![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 17.6.2008 22:39:26
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak Gruska hvala!!! Ni za kej
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 17.6.2008 22:40:44
|
|
|
|
rozika12
|
Ojla punce, grmi in treska. Dajica, si bila ti , za hotsling: Mega je. Ga že ves čas uporabljam. Neža uživa v njem. Meni ga je mama sešila in na začetku sem se prav lovila, pol se pa navadiš in je super. Kenguru pa tudi moja noče več. Ste se pa malo nahecale punce , saj je prav. Jaz pa tle ko ena mona zeham ... Gruška in Brina hvala za info. Jutri grem na testno vožnjo z mazdo 5. Zoom zoom . A ja, Scuba, pa so italijani zmagali. Moj je pa za FRA navijal. Ne iz ljubezni do njih, temveč zaradi sovražnosti do ITA. Moški
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 17.6.2008 22:42:33
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: rozika12 Jutri grem na testno vožnjo z mazdo 5. Zoom zoom . Čigavo testno, a pr mojmu v službi?
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 17.6.2008 22:51:26
|
|
|
|
Dajica
|
IZVIRNO SPOROČILO: rozika12 Dajica, si bila ti , za hotsling: Mega je. Ga že ves čas uporabljam. Neža uživa v njem. Meni ga je mama sešila in na začetku sem se prav lovila, pol se pa navadiš in je super. Kenguru pa tudi moja noče več. Nope, zal nisem bila jaz. Jaz imam pa eno prosnjo. Ena moja prijateljica ( bivsa sosolka iz SŠ) se bo porocila, se prej pa prireja dekliscino drug teden. Zdej pa iscem+ostale povabljene kksne fore, kaj bi ji priredile. V mislih ze imamo striptizerja, torto v obliki moskega sp. uda z vsemi detajli, pa sexy spodno perilo.... Ideje????????
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 17.6.2008 22:52:00
|
|
|
|
GB
|
Dobr vecer vsem skupaj . Evo nogometa je konec in Italija je v cetrfinalu . Bravo Luca Toni
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 17.6.2008 22:56:29
|
|
|
|
GB
|
...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 17.6.2008 22:59:04
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dajica Jaz imam pa eno prosnjo. Ena moja prijateljica ( bivsa sosolka iz SŠ) se bo porocila, se prej pa prireja dekliscino drug teden. Zdej pa iscem+ostale povabljene kksne fore, kaj bi ji priredile. V mislih ze imamo striptizerja, torto v obliki moskega sp. uda z vsemi detajli, pa sexy spodno perilo.... Ideje???????? Meni so prinesle kahlo in clear blue, da sem "dokazala", da nisem noseča in da lahko pijem ... prinesle so mi dojenčka (lutko, seveda) in so rekle, da moram pokazat, kako bom svoje otroke previjala in umivala... ko sem dojenčka odvila, je bil v plenici pravi kakec ene enoletnice ... sem ga mogla previt in skopat... pa rože sem mogla zalivat (una fora s kondomi, a poznaš?), pa tud men so prinesle spodnje perilo s svileno kombinežo vred (živo rdečo!!!), pa sem mogla sama striptiz odplesat, ob polnoči je pa še striptizer prišel (men pa ful nerodno ).... moram it v album s slikam pogledat, da se še kaj spomnim
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 17.6.2008 22:59:56
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: GB Dobr vecer vsem skupaj . Evo nogometa je konec in Italija je v cetrfinalu . Bravo Luca Toni Ti si pa res čist not padla
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 17.6.2008 23:03:21
|
|
|
|
Tanayya29
|
a naj dam taju še eno svečko,mu je spet narasla vročina,za spanje?ponoč naraste ponavad,ma že zdj 38,5?
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 17.6.2008 23:03:42
|
|
|
|
GB
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: GB Dobr vecer vsem skupaj . Evo nogometa je konec in Italija je v cetrfinalu . Bravo Luca Toni Ti si pa res čist not padla gruska moram se ti opraviciti za mojo izjavo sinoci ,da si "dezurna" , sej ves da nisem nic grdega mislila a ne
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 17.6.2008 23:05:10
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 a naj dam taju še eno svečko,mu je spet narasla vročina,za spanje?ponoč naraste ponavad,ma že zdj 38,5? Kdaj si mu jo pa dala nazadnje? Mislim, da mora bit 4 ali 6 ur vmes... poglej na navodila....
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 17.6.2008 23:05:13
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
Najprej vsem bolančkom en velik Vsem slavljencem pa vse najboljše Pa čestitke za zobke IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 ja gruška ti pa res nimaš nic za oblečt...jao,jao . Sorry, sorry punce, imam, imam za oblečt, od Tannaye sem dobila dvoje ful dobre hlače ... Hvala Tannaya, da skrbiš, da nisem naga Gruška, lahko ti jaz dam eno svoje krilo, pa si ti narediš dve krili Pikapikica, nate sem pa fulll velikrat pomislila
< Sporočilo je popravil DEBELUŠKA30 -- 17.6.2008 23:07:29 >
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 17.6.2008 23:05:22
|
|
|
|
Dajica
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: Dajica Jaz imam pa eno prosnjo. Ena moja prijateljica ( bivsa sosolka iz SŠ) se bo porocila, se prej pa prireja dekliscino drug teden. Zdej pa iscem+ostale povabljene kksne fore, kaj bi ji priredile. V mislih ze imamo striptizerja, torto v obliki moskega sp. uda z vsemi detajli, pa sexy spodno perilo.... Ideje???????? Meni so prinesle kahlo in clear blue, da sem "dokazala", da nisem noseča in da lahko pijem ... prinesle so mi dojenčka (lutko, seveda) in so rekle, da moram pokazat, kako bom svoje otroke previjala in umivala... ko sem dojenčka odvila, je bil v plenici pravi kakec ene enoletnice ... sem ga mogla previt in skopat... pa rože sem mogla zalivat (una fora s kondomi, a poznaš?), pa tud men so prinesle spodnje perilo s svileno kombinežo vred (živo rdečo!!!), pa sem mogla sama striptiz odplesat, ob polnoči je pa še striptizer prišel (men pa ful nerodno ).... moram it v album s slikam pogledat, da se še kaj spomnim O. full dobr, hvala gruska!! Se posebno ta zadnja fora mi je dobra, da si mogla bit v sp. perilu pa kombinezi ko je prisel striptizer. Ja, poznam zalivanje "roz". Lahko pa gres se v album pogledat, ce se se kaj spomnis (pa se kksno slikco prlimas, npr. tisto k si bila v svileni kombinezi...). A je bil striptizer dober? Kolk casa pa je bil potem tam? Odplesal pa sel? Ali...
