|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladki marčevk
16.6.2008 23:16:12   
gaya24
Glede cepljenja: Men je ena kolegica svetovala, da naj zraven vzamem kar kisloo smetano iz hladilnika in gazice-zloženke in pol mu takoj po cepljenju ko ga je treba oblečt dam gazo in kar polovico kisle smetane in spet gazo ter to povijem. Ona je to prakticirali in ko so domov prišli je že vse ven potegnilo in pol so dali samo preventivno še pol svečke proti temperaturi. Js bom probala to.

(odgovor članu Katiandi)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
17.6.2008 9:07:18   
perp
IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

Madonca pa že dve noči se mi ob pol enih zbuja user posted image . Pa tko lepo je že sapala.

lona jaz mislim, da je za to kriva polna luna. našo punčko tudi daje nočno zelo slabo spanje - zbuja se na 2uri. In to po cel teden okoli polne lune - enako je bilo aprila in maja. Očitno ima to po mamici user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

Aja menstruacija pa tudi mene še ni obiskala.

user posted image  tudi mene še ni.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
17.6.2008 9:08:42   
perp
Arabela bravo. res si faca user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
17.6.2008 9:18:07   
lucalu
Pozdravljene mamice! Kaj bo dobrega?
Mi smo danes zelo slabo spali... mislim, da zaradi cepljenja - no ja, upam!!! Drugih reakcij ni bilo, pikica se komaj opazi.
Drugače smo vredu, malo utrujeni, ampak nič hujšega...
medica, Dinki, san in Lona76 hvala za čestitke!!! user posted image user posted image user posted image
Lona res upam, da se pri vama kmalu vse porihta tako kot je treba!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Katiandi Jakec je krasen fantič!!! user posted image
Upam, da bo vreme danes vsaj solidno, da lahko gremo malo ven!
Pridne bodite in javljajte se!!!

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
17.6.2008 9:47:48   
Arabela
Jutro!

Naš fraček je spet celo noč prespal..user posted image user posted image user posted image .. zaspal ob 18.30. ob 20.30 ga je zbudila Katarina ko sem jo dajala spat ker se je drla ko šoja (pojma nimam zakaj) no pa je potem lepo nazaj zaspal in spal do 4.30...user posted image user posted image user posted image .. takrat je sledilo ooooooogrrrrooooommmnnnnoooooooo kakanje, se je zbudil pa sem ga kar previtega in budnega dala nazaj v posteljo pa je sam zasoal nazaj.. vsaka mu čast..

Edino kar me moti je, da si ful rokice cuza, pa predvsem palce...user posted image ... se bojim da se bo navadil pa mu vedno dudo raje not tiščim...

Zdaj se pa grem s Katarino igrat, Sergej že pol urce pančka..

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
17.6.2008 10:10:15   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Edino kar me moti je, da si ful rokice cuza, pa predvsem palce...user posted image ... se bojim da se bo navadil pa mu vedno dudo raje not tiščim...

enako je pri nas, mu tudi dudo tišim, ko vidim rokice v ustih, kar je kar naprej

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
17.6.2008 10:16:13   
tina50
jutro!

dans smo pa mi tud slabo spali, sem čist omotična!
zdajle pa spi, jaz bi tud lah šla mal, sam sem raje poklicala kolegico, da pride na eno kofe!
vreme je pri nam tud bolj kislo, pa spet dobima popoldan obiske, moževe sodelavce(17), groza, upam da se s tem neha čimprej, ker jih imam že polnuser posted image .

jaz sem mela menzo,oz. ne vem kaj je bilo touser posted image  po pregledu sem imela en teden spet izcedka, tako čist mal, tako da sem imela dnevne vložke. pa sem mislila, da je to od pregleda, pol se mi je pa po 14 dneh spet pojavlouser posted image  zdaj pa že en mesec in bolj nič! hvala bogu, upam da čim pozneje ta user posted image  pride 

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
17.6.2008 10:40:42   
lucalu

