|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del
17.6.2008 22:39:26   
gruška
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

Gruska hvala!!!

Ni za kej user posted image

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
17.6.2008 22:40:44   
rozika12
Ojla punce,

grmi in treska.

Dajica, si bila tiuser posted image , za hotsling: Mega je. Ga že ves čas uporabljam. Neža uživa v njem. Meni ga je mama sešila in na začetku sem se prav lovila, pol se pa navadiš in je super. Kenguru pa tudi moja noče več.

Ste se pa malo nahecale punce user posted image , saj je prav. Jaz pa tle ko ena mona zeham ...

Gruška in Brina hvala za info.user posted image user posted image user posted image

Jutri grem na testno vožnjo z mazdo 5. Zoom zoomuser posted image .

A ja, Scuba, pa so italijani zmagali. Moj je pa za FRA navijal. Ne iz ljubezni do njih, temveč zaradi sovražnosti do ITA. Moškiuser posted image

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
17.6.2008 22:42:33   
gruška
IZVIRNO SPOROČILO: rozika12
Jutri grem na testno vožnjo z mazdo 5. Zoom zoomuser posted image .

Čigavo testno, a pr mojmu v službi?

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
17.6.2008 22:51:26   
Dajica
IZVIRNO SPOROČILO: rozika12

Dajica, si bila tiuser posted image , za hotsling: Mega je. Ga že ves čas uporabljam. Neža uživa v njem. Meni ga je mama sešila in na začetku sem se prav lovila, pol se pa navadiš in je super. Kenguru pa tudi moja noče več.

Nope, zal nisem bila jaz.

Jaz imam pa eno prosnjo. Ena moja prijateljica ( bivsa sosolka iz SŠ) se bo porocila, se prej pa prireja dekliscino drug teden. Zdej pa iscem+ostale povabljene kksne fore, kaj bi ji priredile. V mislih ze imamo striptizerja, torto v obliki moskega sp. uda z vsemi detajli, pa sexy spodno perilo.... Ideje????????

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
17.6.2008 22:52:00   
GB
Dobr vecer vsem skupaj . Evo nogometa je konec in Italija je v cetrfinalu . Bravo Luca Toni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sveti Angel varuh moj,Bodi vedno Ti z menoj, noc in dan mi stoj ob strani vsega hudega me brani . Prav prisrcno prosim Te, varuj me in vodi me

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
17.6.2008 22:56:29   
GB

...user posted image

Sveti Angel varuh moj,Bodi vedno Ti z menoj, noc in dan mi stoj ob strani vsega hudega me brani . Prav prisrcno prosim Te, varuj me in vodi me

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
17.6.2008 22:59:04   
gruška
IZVIRNO SPOROČILO: Dajica
Jaz imam pa eno prosnjo. Ena moja prijateljica ( bivsa sosolka iz SŠ) se bo porocila, se prej pa prireja dekliscino drug teden. Zdej pa iscem+ostale povabljene kksne fore, kaj bi ji priredile. V mislih ze imamo striptizerja, torto v obliki moskega sp. uda z vsemi detajli, pa sexy spodno perilo.... Ideje????????

Meni so prinesle kahlo in clear blue, da sem "dokazala", da nisem noseča in da lahko pijem user posted image ... prinesle so mi dojenčka (lutko, seveda) in so rekle, da moram pokazat, kako bom svoje otroke previjala in umivala... ko sem dojenčka odvila, je bil v plenici pravi kakec ene enoletnice user posted image ... sem ga mogla previt in skopat... pa rože sem mogla zalivat (una fora s kondomi, a poznaš?), pa tud men so prinesle spodnje perilo s svileno kombinežo vred (živo rdečo!!!), pa sem mogla sama striptiz odplesat, ob polnoči je pa še striptizer prišel user posted image  (men pa ful nerodnouser posted image user posted image ).... moram it v album s slikam pogledat, da se še kaj spomnim user posted image

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
17.6.2008 22:59:56   
gruška
IZVIRNO SPOROČILO: GB

Dobr vecer vsem skupaj . Evo nogometa je konec in Italija je v cetrfinalu . Bravo Luca Toni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ti si pa res čist not padla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
17.6.2008 23:03:21   
Tanayya29
a naj dam taju še eno svečko,mu je spet narasla vročina,za spanje?ponoč naraste ponavad,ma že zdj 38,5?

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
17.6.2008 23:03:42   
GB
IZVIRNO SPOROČILO: gruška

Ti si pa res čist not padla user posted image user posted image user posted image

gruska moram se ti opraviciti za mojo izjavo sinoci ,da si "dezurna" , sej ves da nisem nic grdega mislila a ne user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
17.6.2008 23:05:10   
gruška
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29

a naj dam taju še eno svečko,mu je spet narasla vročina,za spanje?ponoč naraste ponavad,ma že zdj 38,5?

Kdaj si mu jo pa dala nazadnje? Mislim, da mora bit 4 ali 6 ur vmes... poglej na navodila....

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
17.6.2008 23:05:13   
DEBELUŠKA30
Najprej vsem bolančkom en velik user posted image

Vsem slavljencem pa vse najboljše user posted image user posted image

Pa čestitke za zobke user posted image user posted image user posted image

ja gruška ti pa res nimaš nic za oblečt...jao,jaouser posted image user posted image user posted image .