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 17.6.2008 23:06:34
|
|
|
|
Tanayya29
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 a naj dam taju še eno svečko,mu je spet narasla vročina,za spanje?ponoč naraste ponavad,ma že zdj 38,5? Kdaj si mu jo pa dala nazadnje? Mislim, da mora bit 4 ali 6 ur vmes... poglej na navodila.... ja,pred 6 urami,4 ure mora bit vmws,bom kar dala,da me ne bo skrbel
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 17.6.2008 23:06:59
|
|
|
|
Tanayya29
|
Lahko noč....
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 17.6.2008 23:07:28
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: GB gruska moram se ti opraviciti za mojo izjavo sinoci ,da si "dezurna" , sej ves da nisem nic grdega mislila a ne Ja itak ... saj veš, da se hecamo ... Če bi bla jezna, bi z velikimi črkami pisala, to pomeni da bi VPILA
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 17.6.2008 23:08:24
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 a naj dam taju še eno svečko,mu je spet narasla vročina,za spanje?ponoč naraste ponavad,ma že zdj 38,5? Kdaj si mu jo pa dala nazadnje? Mislim, da mora bit 4 ali 6 ur vmes... poglej na navodila.... ja,pred 6 urami,4 ure mora bit vmws,bom kar dala,da me ne bo skrbel Kar daj mu jo, pa lepo pančajte.... upam, da bo zjutraj uredu...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 17.6.2008 23:09:38
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
IZVIRNO SPOROČILO: GB IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: GB Dobr vecer vsem skupaj . Evo nogometa je konec in Italija je v cetrfinalu . Bravo Luca Toni Ti si pa res čist not padla gruska moram se ti opraviciti za mojo izjavo sinoci ,da si "dezurna" , sej ves da nisem nic grdega mislila a ne Saj če ji tole dežurstvo dobro plačajo, jo pa lahko nocoj nadomeščam
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 17.6.2008 23:09:40
|
|
|
|
Tanayya29
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 a naj dam taju še eno svečko,mu je spet narasla vročina,za spanje?ponoč naraste ponavad,ma že zdj 38,5? Kdaj si mu jo pa dala nazadnje? Mislim, da mora bit 4 ali 6 ur vmes... poglej na navodila.... ja,pred 6 urami,4 ure mora bit vmws,bom kar dala,da me ne bo skrbel Kar daj mu jo, pa lepo pančajte.... upam, da bo zjutraj uredu... hvala,me kar skrbi,ker ni mel še nkol vročine....no,saj bo... Lahko nočko....
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 17.6.2008 23:10:32
|
|
|
|
Dajica
|
Tanayya- drzim pestke za tvojega Taja, da mu pade vrocina
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 17.6.2008 23:13:08
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dajica O. full dobr, hvala gruska!! Se posebno ta zadnja fora mi je dobra, da si mogla bit v sp. perilu pa kombinezi ko je prisel striptizer. Ja, poznam zalivanje "roz". Lahko pa gres se v album pogledat, ce se se kaj spomnis (pa se kksno slikco prlimas, npr. tisto k si bila v svileni kombinezi...). A je bil striptizer dober? Kolk casa pa je bil potem tam? Odplesal pa sel? Ali... Sem se že tok let nazaj poročila, da še ni blo digitalnih fotoaparatov ... ko boste prišle k meni vam pokažem album .... Striptizer je bil ... sto ljudi sto čudi... men ni bil dobr ... boste vidle fotke .... Odplesal je dva komada (15 minut), pa je šel ... ITAK
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 17.6.2008 23:13:11
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
Tanayya, na glavico mu ne smeš dajati obkladkov!! Držimo pesti, da bo vse v redu in da se čim prej pozdravi
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 17.6.2008 23:14:01
|
|
|
|
GB
|
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 IZVIRNO SPOROČILO: GB IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: GB Dobr vecer vsem skupaj . Evo nogometa je konec in Italija je v cetrfinalu . Bravo Luca Toni Ti si pa res čist not padla gruska moram se ti opraviciti za mojo izjavo sinoci ,da si "dezurna" , sej ves da nisem nic grdega mislila a ne Saj če ji tole dežurstvo dobro plačajo, jo pa lahko nocoj nadomeščam ja nc se noce pohvalit
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 17.6.2008 23:15:15
|
|
|
|
GB
|
Tannaya upam ,da se cim prej pozdravite in da boste meli mirno noc
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 17.6.2008 23:15:29
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 Gruška, lahko ti jaz dam eno svoje krilo, pa si ti narediš dve krili Jaz bi raj da mi ti kaj od zgoraj odstopiš, al pa Oranža
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiMaterinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.