Arabela, pri nas je isto... pravzaprav si Tai tišči cele rokice v usta... Sem pa ravno včeraj brala pri pediatru v čakalnici o razvoju dojenčka... In piše, da si bo otrok okoli tretjega meseca začel tiščati rokice v usta in da starši zmotno mislijo, da je otrok lačen ali, da mu celo prehitro rastejo zobki... tako on raziskuje svoje rokice in mu je treba pustit... čez kakšna dva meseca bodo pa itak na vrsti nogice. user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
17.6.2008 10:57:48   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: tina50

Lan sedaj kaka tako na dva do pet dni in potem se tako podela v plenico,da ga lahko kar skopam, je umazan do vratu in danes se je tako pokakaluser posted image

a ste vse že dobile denar od občine? jaz ga še kar nisemuser posted image se moram pozanimat kako je s tem!

Tudi pri nas Taja štrajka s kakanjem. Nekje n 4 dni kaka, včasih malo prej, včasih malo kasneje in to nekje zadnje 14 dni. Upam, da bo kakala pogosteje. Je pa res, da ko se pokaka, tedaj je pa veselje... user posted image

Jaz sem že dobila od občine, dober mesec nazaj.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
17.6.2008 10:59:44   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: tina50

enako je pri nas, mu tudi dudo tišim, ko vidim rokice v ustih, kar je kar naprej

Tudi pri nas je tako, potem pa jaz tečnarim, bolje duda kot pa roka. Dudo ti bomo lakno nekoč skrili, roke pa ne...user posted image  

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
17.6.2008 11:09:18   
Katy13
Pozdravljene!

Da vas po dolgem času še jaz pozdravim.

Najprej vsem čestitke za preglede, izpite...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nas še vse to čaka, naslednji pregled imamo šele 23.7. (na isti dan imammo posvetovalnico in UZ kolkov). Ne vem kako bomo to izpeljali, ker imamo ob 13. uri v SG slikanje kolkov in nato v domačem kraju še posvetovalnico ob 15.45 (razdalje 30 km, vmes pa še hranjenje in previjanje). Pa bo že nekako.

Izpit - enega sem si pustila za jesen, moram narediti raziskovalno seminarsko, napisati seminarsko na podlagi nekega angleškega članka in ustni izpit. Bo še veselo...

Ko se pogovarjate že o menstruaciji,... Sama sem bila prejšnji torek pri ginekologu, da mi je vstavil maternični vložek in sedaj opazim vsak dan na dnevnem vložku malo krvi, a mislite, da je to menstruacija ali je samo posledica vstavitve?

Pa še nekaj glede dojenja... a se tudi vam zdi, da imate zvečer malo bolj prazne dojke, kot zjutraj oz. čez dan. Po moje je to normalno, ker čez noč dalj časa ne dojič in se bolj napolnijo, čez dan pa le dojiš nekje na  ure... A prav razmišljam?

Sedaj pa moram počakat, da se zbudi Taja (spi že 2 uri), da se nahraniva in sprevijeva, nato pa na sprehod in do trgovine. Sedaj ko ne dežuje več. Od četrtka anprej je pa napovedano lepo vreme....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
17.6.2008 11:10:23   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: lucalu

Arabela, pri nas je isto... pravzaprav si Tai tišči cele rokice v usta... Sem pa ravno včeraj brala pri pediatru v čakalnici o razvoju dojenčka... In piše, da si bo otrok okoli tretjega meseca začel tiščati rokice v usta in da starši zmotno mislijo, da je otrok lačen ali, da mu celo prehitro rastejo zobki... tako on raziskuje svoje rokice in mu je treba pustit... čez kakšna dva meseca bodo pa itak na vrsti nogice. user posted image

A res, lucalu? Potem pa ji bom pustila od sedaj naprej. U, kako bo srečna...user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
17.6.2008 11:27:44   
lucalu
IZVIRNO SPOROČILO: Katy13

A res, lucalu? Potem pa ji bom pustila od sedaj naprej. U, kako bo srečna...user posted image

Ja, tako tam piše... user posted image

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
17.6.2008 11:29:47   
lucalu

Pa še nekaj glede dojenja... a se tudi vam zdi, da imate zvečer malo bolj prazne dojke, kot zjutraj oz. čez dan. Po moje je to normalno, ker čez noč dalj časa ne dojič in se bolj napolnijo, čez dan pa le dojiš nekje na  ure... A prav razmišljam?