Sorry, sorry punce, imam, imam za oblečt, od Tannaye sem dobila dvoje ful dobre hlače user posted image ... Hvala Tannaya, da skrbiš, da nisem naga user posted image

Gruška, lahko ti jaz dam eno svoje krilo, pa si ti narediš dve krili user posted image user posted image

Pikapikica, nate sem pa fulll velikrat pomislila

< Sporočilo je popravil DEBELUŠKA30 -- 17.6.2008 23:07:29 >

Prijateljstvo ne nadomesti ljubezni, a če je iskreno je vredno polovico nje!

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
17.6.2008 23:05:22   
Dajica

Meni so prinesle kahlo in clear blue, da sem "dokazala", da nisem noseča in da lahko pijem user posted image ... prinesle so mi dojenčka (lutko, seveda) in so rekle, da moram pokazat, kako bom svoje otroke previjala in umivala... ko sem dojenčka odvila, je bil v plenici pravi kakec ene enoletnice user posted image ... sem ga mogla previt in skopat... pa rože sem mogla zalivat (una fora s kondomi, a poznaš?), pa tud men so prinesle spodnje perilo s svileno kombinežo vred (živo rdečo!!!), pa sem mogla sama striptiz odplesat, ob polnoči je pa še striptizer prišel user posted image  (men pa ful nerodnouser posted image user posted image ).... moram it v album s slikam pogledat, da se še kaj spomnim user posted image

O. full dobr, hvala gruska!! Se posebno ta zadnja fora mi je dobra, da si mogla bit v sp. perilu pa kombinezi ko je prisel striptizer. user posted image Ja, poznam zalivanje "roz". Lahko pa gres se v album pogledat, ce se se kaj spomnis (pa se kksno slikco prlimas, npr. tisto k si bila v svileni kombinezi...). A je bil striptizer dober? Kolk casa pa je bil potem tam? Odplesal pa sel? Ali...

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
17.6.2008 23:06:34   
Tanayya29

Kdaj si mu jo pa dala nazadnje? Mislim, da mora bit 4 ali 6 ur vmes... poglej na navodila....

ja,pred 6 urami,4 ure mora bit vmws,bom kar dala,da me ne bo skrbel

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
17.6.2008 23:06:59   
Tanayya29
Lahko noč....

Neposredna povezava do sporočila: 2665
17.6.2008 23:07:28   
gruška
gruska moram se ti opraviciti za mojo izjavo sinoci ,da si "dezurna" , sej ves da nisem nic grdega mislila a ne user posted image user posted image user posted image

Ja itak user posted image ... saj veš, da se hecamo ... Če bi bla jezna, bi z velikimi črkami pisala, to pomeni da bi VPILA user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
17.6.2008 23:08:24   
gruška

Kar daj mu jo, pa lepo pančajte.... upam, da bo zjutraj uredu...

Neposredna povezava do sporočila: 2667
17.6.2008 23:09:38   
DEBELUŠKA30

Saj če ji tole dežurstvo dobro plačajo, jo pa lahko nocoj nadomeščam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
17.6.2008 23:09:40   
Tanayya29

Kar daj mu jo, pa lepo pančajte.... upam, da bo zjutraj uredu...

hvala,me kar skrbi,ker ni mel še nkol vročine....no,saj bo...

Lahko nočko....

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
17.6.2008 23:10:32   
Dajica
Tanayya- drzim pestke za tvojega Taja, da mu pade vrocina user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
17.6.2008 23:13:08   
gruška
O. full dobr, hvala gruska!! Se posebno ta zadnja fora mi je dobra, da si mogla bit v sp. perilu pa kombinezi ko je prisel striptizer. user posted image Ja, poznam zalivanje "roz". Lahko pa gres se v album pogledat, ce se se kaj spomnis (pa se kksno slikco prlimas, npr. tisto k si bila v svileni kombinezi...). A je bil striptizer dober? Kolk casa pa je bil potem tam? Odplesal pa sel? Ali...

Sem se že tok let nazaj poročila, da še ni blo digitalnih fotoaparatov user posted image user posted image user posted image user posted image  ... ko boste prišle k meni vam pokažem album user posted image ....
Striptizer je bil ... sto ljudi sto čudi... men ni bil dobr user posted image  ... boste vidle fotke ....
Odplesal je dva komada (15 minut), pa je šel ... ITAK user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
17.6.2008 23:13:11   
DEBELUŠKA30
Tanayya, na glavico mu ne smeš dajati obkladkov!!
Držimo pesti, da bo vse v redu in da se čim prej pozdravi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
17.6.2008 23:14:01   
GB
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30

Saj če ji tole dežurstvo dobro plačajo, jo pa lahko nocoj nadomeščam user posted image user posted image user posted image

ja nc se noce pohvalit user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2673
17.6.2008 23:15:15   
GB
Tannaya upam ,da se cim prej pozdravite in da boste meli mirno noc user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
17.6.2008 23:15:29   
gruška
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30
Gruška, lahko ti jaz dam eno svoje krilo, pa si ti narediš dve krili user posted image user posted image

Jaz bi raj da mi ti kaj od zgoraj odstopiš, al pa Oranža user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.