|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 3. del
18.6.2008 11:52:21   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

IZVIRNO SPOROČILO: ella79

jencili kok je debela ta brevijeva pena? pa mal trša je od une v BC, a ne? morm jo obvezno ta teden kupiti, tako da se zagovoto kej zmenmo, pa še v mullerja bo treba user posted image

kje imajo kake fajn rjuhce 120*60, k jaz mam sam večje, k mamo večjo posteljico user posted image  

Dan,

Ella, jogi ruhice sm jst nakupila zdej v Leclercu v Ljuser posted image
So ble res fajne, pa še v akciji so ble. Slaba 2€/kos. Tle v Kranju pa res pojma nimam, kje bi jih meluser posted image .

Jogi je pa debel 5 cm. Ne vem, men se je zdel enostavno boljši od unega v BC, zato sem tud to vzela. Pa še bone sem mogla ponucat, k itak ne vem za kaj druzga bi jih lahko v Pikapoloniciuser posted image . Sej veš, maš enakte težaveuser posted image

Lahko prideš pa enkrat do mene na sladoled, pa ti ga pokažemuser posted image

Sam da bo to sladoled v skodelici, ne sladoledna palčka.user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
18.6.2008 11:54:12   
Februarka08
Same traparije mi hodjo po glav, res se morm z eno stvarjo zamotit.user posted image Larisa je itak budna in bi se sam lupčkala z mano namest da bi za metlo prjela in bi mi pomagala.user posted image

Fajn kuhajte al karkol že počnete.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
18.6.2008 11:56:38   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

IZVIRNO SPOROČILO: jencili

IZVIRNO SPOROČILO: ella79

jencili kok je debela ta brevijeva pena? pa mal trša je od une v BC, a ne? morm jo obvezno ta teden kupiti, tako da se zagovoto kej zmenmo, pa še v mullerja bo treba user posted image

kje imajo kake fajn rjuhce 120*60, k jaz mam sam večje, k mamo večjo posteljico user posted image  

Dan,

Ella, jogi ruhice sm jst nakupila zdej v Leclercu v Ljuser posted image
So ble res fajne, pa še v akciji so ble. Slaba 2€/kos. Tle v Kranju pa res pojma nimam, kje bi jih meluser posted image .

Jogi je pa debel 5 cm. Ne vem, men se je zdel enostavno boljši od unega v BC, zato sem tud to vzela. Pa še bone sem mogla ponucat, k itak ne vem za kaj druzga bi jih lahko v Pikapoloniciuser posted image . Sej veš, maš enakte težaveuser posted image

Lahko prideš pa enkrat do mene na sladoled, pa ti ga pokažemuser posted image

Sam da bo to sladoled v skodelici, ne sladoledna palčka.user posted image user posted image user posted image

sicer mam res palčke, ampak se da tud to uredit. Mal bo sicer čudno zgledal, bo pa vseen sladoleduser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

Neposredna povezava do sporočila: 2228
18.6.2008 12:03:41   
jencili
no, da vas še jst malo pozdravim.

Sm mogla prej kr sproti komentirat, drugače vse pozabimuser posted image

Taj je ravnokar zaspal, jst pa se spravljam (že celo dopoldneuser posted image ) pospravit malo stanovanje. Upam, da mi zdej celo kej rata. No, perilo se že pere, sam ostalo je pa še user posted image

Meti, a unih modrcov pa niso več meli? Sej mogoče jih pa še kej dobijo. Sicer so bli men tud te takrat všeč, k si jih ti kupila, sam so mi bli previsoki, pol se mi pa vse majčke vidijo čez in to me je motilouser posted image
Sam so pa fajni za nosit, ne?user posted image

Februarka, dejva midve mal ena drugo spodbujat za pospravljanje. Greva, kera bo prejuser posted image
Jst štartam zdej pri kuhinji...se ti javim, ko bom fertikuser posted image user posted image