Popoldan se baje tvori manj mleka kot dopoldan. user posted image  Sem brala en zanimiv članek o tem... bom probala najti link, pa ti ga prilepim. Sem kar veliko zanimivih stvari našla tam notri...

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
17.6.2008 11:31:03   
Arabela

Saj rokica ni problem... ampak ko najde palec in ga cuza cuza cuza.. to pa je druga stvar...user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
17.6.2008 11:37:07   
san
neki mi šteka, pa včasih sploh ne morm odgovortuser posted image

lucalu, hvala za info. naš tudi rokico veselo v usta tlači, no pa nism tega vedela, da je to zato. pa še slini se na veliko. res pa je, da ko pride do palčka, mu jaz tudi začnem dudo v usta tlačit, ker palčka bo skoz s seboj nosiluser posted image . pa pravjo, daj e rto še bolj škodljivo za zobke kot duda.

katiandi, kakšnega lepega sončka imašuser posted image

jaz pa sploh ne morm fotk iz novega telefona na računalnik dat, ne vem zakaj jih računalnik ne najde. telefon najde, fotk pa neuser posted image

no, pa se je oglasilo moje deteuser posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
17.6.2008 11:37:21   
lucalu

Saj rokica ni problem... ampak ko najde palec in ga cuza cuza cuza.. to pa je druga stvar...user posted image

Ja, to je pa verjetno res... Se opravičujem, nisem dobro prebrala. Tai zaenkrat še ni odkril palčka, samo cele rokice si tlači.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
17.6.2008 11:58:37   
Dinki

user posted image  Ja tudi pri nas je tako kot je napisala Lucalu....si tlači in cuza prav celo rokico, če bi lahko bi kar celo notr stlačil user posted image ....tudi jaz sem brala, da je to normalno in da je naslednja faza, da bo vsako stvar, ki jo bo zagrabil, pristala v njegovih ustih...no naš zaenkrat še ni v tej fazi, da bi grabil stvari.

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
17.6.2008 12:02:13   
Dinki
a ste vse že dobile denar od občine? jaz ga še kar nisem se moram pozanimat kako je s tem!

Tina50, pri nas občina ne da nič denarja. Sem pa dobila (kao) od župana knjigo Otroške bolezni. Ni denar, je pa bolje kot nič user posted image . Sem pa dobila končno nakazan otroški dodatek tudi za nazaj.

Katiandi, Jakec je pravi lepotec user posted image . Si napisala, da si dobila domov po pošti za razvojno....zakaj? A to dobimo vsi? user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Dinki -- 17.6.2008 12:04:19 >

(odgovor članu Katiandi)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
17.6.2008 12:13:29   
lucalu
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

user posted image  Ja tudi pri nas je tako kot je napisala Lucalu....si tlači in cuza prav celo rokico, če bi lahko bi kar celo notr stlačil user posted image ....tudi jaz sem brala, da je to normalno in da je naslednja faza, da bo vsako stvar, ki jo bo zagrabil, pristala v njegovih ustih...no naš zaenkrat še ni v tej fazi, da bi grabil stvari.

