bamby
|
janey, je pa res bogi tvoj Jakec zaradi zobkov . Eni imajo res take bolečine, pri nas pa za Tima še vedeli ne bi, kdaj ven hodijo, če ne bi kar naprej v usta gledala . februarka, hvala za navodila za slikce limat na forum. Bom verjetno tudi jaz kdaj to uporabila ! IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 Pa kaj ve za te čistilce svoje gospode sprašujete. Jaz kupim in konc. On o temu nič ne ve, pa saj nikoli ne pomije po tleh. Kakšen krat spehodi magično metlo in to je tudi vse. JAz kar mislim da je kull kupim in čao pero. Tako se govori !! Ej bejba, boljšega ne bi mogla povedat kot si! Ti dam roko! Saj res babe, kaj dece sploh sprašujete . Kupte, pa je! Je bilo isto pri tašči in tastu, ko so rabli metlo (navadno) za v vikend, pa je rekla tašča, da on še slišat noče za novo metlo . Pa je rekla njena hči, da kaj ga to sploh sprašuje. Če rabi, kupi, pa nič spraševat!!! In tako je bila metla kmalu nova ! misar, ko bo Lana velika kot mama, tega prav gotovo ne bo delala, da bi lizala kar ni za lizat itata, dobro vama gre večerno uspavanje . Boš videla, kako bo fajn, ko ga boš lahko samo v posteljico položila, zaželela lahko noč in odšla iz sobe, Jakob bo pa lepo zaspal. Pa uživajte v kitajski ! buči, suzi, mi smo tudi en čas imeli omejeno hrano. Je jedel samo nekaj stvari, ampak se je stanje zelo izboljšalo. Edino problem je z njim hodit ven jest, ker v rsetavracijah ne skuhajo tak okot mama . Lani na morju smo mu naročili rižoto (riž + bolonjska). Pa je riž in bolonjsko omako na makaronih, ampak ker rižota ni bila taka kot doma, jo je pojedel samo za prvo lakoto, doma jo pa sfresa, da je kaj. Pri Botru na Vrhniki smo mu pa naročili njoke z bolonjsko, ker je rekel, da bo njoke. Pa tudi niso bili vredu, ker doma so z golažem . So pa pri nas tudi čevapčiči zakon, pa makaroni z mesno omako, fižolovka... Naša noč je bila kar solidna. Ob 8h je šla spat, ob pol desetih sem ji v spanju še flašo uturila ij jo je popila v nulo (180). Se je pa ponoči 2x oglasila in nazaj zaspala. 15 minut pred 6h pa je imela en izpad in je jokala in sem jo komaj potolažila . Jest pa takrat sploh ni hotela. Je pol zaspala in ob pol sedmih pojedl flašo. Sva pa danes tudi že pojedli banano in je pojedal vse, kar sem ji pripravila (cca 5-6 cm banane zredčene z pribl. 15 ml aptamila), pol je pa še nekaj mleka spila, enih 80 . Pa zdaj ne vem, ali naj bi bilo to zadosti za obrok ali ne . Je že res, da je banana nasitna, ampak tako veliko je pa tudi ni pojedla . Bom pa mogla spet prevleko za igralni center oprat, ker jo je že spet pobruhala . Zdaj grem pa testo za pico narest, ker bomo pico imeli za kosilo.
|