|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 3. del
18.6.2008 14:53:44   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

srečka nosečka..sem mal pokukala v tvoj album..lana je res cortišuser posted image
pa na momente se mi zdi celo malo podobna naši neži..iz določenih kotov..a se mi pa sam zdiuser posted image

morda sta ti podobne, ker imata obe tako velike očke in lepe, polne ustnice user posted image

Pa dobro zrihtaj pri okulistu. user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
18.6.2008 14:56:25   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

Eno ?

Zadnjič me je na morju ena fina gospa fino nadrla user posted image , ker sem Lano, ko se je zbudila poljubčkala. Dobila je tudi poljubček na usta. To pa je baje smrtno nevarno in se imenuje poljub smrti. user posted image user posted image user posted image  Baje svojega otroka NIKOLI ne smeš poljubiti na ustnice, ker lahko pride do "nevemčesaže" na možganih. user posted image user posted image user posted image  Saj se ne slinim po njej, cmokec pa ji verjetno lahko dam, če je že v eni rastla. user posted image
Sem samo jaz tako tumasta, da tega ne vem, ali je to neka šestnajsta vraža???

srečka nosečka  user posted image  prvič slišim za to ?
Aje to mogoće kakšna vraža??

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
18.6.2008 15:03:53   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA

IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

Eno ?

Zadnjič me je na morju ena fina gospa fino nadrla user posted image , ker sem Lano, ko se je zbudila poljubčkala. Dobila je tudi poljubček na usta. To pa je baje smrtno nevarno in se imenuje poljub smrti. user posted image user posted image user posted image  Baje svojega otroka NIKOLI ne smeš poljubiti na ustnice, ker lahko pride do "nevemčesaže" na možganih. user posted image user posted image user posted image  Saj se ne slinim po njej, cmokec pa ji verjetno lahko dam, če je že v eni rastla. user posted image
Sem samo jaz tako tumasta, da tega ne vem, ali je to neka šestnajsta vraža???

srečka nosečka  user posted image  prvič slišim za to ?
Aje to mogoće kakšna vraža??

saj jaz sem tudi prvič slišala user posted image
Katera mamica pa ne pocmoka svojega user posted image  celega? user posted image

Sem dodala nove slikce v album - geslo je morje, če katero zanima. user posted image

< Sporočilo je popravil srečka nosečka -- 18.6.2008 15:04:52 >

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
18.6.2008 15:33:52   
vrtnica76
user posted image srečka nosečka,luškane fotke.Kolk je Lana corti,pravi cukerčekuser posted image .Ste pa res uživaliuser posted image .

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
18.6.2008 15:41:54   
vrtnica76
Danes nama pa res ni usojeno jit vozičkatuser posted image Že dva krat sva se pokala ven,pa je začelo deževat.
Patronažno sem čakala eno uro,pol je bla pa skor 2 uri tuki.Sva se kr dobr načvekaliuser posted image .S tole prehrano bo pa pestrouser posted image .Upam,da bo naš frajar užival.user posted image Je tolk stvari povedala...še dobr,da sem si kej zapisalauser posted image

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
18.6.2008 18:59:19   
Februarka08
Sam na hitro... jest sem nazaj - mi je odrezal 3 znamenjauser posted image , za enga je pa reku da ga bo jesen... Tamala se je mojmu drla celo uro, ma ne drla, tulilauser posted image boga revca, komaj sem jo pomirila. Ne morš verjet, kolk user posted image čutjo da ni mamice zraven ali da se nekaj z njo dogaja... je bla že velikrat z njim sama in ni blo nikol problema, prejle pa...user posted image
Zdej grem pa hit pod tuš, da ji sploh lahko joško dam ker mi je joško namazal z etanolom k sm mela eno znamenje na joški.user posted image

Se javim še potem kaj...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
18.6.2008 19:23:07   
ella79
jencili tudi ti vabljena k meni na sladoled user posted image user posted image user posted image

meti user posted image user posted image user posted image za super nakup

februarka si kej zrihtala danes?