Bajsa user posted image  za avto. Je prej lepši dan, ne?
In ne, nista zlobna. Jst mu celo nič ne bi dala nazaj. Glih to je namen are!user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
18.6.2008 12:09:01   
Janey
jueeeiii mami pride po naju in naju odpelje iz te luknjeuser posted image user posted image user posted image user posted image kak sem vesela. jakec je ravno zaspal, sem kuhinjo zrihtala, še nekaj slik vložim v album sem šla včeraj po njih in potem se grem počasi zrihtat. Juhuhuhuhu kak sem vesela. Lep dan vam želim, jaz šibam popoldan v knjižnico se učit, tak da se javim kaj proti večeru.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
18.6.2008 12:39:34   
MetiLu
Jencili, visoki so glih tolk koker od Lisce, ti mi pa pri nobeni majčki ven ne pogledajo user posted image  Pa od lisce so mogoče še malo višji, ker imajo čipko. Kaj pa vem, men so res fajn videt, tud ko sem jih oblekla user posted image  Unih pa res ni bilo več user posted image   sem dala eno slikco gor, kolk globok "dekolte" maš lahko pri tem modrcu user posted image  so pa teli fajn tud zato, ker imajo tanke naramnice, pa kost samo pri strani user posted image  

Zdej greva pa midva do moje tete (ki je šivilja) po mojo oblekico za poroko user posted image  se oglasim kaj zvečer

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
18.6.2008 12:44:44   
Februarka08
No, Jencili, jest sem žeuser posted image , sam še kopalnica mi je ostala, sam morm prej kej skuhat. To lahko tud zvečer pospravim al pa med kuhanjem, če bo mala spala. Zdele spet na joški visi in jo nekaj zmanjkuje, upam da bo zaspala kej.

Ne vem, a grem dons še na Jesenice tisto znamenje odstranit al ne.user posted image me je strah k user posted image pa sploh ne vem zakaj. Bi šla raj rodit kot pa kej tazga delat.user posted image user posted image Ob ene pol štirih bo telefon zvonu in bom zvedla al šibamo al ne. Najraj ne bi, sam enkrat bo itak treba it.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
18.6.2008 12:55:15   
misar
ej februarka brez strahu..jaz sem si dala dve leti nazaj odstranit znamenje na obrazu..mala malcauser posted image res..mene je bilo strah, da sem kar drisko fasala, pol pa en velik nič user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

Neposredna povezava do sporočila: 2233
18.6.2008 12:56:47   
misar
se čudite kaj jaz danes tolk na RR visim? mala je prej spala 1.5 ure, mal pomalcala sva eno al pa dve rekli in zdaj je spet pri palčkih user posted image

jaz sem se pa celo oblečt uspela pa kosilo pojedlauser posted image user posted image user posted image ...čist me huda lenoba daje..

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
18.6.2008 13:00:16   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: misar

ej februarka brez strahu..jaz sem si dala dve leti nazaj odstranit znamenje na obrazu..mala malcauser posted image res..mene je bilo strah, da sem kar drisko fasala, pol pa en velik nič user posted image user posted image

iz tvojih ust v moja ušesauser posted image

naša je tud zaspala, jest pa šprint za šporget...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
18.6.2008 13:01:53   
bamby
janey, je pa res bogi tvoj Jakec zaradi zobkov user posted image . Eni imajo res take bolečine, pri nas pa za Tima še vedeli ne bi, kdaj ven hodijo, če ne bi kar naprej v usta gledala user posted image .

februarka, hvala za navodila za slikce limat na forum. Bom verjetno tudi jaz kdaj to uporabila user posted image !
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

Pa kaj ve za te čistilce svoje gospode sprašujete. Jaz kupim in konc. On o temu nič ne ve, pa saj nikoli ne pomije po tleh. Kakšen krat spehodi magično metlo in to je tudi vse. JAz kar mislim da je kull kupim in čao pero.