No, pri nas je pa že tako... VSE gre v usta! user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
17.6.2008 12:14:15   
paola

lucalu ima prav, zdaj rokica in palček, pri nekaterih nato sledijo še kazalček, sredinček...
Kadar Vesna zabaše rokico noter ji kr pustim, ko pa da palček, jo pa zmeraj vprašam, komu daje lubico, nato pa me začudeno gleda. potem pa se igrava kakšne prstne igre, pa pozabi nanj. Kakšne krat ji pa kr pustim, saj se kmalu naveliča, tudi če ga sesa (mleka ne daje, za meso pa ji še očitno tudi ni user posted image )

Sicer pa bo kmalu vse živo romalo v usta. Zato se tudi tako slinijo, saj je narava poskrbela, da na ta način varuje otroka pred infekti (jih kr s slino kr odplavi nazaj ven).

lucalu
, od pediatrinje sem slišala isto kot sem prebrala pri tebi. sama pa sem brala, da narediš obkladek iz vode in alkohola (na neki zloženki o cepljenju). Sama zaenkrat nisem nič dajala gor.
naša punca v glavnem malo bolj spi (še mamici se je končno uspelo malo spočiti), nima oteklice, vročine tudi ne. Le zvečer sem ji nogico fajn zmasirala in namazala s hladilno kremo. Upam, da bo tudi danes ok.

arabela,škoda da ni  unga znakca za  respect.  Lahko napišeš malo več kako ti to uspe?

Punce vsem hvala za čestitke ob posvetovalnici. Morda še: Kako dajete spat svoje dojenčke? Naša punca je očitno poštudirala, da mami+zibanje=spanje. Zdaj se pa spet malo lovimo.

lucalu
hvala za nasvet glede albumov user posted image . Tai je zelo lušten. Ko utegnem, bom prestavila še jaz tja kako slikco.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
17.6.2008 12:16:20   
lucalu
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki
A to dobimo vsi? user posted image user posted image

Ne, ponavadi se to odločijo že v porodnišnici, ali kasneje pediater, če kaj ni tako kot bi moralo bit. Midva s Taiem greva zaradi nizke porodne teže...

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
17.6.2008 12:21:48   
lucalu
IZVIRNO SPOROČILO: paola

lucalu
, od pediatrinje sem slišala isto kot sem prebrala pri tebi. sama pa sem brala, da narediš obkladek iz vode in alkohola (na neki zloženki o cepljenju). Sama zaenkrat nisem nič dajala gor.
naša punca v glavnem malo bolj spi (še mamici se je končno uspelo malo spočiti), nima oteklice, vročine tudi ne. Le zvečer sem ji nogico fajn zmasirala in namazala s hladilno kremo. Upam, da bo tudi danes ok.

lucalu
hvala za nasvet glede albumov user posted image . Tai je zelo lušten. Ko utegnem, bom prestavila še jaz tja kako slikco.

Pri nas je bilo pa ravno obratno - nič spanja. user posted image  Otekline in vročine pa tudi nimamo... Kako si pa zmasirala? Namazala si s hladilnim mazilom za ritko?
Pa hvala za pohvale! user posted image

(odgovor članu paola)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
17.6.2008 12:23:44   
lucalu
Uhhh... koliko imam pa jaz danes časa - čez celo stran me je! user posted image  Se vidi, da ponoči nismo spali in Tai zdaj noter spravlja. Jaz pa na forumu, namesto, da bi počela isto... user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
17.6.2008 12:28:35   
Dinki

Ko se pogovarjate že o menstruaciji,... Sama sem bila prejšnji torek pri ginekologu, da mi je vstavil maternični vložek in sedaj opazim vsak dan na dnevnem vložku malo krvi, a mislite, da je to menstruacija ali je samo posledica vstavitve?

Katy13, a to si si dala vstaviti Mireno? Jaz sem brala, da so te začetne krvavitve običajne in naj bi se nehale. No, nekaterim se pojavljajo tudi še kasneje vsake toliko časa, vendar v zelo majhni količini, ne tako kot menstruacija. Povej mi kako je bilo ob sami vstavitvi? Ali kaj boli? in pa ali ti ga je G vstavil kljub temu, da še nisi dobila 1. menstruacije? Hvala.

Glede dojk, je pa zagotovo tako, da imamo največ mleka zjutraj, torej ko smo najbolj spočite, zvečer pa najmanj, zato je treba kdaj pristaviti tudi na obe dojki.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?