naša še nič ne ve, da ima nogice user posted image no, brcat zna fajn, sam do ust jih pa še ne prinese user posted image mogoče pa sam gibčna ni tok user posted image user posted image
pri nas zelo redko zaspi v naročju, more bit že zelo zaspana, pa ko jo odložim, se nič ne pritožuje. Jo pa dajem vedno budno v posteljico, nič uspavanja v naročju... se potem sama zamoti, jaz jo grem vsake tok časa sam pogledat, k mi je tok fletna k ninico ogovarja, pa k se mi smejčka... je pa res, da to prakticiram od prvega dne

kok se ji pa zdele dogaja, jo mam zravn mene na kavču, pa se začne kar režat, pa potem bolj k me je za ušesa in nos vlekla, bolj na glas se je smejala. Potem pa sem se še jaz naglas, se ji je pa sploh čist začel dogajat user posted image joj, res so fletni tili naši februarčki user posted image z
zdej greva se pa kar kopat, k se ji pomoje že pošteno spi, k danes ni blo tok časa za spanje user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
18.6.2008 19:26:15   
ella79
februarka vividm da sem jaz tok dolg pisala, da si se ti že javla vmes. Otročki res ful čutijo, kako se mamica počuti, budi sedaj nasmejana, da bo notr prinesla, ti pa tudi user posted image mal jo pocrklej pa bo

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
18.6.2008 19:37:32   
mlavla
evo mene..sem zrihtala pri okulistu..in jeee še bom lahko imela leče..
zdej pa samo uoam,da jih kmalu dobim..zdej čakam najprej testne..

drugač se pa ravno odpravljam v kopalnico na čofkanje...

se še aksneje kaj oglasim...

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
18.6.2008 19:45:08   
nizy
elma - našo dojim po potrebi ,ko nakaže ,da je lačno jo pristavim  user posted image , zaspi pa kar sama , včasih z dudico ,pa v svoji pojstlici  user posted image , sem kar vesela, koliko je manj dela z njo kot s tema dvema starejšima  user posted image  user posted image , se pozna ,da je 3 otrok user posted image user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
18.6.2008 19:57:43   
buči
Prejle mi je Aljaž rekel, da je utrujen in da bi šel spat. In sem ga vprašala zakaj, če mogoče zato, ker po kosilu ni šel počivat. Pa je rekel, da zato, ker ga že cel dan NERVIRAM! Pri 4 letih mi to reče!?! Ej, kaj bo pa pri 15ih? Bolje da se odselim predno bo v puberteti, ker tale me bo še nesel ali mi pa komplet živce požrl!

Še 1,5 dneva, pa pride ati! Končno, se ga bom šla kar napit!

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
18.6.2008 20:16:45   
ella79
buči neki more rečt, verjetno atija prav tako pogreša kot ti user posted image 1,5 dneva bo pa tudi hitr konc, k jutri bo že tak t prav sonček, pa boste okrog šibal user posted image

mlavla super, da boš lahko še leče nosila. Jaz se očal nikol nisem hotla navadit, sem pa z lečami super azdovoljna. A imaš kako posebno dioptrijo, da čakaš na leče user posted image verjetno mesečne a ne? katero firmo?

evo naša skopana, sita in v postli dudo cuzlja, bo pa kmal pri palčkih user posted image jaz si bom pa pomoje kar en sladoledek prvošla, sam bi še kej zravn user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
18.6.2008 20:38:58   
bamby
janey, tusi 180 že, ampak bolj poredko. Največkrat poje okrog 160, kdaj pa tudi samo 130 ali pa 90 kot zdaj user posted image . Jo bom mogla še kasneje malo pofotrat. Koliko banane pa Jaka že poje, pa koliko mleka povrhu?

buči, ta prve žličke jaz banano malo razredčim kar za mlekom in z paličnim vse skup zmiksam (dam v tisto posodo za seklanje in ko je otrok večji tudi kar iz nje hranim, zdaj moram pa v nižjo posodico preložit, da lažje z žličko zajamem, ker ji moram rokce iz ust ven jemat user posted image , pa mora bit zato njena papica nekje odložena). Ko pa se bo malo bolj navadila za GH ji je pa ne bom nič redčila.

elma, naša Anaja redko kdaj je prej kot čez 4 ure. Večkrat niti po 4 urah noče in se takoj zategne vsaj na 5 ur user posted image  Poje od 130 - 180 ml ampak imamo mi že 4 in pol mesece. Je pa morda ravno pitje verjetno pri vas problem, da zaradi tega manj poje. Samo če ji paše piti, tega ne moreš preprečit, a ne, pa še zdaj ko bo vroče user posted image . Anaja pije bolj malo zaenkrat. Verjetno, ko bo spet vroče bo pila več.
Jaz jo največkrat in najraje nesem budno spat. Dam dudo, lubčka, jo pokrijem in začelim lahko noč ter odidem in zaprem vrata. Če se konkretno začne jokat grem k njej in ji dam spet dudo, če ji pade ven, kdaj jo moram pa tudi malo pocrkljat, da se pomiri in jo šele potem dam nazaj v posteljico. Ponavadi je ni treba več dvignit.