Tako se govori user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !! Ej bejba, boljšega ne bi mogla povedat kot si! Ti dam roko! user posted image

Saj res babe, kaj dece sploh sprašujete user posted image . Kupte, pa je!
Je bilo isto pri tašči in tastu, ko so rabli metlo (navadno) za v vikend, pa je rekla tašča, da on še slišat noče za novo metlo user posted image . Pa je rekla njena hči, da kaj ga to sploh sprašuje. Če rabi, kupi, pa nič spraševat!!! In tako je bila metla kmalu nova user posted image !

misar, ko bo Lana velika kot mama, tega prav gotovo ne bo delala, da bi lizala kar ni za lizat user posted image

itata, dobro vama gre večerno uspavanje user posted image  . Boš videla, kako bo fajn, ko ga boš lahko samo v posteljico položila, zaželela lahko noč in odšla iz sobe, Jakob bo pa lepo zaspal. Pa uživajte v kitajski user posted image !

buči, suzi, mi smo tudi en čas imeli omejeno hrano. Je jedel samo nekaj stvari, ampak se je stanje zelo izboljšalo. Edino problem je z njim hodit ven jest, ker v rsetavracijah ne skuhajo tak okot mama user posted image . Lani na morju smo mu naročili rižoto (riž + bolonjska). Pa je riž in bolonjsko omako na makaronih, ampak ker rižota ni bila taka kot doma, jo je pojedel samo za prvo lakoto, doma jo pa sfresa, da je kaj. Pri Botru na Vrhniki smo mu pa naročili njoke z bolonjsko, ker je rekel, da bo njoke. Pa tudi niso bili vredu, ker doma so z golažem user posted image user posted image user posted image . So pa pri nas tudi čevapčiči zakon, pa makaroni z mesno omako, fižolovka...

Naša noč je bila kar solidna. Ob 8h je šla spat, ob pol desetih sem ji v spanju še flašo uturila ij jo je popila v nulo user posted image  (180). Se je pa ponoči 2x oglasila in nazaj zaspala. 15 minut pred 6h pa je imela en izpad in je jokala in sem jo komaj potolažila user posted image . Jest pa takrat sploh ni hotela. Je pol zaspala in ob pol sedmih pojedl flašo. Sva pa danes tudi že pojedli banano in je pojedal vse, kar sem ji pripravila (cca 5-6 cm banane zredčene z pribl. 15 ml aptamila), pol je pa še nekaj mleka spila, enih 80 . Pa zdaj ne vem, ali naj bi bilo to zadosti za obrok ali ne user posted image . Je že res, da je banana nasitna, ampak tako veliko je pa tudi ni pojedla user posted image .

Bom pa mogla spet prevleko za igralni center oprat, ker jo je že spet pobruhala user posted image .

Zdaj grem pa testo za pico narest, ker bomo pico imeli za kosilo.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
18.6.2008 13:28:57   
ELMA
Pa kaj ve za te čistilce svoje gospode sprašujete. Jaz kupim in konc. On o temu nič ne ve, pa saj nikoli ne pomije po tleh. Kakšen krat spehodi magično metlo in to je tudi vse. JAz kar mislim da je kull kupim in čao pero.
IZVIRNO SPOROČILO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ,Samo berem , zdaj nimam čas za pisat ....
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tko se govori ...user posted image

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
18.6.2008 13:42:38   
mlavla
dan..
sej nevem kje naj začnem..

včeri cel dan ni naša nič spala..a mislite da je ponoči...a kje pa..
naša sploh ne ve več kaj je spanje..in palčki..
men se že kar blede..hodim kot en zombi po stanovanju..se bom še kam zaletela..
da ne omenim kolikokrat sem ponoči vstala..pa jedla je ene 5x!!!
upam,da se bo to kmlau umirilo..
zdele sicer že eno uro spi..jst pa nisem uspela še nič drucga nardit kot eno kitico odremat (sej bi še, pa me je zbudil telefon) in pa se privleč sem do comp. mal na RR...
no če se slučajno zgodi to...sbahfsksnfjskjn vs,dnkj..pomeni,da mi je glava padla na tipkovnico..

pozdravčič
grem še mal v mižale..user posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
18.6.2008 13:50:14   
Bajsa
Ne morem verjet! Naša madam se na pojstli že 20 minut igra s svojo nogo in ano banano, je čist tišina. jaz pa že napol slečena pa zizo vn, da jo nafutram, pa zgleda še ni panike user posted image .
Meti luštni modrčki!
Misar vaša pa je raziskovalka, kr ukakano plenico. Hja sej pravjo 2 kg blata morjo pomalcat user posted image .
Buči teb pa nč ne zavidam. Ti želim mirne živce in da Aljaž čimprej pogrunta kok so še kere druge stvari zakon.
Ostalo sm pa že pozabla kaj sem hotla napisat. Grem zizo dat, bi pasalo mal dremanja, me tko glava boli ko user posted image . Pina da se nisem neki od tebe nalezla user posted image user posted image

