konca umila.

Šle sva z Majo še v Qlandijo v Dm gledat, če so končno dobili od Welede kremo za sončenje. Pa so mi rekle prodajalke, da so jo dokončno umaknili iz prodaje. Pa sva potem zavile kar v lekarno in vzeli Ilrido kremo.

A je katera ugotovila, kako zelo sva si podobni s Tintin?
Naj bi bile celo v sorodu, kajne Tintinuser posted image

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
18.6.2008 22:26:57   
tintin
Ja, res je midve z Manco sva sestri, če ne celo dvojčiciuser posted image ...

NO, Manca upam, da se bo Ilrido obnesel...user posted image

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
18.6.2008 22:28:09   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: manca
Šle sva z Majo še v Qlandijo v Dm gledat, če so končno dobili od Welede kremo za sončenje. Pa so mi rekle prodajalke, da so jo dokončno umaknili iz prodaje.

Manca, zakaj so jo pa umaknili iz prodaje? Je z njo kaj narobe? Jaz jo namreč uporabljam za pupo, zaenkrat brez kakšnih čudnih reakcij na koži.

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
18.6.2008 22:28:32   
manca
V petek bova šli po vsej verjetnosti v Zoo, bova pa s seboj vzeli še atija in sestrico. Upam, da jo ne bo metalo tako, kot jo je 6 let nazajuser posted image .

Pa še slaba novica. Približno dva tedna je v bolnici moj stari ata (Majin pradedek)...sprva je bila kriva počena žilica v glavi in zaradi tega je prišlo tudi do nesreče (sta z ženo zletela iz ceste v kozolec). Ker je bila pa kri slaba in niso vedeli točnega vzroka, so mu vzeli kostni mozeg in zdaj so ugotovili kronično levkemijo. Vem še to, da ga jutri pripeljejo domov, da je zelo slaboten.

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.