srečka nosečka, Lana je ful luštna in slikce so super, pa je videt, da vam je bilo vreme naklonjeno user posted image ! Za tisto o poljubu na usta pa prvič slišim user posted image . Tima sem vedno na usta lubčkala, ko je bil malce večji kot je Anaja zdaj, pa je očitno preživel user posted image user posted image .

februarka, no, pa si le dala skozi odstranitem znamenj. Saj ni bilo prehudo, kajne? Larisa je pa verjetno čutila že ob tebi, ker si bila vsa na trnih, da se nekaj pripravlja, zato je bila toliko bolj razdražena.

IZVIRNO SPOROČILO: buči

Prejle mi je Aljaž rekel, da je utrujen in da bi šel spat. In sem ga vprašala zakaj, če mogoče zato, ker po kosilu ni šel počivat. Pa je rekel, da zato, ker ga že cel dan NERVIRAM! Pri 4 letih mi to reče!?! Ej, kaj bo pa pri 15ih? Bolje da se odselim predno bo v puberteti, ker tale me bo še nesel ali mi pa komplet živce požrl!

user posted image user posted image  to ni še nič buči. Meni Tim stalno govri, da mu gre na živce, ali pa da mu jaz grem na živce user posted image . Mi je pa zadnjič rekel, da sem RITOLIZNIK  user posted image  user posted image . Sva ga takoj oštro prijela in zahtevala, da pove kje jo to sploh slišal. In pol pove, da tako pravi Garfield user posted image . Teka prok****** mačka gleda zdaj cele dneve odkar je slabo vreme in pobira od njega same pokvarjene besede. Saj kaj pametnega se ne bo naučil user posted image !

Naša je pravkar šla v posteljo, še prej pa je pojedla še drugo polovico mleka. Upam, da bo ta noč boljša , čeprav tudi tazadnja ni bila ravno slaba, razen jutranjega joka, za katerega sploh ne vem zakaj je bil user posted image , Tako zjutraj še nikoli ni jokala. Sem jo pa dala še budno spat, pa dudico.... se pravkar nekaj oglaša user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
18.6.2008 20:50:23   
ella79
bamby to pa maš ti izčrpne povste user posted image verjetno bo Anaja več pojedla, ko bo v celoti obvladala GH user posted image a z veseljem je banano?

Zoja je že konkretno pri palčkih, jaz grem pa pod tuš, potem pa f5 stisnem če se kej tuki gor dogaja user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
18.6.2008 20:58:51   
Februarka08
Uf, Ella, maš pridno Zojo.user posted image No, pa sej to itak veš.user posted image
Jest bom mogla našo še uspavat, upam da čimprej odide tud ona k palčkom, se bo mogla še mal najest, ker je popoldne bolj mal jedla zarad jokauser posted image .
Me pa zapestje vsak dan bolj boliuser posted image user posted image , zjutraj tud skodelice ne morm dvignit.user posted image Morm po napotnico za UZ, to ni več nikamor podobn.
Ja, Bamby, sem preživela.user posted image Mal me sicer boli, ker mam pomoje ene 3-4 šive na vsaki rani, ampak bomo prežvel. Sam da bo vse ok z izvidi pa bom najbolj srečna. Če bo pošta, pomen da je neki narobe, če pa ne bo, pa pomen da je ok. joj, to bom na trnih... sam ne smem bit zarad tamale... ne morš verjet kako čuti in kakšne je zganala danes...user posted image

Grem jo pocrklat.

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
18.6.2008 20:59:55   
bamby
ella, kako ti to misliš, da imam "izčrpne poste"?
Banano je pa danes prvič jedla z užitkom in da ni bilo nobenega joka zraven user posted image . Saj sem že rekla, da se mi zdi, da se ji kar dopade. Zdaj pa ne vem, ali bi jutri spet probala jabolko ali ne user posted image . Sem ji dala tudi že jabolčni frutek za pit, pa ji ni bil prav nič všeč user posted image . Bi moglo verjetno biti vroče, da bi bila žejna.

Anaja že spi user posted image !