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
18.6.2008 13:51:12   
itata
evo meni je spet uspelo malega lepo dat v njegovo posteljico pa je vrtiljak gledal in sem počakala, da se je umiril pa mi je že skor zaspal, ni mu pa čist ratal je kar neki plenico še vlekel kaj vem kaj je hotel... sej mogoče bi šlo, lahk bi se pa kej ujezil pa bi šlo spet jovo na novo tko da sem sam na konc šla mal tja za 2 min ga mal pobožala, ugasnila vrtiljak in je zaspaluser posted image  tole se pa ne bo težko navadituser posted image
zdej grem pa dol mal pospravit, ker imamo že danes prve obiske, tko da bom mojmu gospodu, ki živi klele z mano že skor eno leto kar njegovo kramo zložila v eno ekstra omaro, ki jo imamo, ker se mi je pa res ne da več gledat v kotu od kuhinje (sej ni tko fuuul grozn, sam ni pa lepo), kjer čaka že od vselitve, da jo bo on posortiral in seveda kar ne rabi stran vrgel... kr neki... lahk to en dan tud iz une omare ven naredi. kolk rabjo deci eni priprav, da neki pospravjo smo že debaterale, ampak 10 mesecev je pa vseen mal preveč a ne??!!user posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
18.6.2008 13:51:41   
buči
Janey, če ima samo malo vneto, spiraj s fiziološko, če po 2 dneh ne bo bolje, če je ful gnojen uček ali pa še rdeč in malo zatekel, pa pojdi po kapljice, ker so vnetja ful nalezljiva in trdovratna, se lahko nalezeta še vidva, pa še ponalja se rado. Briši, menjaj rjuhico ... To je zoprno!

Hvala vse za user posted image , se že malo sonce kaže. Sem spokala Aljaža spat, za enkrat je tišina, mogoče pa vsaj za 1 uro zaspi. Tilen je pa banano jedel, mu je bila ful všeč, pa čaj čez, zdaj je malo zaspal. Kako delate same bananin frutek? Saj sem že rekla, da nisem ljubiteljica banan ...

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
18.6.2008 13:54:06   
Janey
evo naju pri mamiuser posted image user posted image pa tudi sonček je zaačel sijat, tako da je dan takoj lepši. Mami ima tu eno igralno podlago ki jo jakec obožuje in je lahko na njej tut eno uro če je treba. doma ni na ničemer eno uro, razen meni na rokah ali kolenih.user posted image user posted image user posted image
bamby mi smo danes tut jedli banano. je jo pojedel tut nekje tolko sam brez mleka, pa se mi zdi da je dost pojedel, glede na to kolko ponavadi in je že eno uro od tega in se še kar smeji, tak da je ziher sit. a 180 že pijete?user posted image user posted image user posted image super. jaz sicer naredim 150, amapk zelo zelo redko celo flašo sprazni...pusti še ziher za štopl.

zdaj je pa dovolj na podlogi...grem malo animiratuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2242
18.6.2008 13:58:59   
buči
itata, jaz bi tvoj recept!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
18.6.2008 14:01:47   
buči
bamby, a banano zmiksaš ali pretlačiš?

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
18.6.2008 14:08:35   
ELMA
Mogoće ste večkrat pisale o tem , neda se mi iskat prisim vas  še enkrat : na koliko ur jejo vaši user posted image in koliko pojejo , naša  velik vode spije , se kr jokat začne če ji ne dam , in mi se včasi zdi da je od vode sita ?
Pa še  zanima me če vaši user posted image sami zaspijo , ali se tko crkljajo kot mojauser posted image  , in  zaspi vsakič v naročju , kr ne more zaspat če jo dam v zibelko ali pojslico user posted image ?