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
18.6.2008 21:06:35   
buči
Takole sta se pa naša dva prejle crkljala, potem pa odšla v mižule.

user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
18.6.2008 21:07:02   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

buči neki more rečt, verjetno atija prav tako pogreša kot ti user posted image 1,5 dneva bo pa tudi hitr konc, k jutri bo že tak t prav sonček, pa boste okrog šibal user posted image

mlavla super, da boš lahko še leče nosila. Jaz se očal nikol nisem hotla navadit, sem pa z lečami super azdovoljna. A imaš kako posebno dioptrijo, da čakaš na leče user posted image verjetno mesečne a ne? katero firmo?

evo naša skopana, sita in v postli dudo cuzlja, bo pa kmal pri palčkih user posted image jaz si bom pa pomoje kar en sladoledek prvošla, sam bi še kej zravn user posted image

ja zdej sem imela letne leče..navadne..
zdej bom pa dobila torične (s cilindrom) in pa mesečne...mislim,da so mi naročili johnson&johnson
kakšne pa ti uporabljaš?

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
18.6.2008 21:10:02   
bamby
februarka, saj bo vse OK boš videla user posted image user posted image . Je pa res, da se zmerom bojimo, ko smo enkrat na meji in se sprašujemo, ali bo ali ne bo user posted image . Lariso pa le stisni k sebi, ker te je popoldan tako pogrešala.

Anaja je bila pa popoldan ful pridna user posted image . Smo šli najprej po Idriji po opravkih (z avtom v mesto, pol pa voziček ven in od štacune do štacune user posted image ), pol nas je ati peljal na pijačo, nato pa smo šli k naši bajti. Najprej sem Anajo nafotrala, pol sem šla malo pogledat, kaj vse se je ta cajt naredilo, ko sem bila nazadnje gor, ati je pa trugo iz avta snel in v bajto spravil in žar prinesel, ker ga bomo posodili za soboto, ko imajo žlahtniki žur, pa smo tudi mi povabljeni user posted image , pa malo smo s sosedi poklepetali in se nazadnje še v trgovini ustavili in nabavili špezo. Tamala je bila pa cel cajt kot da je ne bi bilo user posted image . Malo je tudi spala vmes, malo pa ful migala, z vsemi štirimi, ko sem jo imela v naročju user posted image .

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
18.6.2008 21:12:05   
ella79
februarka ne zdej na to mislit, k pošte ne bo sploh user posted image

bamby izčrpne sem mislila, da vse konkretno pokomentiraš... mogoče sem res mal čudno napisala user posted image zdej k sem prebrala, je tebi verjetno zgledalo, k da sem bla zmatrana k sem tvoje prebrala user posted image user posted image veš da ni tako user posted image pomoje ji res lahko že začneš kar uvajat user posted image sej boste že 5 m stari

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
18.6.2008 21:12:17   
bamby
buči, dobra sta tvoja korenjaka user posted image user posted image . A sta že pri palčkih? Naš Tim si pravkar zobe umiva.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
18.6.2008 21:15:37   
buči
Bamby, oba že spita pol ure, jaz vas še malo preberem, potem pa se jima pridružim. Sem ful utrujena! Sem milsila jutri iti v Logatec do kolegice, samo sem videla, da je na cestninski nora gužva zaradi abc tablic, da ne vem, če bi reskirala, da padem v 1 km dolgo kolono ... user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
18.6.2008 21:16:50   
bamby
ella, jaz začnem najprej brat kjer sem končala in kjer se mi zdi, da je kaj za komentirat, pol sproti to delam, ker drugače bi vse pozabila. Zato imam veliko komentarjev user posted image , pa če se le da čimbolj izčrpno napisat.

GH pa bom kar postopoma uvajala ja. Če se pa spomnim Tima, je pa to on vse bolje začel kot Anaja. Zato, ker imamo pa še zmerom zadosti časa, pa vseeno ne mislim silit in ji ponujat nekaj, kar ji ne bi preveč pasalo, ker bi verjetno naredila kontra učinek. Če ji kaj ni všeč, ji čez nekaj dni ponudim spet, ker kasneje ji pa morda bo user posted image .

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
18.6.2008 21:16:59   
ella79
sem mal prečekirala kaj je s Sayuri... še vedno 3v1 pravi pa:"Moj G gre drug teden na dopust in jaz bom potem za 14 dni zavezala noge in trebuh in ne bom rodila, dokler ne pride nazaj . Sicer pa odpustnico za rojevanje od mojih februark dobim šele 20.7 '' evo sem kar citirala, k je tok fajn napisala user posted image sem pa mislila, da bo treba že 20.6. držat pesti

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
18.6.2008 21:19:09   
bamby
buči, pa pojdi po AC samo do Brezovice, potem pa po stari cesti naprej, pas se ogneš gužvi. Saj do Logatca ni tako daleč. Do Vrhnike je sicer veliko omejitev, naprej pa je čisto OK.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.