Mlavla a tko te Neža heca user posted image  , Naša je takšno noć imela že dvakrat , in sem  mislila  , da mi mogoče mleka primankuje, če se skoz zbuja , pa sem ji naredila 90ml  , pojedla ,pa je zaspala kot mucauser posted image
Tko ,če se še gdaj mi to zgodi ,nardim Reprizo user posted image

< Sporočilo je popravil ELMA -- 18.6.2008 14:10:42 >

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
18.6.2008 14:26:58   
srečka nosečka
ojla,

Lana spi jaz pa imam čas za RR, čeprav bi lahko kaj pametnega po stanovanju postorila. user posted image  Pa saj me bo itak vse počakalo. Pa vaša družba mi itak zelo prija. user posted image user posted image user posted image
Mi je kar žal, ker se je dragi zadnjič za likanje ponudil, pa sem rekla, da bom že jaz. user posted image  Sigurno bi bil kup zdaj kaj manjši.

elma- naša tudi ponavadi zaspi v naročju ob dojenju. Če pa se prebudi, ko jo odložim v posteljo pa jo kar z dudico uspavam. Včasih pa zahteva repete - še malo na joško in zaspi. No, kdaj jo pa tudi ponosimo, da sladko zaspi. user posted image  Se tolažim s tem, da se kmalu tako več ne bo hotela toliko cartat, kot bom jaz želela. Bo še prehitro velika. Sicer pa mala sploh ni zahtevna in se veliko sama zamoti.
Jaz ne gledam na uro kdaj je jedla, ji ponudim vsakič, ko si želi. Včasih je samo žejna. Se mi zdi prav tako, ko ji pa čaj ali voda ne tekneta veliko.

bajsa - odkar naša user posted image  ve, da ima še nogice je to njena trenutno največja zabava. user posted image  Ji moram večkrat na dan zokenčke menjat, ker so čisto mokri. user posted image

buči - jaz banano samo dobro z vilico pretlačim in to je to. Ji pa dam tudi banano in jabolko skupaj - takrat pa več sokca od jabolke in je bolj redko.

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
18.6.2008 14:36:20   
srečka nosečka
Eno ?

Zadnjič me je na morju ena fina gospa fino nadrla user posted image , ker sem Lano, ko se je zbudila poljubčkala. Dobila je tudi poljubček na usta. To pa je baje smrtno nevarno in se imenuje poljub smrti. user posted image user posted image user posted image  Baje svojega otroka NIKOLI ne smeš poljubiti na ustnice, ker lahko pride do "nevemčesaže" na možganih. user posted image user posted image user posted image  Saj se ne slinim po njej, cmokec pa ji verjetno lahko dam, če je že v eni rastla. user posted image
Sem samo jaz tako tumasta, da tega ne vem, ali je to neka šestnajsta vraža???

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
18.6.2008 14:43:26   
mlavla
srečka nosečka..sem mal pokukala v tvoj album..lana je res cortišuser posted image
pa na momente se mi zdi celo malo podobna naši neži..iz določenih kotov..a se mi pa sam zdiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2248
18.6.2008 14:47:40   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

Eno ?

Zadnjič me je na morju ena fina gospa fino nadrla user posted image , ker sem Lano, ko se je zbudila poljubčkala. Dobila je tudi poljubček na usta. To pa je baje smrtno nevarno in se imenuje poljub smrti. user posted image user posted image user posted image  Baje svojega otroka NIKOLI ne smeš poljubiti na ustnice, ker lahko pride do "nevemčesaže" na možganih. user posted image user posted image user posted image  Saj se ne slinim po njej, cmokec pa ji verjetno lahko dam, če je že v eni rastla. user posted image
Sem samo jaz tako tumasta, da tega ne vem, ali je to neka šestnajsta vraža???

veš za to sem pa tud jst že slišala..pa ti tud neznam točno razložit zakaj..najbrž zaradi podobnega razloga kot da dude ne daješ v svoja usta..karies..bakterie itd., ki so prisotne v tvoji slini..tako si jst predstavljam

Neposredna povezava do sporočila: 2249
18.6.2008 14:48:28   
mlavla
nič zdej pa šibam par cotk zlikat..mam ob štirih okulista..upam,da bom spet končno dobila leče, ker sem se očal že tako naveličala

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.